|
|
#17131 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ebi Smolarek
Cytat:
Cytat:
![]() niestety to zakorektorowane też widać jak się zaznaczy i nic nie umknie uwadze
|
||
|
|
|
#17132 | |
|
MUSEarka
|
Cytat:
yhh no żeby póxniej nie było ten tego
|
|
#17133 |
|
Raczkowanie
|
Mes, slicznie wyszłaś na zdjęciach
![]() A ja mam prawie takie same okulary, kształtem napewno tak ! Hehehe Kochane ja nad imieniem dla kotka Sys bym poszukała inspiracji wśród piłkarzy ... np. Edwin (Van Der Sar), Nuri (Sahin), Lionel (Messi), Samuel (E'to), EDIT: Jeszcze mógłby być Pele, Gorka, Diego ( a tak apropos to sie wczoraj nie popisał :/ ), Ryan,
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17134 |
|
Konto usunięte
|
Ja bym nazwała kota Azor
![]() A moja przyjaciółka nazwała kota po prostu Kotecek
|
|
|
|
#17135 |
|
Raczkowanie
|
Ładnie,
albo nawiązując do naszego ulubieńca - Rex ![]() W razie czego jakbyście byli kiedyś razem
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17136 |
|
Konto usunięte
|
Też fajnie
![]() Jak ja będę miała kota w przyszłości (ho ho ho, czcze marzenia) to nazwe go Azor, i nie ma kluja Trza byc orginalnym
|
|
|
|
#17137 |
|
Raczkowanie
|
NO WŁASNIE !
Wszystko co orginalne jest lepsze ( tu cytat ) "Jeansy, kompakty, dolary - ty też " Ani Mru Mru rządzi !!! ( Ale się ładnie tyczy kotecka )EDIT: Tak mi siem przypomniało jeszcze, Dlaczego Sun się obraziła ? Hę ?
|
|
|
|
#17138 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4275279]Też fajnie
![]() Jak ja będę miała kota w przyszłości (ho ho ho, czcze marzenia) to nazwe go Azor, i nie ma kluja Trza byc orginalnym [/quote]a ja kota nie chce, wole psy chociaz mam na dzialce takiego fajnego kociaka, nawet 2 - mama i jej coreczka - i sa slodkie ale w domu kota bym nie chciala miec... MES - wiesz kogo mi przypominasz na tych fotkach? ta z kryminalnych... jak jej tam... Magda Szejbal (czy jakos takos ![]() jestem jzu po polskim ale bez kitu co za ciotki ukladaja te testy... tekst do czytania ze zrouzmieniem byl tak glupi ze szok ale test do tego to juz w ogole porazka... oni nie sprawdzaja czytania ze zrozumieniem tylko czy umiesz czytac miedzy wierszami albo czy wiesz co autor mial na mysli.. no ale tak poza tym to chyb dobrze mi poszlo edit: o nie moj ostatni 998 post wiec pijmy pjmy pijmy dopoki nie mam jeszcze 1000 iiiii zeby nie bylo ze starych emotow sie juz ie lubi
|
|
#17139 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Imię of kors ![]() [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4275132]Ja bym nazwała kota Azor ![]() A moja przyjaciółka nazwała kota po prostu Kotecek [/quote] Moja kotka (mamusia ) zwie się Mićka... Ale dlaczego tak to nie wiem... Strasznie głupie imię... Cytat:
PS: Przed chwilką byłam u kotka No Name... Kochany jest... Tylko taki strasznie malutki...
|
|
#17140 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
)... Tylko w zimie wchodzi w dzien do domu, żeby się zagrzac... ![]() No to fajnie, że Cie dobrze poszło, bo mój brat nie jest zachwycony, ale jest pewny, że zdał... ![]()
|
|
#17141 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
kurcze niech ktos mi powie dlaczego ta minka -> to jest KWASNY??? na gg jest normalnie ;/ooo i 999post
|
|
|
#17142 |
|
Raczkowanie
|
MES - wiesz kogo mi przypominasz na tych fotkach?
ta z kryminalnych... jak jej tam... Magda Szejbal (czy jakos takos ![]() Ej no Aguś ja tesch miałam pierwsze skojażenie takie :wow: Heheheh ![]() Mes możesz zostać dublerką podkomisarz Storosz
|
|
|
|
#17143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
jest KWASNY... śmiesznie to wymyślili, ale lepiej, że jest jako kwaśny, niż, że nie ma tej emotki... ![]() Będziesz miała w końcu Zadomowienie... I napisz cos fajnego w tym 1 000 poście
|
|
#17144 |
|
Raczkowanie
|
Sys to my ziomalki jesteśmy ja tesh z Countryside
![]() hehe
|
|
|
|
#17145 | |
|
Konto usunięte
|
Wróciłam (nie do pisania, ale z wyjazdu majowego) i postanowiłam przyjść, bo Tri gadała, żebym napisała, dlaczego się nie udzielam.
Cytat:
A tak na serio to się nie obraziłam. Po prostu straciłam ochotę na udzielanie się w wątku, nie chcę przeszkadzać swoją obecnością niektórym osobom. Ale możecie przyjąć wersję z obrażeniem się, nie interesuje mnie to. Na koniec jeszcze się wam pochwalę. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta -> Od jutra zaczynam pracę jako dziennikarz sportowy. Związek Piłki Nożnej Ulicznej szukał kogoś, kto by dla nich pisał, a że mój tata zna prezesa to zaproponował mnie. No i się zgodzili. Nic ambitnego, ale czego się można spodziewać na początku. Będę jeździła na mecze piłki nożnej ulicznej i pisała o nich artykuły, robiła wywiady z zawodnikami, itp. To wszystko będzie umieszczone na portalu www.pyra.pl Cieszę się, szczególnie dla tego, że z tym wiążę moją przyszłość, a to można będzie już wpisać do CV. Aaa i może jeszcze co to piłka nożna uliczna (w lidze jest drużyna z Wiary Lecha ) -> http://www.streetsoccer.org.pl/Pierwszy artykuł pewnie już jutro. No to pozdrawiam. Do zobaczenia na meczu w Poznaniu, jesienią.
|
|
|
|
|
#17146 |
|
Raczkowanie
|
Gratulacje Sun !
![]() Ale proszę, zaglądaj tu i wpisuj się ![]() Co to ma być? Żonki sie kłócą ?! Nie może tak być !!!
|
|
|
|
#17147 |
|
Konto usunięte
|
Za 1000!!
I za zdanie maturki!
|
|
|
|
#17148 |
|
Konto usunięte
|
Łooo, sun, congratulations!
![]() A co do przeszkadzania niektórym osobom - nie gadaj głupot Dobra lachony, lecę na spacerek (Taki piękny zachód słońca, ach, och, cud, miód i orzeszki, tylko zanim ja się zbiorę i doporwadze do stanu używalności, to już dawno będzie wschód słońca...w Chinach ) Cya |
|
|
|
#17149 |
|
Zakorzenienie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4275725]Wróciłam (nie do pisania, ale z wyjazdu majowego) i postanowiłam przyjść, bo Tri gadała, żebym napisała, dlaczego się nie udzielam.
A bo Sun lubi się obrażać, to jej hobby... A tak na serio to się nie obraziłam. Po prostu straciłam ochotę na udzielanie się w wątku, nie chcę przeszkadzać swoją obecnością niektórym osobom. Ale możecie przyjąć wersję z obrażeniem się, nie interesuje mnie to. Na koniec jeszcze się wam pochwalę. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta -> Od jutra zaczynam pracę jako dziennikarz sportowy. Związek Piłki Nożnej Ulicznej szukał kogoś, kto by dla nich pisał, a że mój tata zna prezesa to zaproponował mnie. No i się zgodzili. Nic ambitnego, ale czego się można spodziewać na początku. Będę jeździła na mecze piłki nożnej ulicznej i pisała o nich artykuły, robiła wywiady z zawodnikami, itp. To wszystko będzie umieszczone na portalu www.pyra.pl Cieszę się, szczególnie dla tego, że z tym wiążę moją przyszłość, a to można będzie już wpisać do CV. Aaa i może jeszcze co to piłka nożna uliczna (w lidze jest drużyna z Wiary Lecha ) -> http://www.streetsoccer.org.pl/Pierwszy artykuł pewnie już jutro. No to pozdrawiam. Do zobaczenia na meczu w Poznaniu, jesienią. [/quote]hej Sun ciesze sie, że ta praca Ci jednak wypali no to życze powidzenia, dużego natchnienia i ciekawych do opisywania imprez sportowych |
|
|
|
#17150 |
|
Zakorzenienie
|
Wow laski
pije za was Aga Sun gratulacje z pracy moze i ty w przyszlosci zostaniesz drugim/druga Patyra? wpadaj czesciej bo lubie czytac twe postu
Za mądra dla głupich, a dla mądrych zbyt głupia. Zbyt ładna dla brzydkich, a dla ładnych za brzydka. Za gruba dla chudych, a dla grubych za chuda. Za łatwa dla trudnych, a dla łatwych za trudna. Zbyt czysta dla brudnych, a dla czystych za brudna. Spróbuj się domyślić gdzie to mam.
|
|
|
|
#17151 | ||||
|
MUSEarka
|
Cytat:
a bo okulary-muchy są teraz modne ![]() Cytat:
chyba musze jej to powiedzieć, dziewczyna nieuwierzy ![]() a czemu się smucisz?! ja nie lubiałam tego okreslenia "Raczkowanie" ![]() Cytat:
Cytat:
np: Ebi, jak to Sys zrobiła [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4275725]Wróciłam (nie do pisania, ale z wyjazdu majowego) i postanowiłam przyjść, bo Tri gadała, żebym napisała, dlaczego się nie udzielam. No to pozdrawiam. Do zobaczenia na meczu w Poznaniu, jesienią. [/quote] eeeeno Sun szacun! kongratulejszyn ![]() pees: wybaczcie że powycinałam emoty, ale "wiadomość przeładowana grafiką" :/
|
|
#17152 | ||
|
Zadomowienie
|
Och... co za śliczne zdjęcie Ebiego
(czekałam na tą emotkę ) Ta fryzurka... ach ![]() Karola, jesteś niemożliwa ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#17153 | |||
|
Zakorzenienie
|
![]() Ten jest taki słodki - ![]() - a tego, to zrobili chyba z myślą o nas ![]() Już kiedyś mówiłam - nie można nazywać zwierząt imieniem swojego męża!!! Cytat:
![]() A Diego, to będzie się nazywał mój i Ebiego pierwszy syn ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4275725]Wróciłam (nie do pisania, ale z wyjazdu majowego) i postanowiłam przyjść, bo Tri gadała, żebym napisała, dlaczego się nie udzielam. A bo Sun lubi się obrażać, to jej hobby... A tak na serio to się nie obraziłam. Po prostu straciłam ochotę na udzielanie się w wątku, nie chcę przeszkadzać swoją obecnością niektórym osobom. Ale możecie przyjąć wersję z obrażeniem się, nie interesuje mnie to. Na koniec jeszcze się wam pochwalę. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta -> Od jutra zaczynam pracę jako dziennikarz sportowy. Związek Piłki Nożnej Ulicznej szukał kogoś, kto by dla nich pisał, a że mój tata zna prezesa to zaproponował mnie. No i się zgodzili. Nic ambitnego, ale czego się można spodziewać na początku. Będę jeździła na mecze piłki nożnej ulicznej i pisała o nich artykuły, robiła wywiady z zawodnikami, itp. To wszystko będzie umieszczone na portalu www.pyra.pl Cieszę się, szczególnie dla tego, że z tym wiążę moją przyszłość, a to można będzie już wpisać do CV. Aaa i może jeszcze co to piłka nożna uliczna (w lidze jest drużyna z Wiary Lecha ) -> http://www.streetsoccer.org.pl/Pierwszy artykuł pewnie już jutro. No to pozdrawiam. Do zobaczenia na meczu w Poznaniu, jesienią. [/quote]Komuś przeszkadzasz ![]() Wow, gratuluję pracy. Acha, bym zapomniała. Nie oddamy Ebiego Rubinowi Kazań!!! Niech w końcu idzie sobie z tej Borussi, jak go nie chcą, ale nie do Rosji!!! Niech już będzie nawet ten ManchesterCity Chociaż najfajniej by było, jakby Ebiego kupili do Milanu i by go wystawiali w pierwszym składzie, a Ebi by tam strzelał gole i by pokazał, na co go na prawdę stać, a Borussia by żałowała :marzy:Edit: Błaszczykowski zdawał dzisiaj maturę:Cytat:
Chociaż on chyba trochę przecenia Legię, bo to nie jest aż tak bardzo wyjątkowy klub, ale może po prostu... chce sobie częściej ze mną zdjęcia robić Cytat:
Edytowane przez Magdallen Czas edycji: 2007-05-04 o 23:02 |
|||
|
|
|
#17154 |
|
MUSEarka
|
wyszukałam pare fotek Ebiego
![]() niektóre były, ale w mniejszych formatach
|
#17155 | |
|
Zakorzenienie
|
Pewnie że sa! Tez mam takie :p
Patrzta niżej ![]() Cytat:
![]() JA TEŻ! JA TEŻ! JA TEŻ! ![]() [1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4275725]Na koniec jeszcze się wam pochwalę. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta -> Od jutra zaczynam pracę jako dziennikarz sportowy. Związek Piłki Nożnej Ulicznej szukał kogoś, kto by dla nich pisał, a że mój tata zna prezesa to zaproponował mnie. No i się zgodzili. Nic ambitnego, ale czego się można spodziewać na początku. Będę jeździła na mecze piłki nożnej ulicznej i pisała o nich artykuły, robiła wywiady z zawodnikami, itp. To wszystko będzie umieszczone na portalu www.pyra.pl Cieszę się, szczególnie dla tego, że z tym wiążę moją przyszłość, a to można będzie już wpisać do CV. Aaa i może jeszcze co to piłka nożna uliczna (w lidze jest drużyna z Wiary Lecha ) -> http://www.streetsoccer.org.pl/Pierwszy artykuł pewnie już jutro. No to pozdrawiam. Do zobaczenia na meczu w Poznaniu, jesienią. [/quote]SUN!! GRATULACJE!! |
|
|
|
|
#17156 |
|
MUSEarka
|
eeeeeeeeeno Karołla
wymiatacz jestes ![]() mrałłłłłłłł zmykam, pa
|
#17158 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nawet od rana trzymałam za niego kciuki ![]() o tym Jacku, to już chyba była kiedyś mowa no nie? byłoby super, dgyby wrócił do kraju ![]() Cytat:
Cytat:
też kocham takie okulary, jak sie zrobie na bóstwo to Wam pokaże |
|||
|
|
|
#17159 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17160 | |
|
Wtajemniczenie
|
[1=af6a7928a10f2efb7030deb f852af0b1c87659cc;4275725]Wróciłam (nie do pisania, ale z wyjazdu majowego) i postanowiłam przyjść, bo Tri gadała, żebym napisała, dlaczego się nie udzielam.
A bo Sun lubi się obrażać, to jej hobby... A tak na serio to się nie obraziłam. Po prostu straciłam ochotę na udzielanie się w wątku, nie chcę przeszkadzać swoją obecnością niektórym osobom. Ale możecie przyjąć wersję z obrażeniem się, nie interesuje mnie to. Na koniec jeszcze się wam pochwalę. Jak ktoś nie chce, to niech nie czyta -> Od jutra zaczynam pracę jako dziennikarz sportowy. Związek Piłki Nożnej Ulicznej szukał kogoś, kto by dla nich pisał, a że mój tata zna prezesa to zaproponował mnie. No i się zgodzili. Nic ambitnego, ale czego się można spodziewać na początku. Będę jeździła na mecze piłki nożnej ulicznej i pisała o nich artykuły, robiła wywiady z zawodnikami, itp. To wszystko będzie umieszczone na portalu www.pyra.pl Cieszę się, szczególnie dla tego, że z tym wiążę moją przyszłość, a to można będzie już wpisać do CV. Aaa i może jeszcze co to piłka nożna uliczna (w lidze jest drużyna z Wiary Lecha ) -> http://www.streetsoccer.org.pl/Pierwszy artykuł pewnie już jutro. No to pozdrawiam. Do zobaczenia na meczu w Poznaniu, jesienią. [/quote]Witaj spowrotem Fajna praca... Życzę powodzenia [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4275916] Dobra lachony, lecę na spacerek (Taki piękny zachód słońca, ach, och, cud, miód i orzeszki, tylko zanim ja się zbiorę i doporwadze do stanu używalności, to już dawno będzie wschód słońca...w Chinach ) Cya Ja byłam na wieczornym spacerku z kumpelą.. Spotkałyśmy znajomych i wróciłam do domu o 23,30 i miałam w domu taka wojnę, że nie wiem czy bedę mogła w najbliższym czasie gdzieś wyjść... Też bym chciała je nosić, ale mam swoje zwykłe i nie ma jak... musiałabym soczewki załatwić... Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:28.

zrobisz mi taką?!
)

ta z kryminalnych... jak jej tam... Magda Szejbal (czy jakos takos
ale bez kitu co za ciotki ukladaja te testy... tekst do czytania ze zrouzmieniem byl tak glupi ze szok ale test do tego to juz w ogole porazka... oni nie sprawdzaja czytania ze zrozumieniem tylko czy umiesz czytac miedzy wierszami albo czy wiesz co autor mial na mysli..
no ale tak poza tym to chyb dobrze mi poszlo
wiec pijmy pjmy pijmy dopoki nie mam jeszcze 1000

kurcze niech ktos mi powie dlaczego ta minka -> 

) ->
chyba musze jej to powiedzieć, dziewczyna nieuwierzy
(czekałam na tą emotkę