Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV - Strona 37 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 12:37   #1081
dixie1990
Zakorzenienie

Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Cytat:
Napisane przez ddtvn Pokaż wiadomość

dixi zachowujesz sie jak moj tz nie daj Boze zaloze sukienke to juz ze po co sie tak stroisz, albo ide do pracy po co sie tak wymalwoalas
z tym ,że Ty chybanie pisalas z innymi kolesiami jak już bylaś z nim , nie spotkalas sie itp . a on tak
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:37   #1082
emii
Zakorzenienie

Dot.: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Cytat:
Napisane przez Martolek Pokaż wiadomość
Po co? ja jestem przeciwniczką takiego podejścia. Później powstają takie chore sytuacje i podejrzenia...
może i masz rację
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:40   #1083
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
ja sie troche czułam jak w ciążówie:p zrobie 2 podejscie do niej
Dla mnie jest mega

Cytat:
Wyslałam Ci link do cargo

Hej zapraszamy

Bardzo fajnie w niej wyglądasz pewnie już o tym pisałyście, ale czy ona nadaje się na zimę? Nie ogarniam już tych parek, tyle o nich piszecie
Moim zdaniem jest świetna na zimę bo jest bardzo ciepła i ten kożuszek

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
ta parka podobno bardzo cieplutka jest

Cytat:
ja poczekam na parke z bershki miesiac mam urodziny 19 paz to dostane bon 100 zł :P to dam za nai 180 zł to przełkne to :P a zamowie sobie w nastepnym tygodniu i akurat polezy w sklepie i zwroce i wezme na rabat jak bedzie bon :P

http://www.bershka.com/webapp/wcs/st...iend%2BBSK/426
To ja też myślę ją kupić po urodzinach, ale ja mam wcześniej bo 7 i mam nadzieję że ktoś mi rzuci jakąs kasą i wtedy kupię kurtkę

Cytat:
Napisane przez Madzia11222 Pokaż wiadomość
Moja paczka, wysłana w ubiegły piątek, dopiero dzisiaj dotarła do sklepu. A zamówienia wysłanego we wtorek jeszcze nie ma, więc podejrzewam, że najwcześniej będzie u mnie w poniedziałek.

Jak dojdę do siebie po rowerze i dotrę do CH, to dzisiaj zdam relację z bluzą ze smokami w roli głównej

Maad, Martolek Gratulacje! Same zdolniachy tutaj
O tak czekamy na relacje tej bluzy
sasenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:40   #1084
emii
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dixie1990 Pokaż wiadomość
z tym ,że Ty chybanie pisalas z innymi kolesiami jak już bylaś z nim , nie spotkalas sie itp . a on tak
to on pisze z innymi i się z innymi spotyka? No ale jak to tylko koleżanki to nie panikuj
emii jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:41   #1085
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie rozumiem

Martolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:42   #1086
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie rozumiem
Chodzi o to że Dixi chłopak pisał i spotykał się z jakimiś dziewczynami jak już z nią był...

Tak to zrozumiałam
Stary 2013-09-13, 12:43   #1087
dixie1990
Zakorzenienie

Cytat:
nic nie rozumiem
Chodziło mi o to , że tz ddtvn może robi to niesprawiedliwie, ze się czepia bez podstaw, ja na poczatku zwiazku się na nim przejechalam i moge mieć zachwiane zaufanie ... e tam ...
dixie1990 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 12:45   #1088
KujawiankA
Zakorzenienie

Martolek wyślij mi prosze link do portek zarowych z zamkiem i gumką
KujawiankA jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:46   #1089
Martolek
Zakorzenienie

Aaa, już rozumiem. No to zmienia postać rzeczy

Stary 2013-09-13, 12:47   #1090
triflee
Zakorzenienie

Cytat:
Bluza z fifokami które po przybliżeniu okazują się smokami zaraz wkleję

Załącznik 5406583Załącznik 5406584
Aaa, ta. Byłam przekonana, że to węże są
triflee jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:52   #1091
sasenka
Zakorzenienie

Wiecie żę chyba sprzedam płaszcz na Vinted za 130 zł!
Stary 2013-09-13, 12:56   #1092
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
dostalam na telefonie.. intymnne zdj partnerki sprzedajacego............ ..

stały miałam
mialas jakas wade zgryzu, jesli moge spytac?

Cytat:
Nie pomyślałam nawet o tym a moglam to wyslac do kontaktu 'kochanie' hehe
Cytat:
Napisane przez ciabol Pokaż wiadomość
szkoda by było tylko dziewczyny
dokladnie, szkoda tylko dziewczyny .

Cytat:
hmm może po prostu musi być miły i uprzejmy? a wiesz jakie są dziewczyny, jeden uśmiech i już myślą, że chłopak się w nich zakochał... ale w pełni rozumiem Twoją złość, bo niezbyt miło czyta się takie rzeczy...
.

Cytat:
Napisane przez ___asia___ Pokaż wiadomość
dixie1990 ciesz się, że masz przystojnego faceta, co w tym złego że podoba się innym? uśmiecha się, bo tego wymaga jego praca, musi być miły dla klienta. przecież nie umówił się z żadną ani nic z tych rzeczy?
no wlasnie, to jego praca. nie moze byc "naburmuszony", bo klientela pozniej sie buntuje i psioczy, ze jak mu nie pasuje praca to niech nie pracuje itp. .

Cytat:
Po co? ja jestem przeciwniczką takiego podejścia. Później powstają takie chore sytuacje i podejrzenia...
po co sprawdzac? jesli sa podejrzenia to sprawdzac, nie mozna byc robionym w przyslowiowego konia...
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:59   #1093
ddtvn
Zakorzenienie

Cytat:
uuu.. to nie fajnie, ale np mój tż i ja sami chodzimy na imprezy i jedno drugiemu ufa tzn moje ja mniej, aleeeeeeeeeeeeee........ jestem kobieta wiec
Stary 2013-09-13, 12:59   #1094
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
po co sprawdzac? jesli sa podejrzenia to sprawdzac, nie mozna byc robionym w przyslowiowego konia...
Tak, ale ja mówiłam o sytuacji, w której nie ma podejrzeń...

Stary 2013-09-13, 12:59   #1095
Rotkohl
Zakorzenienie

odebrałam zamówienie z Zary ale takiego miałam lenia i nie chciało mi sie wogóle jechać kurde zobaczyłam ze przecenili na 29.90 sukienke która mnie cały czas męczyła ale była M;(
Rotkohl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:59   #1096
wspaniala
Zakorzenienie

Cytat:
Chodziło mi o to , że tz ddtvn może robi to niesprawiedliwie, ze się czepia bez podstaw, ja na poczatku zwiazku się na nim przejechalam i moge mieć zachwiane zaufanie ... e tam ...
ale to na pewno byl poczatek zwiazku, oficjalna data, czy po prostu moze Tobie sie wydawalo, ze jest jakos powazniej?
wspaniala jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 12:59   #1097
Morn
Zakorzenienie

Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

super Sasenko
Dixie z mojego smarkatego doświadczenia wiem,że jak chłopak robi tak od początku to są marne szanse na zmianę. Miałam chłopaka tak na początku liceum, był strasznie zazdrosny więc nie mogłam się z nikim spotykać za to on po kryjomu spotykał się,pisał z innymi dziewczynami,nawet wchodził na jakieś czaty itp. Za każdym razem gdy go przyłapałam to obiecywał,że to ostatni raz,że to mnie kocha i takie pierdoły. Nabierałam się na taką gadkę 2lata aż w końcu powiedziałam dość. Za bardzo się tym nie przejął, 2tygodnie później miał już nową naiwną
Duużo się wycierpiałam ale też się dużo nauczyłam. Teraz jestem mądrzejsza dzięki temu.
Nie mówię,że Twój TŻ też jest taki ale w pełni rozumiem Twoje zdenerwowanie

Edytowane przez Morn
Czas edycji: 2013-09-13 o 13:07
Morn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:00   #1098
ddtvn
Zakorzenienie

wspaniała cos tam miałam, ale co to juz nie pamietam bo jak mi zakładali miałam 11 lat wiec to było 11 lat temu :P
Stary 2013-09-13, 13:11   #1099
KujawiankA
Zakorzenienie

Odebrałam paczuchy z zary z ukrytych linków.

spódniczki po 29 zł :
w kwiaty elastyczna i kolory takie krzykliwe
w groszki krótsza, ładna ale za krótka
żakardowa z zameczkami śliczna, ale długość to kpina. Nawet pośladów nie zakryje.
Wszystkie do zwrotu

koszula koralowa ze stójką bardzo ładna i zgrabna ale straszny gnieciuch - dumam jeszcze

koszula biała z niebieską wstawką na przedzie ładna i najważniejsze, że 100% bawełna. Chyba zostanie

sweter czarny drobny ścieg 19,90 z gumką w pasie. Wygląda okropnie ale założony całkiem fajnie. Idealny na koszulę

bluza ze smokami czy innymi cudakami siwa rozmiar s - wielka. Typowe oversize. Jeszcze myślę

koszulka/bluzka z krótkim rękawem siwa w krowie łaty 19,90 fajna. Zostaje

koszulka różowa z drapowaniem na plecach rozmiar s cena 15,90 wielka. muszę przymierzyć

koszulka na ramiączkach ze smokiem 15,90 rozmiar s - ogromna. Do zwrotu

sandałki satynowe zaniżona rozmiarówka. Fajne. Delikatne.

sandały z paseczkami rozmiarówka typowa. fajne. wygodne. zostają

spodnie z suwakami przy kieszeniach czarne - fajne zostają. Rozmiarówka zawyżona.

spodnie biało czerwone 4/5 zostają. Bardzo ładny wzór

spodnie rude 4/5 oddaję. Takie jakieś nieciekawe.

Spodnie czarne z kieszeniami i guziczkami na bokach a la bojówki beznadziejne. Oddaję.

sukienka zielona ładna. musze jeszcze przymierzyć.

koszulkaz kimonowymi rękawami tragedia. jak sprana szmata do podłogi.
Stary 2013-09-13, 13:12   #1100
Szoszoszo
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sasenka Pokaż wiadomość
Wstawiam zdjęcia w parce z bershki, mój nowy muszmieć

Wczoraj policzyłam sobie, że na moje muszmiecie muszę mieć 1500 zł
a nie ma w nich ani jednych spodni, żadnych bluzek i swetrów
ładnie Ci w niej, fajna ta parka

Cytat:
Napisane przez emii Pokaż wiadomość
ja na swoje MH obliczyłam tez jakieś 1500 zł nie osiągalne dla mnie, dopiero na wyprzedażach, mam nadzieję, że chociaż polowę tego upoluję
ja nawet nie liczę, więcej, jeszcze nie mam MH

Cytat:
Napisane przez maadelajn Pokaż wiadomość

idę was nadrobić.. ale mam kaca
ale zdalam egzamin!

Cytat:
Zaliczyłam rozdział teoretyczny pracy mgr na 5 teraz się zaczną schody
super, ciekawe jak moja, promotor dziś powiedział, że jeszcze nie czytał, ale znając mnie to na pewno świetna jest

Cytat:
moj tż jest bardzo sławny na spotted ... laski pytaja jak się nazywa ten chlopak co pracuje w ksiegarni , zawsze się ładnie usmiecha do niej i takich wpisow kilka to juz wiem po co te ladne stroje itp
Cytat:
Napisane przez wspaniala Pokaż wiadomość
Cytat:
trudna sytuacja to, że się ładnie uśmiecha i jest miły i się innym podoba, to jeszcze nie powód do podejrzeń, zwłaszcza, że ma taką robotę... Tak jak Martolek nie doradzałabym takiego rozwiązania, bo z tego rzadko jest coś dobrego. Ale jak mu nie ufasz, to może warto, jeśli już Ci wywijał jakieś numery...
Szoszoszo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:14   #1101
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
odebrałam zamówienie z Zary ale takiego miałam lenia i nie chciało mi sie wogóle jechać kurde zobaczyłam ze przecenili na 29.90 sukienke która mnie cały czas męczyła ale była M;(
a ja myślałam tygodniami nad zakupem tej czarnej z okrągłym dekoltem. taka a'la skóra a la guma. I oczywiście jak znikneła to jej zapragnęłam
Stary 2013-09-13, 13:15   #1102
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez KujawiankA Pokaż wiadomość
Odebrałam paczuchy z zary z ukrytych linków.

spódniczki po 29 zł :
w kwiaty elastyczna i kolory takie krzykliwe
w groszki krótsza, ładna ale za krótka
żakardowa z zameczkami śliczna, ale długość to kpina. Nawet pośladów nie zakryje.
Wszystkie do zwrotu

koszula koralowa ze stójką bardzo ładna i zgrabna ale straszny gnieciuch - dumam jeszcze

koszula biała z niebieską wstawką na przedzie ładna i najważniejsze, że 100% bawełna. Chyba zostanie

sweter czarny drobny ścieg 19,90 z gumką w pasie. Wygląda okropnie ale założony całkiem fajnie. Idealny na koszulę

bluza ze smokami czy innymi cudakami siwa rozmiar s - wielka. Typowe oversize. Jeszcze myślę

koszulka/bluzka z krótkim rękawem siwa w krowie łaty 19,90 fajna. Zostaje

koszulka różowa z drapowaniem na plecach rozmiar s cena 15,90 wielka. muszę przymierzyć

koszulka na ramiączkach ze smokiem 15,90 rozmiar s - ogromna. Do zwrotu

sandałki satynowe zaniżona rozmiarówka. Fajne. Delikatne.

sandały z paseczkami rozmiarówka typowa. fajne. wygodne. zostają

spodnie z suwakami przy kieszeniach czarne - fajne zostają. Rozmiarówka zawyżona.

spodnie biało czerwone 4/5 zostają. Bardzo ładny wzór

spodnie rude 4/5 oddaję. Takie jakieś nieciekawe.

Spodnie czarne z kieszeniami i guziczkami na bokach a la bojówki beznadziejne. Oddaję.

sukienka zielona ładna. musze jeszcze przymierzyć.

koszulkaz kimonowymi rękawami tragedia. jak sprana szmata do podłogi.
A chciałoby Ci się zrobić zdjęcia w tej bluzie ze smokami?
i o jaką koszulkę chodzi w krowie łaty?

A tak w ogóle to ładnie nazamawiałaś :P
Stary 2013-09-13, 13:18   #1103
Morn
Zakorzenienie

Odp: Pod płaszczyki się chowamy i na zimowe wyprzedaże czekamy. Pull&Bear część XIV

Ale zakupy Kujawianko

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 13:21   #1104
___asia___
Rozeznanie

KujawiankA wow, niezłe zamówienie.
jaki zwykle nosisz rozmiar spodni a jaki wzięłaś tych z suwakami przy kieszeniach? też je dzisiaj dostałam i zastanawiam się, bo nie są złe, ale mogłyby być mniejsze... mam xs, wg metki one występują nawet w rozmiarze xxs, ale na stronie nie ma w ogóle takiego rozmiaru
___asia___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:32   #1105
KujawiankA
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Rotkohl Pokaż wiadomość
dziewczyny widzę ze to info sie nie pojawiło-przecena dzisiaj na zarze była, spodnie spodenki i kombinezony z 39.90 na 29.90 i troche droższych sukienek przecenili. Ja juz pozamawaiałam spodnie na wymiane, bo 1 para mi gratis wyjdzie teraz
Masz coś ukrytego dostępnego z ww?

---------- Dopisano o 14:24 ---------- Poprzedni post napisano o 14:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Morn Pokaż wiadomość
Ale zakupy Kujawianko
to nie wszystko

w sumie cztery paczki, ale nie pamietam co jeszcze było

---------- Dopisano o 14:25 ---------- Poprzedni post napisano o 14:24 ----------

Cytat:
Mam nadzieję, że przyjdą jeszcze cieplejsze dni i na razie nie będę musiała?

Oj to może być prawda, bo sandałki pullowe też mnie tak masakrycznie obcierają

Pokazuj buty i bluzę

Aha, ktoś zmawiał szarą bluzę z Zary w smoki?? Uprasza się o zdanie relacji
ja zamawiałam. Cienka, milusia i wielka jak smok. W Sce tonę.
Zapomnij o niej.

---------- Dopisano o 14:28 ---------- Poprzedni post napisano o 14:25 ----------

Cytat:
Napisane przez ___asia___ Pokaż wiadomość
KujawiankA wow, niezłe zamówienie.
jaki zwykle nosisz rozmiar spodni a jaki wzięłaś tych z suwakami przy kieszeniach? też je dzisiaj dostałam i zastanawiam się, bo nie są złe, ale mogłyby być mniejsze... mam xs, wg metki one występują nawet w rozmiarze xxs, ale na stronie nie ma w ogóle takiego rozmiaru
36, jedne na 100 38
tutaj xs jest ok, swobodnie nawet luźno, ale nie za luźno

---------- Dopisano o 14:32 ---------- Poprzedni post napisano o 14:28 ----------

Cytat:
napisałam mu komenatrz
ze wszystko super ze kontakt ok, ale obyłoby sie bez nagich zdjec partnerki z usmieszkami hahhahaha
Super, jeśli to nie jego partnerka tylko jakaś kochanica. I teraz stała partnerka czyta komentarz i szok - przecież ja mu nigdy nie pozowałam :-D

ja kupiłam telefon z animowanymi filmami dla dorosłych i dwoma normalnymi
i najgorsze, że nie wiedziałam o tym. Mój tata chciał obejrzeć nowy zakup. Nakręcił film mojemu dziecku i chciał go odtworzyć. Oczywiście wiecie na co trafił

Myślałam, że pod ziemię się zapadnę
Stary 2013-09-13, 13:33   #1106
Martolek
Zakorzenienie

Cytat:
ja zamawiałam. Cienka, milusia i wielka jak smok. W Sce tonę.
Zapomnij o niej.

Kujawianko, o link do których spodni Tobie chodzi? bo chyba nie mam takiego

Stary 2013-09-13, 13:34   #1107
___asia___
Rozeznanie

Cytat:
tutaj xs jest ok, swobodnie nawet luźno, ale nie za luźno
Ja noszę 34, dlatego są mi trochę za luźne no i mogłyby być krótsze, ale są fajnie więc pewnie zostawię.
___asia___ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:41   #1108
KujawiankA
Zakorzenienie

California dreamin....

kocham Polskie Radio

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

Cytat:

Kujawianko, o link do których spodni Tobie chodzi? bo chyba nie mam takiego
takie cienkie czarne podobne do tych z suwakami przy kieszeniach tylko z gumką na dole nogawek i zamkami po bokach

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

Cytat:

wieczorem podam Ci wymiary
Stary 2013-09-13, 13:45   #1109
sasenka
Zakorzenienie

Cytat:
California dreamin....

kocham Polskie Radio

---------- Dopisano o 14:38 ---------- Poprzedni post napisano o 14:36 ----------

takie cienkie czarne podobne do tych z suwakami przy kieszeniach tylko z gumką na dole nogawek i zamkami po bokach

---------- Dopisano o 14:41 ---------- Poprzedni post napisano o 14:38 ----------

wieczorem podam Ci wymiary
A nie chciałoby Ci się zrobić w niej zdjęcia? Chodzi mi o bluzę ze smokami
Stary 2013-09-13, 13:48   #1110
KujawiankA
Zakorzenienie

Mimo tego, że za duża to i tak chyba zostanie. Jest bardzo przyjemna w dotyku i idealna do noszenia po domu.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 2013-09-13-1366.jpg (66,9 KB, 62 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg 2013-09-13-1367.jpg (75,6 KB, 41 załadowań)

Edytowane przez KujawiankA
Czas edycji: 2013-09-13 o 13:50
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości