|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1501 | |
|
Winter is coming
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
ja w ogóle nie ogarniam szału na baleriny, dla mnie to są buty na rower i do prowadzenia samochodu, a nie do chodzenia
ale jestem fanką obcasów U mnie będzie troje dzieci tylko, więc spoko, w dodatku tylko jedno małe (4 letnie). Mój ojciec jest nieogarnięty, matka mi wczoraj opowiadała, że dzwoniła do niego moja chrzestna (jego siostra) pytać, kiedy ślub biorę, a ten jej powiedział, że na początku lipca więc chyba grawer na obrączkach to mus, bo chłop zapomni kiedy ślubował---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
|
|
#1502 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Dziewczyny ja tez kupilam kiecke
jechalam rano po sincerity 3637 a wrocilam z kupiona sincerity 3621 typowa ksiezniczka, tylko bede brala bez tych rekawkow. Zdjecia wrzuce w poniedzialek bo dzis nie mam dostepu do kompa a jutro idziemy na wesele.Ale wiecie co? Nie wiem czemu ale zaczal mnie bolec brzuch z nerwow, zaczynam myslec czy to byl dobry wybor i chce mi sie plakac:-( nie sadzilam, ze bede lapac dola po zakupie sukni. A czulam sie w niej jak prawdziwa ksiezniczka, nie wiem skad te nagle watpliwosci:-( Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1503 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
i gratuluję sukni! bardzo oryginalna i piękna Cytat:
i gratuluję sukni, zaraz sobie zobaczę zdjęcia w internecie jak wygląda. a jeśli mogę zapytać - ile zapłaciłaś?
|
|
#1504 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Cytat:
nie mogę się w takim razie doczekać
Nasz dzień : 2.08.2014 r. 15:00"Zestarzej się przy mnie Najlepsze dopiero się zdarzy"
|
|
|
|
|
#1505 |
|
Zakorzenienie
|
cornflower_girl Super, gratuluję!
iLoNuS_ktl Gratuluję, witam w gronie posiadaczek Sincerity Wątpliwości miną, zobaczysz
|
|
|
|
#1506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
A bez rękawów sukienka jest bardzo śliczna. Nie zamartwiaj się na zapas Cytat:
![]() Dziękuję za komplementy
|
|
#1507 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
-50% + 200 zl za poprawki krawieckie trzeba zaplacic. Bardzo chcialam koronki i wygladalam w 3637 bardzo ladnie, ale jak ubralam 3621 to od razu jakos tak delikatniej, ladniej, koronki okazaly sie dla mnie za ciezkie ![]() mama to nie chciala juz slyszec o innej ![]() Cytat:
moze to wina tego ze bylam nastawiona na inna, a w koncu wzielam cos calkiem innego.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#1508 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
iLoNuS_ktl, mnie pani w salonie powiedziała, że nie ma co oceniać sukni (przynajmniej tych dobrych, a nie szytych na odwal się). Każda z nich jest ładna. Oceniajmy to, jak wyglądają na nas, jak my się w nich czujemy.
Pocieszę Cię, że sama się bardzo nastawiałam na koronki, ale mi nie jest w nich dobrze. No i w koronkowej sukni czuję się, jakby mój korpus należał do kogoś innego, a głowę to z przypadku doszyli ![]() Mam nadzieję, że wątpliwości szybko miną i nie będziesz mogła doczekać się założenia sukienki
|
#1509 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żon
Cytat:
|
|
#1510 |
|
Zadomowienie
|
hej dziewczyny,
cały czas Was podczytuje, ale mam gorący okres w pracy i jakoś nic nie pisałam. Strasznie Wam zazdroszczę sukienek, ja nie mam kiedy iść się rozglądnąć i pomierzyć sukienki, w końcu pójdę jak kocmołuch na własny ślub!
|
#1511 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na
cornflower_girl, dzieki za wsparcie
szkoda, ze na tel nie moge zobaczyc Twojej sukni, ale nadrobie![]() Cytat:
to kolor ivory, panie "maltretowaly" ten model, ale w bieli, ivory wisial nieruszany w magazynie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1512 |
|
Zadomowienie
|
Dostałam dziś próbki zaproszeń
ciągle jeszcze nie wiem, na jakie się zdecydujemy, czekam jeszcze na trzy przesyłki, ale te mi się spodobały.Na zdjęciu papier wygląda na prawie biały, ale w rzeczywistości jest kremowożółty, wkładka i wstążka mają kolor trudny do określenia. Też kremowożółty, ale z domieszką pomarańczu - podoba mi się, lubię takie ciepłe odcienie. Jakość wydruku jest w porządku - jest jakby lekko wypukły, połyskujący. Nie podobają mi się tylko ozdobniki w środku (np. te zawijaski wystające na górze na drugim zaproszeniu). Widać, że to plik JPG, bo dookoła nich jest kilka czarnych kropek powstałych w wyniku kompresji. Kosztują 3,30 zł/szt., niestety, wliczona w cenę koperta nie podoba mi się ani trochę - zaproszenia są kwadratowe, a koperta jest prostokątna, biała - taka typowo na dokumenty, nie na zaproszenia.
|
#1513 | ||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Piękna sukienka ![]() Cytat:
|
|
#1514 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
cornflower nie zauważyłam, że Ty też masz! gratuluję!! i jeszcze wyglądasz lepiej od modelki! Mnie by się ![]() Elrosa, pierwsze bardzo mi się podoba, ale za tą cenę z kopertą mogli się bardziej postarać ![]() Ja od początku nie chciałam koronek, ale dla jaj przymierzyłam i pogrubiały mnie
Edytowane przez enzunio Czas edycji: 2013-09-13 o 19:24 |
|
|
|
|
#1515 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
Niższy obcas nic nie da, a jak pisałam w ostateczności już wole tanczyć w balerinach niż na bosaka. Choć uważam, to za ostateczną, ostateczność i mam nadzieję, że jednak nie będą potrzebne. Cytat:
Ostatecznie z makijażem, fryzurą itd będziesz prezentowała się rewelacyjnie. Cytat:
Jak sukienkę do domu przywiozłam i zostałam już z nią sama trochę się załamałam, zaczęłam mieć wątpliewości, myślałam że może się pośpieszyłam. Na szczęście szybko przeszły-następnego dnia kochałam już ją jak podczas przymierzania.
|
|
|
#1516 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Dziewczyny kochane jestescie:-* juz sie balam, że ze mna cos nie tak
![]() Ja swojej kiecki do domu nie bralam, zostawilam do wyprania, wyprasowania i pojade ja odwiedzic dopiero na wiosne ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1517 |
|
Winter is coming
|
ja też mam wątpliwości, wydaje mi się, że wzięłam za mało strojną
Ale my baby głupie jesteśmy Co jakiś czas oglądam sobie zdjęcia i kładę do durnego łba, że we wszystkim innym wyglądałam duuużo gorzej, a moja kieca jak dla mnie szyta
|
#1518 |
|
Zakorzenienie
|
Cornflower gratki, pasuje Ci ta kiecka!
|
|
|
|
#1519 |
|
Rozeznanie
|
Cornflower sukienka jest piekna I slicznie w niej wygladasz
Elrosa ale sliczne te zaproszenia I te kolory super
|
#1520 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Velika Twoja suknia jest przepiękna! i jest strojna "w sam raz"! Wyglądasz w niej obłędnie i nie wolno Ci myyśleć, że jest inaczej! Myślałam, że te wątpliwości dopadaja tylko mnie > No i tak, głupie jesteśmy bardzo takie "lelum po lelum" wymyślac to my potrafimy ![]() cornflower_girl gratuluje sukni bardziej mi się w niej podobasz niz modelki
|
|
|
|
|
#1521 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie mogę się doczekać aż wrzucisz foto w tej sukience! ![]() Cytat:
Też uważam że dobre buty to inwestycja, będę takich szukać. Mam nadzieję że uda się znaleźć cos wygodnego co będzie mi się podobało Ogólnie mało które ślubne mi się podobają...
|
|
#1522 |
|
Zakorzenienie
|
Cornflower_girl, Ilonus, gratuluję zakupu sukien!
![]() Mały offtop: Dzwonilam dziś do byłej szefowej. Raz z mojego numeru i dwa razy od C. Nie odbiera Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1523 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1524 |
|
Rozeznanie
|
Cornflower, powiem szczerze, że na modelce ten Justin mnie nie urzekł, ale jak zobaczyłam Twoje foto w niej. Wow. Pasuje Ci ta sukienka
iLoNuS, uwierz mi, nie Ty jedna tak masz. Nastawiłam się na sukienki rybki, a tu zonk. Nie leżały mi. Chciałam przeforsować Justina 8663 albo chociaż 8656, ale koniec końców będzie princeska 8630. Na początku było mi przykro, że to nie będzie dopasowana seksowna rybka, ale teraz wiem, że nie zamieniłabym tej kiecki na żadną inną
|
|
#1525 |
|
Zakorzenienie
|
Krooliczek, jeszcze za nadgodziny musi mi zapłacić.
Velika, żeby to zgłosić to muszę mieć przy sobie umowy i wyciągi z banku, tak? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1526 |
|
Zadomowienie
|
cornflower, ślicznie wyglądasz!
enzunio, podoba mi się sukienka z twojego awatara za tydzień w weekend planuję zrobić sobie rundkę po salonach
|
|
|
|
#1527 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
przejdzie, zobaczysz
|
||
|
|
|
#1528 |
|
BAN stały
|
cude tak z bliska wygląda
http://gallery.weddingbee.com/photo/...r-the-designer
|
|
|
|
#1529 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny dziękuję za wszystkie opinie dotyczące pończoch
cornflower_girl gratuluję zakupu sukni!! ![]() Verunka zdjęcia kuchni zaraz polecą na priv ![]() iLoNuS_ktl spokojnie! mnie też dołek złapał bo stwierdziłam, że jestem za niska do sukienki i wyglądam grubo. To nasz mózg nam figle płata, skoro właśnie taką wybrałaś i czułaś się jak księżniczka to właśnie to głowa do góryElrosa kiedyś wstawiałam link do zaproszeń bardzo podobnych, tyle, że kolorowych. Są pięknę, ale za wysoka cena jak dla mnie... Przegladam fryzury i nie mogę wypatrzeć żadnej dla siebie ;/ mam cienkie włosy więc same najfajniejsze odpadają...
|
|
#1530 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie." za: whitepointeshoes |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

ale jestem fanką obcasów
więc chyba grawer na obrączkach to mus, bo chłop zapomni kiedy ślubował

nie mogę się w takim razie doczekać
Wątpliwości miną, zobaczysz 

gratuluję!! i jeszcze wyglądasz lepiej od modelki! Mnie by się 

a zapłacić trzeba było za całą trojkę i jaki w tym sens
Uprzedzam pytania - dziecko mieli z kim zostawić.