|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1891 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Ja nie wiem, co ona ma z tymi czachami, mi osobiście się w ogóle nie podobają. Ani stojące, ani na ciuchach, na czapkach, ani tatuaże... nic. Tak samo symbole religijne. Ani to ciekawe/kontrowersyjne/interesujące, ani ładne.
|
|
|
|
#1892 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
uwielbiam ogladac filmy na yt bo czesto odpale cos przypadkiem bo sie nudze i sie okazuje ze super, a normalnie bym uwagi nie zwróciła bo zwykle oglądam to co w top100 filmwebu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1893 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Ależ przystojny podgląd, co nie?
Wiedzieli, co robią ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:14 ---------- Cytat:
i nadrabiam.
|
|
|
|
|
#1894 |
|
Raczkowanie
|
znalazłam buty dla szuszka
http://www.ebay.co.uk/itm/adidas-tra...-/171126172976
|
|
#1895 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale Szusz pewnie miałaby na nie jakiś pomysł. Torebka z łowickimi wzorami, paski, kropki, krata, trochę neonu i pasteli, przełamane futrem i kolczykami z piórami.
|
|
|
|
|
#1896 |
|
Konto usunięte
|
http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ
RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda. Edytowane przez b57b0c36aac5e3558a14a2d0d269fc6e062f42ab_5d436f084516d Czas edycji: 2013-09-14 o 08:15 |
|
|
|
#1897 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624]http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ
RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda.[/QUOTE] Sprzedałaby się ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1898 | |
|
Konto usunięte
|
Przeczytałam faszyzmem... źle ze mną rano, czas się obudzić
Cytat:
![]() [1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624]http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>[/QUOTE]A ja lubię YC Mam parę wosków, bez żadnego wielkiego szału, po prostu lubię umilać sobie zimne wieczory Weszłan na wątek YC na wizażu i padłam, ile można kasy przepuścić na świeczki
|
|
|
|
|
#1899 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624][URL]
Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda.[/QUOTE] Oj tak, ja ją też bardzo lubię Trochę to śmieszne, że 18nastolatka z jakimś tam sprzętem potrafi zrobić lepsze jakościowo, merytorycznie i po prostu sympatyczniejsze i bardziej profesjonalne video od naszych "bjuti guru"...
|
|
|
|
#1900 | |
|
Rozeznanie
|
Odp: Dot.: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Cytat:
też dała się ponieść bubble tea, burgerom, niwejce którą niby kupiła. Dla mnie robi się też infantylna, co jest wkurzajace. PannaJoanna trochę od nich odstaje, więc jest dla niej nadzieja :p Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Ja z całej bandy jeszcze lubię trochę Oleskę. Ale teraz elita bawi się w Dublinie i jak widzę #zahajszjutuba to w sumie nie wiem co myśleć .
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1902 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale wiem o co chodzi z Szavką, pamiętam taki live jak byłą sama, i gdzieś w połowie dołaczyłą Inez, wszystcy sie bardzo cieszyli i zaczęli gadać z Inez, a szavka siedziała taka na nerwie Wieje od niej jakimś dziwnym darciem twarzy, niezdrową nadpobudliwością i jakoś odpycha. Cytat:
![]() Cytat:
A mi się jakoś Rewers słabo podobał, już nawet nie pamiętam o czym był
|
|
#1903 |
|
Zadomowienie
|
[1=b57b0c36aac5e3558a14a2d 0d269fc6e062f42ab_5d436f0 84516d;42797624]http://www.youtube.com/watch?v=NpbCGkJwpTQ
RGP i jej świeczki.... i same pozytywne komentarze w ogóle jestem ciekawa ile jej ta firma zapłaciła, bo chyba za zapas świeczek, aż tak by się nie sprzedała ;>Oglądam od kilku dni (z powodu choroby) zmianoholiczkę i zabijcie mnie, ale mnie wciągnęła. Bardzo ładnie się wypowiada, nie stęka, nie robi przerw, nie ma przyklejonego ciągle uśmiechu, jedyne co to wiele razy powtarza: wiem, że wyglądam w tym ślicznie, moja fryzura jest przepiękna, na mnie będzie to świetnie leżeć, byłam w tylu krajach, że żeby je wymienić, musi powstać osobny vlog, itp., ale jako filmiki fajnie się ogląda.[/QUOTE] Też ją ostatnio oglądałam i faktycznie bardzo przyjemnie się ogląda pomimo, iż jej filmy nic ciekawego nie wnoszą
|
|
|
|
#1904 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1905 |
|
Konto usunięte
|
Wychodzi na to, że Karolina demoralizuje dziewczyny
![]() Kilka stron wcześniej ktoś pisał, że możliwe, że dziewczyny mają zachwiane relacje z realnymi koleżankami, ja myślę, że coś w tym musi być... Te ich fotki z wyjazdów, posty, wydają się troszkę na siłę - "zobaczcie jak mamy super!", ale ja nigdy nie zrozumiałam nowej idei "wyspowiadaj się na Facebooku" |
|
|
|
#1906 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Powrocilam do zywych. Ale mam nadrabiania
![]() Helolll Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1907 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Filmiki urodowe ( i nie tylko) na YT + offtopy część XVI
Widziałyscie to???????? hahaha Karolcia pije wódeczke z DG normalnie masakra jest sie czym chwalic ale leciii na niego
6:54 min http://www.youtube.com/watch?v=3NLbcgCY6QI Niewiem czemu ale nie wyobrażam sobie zadnej szanującej sie i zdrowo myslacej youtuberki w takiej sytuacji, no ale to Karolcia jest wszedzie ;p zachowanie 15 latki ;p |
|
|
|
#1908 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, akurat wodke pija tez starsi ludzie wiesz? ale porobiona ;d |
|
|
|
|
#1909 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#1910 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1911 |
|
Zakorzenienie
|
zaraz jade do zwardonia na impreze weselna, wroce jutro poznym poludniem i sie martwie ile nadrabiania bede miala, haha
nie ma jak uzaleznienie od forum |
|
|
|
#1912 | ||||||
|
summer vibes;)
|
Cytat:
Cytat:
![]() Też mam ogromne braki jeśli chodzi o oglądanie polskich filmów. Teraz z chęcią nadrobię. Cytat:
Nie mogłabym spać w jednym pokoju z taką czachą. A tak w ogóle, to z tyloma Twoimi wypowiedziami się zgadzam, że musiałabym chyba wszystko cytować. Łooo Cytat:
Widac dużą różnicę, a nawet przepaść między nimi.![]() A RLM na początku wydawała mi się naprawdę twardą kobietką, taką charakterną, a teraz zachowuje się coraz bardziej niedojrzale. Ciągle mam wrażenie, że to Karolina tak źle wpływa na dziewczyny, a poza tym przytłacza swoją osobowością. Tak sądzę. ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Za rzadko tu bywasz.
|
||||||
|
|
|
#1913 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, ja wiem o co ci chodzi ![]() tylo no, akurat picie wodki zdarza sie wielu ludziom i nie jest to jakies nienormalne ;d ale fakt, wyglada to niesmacznie jakos w tym materiale jedna porobiona baba i kilku kolesi ;d
|
|
|
|
|
#1915 | |
|
summer vibes;)
|
To samo pomyślałam
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#1916 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Oleska w sumie wszędzie zachowuję się podobnie, jakoś tak mi się wydaję, że mniej udaję bo zawsze taka dosyć rozrywkowa jest, ale Karolina? WTF? Jej inglisz akcent mnie rozwalił i było niezłe zbliżenie jak Oleska siedziała na ziemi a Karolina koło niej stała (jak dla mnie już lekko zgonowała) i było widać jej nogi no to jak dla mnie to ona wcale nie schudła i to jej bieganie to jakiś kit. W ogóle jak mogły pozwolić sobie na wstawienie na YT takiego filmiku? Przecież to jest żałosne? Szczególnie że YT daję im kasę i jakby tak na ten filmik wpadł ich pracodawca albo ktoś z firmy kosmetycznej, którą wielce reklamują? No kurde trzeba myśleć co się robi. Wiadomo alkohol dla ludzi, ale z umiarem i po co się nagrywać i rozpowszechniać to w necie? Później jej psychofanka-nastolatka na to trafi i zapragnie być jak jej guru Karolina i shit gotowy.
Edytowane przez Noely Czas edycji: 2013-09-14 o 11:01 |
|
|
|
|
#1917 | |
|
Zakorzenienie
|
http://www.youtube.com/user/PolishFilmInstitute od siebie polecam ten kanal - nie ma pelnych filmow, ale sa nowinki, zapowiedzi, wywiady, rozmowy i inspiracje - 'co obejrzec'.
![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Cytat:
haha nie kracz! nie moge zbyt intensywnie imprezowac przez problemy z 'brzuchem', takze bedzie dooobrze mam nadzieje, ze beda dobre soki
|
|
|
|
|
#1918 | |
|
Zakorzenienie
|
Oł
![]() Cytat:
![]() Ja nie wiem, swoje w życiu i wypiłam i przeżyłam, ale takie coś, co odwala Karolcia to naprawdę mnie przerasta, niestety prowadzenie kanału urodowolifstajlowego czy jak mu tam, zobowiązuje, tym bardziej, że naprawdę nie tylko pełnoletnie osoby ją oglądają. Przecież tam jest mnóstwo dzieciaków. Że se lubi wypić, a na zdrowie, ale na YT bym czegoś takiego nie wrzuciłą, ani na FB. ![]() ---------- Dopisano o 11:00 ---------- Poprzedni post napisano o 10:59 ---------- Jak dla mnie może sobie ciągnąć nawet do śniadania, ale nie chwaliłabym się tym ani na FB ani na YT.
|
|
#1919 |
|
Raczkowanie
|
Teraz firmy produkujące wódeczkę mają pole do popisu ;P jakieś gratiski dla Karolci polecą
|
|
|
|
#1920 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no - jasne, przeciez tez tak uwazam. po prostu mnie to bawi nie bede sie tym spinac raczej ;d
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:00.

Uwielbiam ludzi za takie inicjatywy. Co jak co, ale nie widzę sensu nie wrzucania na yt starszych filmów, które od dawna krążą po sieci. A fan, tak czy siak, jak będzie chciał to kupi film bądź pójdzie na inny seans aktora/reżysera itd.
Wiedzieli, co robią 
i nadrabiam.

Mam parę wosków, bez żadnego wielkiego szału, po prostu lubię umilać sobie zimne wieczory

Oleska w sumie wszędzie zachowuję się podobnie, jakoś tak mi się wydaję, że mniej udaję bo zawsze taka dosyć rozrywkowa jest, ale Karolina? WTF? Jej inglisz akcent mnie rozwalił i było niezłe zbliżenie jak Oleska siedziała na ziemi a Karolina koło niej stała (jak dla mnie już lekko zgonowała) i było widać jej nogi no to jak dla mnie to ona wcale nie schudła i to jej bieganie to jakiś kit. W ogóle jak mogły pozwolić sobie na wstawienie na YT takiego filmiku? Przecież to jest żałosne?