|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3031 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
Może jakaś pełnia jest, co?? bo tyle sie podziało .. albo wrześniówki nas wczoraj wyśmiały, dzieciaczki sie zaczęł buntować i stwierdziły że wyjdą.. Kurde, oby u dziewczyn było wszystko ok i z dzieciaczkami też. Coś czuję ze dzidzia będzie miała już małego przy sobie za niedługo..
|
|
#3032 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
|
|
|
|
|
#3033 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3034 |
|
Zakorzenienie
|
oglądam mecz i sie skupić nie da...
|
#3035 |
|
Wtajemniczenie
|
Kurde na chwilę człowiek odejdzie od lapka a tu się tyle dzieje!! Teraz trzymamy kciuki za silne dzieciaczki!!!!
Sama zaczynam się bać i chyba jednak skompletuje porządnie tą torbe
|
#3036 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, cały czas myślę o dziewczynach
![]() Dobrze, że Maluch Dzidzi tak ładnie podrósł
|
#3037 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wg terminu powinnam rodzic pierwsza i jakby mialo to dac tym maluszkom chc pare dni wiecej w brzuszku mamy to ja moge i rodzic dzis, juz, teraz !
|
|
#3038 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę w to że jeśli rzeczywiście maluszki nie będą chciały posiedzieć jeszcze choć kilka dni w brzuszkach to mimo wszystko będą silne, innej opcji nie ma |
|
|
|
|
#3039 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3040 |
|
Zakorzenienie
|
aż zaczął mnie brzuch boleć.... ale tak ze stresu...
myślę że dzieciaczki są silne skoro pchają się już na świat
|
#3041 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() Cytat:
Sie wzielam i poplakalam Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#3042 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
|
|
|
|
#3043 |
|
Rozeznanie
|
nie bylo mnie od 17 prawie...zerknelam najpierw ile stron mam do nadrobienia,usmiechnieta wiec zaczelam....i nie ukrywam,lecialam pozneij jak szalona szukajac tylko wiesci o dziewczynach.
az mnie trzesie teraz Kochane-trzymam jak najmocniej kciuki szkoda,ze siedze sama,maz pojechal jakies szafki u tesciowej skrecac,a ja chodze i sie denerwuje...nie wiem czy dzis zasne,jakies stresy mnie juz wczesniej lapaly zanim weszlam na forum,ze ja jestem w lesie,ze nie mam naszykowanych rzeczy dla malucha naszego,ze cos tam,a tu takie informacje na forum....ech.zeby tylko wszystko sie dobrze skonczylo |
|
|
|
#3044 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
|
|
|
|
#3045 |
|
Wtajemniczenie
|
Myślałam ze nowe wieści już będą ale cisza, to chyba tez dobrze.
Zażyłam chwile temu ten wstrętny Fenoterol i już wiem jak czują się narkomani po odstawieniu swoich używek. ![]() zaraz muszę jeszcze zażyć antybiotyk na te bakterie w moczu. |
|
|
|
#3046 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#3047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mąż zdał wew egzamin , teoria 25/25 praktyka 1 bład przy zmianie biegów. na zewnetrznym teoria 21/25 a zdawalnosc od 23 . oblal na pytaniach typu; wco musi byc wyposazony samochod : apteczka, gasnica, trojkat... albo co zrobic jak na rondzie stanie samochod : zatrzymac sie za nim, wyminąć, zjechac najliższym zjazdem... bo te o znakach i prawie drogowym mowi ze mial dobrze...
|
|
#3048 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiecie tak sie zastanawiam czy ta dziewczyna ktora lezala na porodowce jak ja bylam to czy juz urodzila czy jeszcze nie.. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
|
#3049 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
Moze trafil na jakiegos pacana co stwierdzil ze w taki dzien jak dzis nikogo nie pusci Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3050 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3051 |
|
Rozeznanie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Tez slyszalam,ze po tych wszystkich zmianach duzo trudniej zdac teorie:/ motaja tylko,zeby faktycznie przez to wiecej lepszych kierowcow bylo,ale niestety tak to sie nie przeklada
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3052 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Małż już był i zapomniał tylko gumek do włosów
![]() Jak staliśmy na korytarzu to z windy wyszła położna z tatusiem i inkubatorem...patrzymy ale maleństwo a się okazało, że tam dwójka Ciekawe jak tam Dzidzia i Angie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3053 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 22:03 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3054 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Ryba - mąż zda pewnie za drugim razem, za pierwszym teraz to cud, żeby się udało
![]() Do mnie ma salę przywieźli babkę, coś tam słyszałam, że trochę stęka i nawet nie zarejestrowałam kiedy pojechała na porodówkę chyba wredy jak wyszłam na korytarz zadzwonić do męża ale tylko 5 min mnie nie było...współlokatorka mówiła, że wody jej odeszły.Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#3055 | |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() Ryba ty dalej bierzesz to dziadostwo? ile zajeło ci przyzwyczajenie się do tego? czuje się jak ćpun po odstawieniu
|
|
|
|
|
#3056 |
|
Zadomowienie
|
ryba, szkoda, że mężowi się nie udało. Ale co to za pytania... Prawo jazdy zdawałam jakieś 11 lat temu, ale teraz bym pewnie egzamin oblała.
Czekam na wieści jakieś od dziewczyn. Jak tylko coś będę wiedzieć od Angie to napiszę od razu! Beatka, po jakimś czasie organizm się przyzwyczaja do fenka i jest lepiej trochę
06.12.2013 - Iga 20.06.2016 - Olek Edytowane przez Kociak85 Czas edycji: 2013-09-13 o 22:13 |
|
|
|
#3057 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
|
|
|
|
|
#3058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na jakim oddziale lezysz? To jest cos jak pl patologia ciazy, gdzie leza kobiety w zaawansowanej ciazy ale jeszcze nie do porodu tak? Dobrze rozumiem? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3059 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3060 |
|
Rozeznanie
|
Jakieś dziwne przeczucia miałam i aż się bałam tu zaglądać po dzisiejszych wieściach
Dzidzia, Angie ![]() ![]() za Was i maluszki, obojętnie po której stronie brzuszka, byle zdrowe i silne ![]() ![]()
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:19.

KCIUKI DLA ANI 

"

chyba wredy jak wyszłam na korytarz zadzwonić do męża ale tylko 5 min mnie nie było...współlokatorka mówiła, że wody jej odeszły.