Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX - Strona 43 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 11:06   #1261
Ewik86
Zakorzenienie

Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez bokeh Pokaż wiadomość
no ruchy dżejkoba to takie przód tył na kolankach (w szybkim tempie), co wygląda troszkę jak ruchy kopulacyjne
a dlatego dżejkoba, bo Pstryczkowa nam jako pierwsza pokazała swojego Kubusia jak wlaśnie te ruchy wykonywał

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:08   #1262
Delicjanka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aga8484 Pokaż wiadomość
Deli ale dogadzasz Tż
Skąd bierzesz przepisy ?

Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2
jak mamochote coś ugotowac, to szukam przepisów w necie;> tylko nie biorę pierwszego lepszego;> szukam, czytam i robie wg siebie

Cytat:
Napisane przez fewcia Pokaż wiadomość
Laski ja piernicze! Położyłam mała w jej pokoju na podłodze,włączyłam laptop i odkręciłam głowę. Oglądam się za chwilę a Blanka siedzi! Normalnie zwyczajnie siedzi!! I bawi się zabawka!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Cytat:
Napisane przez marsi11 Pokaż wiadomość
hej

Leo ma goraczke 38,4 dzwonie do osrodka a pielegniarka powiedziala,ze nas nie przyjmie bo pani dr powiedziala,ze jak pierwszy dzien goraczki to czekac do jutra :gun; szmaty,to na jaka cholere placimi z tz kosmiczne zusy?????

☠☠☠..lam sluchawka,jedzimy po poludniu prywatnie

tak sie martwie jest taki biedny,rozpalony
ech, porażka!! :[[[[[[[
biedny Leoś ;*

Cytat:
Napisane przez ILLUSION Pokaż wiadomość
nancy, marsi - doskonale rozumiem że się martwicie, też bym przeżywała strasznie gdyby Iguś miał mieć zabieg współczuję Wam strasznie że będziecie musiały przez to przechodzić.

little współczuję, mój TŻ teraz ma prawie codziennie nadgodziny więc też się mało widzimy no ale zawsze to więcej niż pół godziny dziennie. Pomijam fakt że o godzinie 21 już śpimy bo oboje zmęczeni strasznie.
A kto w końcu z małą siedzi jak Was nie ma bo chyba mi umknęło?

Powiedz mi jak walczycie z katarem?

Oj powiem Ci że jak mnie kilka dni po wyjściu górnych jedynek Igorek ugryzł górnymi ząbkami właśnie to aż mi krew poszła i piekło z godzinę. Bolało 100 razy bardziej niż jprzy ugryzieniu dolnymi jedynkami. Jak na razie tylko raz...ale po tym za każdym razem jak mu dawałam pierś to się stresowałam czy znowu nie ugryzie.

No cóż...taka robota Współczuję bólu zęba, mam nadzieję że przestanie

Super że jest lepiej.

Zdolniacha

O kurde...ale teraz chorują te nasze dzieciaczki

U nas masakra. Przespałam dziś w nocy łącznie ze dwie godziny. Iguś nie mógł biedny oddychać tak ma nosek zawalony. Usypiał tylko jak go nosiłam w pionie z głową na moim ramieniu. Nie dawał sobie odciągać fluczków, rzucał się na boki, darł się, płakał, ja trzymałam rączki a mąż odciągał ale i tak mało się udawało i dalej furczał
W pracy na dodatek akurat mam pilne rzeczy do robienia i takie wymagające logicznego myślenia ....i ciężko jest. Muszę przerwy robić...
Biedulek tak się męczy z tym katarkiem a nie daje odciągać bo na widok fridy od razu ucieka i się wyrywa.
Biedulek... ;*

Mam wrażenie, ze dzis sobota;p

Skalpel wyzwanie z Ewką!
cel : piękne ujędrnione ciało
waga: 48, 60cm w brzucholu.

Edytowane przez Delicjanka
Czas edycji: 2013-09-13 o 11:09
Delicjanka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:11   #1263
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez misiaeel Pokaż wiadomość
ja bym zgłosiła na policję
W sumie to nie dużo kasy..chociaż jak dla mnie sporo....ale wjurza mnie coś takiego ZERO odpowiedzialności... Chyba musze isc na ta policję

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Cytat:
Napisane przez neti1 Pokaż wiadomość
Dziewczyny poradźcie czy teraz to tylko już na policję iść?(nie będę opisywać-looknijcie) http://forum.gazeta.pl/forum/w,583,1...owie_.html?v=2

Najgorsze jest to że faktycznie telefon jest włączony tylko wciąż nikt u nich nie odbiera.

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
neti1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:13   #1264
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez marta00537 Pokaż wiadomość
Szklanka, poniżej wrzuciłam zdjęcie przerobionej torebki. Była zielona, błyszcząca, ogólnie fujjj. Okleiłam ją czarną skóra eko, (nota bene z innej rozprutej torebki), dodałam sznurek na boki, coby nie było widać połączęń i dodałam dżety, bo będę miałą dodatki złote do sukienki to będzie pasować
świetna ! gratuluję talentu

Cytat:
Napisane przez aska27adopcje Pokaż wiadomość
Laska ja tez tak myslalam, ale jak CI mlody zacznie stac przy wszystkim to juz wogole praktycznie od dziecia nie odejdziesz
o tak zgadam się, kiedyś dawałam ją na chwile do łózeczka albo zostawiałm na podłodze... a traz nie mogę no bo ona za sekunde jest tam gdzie nie powinna...

Cytat:
Napisane przez nafiyqa Pokaż wiadomość
Jak kazdy jesienny deszczowy dzien ma wygladac jak dzisiejszy to ja dziekuje.
Jeden wielki stęęęęęk....
Stęk przy jedzeniu, przy przebieraniu, przy noszeniu, przy zasypianiu.
Stęk na podlodze, w bujaku, w łozeczku, na rekach.
Ehhh, kochane dzieci
o to to ! to samo jak dziś zobaczyłam deszcz na dworze to załamka ;(

W ogóle moja kuzynka jest w ciązy, pierwszą poroniła a były by z Hanią z jednego rocznika Więc mam nadzieję że teraz będzie oki

coś jeszcze miałam pisać.....
Stary 2013-09-13, 11:14   #1265
marta00537
Raczkowanie

Cytat:
U nas masakra. Przespałam dziś w nocy łącznie ze dwie godziny. Iguś nie mógł biedny oddychać tak ma nosek zawalony. Usypiał tylko jak go nosiłam w pionie z głową na moim ramieniu. Nie dawał sobie odciągać fluczków, rzucał się na boki, darł się, płakał, ja trzymałam rączki a mąż odciągał ale i tak mało się udawało i dalej furczał
W pracy na dodatek akurat mam pilne rzeczy do robienia i takie wymagające logicznego myślenia ....i ciężko jest. Muszę przerwy robić...
Biedulek tak się męczy z tym katarkiem a nie daje odciągać bo na widok fridy od razu ucieka i się wyrywa.
u nas podobnie z tą fridą, ale z polecenia Laurki (dziękuje Ci Laurko ) kupiliśmy katarek do odkurzacza, 3 sekundy i spokój. fakt faktem, ze trzeba go trzymać bo się wyrywa, ale wole to niż ma mi się dusić flegmą. ahh te nasze gilaski. Zdrówka dla Igusia.

Szaja dużo szczęścia, miłości i przede wszystkim zdrowia

całe szćzęście Filip niemarudny, bawi się i śpiewa jak zwykle
Właśnie dziewczyny jak walczycie z katarem,oprócz fridy czy tam innego aspiratora co używacie??

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:14   #1266
s i l v e r
Zakorzenienie

Aga tak, Daria dostaje antybiotyk dożylnie.
Stary 2013-09-13, 11:15   #1267
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Postaram sie wam odpisać z mega opóźnieniem ale wybaczcie ostatni tydzień to jakaś masakra nawet nie mam czasu podczytac nie mówiąc o pisaniu

[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42690595]Ło mamo :/

Dacie radę

a do magnezu witaminy z grupy B

powodzenia ostatnia w wątku rozszerzasz czy jeszcze któraś mama została?

------------------
Młode zasmarkane obie. Dorka w nocy męczyła się bardzo, ale w sumie ie wiem czy od siostry złapała katar czy zęby, bo CHYBA nadal idą 2 dolne tym razem, mam wrażenie...

Mika, ok 500-550g miesięcznie [/QUOTE]
Mam nadzieje ze w tym miesiącu uda nam sie tyle przybrac musze utyczyc jak gąskę

Cytat:
Napisane przez laurka23 Pokaż wiadomość
Dasz radę

Powodzenia w rozszerzaniu diety!

Dodam że bardzo dużo magnezu ma sezam

Zdrowia dla dziewczynek!

Quinny myślę że ok, dla nie siedzącego, dodatkowo możesz mieć przodem do siebie, jeśli lubisz kubełkowe siedzisko to fajny. Teo druiego nie znam.
Mocno zastanawiam sie nad Quinny lekki itd i własnie ciekawiło mnie czy to kubełkowe nada sie dla niesiedzącego ale chyba pupka bedzie stabilna bo teraz zjezdza ale mamy beznadziejny wózek
Cytat:
Napisane przez pstryczek84 Pokaż wiadomość
hejka.
wstalismy o 7.15, szok, szok, szok!

dziekuje Ci bardzo!
mam jeszcze prosbę jest w mejlu...

pierwszy raz, tak?
hmmm, pierwszy raz jest najtrudniejszy ale praca jak to praca, skupisz sie na robocie i nie bedzie nawet czasu zeby pomslec o malenstwie. czas szybko zleci i znow bedziesz tulic swoje dzieciatko
bedzie dobrze, trzymam kciuki

ooo, powodzenia!!!!

---------- Dopisano o 10:15 ---------- Poprzedni post napisano o 10:07 ----------

ja podaje bebilon do kaszki raz dziennie, wystarczy?

hej, hej!
nam mlodego o dziwo!!! udalo sie zwazyc wczoraj. generalnie wydaje sie ciezko, kazdy tak mowi a jak sie okazalo to wazy 8100, myslalam ze duuuuzo wiecej. ale jak spr na siatce to jestesmy caly czas w 10 centylu wiec jest ok.
nie wiem ile przybral przez miesiac bo nie dawal sie pierun w ogole zwazyc
a Julek ile wazy?
co to za kawasy? tzn w kropelkach czy jak? na recepte?

zdrowka!!!
kurde, mnie jakos katar przeraza u takiego malca u nas to prosta sprawa, wydmcha sie kinola i po problemie a taki malec sie meczy
Julek w tamtym tygodniu ważył 7,400 a teraz nie mam go jak zwarzyc tez nam sie wydawało ze wiecej powinien ale chyba przez te biegunke przy zebach troche stracił

Cytat:
Napisane przez misia1505 Pokaż wiadomość
My z Laurką mamy Quinny Zapp można na wpółleżąco wozić, tylko nie wiem czy odpowiada ci kubełkowe siedzenie, ja jestem zadowolona bo plecki nie są sztywno tylko się dopasowują.

Mika strasznie się cieszę z wyników Julka, trzymam kciuki za rezonans, buziaki.
Chyba kupimy quinny czekam na tz jak wróci

Cytat:
Napisane przez meneq Pokaż wiadomość
silver bidulki kochane!! Trzymajcie sie!! Teraz juz jestescie pod dobra opieka i oby szybko Wam pomogli!!
mika strasznie sie ciesze!! Caly czas trzymalam za Was kciuki!! Ucaluj Julka od cioci meneq.

Yae nauczyla sie stac przy meblach i stoi, stoi i ... stoi. Poza tym dostala drewniana zabawke na sznurku i wszedzie ja za soba ciagnie. Ale w jaki sposob: sznurek do buzi i jazda.

mala pochwal sie pozniej okularami. Ja wlasnie jade swoje odebrac
wycałowany

Cytat:
tak strasznie sie cieszę!! buziaki dla Julka

Kurcze a wiesz ze obudzilam sie z takim przeczuciem? Dobrze ze teraz jest pod opieką lekarzy i zbadają ja i będzie ok wszystko!

Cytat:
Napisane przez Ewik86 Pokaż wiadomość
Zdrówka dla Julianki

o kurczę, kciuki za mamę

cieszę się razem z Tobą

Tulę mocno, daj znać co lekarze powiedzą

Cytat:
Aleeee dłuuuga jest. I nogi do nieba po mamusi Zresztą ja uważm że ona jest cała do ciebie podobna!

Kurde A nie myślałaś żeby kupic do wanienki taką matę antypoślizgową? Bo Zuzia już nie pierwszy raz wody się opiła z tego co pamiętam.

Fantastyczna wiadomość!

Trzymajce się. Najważniejsze że jest pod opieką lekarzy i zrobią jej badania. Zdrówka

Jakaś taka nie do życia jestem. Wczoraj masakra bo cały dzień padało i ciśnienie niskie a ja wysokociśnieniowiec i tak się źle czułam...senna byłam, głowa bolała. I jeszcze na dodatek TŻ pracował do 20 więc sama byłam z Igusiem. Już w pracy myślałam że nie wysiedzę a jeszcze polatałam za młodym i padłam o 20:30. Nawet obiadu na dzisiaj nie zrobiłam żadnego - teściowa będzie na parówkach dzisiaj...a my pójdziemy gdzieś zjeść poza domem po pracy. Nawet podłogę myłam rano przed pracą bo wczoraj nie miałam już siły.
Dzisiaj juz pogoda ładna a ja dalej jakaś nieprzytomna...
Mam tak podobnie przez ostatnie dni a dzis jak wroce z pracy to tez musze jakis obiad wymyslic szybki ale nie mam nic w domu wypadałoby jakąs rybe tesciowej zrobic ale mi sie nie chce padam na ryjek

Silver Marsi buziaki dla dzieciaczków oby zdrowiutkie szybko były
Silver wiem co czujesz mój tata miał wczoraj operacje musze dzis zostawic Julka z t i jechac do niego bo wczoraj nawet nie maiłam jak
mikakrolikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:16   #1268
meduzza
Zadomowienie

Martwię się trochę, Mała ma już drugą drzemkę, ta druga trwa już 1,5h, jak dziecko przeziębione to tak śpi cały dzień??

Aśka, też mam te pudełeczka, super są
meduzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:16   #1269
bokeh
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
W sumie to nie dużo kasy..chociaż jak dla mnie sporo....ale wjurza mnie coś takiego ZERO odpowiedzialności... Chyba musze isc na ta policję

---------- Dopisano o 11:11 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ----------

Najgorsze jest to że faktycznie telefon jest włączony tylko wciąż nikt u nich nie odbiera.
a nie możesz iśc do siedziby tego sklepu???

Niby powazny sklep a takie jajca :/
Stary 2013-09-13, 11:17   #1270
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Pstryczku ja daje Omega med baby bo pytałaś a zapomniałam napisac jestem dzis zoombie ledwo siedze w pracy a tu jak nie sanepid to reklamacja a w domu Julciu i jego zebole na szczęście jutro Tż wraca strasznie sie stęskniłam przez ten tydzień
Stary 2013-09-13, 11:17   #1271
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Marsi , mam nadzie zeże to nic poważnego
A co do tej służby zdrowia.... to szkoda słów to się chyba nigdy nie zmieni.

Yellow fajnie że napisałaś
Napewno wyjdzie jeszcze słonko w tym roku
No jeszcze przecież będzie babie lato

"Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć."
Stary 2013-09-13, 11:17   #1272
mikakrolikowa
Zakorzenienie

Szaja STO LAT
Stary 2013-09-13, 11:19   #1273
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Cytat:
a nie możesz iśc do siedziby tego sklepu???

Niby powazny sklep a takie jajca :/
Bokeh...kraków daleko
No właśnie wydaje się poważny...facet sam do mnie dzwonil w lipcu..a teraz taka

Bokeh gdzie fota ?

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-13 o 11:21
Stary 2013-09-13, 11:20   #1274
LadyWhisper
Zakorzenienie

ja pozazdrościłam Bokeh po ostatnim zdjęciu prostej długiej i grubej grzywki i do takiej też wróciłam tak jesiennie

Młody marudny i chyba ciśniemy w tą pizgawicę do sklepu, brrrr

Jak teraz ubieracie swoje bąble???

Dzisiaj u nas oszukane gołąbki na obiad

---------- Dopisano o 11:20 ---------- Poprzedni post napisano o 11:20 ----------

Szajuś, Szajopedio nasza, sto lat!!!

.... Dziecko - to przecinek między ojcem a matką. Ale i spójnik.
Z Każdym Dniem Coraz Bardziej

LadyWhisper jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:20   #1275
YellowSheep
Rozeznanie

Widzę że dużo dzieciaczków chorych zdrówka dla Was! Ja także mogę polecić KATAREK do odkurzacza, wyciąga wszystko i szybko, 5s i po sprawie

A, słuchajcie, ostatnio tż gadał z koleżanką która ma 8 miesięcznego synka (waży 12,5 kg ) i powiedziała mu, że zapiernicza w chodziku, a on jej na to że to niezdrowe itd. to wiecie co mu odpowiedziała? "no ale jakoś obiad muszę ugotować" eh.

No i ten 12 kg klocek normalnie raczkuje i siedzi
YellowSheep jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:21   #1276
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez s i l v e r Pokaż wiadomość
Aga tak, Daria dostaje antybiotyk dożylnie.

To dobrze
Aga8484 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:22   #1277
marta00537
Raczkowanie

Cytat:

neti my mamy podobną sytuację, zamówiliśmy 4 tygodnie temu krzesełko do karmmienia i nic. babce allegro zablokowało konto, wycofali aukcje, tel nie odpowiada, na mejle też. już mamy napisane pismo na policję. Nam wyszło jakieś 170 zł. Bedziemy chyba dzisaj jechac, tzn. Tż pojedzie.

Cytat:
świetna ! gratuluję talentu
dzięki, oj tam zaraz talent. Nie raz mam przebłyski, ze coś fajnego wykombinuje

marta00537 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:23   #1278
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
Napisane przez YellowSheep Pokaż wiadomość
Widzę że dużo dzieciaczków chorych zdrówka dla Was! Ja także mogę polecić KATAREK do odkurzacza, wyciąga wszystko i szybko, 5s i po sprawie

A, słuchajcie, ostatnio tż gadał z koleżanką która ma 8 miesięcznego synka (waży 12,5 kg ) i powiedziała mu, że zapiernicza w chodziku, a on jej na to że to niezdrowe itd. to wiecie co mu odpowiedziała? "no ale jakoś obiad muszę ugotować" eh.

No i ten 12 kg klocek normalnie raczkuje i siedzi
Nieźle...ja się martwiłam że Antonio przy prawie 7mcach wazy tak dużo....już się nie mam chyba co martwić

Stary 2013-09-13, 11:23   #1279
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:
Napisane przez LadyWhisper Pokaż wiadomość

Jak teraz ubieracie swoje bąble???
Body krótki rękaw, na to sweterek/bluzeczka, na to kurtka/bluza polarowa. Zależy jak jest na zewnątrz, czy wieje, czy świeci słonko.
Czapka to różnie Buciki na nóżki bo moja ma wiecznie zimne.
Stary 2013-09-13, 11:27   #1280
s i l v e r
Zakorzenienie

Cytat:
A co lekarze na to? mam nadzieję że skaczą przy niej jak pieski..... i będzie pozywać ich ??? pozdrów mamę ( o ile wie o sekcie z forum )
Dziś przyszła do mamy jej lekarka-ginekolog (ona też była przy tej pierwszej operacji). No i dopiero jak ona przyszła to wszyscy zaczęli skakać koło mojej mamy i jej pomagac.....

Cytat:
Napisane przez blogerka Pokaż wiadomość
dokładnie ten sam model?
łatwo wykonać ten odlew?
Nie wiem czy ten sam model :/
Ale nie miala żadnych trudności z wykonaniem tego odlewu.
Stary 2013-09-13, 11:28   #1281
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Zuzka mi dziś przysnęła w pozycji siedzącej podczas jedzenia kaszki. Najlepsze że oczy miała otwarte, ale jak ją po imieniu zawołałam to się przestraszyła/ ocknęła i się rozpłakała. Nie wiem może nie spała, ale tak to wyglądało No i śpi mi już 1,5h , a ja zamiast coś robić to siedzę na necie
No zupkę nastawiłam na obiad.
Jak się obudzi to idziemy na sapcer. Nie pada, słonko świeci.
I rano upiekłam szarlotkę sypaną ale mężowi pewnie nie bedzie smakować. Jemu ostatnio nic nie smakuje co zrobię
Stary 2013-09-13, 11:29   #1282
misiaeel
Wtajemniczenie

zdrówka dla wszystkich chorych Dzieciaczków
nam przy katarze pomagała frida i woda morska, Hania nawet lubiła jak jej giluchy wyciągałam;p tego specyfiku do odkurzacza się boję;p

prosimy o kciuki bo mamy dzisiaj neurologa, chcę sprawdzić czy z tym moim klocuszkiem jest wszystko dobrze

Aniołki[*][*]25.01.2012
misiaeel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:39   #1283
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
nam przy katarze pomagała frida i woda morska, Hania nawet lubiła jak jej giluchy wyciągałam;p tego specyfiku do odkurzacza się boję;p

prosimy o kciuki bo mamy dzisiaj neurologa, chcę sprawdzić czy z tym moim klocuszkiem jest wszystko dobrze
Ja też boje się tego odkurzacza, ja mam coś podobnego do fridy tyle że kupiłam za grosze i też jest fajne.przydało się szczególnie jak byliśmy na zapaleniu płuc w szpitalu..choć tam mieli takie specjalne urządzenie i ono było za.j..b.i..s..te..tyle że głęboko do noska to władali...mimo że serce.mi się krajało jak przy tym płakał top wiem jak dużo lepiej oddychalo mu sie po tym.
Misiaeel trzymam kciuki za wizytę, przypomnij ile Hania wazy/mierzy?

Co do ubranka-właśnie siedze w altanie..maly śpi a deszcz mocno pada, na termometrze 11 stopni..ale wcale tak zimno nie jest-założyłam mi body z dl. Rękawem spodenki dresowe, mam takie skarpetko-kapciuszki (w rosie kupilam) i zalozylam mu na skarpetki, czapeczka bawełniana no i taki misio polarek...

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-13 o 11:41
Stary 2013-09-13, 11:41   #1284
Aga8484
Zakorzenienie

GG do Aga8484

Cytat:

Stary 2013-09-13, 11:41   #1285
bokeh
Zakorzenienie

Cytat:

na pewno wszystko dobrze ! zobaczysz
Cytat:
neti my mamy podobną sytuację, zamówiliśmy 4 tygodnie temu krzesełko do karmmienia i nic. babce allegro zablokowało konto, wycofali aukcje, tel nie odpowiada, na mejle też. już mamy napisane pismo na policję. Nam wyszło jakieś 170 zł. Bedziemy chyba dzisaj jechac, tzn. Tż pojedzie.

dzięki, oj tam zaraz talent. Nie raz mam przebłyski, ze coś fajnego wykombinuje
o a robisz jeszcze coś? chwal się

Dziewczyny postaram się z ajakiś czas jakieś zdjęcie wstawić, ale wiecie ja nie lubię z komórki
Stary 2013-09-13, 11:42   #1286
ewadylewska
Zadomowienie

Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX

Ja podczas gdy walczylam z katarem Julxi, kupilam ten odkurzacz i tez sie balam, ale mi przeszlo jak zobaczylam jak Malej ulge przynosi. To jest naprawde bardzo delikatne ssanie...

Stary 2013-09-13, 11:42   #1287
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
na pewno wszystko dobrze ! zobaczysz

o a robisz jeszcze coś? chwal się

Dziewczyny postaram się z ajakiś czas jakieś zdjęcie wstawić, ale wiecie ja nie lubię z komórki
Oj tammmm

Stary 2013-09-13, 11:44   #1288
ania13.03
Zadomowienie

bokeh a na jaki kolor sie farbnelas, bo nie doczytalam? Zadowolona jestes?

18.01.2013 - Lili
ania13.03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:46   #1289
Ewik86
Zakorzenienie

Bokeh, ale nam naprawdę fotki z telefonu nie przeszkadzają

Misiaela

Dominika

Alicja
Ewik86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 11:47   #1290
neti1
Zakorzenienie

GG do neti1

Cytat:
neti my mamy podobną sytuację, zamówiliśmy 4 tygodnie temu krzesełko do karmmienia i nic. babce allegro zablokowało konto, wycofali aukcje, tel nie odpowiada, na mejle też. już mamy napisane pismo na policję. Nam wyszło jakieś 170 zł. Bedziemy chyba dzisaj jechac, tzn. Tż pojedzie
widzisz może przez allegro wieksze szanse macie..ja na tej stronie wybralam "kupno bez rejestracji"...jedynym potwierdzeniem jest przelew mój i maile...bo na stronie raczej nie ma śladu że coś zamowilam..ale ja się nie znam-teraz mozna,w komputerze wszystko sprawdzić...
To chyba i ja powinnam takie pismo naskrobac...no to podpowiwdz co tam pisać??

Edytowane przez neti1
Czas edycji: 2013-09-13 o 11:49
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości