W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 60 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 13:39   #1771
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk

Cytat:
Napisane przez debraM Pokaż wiadomość
Kciuki za testujące!

Nie mam czasu żeby nadrobić 20 stron

Wiecie, że ja dalej @ nie mam tylko delikatne plamienie i to jeszcze nie cały czas tylko rano, po nocy, przez dzień na wkładce nic nie widać
Jeszcze jutro testuje Zalamana_girl

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:48   #1772
Seleniti
Zadomowienie

Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdecydowalam sie,kupilismu z Tztem test i jutro z samego rana testujemy.
Zeby to bylo jeszcze przed jego wyjazdem
Tal cholernie boje sie,ze nie bedzie II kreseczek (((

Rzeczywiście może być troszkę za wcześnie, ale trzymam
Seleniti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:49   #1773
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013

Cytat:
Napisane przez iwonka87 Pokaż wiadomość
Kochana a Ty jakie cykle masz? Kiedy mialas owulacje? dzisiaj robilas test tak jak ja i negatywnie to ile dni po owulacji?
Ja mam średnio 29-dniowe. Dziś 29 dc, a 12 dzień po owulacji. Ale ostatnio faza lutealna miała 11 dni. Ovufriend wyznacza mi @ na ndz

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-09-13, 13:53   #1774
Pacynka
Rozeznanie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Może faktycznie ten progesteron zbadaj. Będzie dobrze, trzymam kciuki za Ciebie.

God przykro mi, byłam pewna, że tym razem będzie zielono

Nie smuć się

Ja urodziłam synka w wieku 3o lat, teraz po zabiegu będziemy się starać o drugie i też nie wiem kiedy się uda, więc nie smuć się będzie dobrze, uda się

Super, że pęcherzyki tak rosną, trzymam kciuki za dzisiejsze ...

Fan trzymaj się, oby w jajniku jednak nic nie było

LEINE a ja nie widziałam

Trzymam kciuki za test
Kamel kochana, dziękuję za pocieszenie
Tylko wiesz, u mnie teraz byłoby to dopiero pierwsze dziecko, a chciałabym mieć dwoje...
Chociaż podobno mam szansę na bliźniaki bo u mnie w rodzinie w co drugim pokoleniu są. No i ja tylko ja tylko jeszcze zostałam bez dzieci, a tak to wszyscy mają i nikomu te bliźniaki się nie trafiły. Ja to bym nic przeciwko temu nie miała jakby sie bliźniaki trafiły. Ale jak na razie nawet jedno się nie trafia.
Chociaż od wczorajszego wieczora mam takie dziwne bóle brzucha i mdłości. Jednocześnie mi niedobrze i jeść się chce. Nie mam zbyt apetytu na słodycze ostatnio, a wcześniej dużo pochłaniałam szczególnie prze @. Teraz czekam co się stanie bo dziś leciutko ta tempka urosła po wczorajszym spadku. Ciekawe czy jutro znów spadnie czy urośnie.
W sumie to i pewnie trochę się nakręcam...
Pacynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 13:59   #1775
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Co do bliźniaków to u mnie w rodzinie też są co drugie pokolenie
ale już kuzynka ma, więc pewnie limit wyczerpany!
23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-09-13, 14:00   #1776
vioris
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Cytat:
Napisane przez God Of War 20 Pokaż wiadomość
Ehh nawet nie wiecie jak mi się marzy swoje mieszkanko... normalnie masakra
Wiem. Wiele lat wynajmowałam mieszkania, bo niestety na swoje stać mnie nie było. Zresztą miałam odłożone sporo pieniędzy przez moją mamę dla mnie i te pieniądze włożyłam w mieszkanie które straciłam po rozwodzie Pieniędzy niestety nie odzyskałam Potem cud z nieba, dostałam mieszkanie z miasta, ale w normalnym bloku, dwa pokoje z OC.
Trzeba było je wyremontować od podstaw. No więc kredyt na to i na wyposażenie, bo nic nie miałam. Poznałam wtedy obecnego mojego tż-ta i pomieszkaliśmy tam rok żeby córki już nie przepisywać do innego przedszkola. Niedawno się przeprowadziliśmy do innego miasta do jego mieszkania. Długo jednak to wszystko trwało, bo się w sumie "dorabiałam" 10 lat swojego mieszkania.

Cytat:
Napisane przez Seleniti Pokaż wiadomość
Ja mu kiedyś już powiedziałam, że gdyby coś takiego się zdarzyło, to nie chciałabym tego robić ze względu na dziecko, ale trochę podniósł mnie na duchu tym, że sam wyszedł z takim tematem, a w sumie to i nawet była propozycja z jego strony, bo się tego nie spodziewałam
Ja bym nie brała Zrobiłam taki błąd. Wzięłam ślub cywilny będąc w ciąży w 7 miesiącu. Bardziej na siłę niż bo tak chciałam. Potem było beznadziejne małżeństwo i rozwód, podziały, pierdoły, stresy. Jakbyśmy ślubu nie brali, to by się obyło bez 90% tych wszystkich rzeczy. A w sądzie miło nie jest. Poza tym, nie wyobrażam sobie już aby małżeństwo było wynikiem ciąży. To ma być chęć bycia razem, to ma być pierścionek i oświadczyny i kwiaty. Ma być romantycznie i pięknie. Tym razem jeśli mam brać ślub, to tylko po pięknych oświadczynach i na pewno nie z powodu ciąży
Stary 2013-09-13, 14:06   #1777
Seleniti
Zadomowienie

Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Co do bliźniaków to u mnie w rodzinie też są co drugie pokolenie
ale już kuzynka ma, więc pewnie limit wyczerpany!

U mnie też w rodzinie dużo bliźniąt, a jeszcze tata też jest bliźniakiem ,
ale gdyby teraz tak mi się trafiło to nie wiem co bym zrobiła

---------- Dopisano o 15:06 ---------- Poprzedni post napisano o 15:02 ----------

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość

Ja bym nie brała Zrobiłam taki błąd. Wzięłam ślub cywilny będąc w ciąży w 7 miesiącu. Bardziej na siłę niż bo tak chciałam. Potem było beznadziejne małżeństwo i rozwód, podziały, pierdoły, stresy. Jakbyśmy ślubu nie brali, to by się obyło bez 90% tych wszystkich rzeczy. A w sądzie miło nie jest. Poza tym, nie wyobrażam sobie już aby małżeństwo było wynikiem ciąży. To ma być chęć bycia razem, to ma być pierścionek i oświadczyny i kwiaty. Ma być romantycznie i pięknie. Tym razem jeśli mam brać ślub, to tylko po pięknych oświadczynach i na pewno nie z powodu ciąży
Również jestem takiego zdania jak Ty , zawsze mi się marzyły piękne oświadczyny i on dobrze o tym wie. Tak jak mówicie mamy jeszcze czas, tak też mu powiedziałam, z resztą siłą do Urzędu mnie nie zaciągnie

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 14:17   #1778
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Pacynka Pokaż wiadomość
Kamel kochana, dziękuję za pocieszenie
Tylko wiesz, u mnie teraz byłoby to dopiero pierwsze dziecko, a chciałabym mieć dwoje...
Chociaż podobno mam szansę na bliźniaki bo u mnie w rodzinie w co drugim pokoleniu są. No i ja tylko ja tylko jeszcze zostałam bez dzieci, a tak to wszyscy mają i nikomu te bliźniaki się nie trafiły. Ja to bym nic przeciwko temu nie miała jakby sie bliźniaki trafiły. Ale jak na razie nawet jedno się nie trafia.
Chociaż od wczorajszego wieczora mam takie dziwne bóle brzucha i mdłości. Jednocześnie mi niedobrze i jeść się chce. Nie mam zbyt apetytu na słodycze ostatnio, a wcześniej dużo pochłaniałam szczególnie prze @. Teraz czekam co się stanie bo dziś leciutko ta tempka urosła po wczorajszym spadku. Ciekawe czy jutro znów spadnie czy urośnie.
W sumie to i pewnie trochę się nakręcam...
Trzymam bardzo mocno kciuki w takim razie za Was i szybką ciążę

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:19   #1779
Pacynka
Rozeznanie

Dziękuję Kamel
Stary 2013-09-13, 14:21   #1780
Leine
Zakorzenienie

Carmena uśmiałam się włączyłam stronkę, czytam... i się zastanawiam co ja włączyłam, czy to nasz wątek? czy aby na pewno?

Cowie śliczny groszek

GodOfWar na razie ciesz się, że masz dach nad głową... trudno, mieszkasz z rodzicami tż jak dobrze pamiętam, ale co z tego? Na prawdę tak marzysz o tym aby całą pensję przeznaczyć na kredyt a drugą na zapłacenie rachunków/życie? Nie jest tak kolorowo jak się wydaje. Mi się nie spieszy, żyję tak od 7 lat Jeszcze jak nie pracujesz i do tego dziecko to w ogóle masakra by była
Cytat:
Ja mieszkam w domu od dziecka i stwierdzam, że wole mieć mieszkanie w bloku.
Wiadomo, dom ma więcej zalet... ale ma też swoje wady... na szczęście TŻ jest tego samego zdania co i ja.
Wiem, że pewnie się doczekamy. Wszyscy wkoło mają takie szczęście, że albo im rodzice pomagają albo w spadku albo coś jeszcze... to jest najbardziej dołujące.
chyba nie wiesz co mówisz ja mieszkam w bloku tutaj od około roku i jest masakra. Słychać jak ktoś sika,robi kupę, smarcze, kaszle, sexy, głośna muzyka, płacz dziecka- nie chciałabym.

A w domu? Masz swój ogród, możesz wyjść kiedy Ci się podoba, rozłożyć kocyk bez obaw, że wpadniesz w psią kupę a dla dziecka? Raj. Wybudować można fajny plac zabaw, dziecko może się bawić ile wlezie, specjalnie nie musisz gnać ileś km aby się wybawiło
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:28   #1781
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Też tak myślę, paracetamol chyba jest dozwolony. Poza tym nie ma co się stresować
apap i paracetamol na pewno

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez Zalamana_girl Pokaż wiadomość
Dziewczyny zdecydowalam sie,kupilismu z Tztem test i jutro z samego rana testujemy.
Zeby to bylo jeszcze przed jego wyjazdem
Tal cholernie boje sie,ze nie bedzie II kreseczek (((

powodzenia, trzymam kciuki

Leine fajna rodzina
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 14:31   #1782
Seleniti
Zadomowienie

Dziewczyny, a orientujecie się może ile około kosztują wszystkie pierwsze ciążowe badania?
Stary 2013-09-13, 14:32   #1783
Leine
Zakorzenienie

Zaraz wychodzę na dworek, bo słoneczko wyszło

Coś mi się wydaje, że owulkę będę miała za 2-5 dni, bo szyjka się otwiera i coś dziwaczy śluz mam dzisiaj, albo mieszanka śluzu z nasieniem albo rozciągliwy/wodnisty

skubana

Kamelku już nie wstawię fotki, bo wychodzę akurat i nie mam czasu
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:35   #1784
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Carmena uśmiałam się włączyłam stronkę, czytam... i się zastanawiam co ja włączyłam, czy to nasz wątek? czy aby na pewno?

Cowie śliczny groszek

GodOfWar na razie ciesz się, że masz dach nad głową... trudno, mieszkasz z rodzicami tż jak dobrze pamiętam, ale co z tego? Na prawdę tak marzysz o tym aby całą pensję przeznaczyć na kredyt a drugą na zapłacenie rachunków/życie? Nie jest tak kolorowo jak się wydaje. Mi się nie spieszy, żyję tak od 7 lat Jeszcze jak nie pracujesz i do tego dziecko to w ogóle masakra by była

chyba nie wiesz co mówisz ja mieszkam w bloku tutaj od około roku i jest masakra. Słychać jak ktoś sika,robi kupę, smarcze, kaszle, sexy, głośna muzyka, płacz dziecka- nie chciałabym.

A w domu? Masz swój ogród, możesz wyjść kiedy Ci się podoba, rozłożyć kocyk bez obaw, że wpadniesz w psią kupę a dla dziecka? Raj. Wybudować można fajny plac zabaw, dziecko może się bawić ile wlezie, specjalnie nie musisz gnać ileś km aby się wybawiło
Popieram w 100%
My też na razie mieszkamy w kawalerce 2 pokojowej ale odkładamy na dom.
Leine ma rację, ja jestem bardzo wrażliwa i mam dobry słuch i niestety jest tak jak L pisze, że słychać dosłownie wszystko, jak sąsiad pierdnie w wannie, jak sika, sąsiadka co chwila głośno kicha, jak dziecko próbuję usypiać lub śpi to zawsze jakaś menda idzie klatką i się tłucze, wydziera, dzieci niewychowane sąsiadki się drą, biegają i mały się budzi z płaczem, a ja chodzę na paluszkach a tu...
Ale dla mnie najgorsi są sąsiedzi z dołu-studenci, którzy kiedyś jeszcze jak nie pracowali to urządzali imprezy do 5 z głośną muzyką, wydzieraniem się na balkonie na cały r...., a po imprezce o każdej porze nocy sex tak głośny, że aż mi się niedobrze robiło i tak nie spałam wtedy zawsze do 5!!! Kobita miała chyba fantazję w udawaniu org..., w sumie nadal ma
Nienawidzę tego, bo czuję się jakbym była z przymusu z nimi w łóżku... zero wstydu.

Najlepsze w bloku jest ogrzewanie w zimie
Ale chyba tylko ten plus widzę?
Marzę o domu i ogródku dla siebie i rodziny

Także GOD 100 razy wolałabym dom, nie koniecznie wielki, przemyśl to jeszcze. Wystarczy, że trafi Ci się 1 sąsiad upierdliwy a już pożałujesz tej decyzji do końca życia, tym bardziej, że jesteście przyzwyczajeni do ciszy.

A najbarziej boli mnie jak nie mam wpływu jak deb.... wycinają drzewa piękne które nikomu nie przeszkadzają i najlepiej to by się zabetonowali po uszy, bezmózgi... Dlatego w swoim domu bedę miała BUSZ

---------- Dopisano o 15:35 ---------- Poprzedni post napisano o 15:33 ----------

Cytat:
Zaraz wychodzę na dworek, bo słoneczko wyszło

Coś mi się wydaje, że owulkę będę miała za 2-5 dni, bo szyjka się otwiera i coś dziwaczy śluz mam dzisiaj, albo mieszanka śluzu z nasieniem albo rozciągliwy/wodnisty

skubana

Kamelku już nie wstawię fotki, bo wychodzę akurat i nie mam czasu
Wyślij mi na pw

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-09-13 o 14:34
Stary 2013-09-13, 14:37   #1785
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:

dlatego my mieszkając w bloku kupiliśmy sobie działkę rekreacyjną i to bardzo blisko naszego bloku, bo jakieś 5-10 minut spacerkiem ale poza awanturami sąsiadów (mają rozwydrzoną nastolatkę w domu) my nie skarżymy się ze względu na hałasy
a seksy fatycznie słychać - sąsiad z dołu czasem nam po kaloryferze wali

Edytowane przez FlightlessBird
Czas edycji: 2013-09-13 o 14:38
FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 14:40   #1786
Pacynka
Rozeznanie

Ja teraz mieszkam w bloku. Wcześniej (z rodzicami) mieszkałam w domku. My mamy w bloku u nas jeszcze lepiej bo na przeciwko nas mieszkają takie sąsiadki, które z psami na spacer wychodzą przez całą noc zamiast w dzień. Jest to matka z córką. Ta matka pracuje nocami i hałasy nieraz przez całą noc są. A jak z psami idą to nasz pies się budzi i wszystkie inne psy z klatki też i taki harmider że szok. Ale ostatnio podobno córka się od tej matki wyprowadziła bo matka jej w kółko o coś awantury robiła- było słychać.
Stary 2013-09-13, 14:41   #1787
Lea_ny
Zakorzenienie

Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
dlatego my mieszkając w bloku kupiliśmy sobie działkę rekreacyjną i to bardzo blisko naszego bloku, bo jakieś 5-10 minut spacerkiem
A u mnie w bloku seksow nie słychać Czasami tylko darcie ryja sąsiada z dołu, który jest jakimś psycholem A poza tym cisza i spokój

Jadę do pracy... i standardowo mi sie nie chce!

Stary 2013-09-13, 14:41   #1788
Pacynka
Rozeznanie

Wolelibyśmy z TŻ- tem mieszkać w domu, ale nie wiem jeszcze jak to będzie.
Stary 2013-09-13, 14:41   #1789
(kicia)
Zakorzenienie

ooo tak odgłosy sąsiadów są najgorsze. Ja mam pod sobą trochę patologiczną rodzinkę i jak oni się kłócą albo w ostatnią wigilię taka styrana położyłam się z mężem do łóżka koło 1 w nocy (pierwsze święta po ślubie to sobie wymyśliłam wigilię u nas roboty po pachy więc zmęczona byłam ) a ten impreze sobie zrobił. W wigilię! o 1 w nocy hip hop na całą parę co drugie słowo kur... pier... i tako. Aż na policję zadzwoniłam bo się nie udało spać ale nie przyjechali i dopiero koło 4 się uspokoili
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-13, 14:43   #1790
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
dlatego my mieszkając w bloku kupiliśmy sobie działkę rekreacyjną i to bardzo blisko naszego bloku, bo jakieś 5-10 minut spacerkiem ale poza awanturami sąsiadów (mają rozwydrzoną nastolatkę w domu) my nie skarżymy się ze względu na hałasy
Nie dziwię się sąsiadowi, uwierz mi, że nie fajnie słyszeć kogoś odgłosy z sypialni, w dodatku wbrew swojej woli

Ps. Mało zawału nie dostałam tak coś nagle strzeliło, wstałam, patrze a to na szczęście balon synka, a mały aż podskoczył bo śpi.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-13, 14:45   #1791
manieczka1
Zakorzenienie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Moim zdaniem wiele zależy od tego z czego zbudowanx jest blok. U moich rodzicow nic nie było słychać, w poprzednim wynajmowanym było słychać wszystko, w obecnym jest cisza jak makiem zasiał

23.06.2011
01.06.2013
Stary 2013-09-13, 14:47   #1792
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Moim zdaniem wiele zależy od tego z czego zbudowanx jest blok. U moich rodzicow nic nie było słychać, w poprzednim wynajmowanym było słychać wszystko, w obecnym jest cisza jak makiem zasiał

dokładnie u moich rodziców nic nie słychać tzn troszkę ale nie aż tak jak u nas. Rodziców blok postawiony w 91 roku nasz w 83 także

Stary 2013-09-13, 14:56   #1793
vioris
Zakorzenienie

Cytat:

Ja też nie widziałam Twojej fotyy

Co do domu, to jednak my z tż-em mamy podobne zdanie. Chcemy dom mieć. Niestety nie uda się to pewnie w najbliższych latach, ale może za 10 lat już będzie
Teraz mieszkamy w bloku i na szczęście nie mamy dziwnych sąsiadów. Obok nas mieszka babcia 80-letnia która jedynie tv ma głośno włączony, ale to nie przeszkadza. Słychać to bardziej na klatce schodowej niż u nas w domu. Pod nami jest spokój. Impreza raz na pół roku i to nic takiego przecież. My też robiliśmy już kilka imprez i nikt się nie skarżył. Babcia obok nie słyszała A Ci na dole chyba wiedzą, że też czasem chcą imprezę zrobić
Stary 2013-09-13, 14:59   #1794
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Nie dziwię się sąsiadowi, uwierz mi, że nie fajnie słyszeć kogoś odgłosy z sypialni, w dodatku wbrew swojej woli

Ps. Mało zawału nie dostałam tak coś nagle strzeliło, wstałam, patrze a to na szczęście balon synka, a mały aż podskoczył bo śpi.
uwierz mi, że ja tez nie lubi od 6 rano słuchać jego audycji Radia Maryja
a codziennie nas tym katuję - i do tego w sypialni

o tym zapomniałam wspomnieć tak więc mamy obok stukniętą rodzinę za ścianą i namiętnego słuchacza Rydzyka pod nami

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:01   #1795
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:

Co do domu, to jednak my z tż-em mamy podobne zdanie. Chcemy dom mieć. Niestety nie uda się to pewnie w najbliższych latach, ale może za 10 lat już będzie
Teraz mieszkamy w bloku i na szczęście nie mamy dziwnych sąsiadów. Obok nas mieszka babcia 80-letnia która jedynie tv ma głośno włączony, ale to nie przeszkadza. Słychać to bardziej na klatce schodowej niż u nas w domu. Pod nami jest spokój. Impreza raz na pół roku i to nic takiego przecież. My też robiliśmy już kilka imprez i nikt się nie skarżył. Babcia obok nie słyszała A Ci na dole chyba wiedzą, że też czasem chcą imprezę zrobić
My mamy takich studentów pod sobą-para, że robili imprezy przynajmniej 1 x na tydzień czasem nawet 2. I w środku tygodnia do 5 łubu du na cały głos i wydzierali się, a np my następnego dnia musieliśmy wstać o 6 lub 7 rano a przez nich nie spaliśmy do 5-głównie ja bo mąż ma mocniejszy sen.
Raz wezwaliśmy policję jak byłam w ciąży i tylko pouczyli, nie długo był spokój. Dopiero jak gość poszedł do pracy i zobaczył jak to jest wstawać rano na 2 dzień. Teraz też imprezują ale na szczęście rzadziej.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-13, 15:01   #1796
(kicia)
Zakorzenienie

mnie ogólnie imprezy nie przeszkadzają no chyba że tak jak wtedy w wigilie

jak TŻ ma nocki to ja nie mogę spać wtedy słyszę jak babcia z mieszkania obok chrapie

Stary 2013-09-13, 15:06   #1797
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
uwierz mi, że ja tez nie lubi od 6 rano słuchać jego audycji Radia Maryja
a codziennie nas tym katuję - i do tego w sypialni

o tym zapomniałam wspomnieć tak więc mamy obok stukniętą rodzinę za ścianą i namiętnego słuchacza Rydzyka pod nami
To macie prawie remis, ale ja i tak wolałabym słyszeć radio niż ohhhhh ahhhh, na cały głos i stukanie łóżkiem
Ja tam jednak wiem, że jestem między ludźmi i umiem się opanować

Ale blok mamy stary więc może dlatego trochę bardziej słychać. I niestety łóżko mam dokładnie nad ich łóżkiem...co innego jak ma się duże mieszkanie jak moich rodziców 3 pokoje, więc można się w nocy przenieść, a tu nie ma ucieczki i tak cierpię te imprezy i odgłosy do 5 rano niejednokrotnie, to się ciągnie już ok 5 rok...

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Stary 2013-09-13, 15:06   #1798
(kicia)
Zakorzenienie

lecę z mężem na spacer bo słońce trochę wyjrzało z za chmur

Stary 2013-09-13, 15:08   #1799
maciejka1987
Zakorzenienie

Cytat:

ja mieszkam w bloku i na ogół jest ok. Imprezy akceptuję, ale od kiedy mieszkamy były 2 mega - wiecie normalnie jakby grupa znajomych się spotkała lecieła by w miarę cicho muzyka t byłoby ok, ale jak 2 w nocy drą mordy to wytrzymać nie można, albo ostatnio, parka zrobiła karaoke w domu i śpiewali przeboje ( raczej darli ryje , łącznie z jakimiś instrumentami, typu jakieś dzwonki talerze ) ale chyba ktoś się na tyle wkurzył, że policja była ( lub sąsiedzi) zainterweniowali bo nagle ucichło ... jeszcze w weekend to spoko, ale w środku tygodnia, miałam na 6 do roboty a oni o 2 przestali wariować.

CO do odgłosu sexu, no to cóż, nauczyłam się, żeby niemieć głowy blisko rurek od grzejników bo wtedy najbardziej słychać...

6.2.15

maciejka1987 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 15:12   #1800
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
lecę z mężem na spacer bo słońce trochę wyjrzało z za chmur
U nas okropnie ponuro i chłodno, deszczowo.
Ja też uciekam powoli robić placki ziemniaczane bo na 1 danie jakiś czerwony barszcz mamy

---------- Dopisano o 16:12 ---------- Poprzedni post napisano o 16:09 ----------

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
ja mieszkam w bloku i na ogół jest ok. Imprezy akceptuję, ale od kiedy mieszkamy były 2 mega - wiecie normalnie jakby grupa znajomych się spotkała lecieła by w miarę cicho muzyka t byłoby ok, ale jak 2 w nocy drą mordy to wytrzymać nie można, albo ostatnio, parka zrobiła karaoke w domu i śpiewali przeboje ( raczej darli ryje , łącznie z jakimiś instrumentami, typu jakieś dzwonki talerze ) ale chyba ktoś się na tyle wkurzył, że policja była ( lub sąsiedzi) zainterweniowali bo nagle ucichło ... jeszcze w weekend to spoko, ale w środku tygodnia, miałam na 6 do roboty a oni o 2 przestali wariować.

CO do odgłosu sexu, no to cóż, nauczyłam się, żeby niemieć głowy blisko rurek od grzejników bo wtedy najbardziej słychać...
Ja mam właśnie takich sąsiadów co ryje drą za przeproszeniem na cały głos i muzyka bardzo głośno i tak do 5 rano zwykle i ja do 5 oglądałam tv bo spać nie mogłam... W ciąży też. I też to było w środku tygodnia czy święta jak ludzie potrzebują spokoju.

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości