|
|
#2582 |
|
Pani żona :)
|
Dot.: Panny Młode 2016
Gotka
|
|
#2583 |
|
Zakorzenienie
|
Może jutro będzie lepiej... Dobranoc
|
|
|
|
#2584 |
|
Zakorzenienie
|
Gothka trzymaj się od dziś na pewno będzie lepiej
hejka wczoraj wróciliśmy późnym wieczorem więc już sił nie miałam pisać zdam Wam krótką relację mam nadzieje że nie zanudzę![]() Otóż dzień rozpoczął się pięknej wiadomości na gg jaką napisał mój TŻ o tym jak bardzo mnie Kocha i jak cudownie minęły Nam te 5 lat przez całą drogę słuchaliśmy piosenek o miłości ( w tym były Nasze dwie) TŻ cały czas powtarzał że zamówił pogodę i będzie ok dojechaliśmy na miejsce (mieliśmy w planach zajść do sklepu militarnego bo TŻ chciał sobie kurtkę kupić) a tam przestało padać byłam tak głodna że zaszliśmy do macka na hamburgera i ruszyliśmy nad morze ludzi duużo morze piękne i wzburzone chodziłyśmy tak chyba do 15 gdy nagle zaczęło kropić nie było tragedii mieliśmy parasol więc postanowiliśmy iść do samochodu włożyć zdjęcia do albumu (robimy tak na każdą rocznicę i na pół roku) i całe szczęście bo zaczęło lać lało godzinę ale my zrobiliśmy co swoje więc był czas na rozmowę dowiedziałam się że TŻ też uważa że powinniśmy już ruszyć do przodu (wcześniej mówił ze staż nie ma nic do rzeczy) pogadaliśmy o mieszkaniu razem ślubie i dzieciach później znów poszliśmy spacerować jak wracaliśmy to nogi mi już w żałowaliśmy że nie było słońca i zachodu ale ważne że nie lało![]() to była piękna rocznica to był super dzień bo dowiedziałam się że mój tata zdał poprawkę matury a to było jego celem w tym roku inne foty będą na fb
|
|
|
|
#2585 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny. Przyjmiecie do swojego kręgu kobite?
|
#2586 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
opowiedz coś o was |
|
|
|
|
#2587 |
|
Zakorzenienie
|
No to miło mi baaaardzo;-)
My planujemy ślub właśnie w lato 2016 roku, chciało by się wcześniej ale no cóż, trzeba czekać aż obronie inżyniera, bo z jednej wypłaty średniej krajowej nie bardzo da się wyżyć. Cóż jeszcze mogę napisać
|
#2588 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2589 |
|
Zakorzenienie
|
Nie niee mamy oboje rodziny mocno katolickie, więc mieszkanie wspólne dopiero po ślubie. Mamy oboje po 20 lat, zaręczać chcemy się w przyszłym roku, a zaobrączkować właśnie za 3 lata. Nooo i cóż ja studiuje on pracuje w prywatnej firmie
---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ---------- 2016 rok to niby odległa data, ale zobaczycie, że to szybko mignie, a fajnie by było razem przez to przejść
|
#2590 |
|
Konto usunięte
|
witam nowa PM
|
|
|
|
#2591 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jasne że zleci bardzo szybko
|
|
|
|
|
#2592 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4279857 7]witam nowa PM
Znamy się od 2,5 roku, a razem jesteśmy od 9 miesięcy. No cóż ![]() dłuuugo go zwodziłam i traktowałam jak kumpla. Mogę Wam opowiedzieć jaka byłam okrutna, ale to jak wrócę z pracy, bo to dłuższa historia
|
#2593 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale może laski będę o coś pytać
|
|
|
|
|
#2594 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratuluję.. mój TŻ chyba powinien brać lekcje od Twojego co do obchodzenia rocznic ![]() ja się zastanawiam co mam wyczarowac na te Nasze 1000 dni Witam Nową PM
|
|
|
#2595 |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cześć, dziewczyny
![]() Witam nowa PM ![]() Przeczytałam co tam naskrobałyście wczoraj. I napiszę tylko, że moi rodzice i Tż, chcą nam wesele spieniężyć. Tżta rodzice są dobrze usytuowani i podobno juz maja odłożone pieniązki na ślub swojego pierworodnego. A ja jestem jedynaczka i mój tata też nie wyobraża sobie, żeby nie wydać mnie za mąż bez pompy. Naszczeście mój tato dosyć sporo zarabia, bo inaczej nigdy bym nie pozwoliła na to, żeby moi rodzice brali jakies pożyczki na mój ślub. Ogóolnie to ja nie chce, żeby za wszystko płacili nasi rodzice, dlatego uważam, że mogą płacić tylko za wesele(tzn za catering, sale itp) a my z Tż kupimy sobie za swoje, suknie, garnitur i dodatki, oraz załpacimy za wszystko co związane z ceremonią. Ech chce wam się trochę pożalić, bo miałam wczoraj pechowy dzień (kurczę 13 w piątek w końcu). W drodze na wydział, parasol mi się popsuł i oczywiście cała przemokłam. Potem z koleżankami poszłam na chińczyka na obiad i zamówiłam KIEŁKI BAMBUSA, ale niestety było mega niedobre, śmierdziało i beeee brzuch mnie bolał po tym cały dzień...Potem dowiedziałam się, ęgzamin nie zdany zabrakło mi 4pkt ale naszczeście jakis miły chłopak powiedział, że w dalej sa wolne miejsca i poszłam usiadłam sobie naszczęście, tyle dobrego. Jak już dotarłam do domku to marzyłam tylko o wejsciu pod kołderke. W domu byłam dopiero po 21 i na nic juz nie miałam siły
|
|
#2596 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() fajny pomysł a kiedy 1000 dni?
|
|
|
|
|
#2597 | |
|
Zakorzenienie
|
TurkusowaPoziomka -
Fajnie, że w kwestii ślubu możesz liczyć na swoich rodziców, będziesz miała lepszy start bez kredytu itp. a wczorajszy dzień hmm.. ja nie wierzę w piątek 13stego, tak jak w czarnego kota. Po prostu przypadek a każdy się nastawia, że napewno coś złego mu się wydarzy i przypisuje to wszystko temu dniu. Ja jak zwykle miałam 'sraczke' w pracy... dziś nie widzę się z TŻ pewnie jutro też nie. Dostane od niego prezent przedurodzinowy ale jakoś chyba nie mam nastroju, pogoda może też ma na to wpływ.---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ---------- Cytat:
|
|
|
#2598 |
|
Zakorzenienie
|
super
![]() ja nie świętowałam z TŻ 1000 dni nawet nie wiem kiedy wypadały ![]() ja po 13 ide do TŻta
|
|
|
|
#2599 | |||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Piękna rocznica Promyk ![]() Napisz coś wiecej o tym ślubie i dzieciach co gadaliście ![]() Cytat:
![]() Cytat:
No to widzę,że miałaś pecha ![]() Ja miałam za to bardzo fajny dzień,poszliśmy na noc muzeów,załapaliśmy się na rysowanie nagiego modela TŻ ostro pociskał,ale jak się potem wczuł,to normalnie artysta jakich mało. Potem poszliśmy na zamknięcie sklepu i za śmieszne pieniądze nakupiliśmy mnóstwo warzyw i owoców.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-09-14 o 12:07 |
|||
|
|
|
#2600 |
|
Zakorzenienie
|
Lolusl pogadaliśmy że powysyłamy meile z pytaniami o cenę, menu i terminy
a co do dzieci to już od dawna rozmawiamy i oglądamy ciuszki w tym sklepie militarnym były takie super kurteczki doszliśmy do wniosku że już byśmy chcieli ale wiadomo że chcemy dać dziecku wszystko a obecnie kaski brak
|
|
|
|
#2601 | |||
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Ale ogólnie to mama Tż chce mnie na synowa![]() No tak wszystko zwaliłam na piąek 13, ale naprawdę dawno nie miałam tekiego pechowego dnia Kurczę ja też nigdy bym nie pomysłała o 1000 dniach, pewnie u nas już przegapione dawno ![]() Cytat:
ale nie jestem gotowa na macierzyństwo, jakoś nie czuje tego. Tż też patrzy na dzieci z dala, swoją chrześnice bał się wziąc na ręce nawet ;/---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ---------- Cytat:
Edytowane przez turkusowapoziomka Czas edycji: 2013-09-14 o 12:32 |
|||
|
|
|
#2602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2603 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Ja uwielbiam małe ubranka,ogólnie kocham chodzić po lumpach i nie raz było coś za grosze totalne,chciałam aż kupić,ale się powstrzymywałam Mój tż też uwielbia dzieci,zawsze jak gdzieś widzimy jakiegoś szkraba to się rozczulamy razem ![]() Tak,nagie ciało ![]() A co w tym dziwnego? przecież zawsze na asp się rysuje nagich ludzi i nie patrzy się na nich jak na obiekt seksualny,tylko jak na kupę brył.
|
|
#2604 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Myślałam zawsze, że własnie trzeba byc na ASP i takie rzeczy to tylko w ramach zajęć są
|
|
|
#2605 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on zawsze 1 zauważy ślicznego malucha |
|
|
|
|
#2606 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Sam przyznał,że się w ogóle nie skupiał na penisie tego pana,tylko myślał o tym,jak narysować ![]() No u mnie też,zawsze jest "Patrz jaki bąbel!"
|
|
#2607 |
|
Zakorzenienie
|
wczoraj idziemy i szedł taki maluch ubrany w płaszcz przeciw deszczowy a TŻ "patrz jak świetnie wygląda" a ja "noo jak mały krasnalik"
|
|
|
|
#2608 | |||
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
Cytat:
---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ---------- Cytat:
|
|
|
#2609 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a jeszcze inni wcale nie chcą mieć dzieci ja mam teraz 23 a wiem że realny czas na dziecko to za 3 lata (najpierw ślub) ![]() ---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ---------- dobra ja uciekam do TŻta miłego popołudnia |
|
|
|
|
#2610 | |
|
ż o n a i d e a l n a
|
Cytat:
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

zdam Wam krótką relację mam nadzieje że nie zanudzę
przez całą drogę słuchaliśmy piosenek o miłości ( w tym były Nasze dwie)
TŻ cały czas powtarzał że zamówił pogodę i będzie ok
byłam tak głodna że zaszliśmy do macka na hamburgera
i ruszyliśmy nad morze ludzi duużo morze piękne i wzburzone

brzuch mnie bolał po tym cały dzień...
zabrakło mi 4pkt