|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1921 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
|
|
|
|
#1922 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1923 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
|
|
|
|
#1924 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:04 ---------- Poprzedni post napisano o 08:02 ---------- no to teraz tak naprawde wiesz, że nic nie wiesz, bo to faktycznie za wcześnie, tylko niepotrzebnie się dołujesz |
|
|
|
|
#1925 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6
Kochana poczekaj jeszcze trochę i wtedy zrób drugi. Też myślę że może być za wcześnie.
|
#1926 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1927 |
|
Konto usunięte
|
Od 10 do 14 dni z tego co czytam. Jak szybko plemnik trafił na jajeczko, to i po 10 dniach mogło być.
|
|
|
|
#1928 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez Zalamana_girl Czas edycji: 2013-09-14 o 08:13 |
||||
|
|
|
#1929 |
|
Zakorzenienie
|
Nie mogę Was nadrobić, przeleciałam tylko po postach
![]() Wczoraj byłam z TŻ-tem u znajomych i nie miałam kiedy do was pisać, ani was czytać... Tęskniłam! Cowie - gratuluję pięknego maleństwa... cudo Fan - jak się czujesz dziś? Wypisali Cię? Robili usg? Załamana - mogło być za wcześnie. Nie martw się Leine - - teraz niech pęka i zachodź w ciONŻe Idę zrobić śniadanie, uwaga uwaga.. jajecznicę
|
|
|
|
#1930 |
|
Zakorzenienie
|
Hej lasencje
Jest nadzieja, że dziś wyjdę A wczoraj miałam cudowny dzień, tylko 3 razy rano bolało, potem cały dzień nic Tylko w nocy znów mnie złapało i kilka razy się budziłam ![]() Juli USG miałam wczoraj Beta ładnie przyrosła. Wczoraj jeden lekarz mówił, że czekamy do poniedziałku, zrobimy kolejne USG w poszukiwaniu echa zarodka (coś wcześnie na to ), a drugi lekarz wieczorem powiedział, że może dziś są szanse na wyjście Oby tylko nic mnie nie bolało to będę najszczęśliwsza!
Edytowane przez fantastka Czas edycji: 2013-09-14 o 08:34 |
|
|
|
#1931 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk
dokładnie, no i musisz zmienić nastawienie, z tego co wiem to chyba dopiero początek twoich starań, a niewiadomo jaka droga przed tobą, oczywiście życzę jak najkrótszej
|
|
|
|
#1932 |
|
Zakorzenienie
|
No to dobrze, że wszystko okej. A mówili coś o usg?
|
|
|
|
#1933 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no ale oni coś mówią na te bóle??? od czego to w ogóle jest??? z tego co wiem to takie bole towarzyszą rozciągającej się macicy i wtedy nie leży się w szpitalu, a u ciebie zdiagnozowali coś?? |
|
|
|
|
#1934 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie chcą tylko wiedzieć czy ciąża się prawidłowo rozwija. Coś gin mówił, że w jajowodzie widzi jakiś pęcherzyk i to on może powodować te bóle, ale nie rozwinął myśli. Jakby dziś badali, czy tam w poniedziałek to dopytam o ten pęcherzyk, na razie o tym nie myślę. W każdym razie mówił, że te bóle nie są związane z ciążą Sugerowali pęcherz, ale to na pewno nie to ![]() ---------- Dopisano o 06:37 ---------- Poprzedni post napisano o 06:37 ---------- Wyżej ci napisałam |
|
|
|
|
#1935 | |
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
![]() Wiem dziewczyny,na poczatku jak zovaczylam jedna kreske bylo mi smutno,ale przeciez to nie koniec swiata jeszcze @jeszcze nie ma wiec jeszcze chyba nic straconego a jak przyjdzie trudno,moj mi mowi,zebym sie nie martwila i zrobimy za pare dni drugi test,a jak bd @ to bd sie dalej statac ![]() Wiec musze myslec pozytywnie ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1936 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wierzę, że niebawem się uspokoisz słysząc jak bije w Tobie wasze serduszko. Cytat:
|
||
|
|
|
#1937 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ani od lekarzy. Mam ogromną nadzieję, że to jest właśnie naturalny ból, spowodowany rośnięciem i nie szkodzi mojemu pęcherzykowi, tak by było najlepiej A jak przejdzie mi samo z siebie to już w ogóle będzie super
|
|
|
|
|
#1938 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie sobie przypomniałam że chyba max też ma dzisiaj wizytę
![]() dobra idę pod prysznic i lecę do lekarza.
|
#1939 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Musisz przecierpieć swoje W poniedziałek idziesz na wizytę do gina na usg? Czy kazali przyjść do szpitala? ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:50 ---------- Cytat:
koniecznie daj znać po wizycie Ja muszę jeszcze odczekać dwa dni
|
||
|
|
|
#1940 |
|
Zakorzenienie
|
U mnie dziś pierwsze mierzenie od @ cięęęężko się wstawało, wypadłam z rytmu ![]() Fan, trzymam kciuki za wyjście, a u Ciebie Jagodziu za wizytę
|
|
|
|
#1941 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 09:27 ---------- Poprzedni post napisano o 09:20 ---------- Cytat:
innego wyjscia ja tu nie widze na pewno to dzidzia potrzebuje miejsca i to stad te bole,ktore niedlugo mina i bedzie tylko dobrze glowka do gory :-*Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1942 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Wczoraj mniej bolało, a dziś znów kręgosłup odmówił posłuszeństwa Te leki nie działają |
|
|
|
|
#1943 |
|
Zadomowienie
|
a gdzie wszytkie babole się podziały??? trzymajcie kciuki, zaraz idę do ginki
|
|
|
|
#1944 |
|
Konto usunięte
|
Przysnęlam sobie.
|
|
|
|
#1945 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Trzymam, trzymam... Ja jestem, choć staram się sprzątać to często tu zaglądam. Weekend, dziewczyny wtedy mniej aktywne |
|
|
|
|
#1946 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1947 |
|
Zakorzenienie
|
kurcze, a mi na 2 koncie przesuneło owu na 14dc (ja uważam, że było 15 dc) co by się nawet zgadzało, bo 5dpo ( 4dpo) miałam spadek tempki i silniejsze bóle ... Już sama nie wiem co mam myśleć, ale wydaje mi się, że zatestuję wcześniej ... bo według nowej daaty owu 23.09 to 17 dpo, także wczesniej mogłoby już wyjść
|
#1948 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Dawaj od razu znac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#1949 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201
dzień dobry dziewczęta.
dziś sobota, więc i dużo tż-tów w domu i wiadomo zakupy sprzątanie. fanataska bardzo się cieszę,że już mniej boli, tak czy inaczej dalej 3mam ![]() idę sprzątać,bo bajzel mam no i właśnie wyżej wspomniane zakupy. Znowu pogoda do :dupa: i nie mam chęci,ale trzeba. Chciałam iść na grzyby,ale nie miałam z kim. Jutro rano wybieramy się z tż las mamy pod nosem, więc może coś przyniesiemy.
|
#1950 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201
no to świetnie
wiedziałam, że wszystko się uda i będzie to dla Was piękny dzień ![]() Cytat:
i bądź dzielna!!!Cytat:
może jeszcze się odbije ![]() u mnie jak już widziałaś spadek i to nie mały no, ale już nie mam nadziei, bo nie chcę się łudzić - wiem, że @ przylezie, bo za dużo spada...rano się załamałam, ale już mi powoli przechodzi - tak naprawdę to taki pierwszy cs na poważnie - z obserwacją, mierzeniem, serduchowaniem cały cykl bez zabezpieczenia tylko, że mąż nadal chce starania zacząć od listopada, więc kolejne dwa cykle odpuszczamy chyba...do końca go nie rozumiem, bo przecież jak widać nie jest tak łatwo, więc to nie jest tak, że hop siup i dzidzia... no, ale jak chce za 2 miesiące to tyle wytrzymam nie poddaję się teraz skupię się na remoncie i przeprowadzce Cytat:
![]() Cytat:
i niech te bóle pójdą w cholerę trzymam ogromne kciukasy! cieszę się, że jest już poprawa że beta przyrasta i wszystko gra
II kreseczki - 01.03.2014 22.11.2014, 3910 g, 57 cm 23.06.2011 01.06.2013Edytowane przez manieczka1 Czas edycji: 2013-09-14 o 10:06 |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:07.

Pomimo tego, że jest mi zimno

18.08.2010 - zaręczyny
19.05.2012 - ślub

A wczoraj miałam cudowny dzień, tylko 3 razy rano bolało, potem cały dzień nic
Tylko w nocy znów mnie złapało i kilka razy się budziłam 
Beta ładnie przyrosła. Wczoraj jeden lekarz mówił, że czekamy do poniedziałku, zrobimy kolejne USG w poszukiwaniu echa zarodka (coś wcześnie na to
), a drugi lekarz wieczorem powiedział, że może dziś są szanse na wyjście 
Sugerowali pęcherz, ale to na pewno nie to
Wierzę, że niebawem się uspokoisz słysząc jak bije w Tobie wasze serduszko. 

no, ale już nie mam nadziei, bo nie chcę się łudzić - wiem, że @ przylezie, bo za dużo spada...rano się załamałam, ale już mi powoli przechodzi - tak naprawdę to taki pierwszy cs na poważnie - z obserwacją, mierzeniem, serduchowaniem cały cykl bez zabezpieczenia