|
|
#4951 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Powiedz to tutaj, cz. 14
a jeszcze tydzień temu wszystko było okej. już sama nie wiem czy powinnam w to wierzyć czy nie, ale może rzeczywisice takie jest moje przeznaczenie. jeszcze tyle czasu, ale.. na połmetek pojde sama, na studniówkę też. i tak nikogo nie poznam. będziesz miał satysfakcję pewnie, a może i nie. popatrysz na mnie z pogardą, a ja jedynie spuszcze wzrok. nie chce udawać silnej, choć ostatnio odczuwam że zbyt bardzo się zmieniłam. jestem zbyt pewna siebie, nie byłam taka. nie taka być. chcę poznać kogoś nowego, zacząć od nowa!
|
|
|
|
#4952 |
|
histoire abracadabrante
|
Masz rację, K. Jeśli będę tutaj tylko pracować i powtarzać 2 semestry z jednego przedmiotu to zakwitnę tu na amen.
Ale boję się, że wszystkiego nie udźwignę - nowa szkoła, wyjazdy co 2 tyg do innego miasta, zaległości ze starych studiów, obrona i jeszcze praca przynosząca mi jakieś dochody. Co robić? Skąd wziąć pieniądze? |
|
|
|
#4953 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Powiedz to tutaj, cz. 14
I dlaczego musiałam Cię dziś spotkać gdy wracałam z pracy? I dlaczego znów napisałeś??
Daj mi o sobie zapomnieć, już prawie mi się udało... Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4954 |
|
made in Wonderland
|
Po dzisiejszym wieczorze dowiedzialam się dwóch rzeczy. Po 1: jesteś jeszcze trochę niedojrzalym chłopczykiem . Po 2: zgrywasz się, udajesz wielkiego pana, budujesz w okół siebie skorupe, wielki mur i tworzysz pozory. A w środku... Kochasz mnie najbardziej, najczulej, tylko wstydzisz się tego przed światem. Boisz się, ze ktoś zobaczy ze wcale nie jestes wielkim panem bez serca, chcesz być silny i męski. A kochasz mnie tak mocno, że gdybym przypadkiem wysliznela się z Twoich rąk - rozplakalbys się jak małe dziecko. Mój mały chłopczyk. Mój maluszek.
P.S: GDZIE DO CHOLERY JEST @?! Spóźnia się tydzień a nawet jakbym bardzo chciała to nie mogłabym być w ciąży ![]() P.S2: Rozwalilam Ci zegar. Oparlam się o niego i sturlikal po schodach roztrzaskujac na kawałki. Tak, tak, drodzy państwo ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
jest taka miłość która nie umiera choć zakochani uciekną od siebie porzucona jak pies samotna wierna nawet niewiernym na spacerze w niebie Edytowane przez Amiszonowa Czas edycji: 2013-09-13 o 22:09 |
|
|
|
#4955 | ||
|
Lux Mundi
|
Cytat:
Witaj w klubie .Cytat:
, wiadomka .~~~~~~~~~~ "Każdy ma niezbywalne prawo do zmarnowania sobie życia", a najbardziej ja
|
|
|
#4956 |
|
Przyczajenie
|
Dot.: Odp: Powiedz to tutaj, cz. 14
Że też musiałam popsuć tę -nie swoją- walizkę! szykuje się kolejny wydatek!
|
|
|
|
#4957 | |
|
Lux Mundi
|
Cytat:
. Jutro minie 10 dni, jak moja @ zabalowała .
|
|
|
#4958 |
|
Wtajemniczenie
|
" Zanim zaczniesz podejrzewać u siebie depresję i zaniżysz swoją samoocenę , upewnij się czy nie otaczają Cię idioci"
|
|
#4959 |
|
Raczkowanie
|
Może dzisiaj uda mi się przespać noc
|
|
|
|
#4960 |
|
Zakorzenienie
|
Mądre.
|
#4961 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jutro zrobię test ![]() *** O Boziu, na tak chamskich ludzi w pracy jeszcze nigdy nie trafiłam. Aż mi się nóż w kieszeni otwiera. Całe szczęście jeszcze tylko jutro. Edytowane przez Sweet :) Czas edycji: 2013-09-13 o 22:12 |
|
|
|
|
#4962 | |
|
made in Wonderland
|
Odp: Dot.: Odp: Powiedz to tutaj, cz. 14
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4963 |
|
Zakorzenienie
|
martwię się, mam nadzieję, że jutro będzie już lepiej
a Ty znów milczysz, nie ogarniam Cię chłopaku
|
|
|
|
#4964 |
|
Zadomowienie
|
Ale jestem pijana...
a jutro zamiast się uczyć, to idę na wesele z kolesiem którego nie znam...i pewnie sie na☠☠☠☠☠☠☠e jak odrzutowiec ![]() ![]() ![]() ![]()
|
|
|
|
#4965 | |
|
Strzelaj lub emigruj!
|
Cytat:
kto młodemu zabroni?
|
|
#4966 |
|
Zadomowienie
|
13.09 pamietna data... wywaliłam w kosmos wszystkie zdjęcia, nie ma juz nic... w końcu o Tobie zapomne... jeszcze tylko podobijam się tym co wypisywałeś, żeby otworzyć sobie oczy.. jak czytam to wszystko to pomijam to jak często mnie raniłeś, ale to jak bardzo moje uczucia mijały się z Twoimi, jak jakiś żart...
Mam nadzieje, że te wszystkie złe rzeczy, niefortunne wybory po coś są... Nie wiem po co Cię poznałam, ale wcale nie byłeś fajny, poza momentami kiedy chciało Ci się być czułym wyobec mnie, nie dawałeś mi z siebie nic, tylko brałeś.. Jak bardzo to było jałowe. I tak nie dość , że odpuścileś mnie dla jakiejś pierwszej lepszej, to i tak traktowałeś lepiej te małpe... super W sumie jedyne czego chce wiedzieć to czy w pazdzierniku jeszcze z nia badziesz nic wiecej... Nie wiem ale to wszystko takie nie fair. Gdybym nie ulegla Ci w styczniu nie byloby moze tego calego cyrku, nie wystawilbys mnie z koncertem na ktorym mi zalezalo, nie potraktowal jak smiecia, nie dalabym sie nabrac na te czulosci... po co to wszystko bylo, zeby tydzien pozniej zabujal sie w jakiejs kretynce? ;( Mam nadzieje,ze w końcu nadejdzie dzień gdy bede miala na to wywalone... Juz nawet nie chce tego co bylo wspominac, mam dosyc..z najwazniejszej osoby w moim zyciu stales sie kims obcym, a ta cala wiez to byla jakas farsa... wychodzi na to, ze powinnam byc ci wdzieczna, ze tak to skoncyzles. chociaz, tak naprawde bylo wiele sytuacji w ktorych ja powinnam kopnac cie pierwsza, zaluje ze jeszcze sentymenty mna rzadzily, ze nie olalam Twoich urodzin, rozmow z Toba...ze sie plaszczylam. nic przynajmniej dalam Ci w koncu do zrozumienia, ze mam Cie gdzies... z jednej strony nowa potencjalna dziewczyna i toby tlumaczylo brak zainteresowania mna, ale to nie przeszkadzalo Ci okazywac sympatii tej małpie, i to takie dziwne i dolujace ;< Bylam poukladana osoba, miewalam chandry, ale nie takie.... rozwaliles mnie totalnie, rozwaliles na kawalki... jestem przez Ciebie emocjonalnym wrakiem. i ten sen, ze bylam z Toba w ciazy..sama...eh
Edytowane przez change Czas edycji: 2013-09-13 o 23:07 |
|
|
|
#4967 |
|
Wtajemniczenie
|
Och i ach! Jak wszystko się uda to będzie cudownie
|
|
|
|
#4968 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
jak sprawdzić, czy mąż długo niewracający do domu po pracy jeszcze żyje?
wysłać mmsa z cyckami. ![]() |
|
|
|
#4969 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4970 | |
|
Zakorzenienie
|
Upijać się jednym piwem ? Bezcenne
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
|
|
#4971 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
|
|
|
|
#4972 |
|
Idiotka
|
Nawet mi nie mów....Szkoda mówić.
^ Dziękuję.... ![]() Kurva chłopak coś se uroiłeś, a ja nie chcę nic więcej. Nie chcę się więcej spotkać ani nic, jak Ci to powiedzieć? Nic do Ciebie nie dociera ------------------------- Ok P. chciałabym się z Tobą spotkać/spotykać. To Tobą jestem zainteresowana....Tak! Jestem Tobą zainteresowana. I na dzisiejszym "spotkaniu" cały czas myślałam, że chciałabym żebyś to Ty siedział na JEGO miejscu.... Ogarnij się, co?
|
#4973 |
|
Zakorzenienie
|
W takim razie nie chowaj tylko wiernie czekaj
![]()
|
#4974 |
|
Zakorzenienie
|
Now all thats left is all I need...
chcę usiąść i słuchać, być blisko. Chcę do ciebie, nic więcej, to dużo i mało i wszystko. Edytowane przez alekziz Czas edycji: 2013-09-13 o 23:21 |
|
|
|
#4975 |
|
Zakorzenienie
|
Jak dobrze wiedzieć, że są jeszcze takie osoby
![]() Ja na razie żałuję, bo jak wiadomo, "żal..." ![]() Tęsknię mężu
|
|
|
|
#4976 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem bogiem. Zaliczyłam dziś trzy egzaminy.
Nie wydaję pieniędzy na głupoty (tysięczna para butów NIE JEST głupotą )Miłośniczka butów wszelakich Podskakuję z Mel B. Joga Jem czekoladę aż uszy mi się trzęsą. ---------------------------- Używasz poprawnie? 'Szlak prowadzi na wschód.' 'Szlag mnie trafia.' |
|
|
|
#4977 |
|
✌
|
Gratuluję.
![]() ___________ ciekawe jak to dziś będzie?
|
#4978 |
|
Wtajemniczenie
|
Jak wygrać wojnę dwie bitwy już prawie przegrane?
|
|
#4979 |
|
Konto usunięte
|
Chciało się aparatu... To teraz pora na usuwanie górnej piątki
Godzina 9 - otchłań mordoru -.- |
|
|
|
#4980 |
|
Zakorzenienie
|
Jeszcze tylko dziś do 14 i urlop!
Nareszcie! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:55.

21.08.2021 

Daj mi o sobie zapomnieć, już prawie mi się udało... 

, wiadomka