|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1411 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Panna Izabela
tak więc jak widać są różni księża po prostu... ja się z tematu wyłączam
7.06.2014 ![]() Edytowane przez KasiaK_080290 Czas edycji: 2013-09-13 o 11:15 |
|
|
|
#1412 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
chyba znalazłam cukiernie, która zrobi mi tort muffinkowy
![]() http://www.abadaba.pl/ciasta.html#tekst za jedna muffinke 6 zł - na 90 osób około 600 zł za tort |
|
|
|
#1413 |
|
Wtajemniczenie
|
Wiesz, każdy da to co uzna za słuszne. Ja byłam na kilku weselach gdzie był różne pierdółki i sporo gości nawet tego nie zabrało ze stołu. A wszystkie figurki któe zabrałam wylądowały gdzies w starym pudle w piwnicy bo naprawdę nie podobają mi się miniaturowe delfinki poustawiane na półkach. I nie chodzi tu o to że to prezent i jestem niemiła. Po prostu nie lubię takiego wystroju i tyle. A ktoś dając mi taką figurkę czy inną rzecz do postawienia na półce powinien liczyć się z tym że moge miec inny gust.
|
#1414 |
|
Zakorzenienie
|
zabieram się za nadrabianie wątku
leżę chora w łóżku, mam nadzieję że dam radę
|
#1415 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
#1416 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
PS. Ja na podziękowanie daję ciasteczko z wróżbą - od razu zjedzą, przeczytają wróżbę, pośmieją się i po problemie
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-09-13 o 11:17 |
||
|
|
|
#1417 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1418 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
A ksiądz jest pośrednikiem między tobą a bogiem i to on decyduje czy da czy nie da rozgrzeszenia nawet jak kogoś zabijesz. Niektórzy są bardzo wyczuleni na punkcie religii w tym wątku, nie wiem dlaczego .
|
|
|
#1419 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
http://allegro.pl/swarovski-duze-per...476796291.html szukam coś takiego tylko w kolorze ivory, cream, ecru Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Verunka gratulacje !! |
|||||
|
|
|
#1420 | |
|
Raczkowanie
|
HEhe fajnie, możemy wymieniać się pomysłami
))---------- Dopisano o 11:26 ---------- Poprzedni post napisano o 11:24 ---------- Cytat:
Zrezygnowalam z aniolkow, serduszek., cukiereczkow z tego względu, że wydają mi się nudne i oklepane a i fajnie gdy gośc dostanie coś co mogłam w większej części przygotować sama
|
|
|
|
|
#1421 |
|
Zakorzenienie
|
my mamy tak ze mamy dwukolorowe wesele np. zółty i zielony zółty na sobotę zielony na niedz
w sobote biała suknia żółte buty i bukiet i kwiat na klapę garnitura i krawat (jeżeli TŻ się zgodzi) i takie dodatki jak świeczki serwetki itp. a na niedz zielona sukienka zielony krawat zielone serwetki świeczki buty of kors kolory podałam wymyślone o jeszcze nie wybraliśmy
|
|
|
|
#1422 |
|
Raczkowanie
|
Ojeeeeej, to zdjęcie i podpisy jest cudowne!!! Hehe chyba jeszcze pomyślę nad naszą kśiegą gości xD
|
|
|
|
#1423 |
|
Zakorzenienie
|
dziewczyny znacie jakies portale gdzie mogę wystawic ze odsprzedam termin wesela ???
|
|
|
|
#1424 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Zdaje sobie z tego sprawe jak najbardziej ))---------- Dopisano o 11:38 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- Cytat:
Ale nie ma co sie przejmować, trzeba spełniać swoje ślubne marzenia
|
||
|
|
|
#1425 |
|
Wtajemniczenie
|
AASIKK
Buty kupione w Zarze, ale online, bo w sklepach jeszcze ich nie ma. Ladne sa tam asymetryczne biale szpilki i gdybym nie kaleczyla chodzenia w szpilkach to bym je wybrala ![]() A co do sukienki, to na pewno pokaze jak bedzie juz gotowa i na mnie. Widzialam, ze dziewczyny pisaly, ze balyby sie szyc u krawcowej, ale ja znalazlam takie babeczki, wywarly na mnie tak pozytywne wrazenie, ze nie wahalam sie ani minutki A powiem szczerze, ze ogladalam suknie takie gotowe i nic mi sie nie podobalo, po prostu mam inny gust, a jak cos mi sie podobalo to bardzo drogie, a szkoda mi 5tys na sukienke, taka prawda.W ogole szukajac krawcowych to przezylam koszmar! Kazda mowila ze sukienka taka prosta, za prosta na slubna, ze trzeba dodac cekinkow krysztalkow i dzetow MASAKRA!!! Nie potrafily sobie wyobrazic co ja chce mimo ze dalam zdjecia dokladnie tego co chce. Nie mowie juz o tym ze mnie nie sluchaly i nawet nie zerknely na zdjecie i mowia ze to gorset trzeba, a u mnie w sukience nijak nie ma gorsetu. A dobilo mnie juz i chcialam juz isc do salonu wybrac gotowa suknie kiedy babka powiedziala ze musze mies stanik. Przypominam ze suknia nie ma plecow, sa przezroczyste! Pytam sie jak ona sobie to wyobraza ze stanikiem przez plecy widocznym pod sukienka. Ona nie wie... Ale po calym dniu szukania w konu znalazlam miejsce gdzie bylo wszystko tak jak powinno i oby tak bylo dalej. Licze na te panie
|
#1426 |
|
Zadomowienie
|
Może na stronie Twojego miasta, czy forum miasta?
|
#1427 |
|
BAN stały
|
Udało się, chociaż kolory w ch..j przekłamane, no i nie ma tego efektu co w sztucznym świetle (kryształki mienią się kolorami).
Tak więc - moje buty na przebranie: (teraz tylko nie wiem jaka jest różnica w wysokości między tymi a pierwszymi i czy sukienkę robić pod te czy pod tamte...) |
|
|
|
#1428 |
|
Zadomowienie
|
przezduzeem - zara mówisz???? hmmm aż zaraz poszukam
co do sukni to masz nieprzeciętny gust i nie mogę doczekać się twojej kreacji. Trzymam kciuki żeby wyszła taka jaką sobie wymarzyłaś. No tak dobra krawcowa to podstawa. W sobotę byłam na weselu koleżanki i ona miała też szytą suknie. Powiem ci że suknia sama w sobie była ładnie uszyta, tylko była za duża na PM.... Nie wiem czy ona tak schudła (nie było po niej tego widać), czy miara była źle zrobiona, no ale są przecież kolejne przymiarki. No nie wiem Ale to tylko taki jeden przypadek znam. Inne koleżanki też szyły i wszystkie miały piekne suknie Twoja też będzie piękna! ![]()
|
|
#1429 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Handzia, współczuje... Podobna sytuacja do mojej. I uważam, że dobrze, że sie tak stało. Teraz jesteśmy szczęśliwi
![]() Najważniejsze, że TŻ jest po Twojej stronie. Wszystko sie ułoży, zobaczysz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1430 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
justynkie Zgłoś się, będziesz sławna. A potem pojawisz się tutaj Anesthesia Welon mgiełka u Ciebie by dobrze wyglądał. Poza tym, nie wiem, kto wymyślił, że coś wypada na ślub cywilny, a czegoś nie. Nie wypada to tylko pójść w bikini na własny ślub ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#1431 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1432 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() My na podziękowania pewnie będziemy dawać mini sękacze. Koszt ok.8zł/sztuka. Nie trzeba się będzie bawić w ciasto :P Tylko pewnie nie każdy sękacza lubi, ale cóż, wszystkim się nie dogodzi ![]() Handzia Fajnie, że wróciłaś, zastanawiałam się co u Was oby Wam się teraz lepiej żyło! A nie myśleliście o jakimś skromniejszym ślubie albo gdzieś daleeeko we dwoje?
|
|
|
|
|
#1433 | ||||||
|
Erudycja
|
Cytat:
![]() no wlasnie tez nam sie podoba, nie jest krzykliwy i nie nawiązuje w ogole do seksu a tylko Ci co znaja opakowanie beda wiedzieli o co chodzi ![]() mi tak 50/50 ale Tżtowi bardzo, uwaza ze to bedzie wesoły akcent. Cytat:
takie typy ludzi. Etykiety maja trafic tam gdzie ludzie są weseli. Bedzie duzo wiecej mlodziezy, znajomych i ludzi do 40-50 roku zycia niz tych starszych.Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
a te Twoje etykiety sa bardzo fajne, pokaze je Tżtowi, jesli nie spodobaja nam sie te z durexa byc moze zamowimy takie bardziej normalne A moj sie smial z tablic typu : Juz po chlopie itp
Alicja ❤ Ur.28.09.2016 Największe szczęście mamusi ❤ Edytowane przez ana909 Czas edycji: 2013-09-13 o 12:23 |
||||||
|
|
|
#1434 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
a drugim razem to czy jest u mnie taka sytuacja, że chciałabym pracować a partner mi nie pozwala podjąć zatrudnienia i woli abym siedziała w domu Jak odpowiadam, że niestety nie pomogę to pytają czy może ktoś z bliskiego otoczenia jest w takiej sytuacji ---------- Dopisano o 12:28 ---------- Poprzedni post napisano o 12:21 ---------- Cytat:
i to już po zniżkach, bo wesele mamy w piątek, bo wszystkie soboty półtora roku wcześniej na 2014 rok w miesiącach, które nas interesowały czerwiec-wrzesień, były już zajęte. W środku tygodnia też pozajmowane wybiórcze terminy i zostały tylko dwa piątki - nasz 08. sierpnia i jakiś wrześniowy. W cenę mamy wliczonego świniaka z pieczonymi ziemniaczkami i kapustą, ciasta i tort, także chyba tragedii nie ma ![]() _________________________ _______________ Co do prezentów dla gości, również nie jestem zwolenniczką figurek, misiów, aniołków, tym bardziej czegoś trwałego z naszym zdjęciem więc stawiam na jakieś czekoladki, pralinki. Na koniec wesela każdy dostanie ciasto i wódkę na odchodne - chociaż to jeszcze do przemyślenia, bo na ostatnich dwóch weselach w mojej rodzinie nie dostaliśmy nic, a na jednym z nich dostali tylko niektórzy goście :|
Edytowane przez Maglena89 Czas edycji: 2013-09-13 o 12:33 |
||
|
|
|
#1435 |
|
Zadomowienie
|
przezduzeem miałaś rację, sporo tam takich butów
tę mi się podobają: http://www.zara.com/pl/pl/kobieta/bu...5p1398016.htmlale mają 10 cm obcas... nie wiem czy nie będzie to za dużo dla mnie... :confuse d:wygodne są szpilki zary??? nigdy nie miałam...
|
|
#1436 |
|
Erudycja
|
justynkie zawsze sie smieje z ludzi ktorzy wystepuja w rozmowach w toku
kiedys to byl na prawde program o ludzkich problemach a teraz to tylko jakies wolne zarty... W zyciu nie wyglupilabym sie wystepujac w tym programie. Moooze 10 lat temu tak ale nie teraz.
|
#1437 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#1438 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U nas nie będzie żadnych prezentów dla gości. Mój tż skutecznie wybił mi to z głowy. Na weselu będzie tyle przystawek, tyle dań gorących, ciast, owoców, że kolejne cukierki czy inne migdały są niepotrzebne. A prezenty typowo trwałe czyli misie, aniołki, itp to już na 100% nie wchodzą w grę.
|
|
|
#1439 |
|
Zakorzenienie
|
moniczka_90 znasz ich ? To w sumie nie daleko mnie, miasto obok ale nie znałam tej cukierni - znalazłam w necie
![]() musimy jechać tam na jakieś ciastko
|
|
|
|
#1440 |
|
Rozeznanie
|
boze jakim wrednym h***m mozna byc moj tz mieszkal przez jakis czas w innym kraju tam z kad pochodzi dostalismy mieszkanie od jego chrzestnych i chcielismy sprobowac niestety za miesiac wyplaty nalezalo mu sie jakies 800zl gdzie tutaj w irlandi zarabia 1200zl w jeden tydzien no a wiadomi wesele i te sprawy no kosztuje a wiec wrocil do irlandi jak zadzwonilismy powiedziec ze za rok wesele zrobila sie istna awantura tz ojciec powiedzial ze on napewno na ten slub nie przyjedzie a tz siostra ze ona takiego kogos jak ja nie chce w rodzinie a wszystko to bo chcielismy lepiej zyc i chcialam zeby tz wrocil do mnie no nie rozumiem i co teraz ???????
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:16.

leżę chora w łóżku, mam nadzieję że dam radę

.

i to już po zniżkach, bo wesele mamy w piątek, bo wszystkie soboty półtora roku wcześniej na 2014 rok w miesiącach, które nas interesowały czerwiec-wrzesień, były już zajęte. W środku tygodnia też pozajmowane wybiórcze terminy i zostały tylko dwa piątki - nasz 08. sierpnia i jakiś wrześniowy.
W cenę mamy wliczonego świniaka z pieczonymi ziemniaczkami i kapustą, ciasta i tort, także chyba tragedii nie ma