Panny Młode 2016 - Strona 87 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-13, 23:31   #2581
Karolllka7
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2016

Cytat:
Napisane przez gothka152 Pokaż wiadomość
Głupia i przykra sprawa... Za dużo by opowiadać
Stary 2013-09-13, 23:42   #2582
white_bear
Pani żona :)

Gotka
Na zawsze MY

white_bear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-13, 23:56   #2583
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Może jutro będzie lepiej... Dobranoc
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 08:34   #2584
Promyk03
Zakorzenienie

Gothka trzymaj się od dziś na pewno będzie lepiej

hejka wczoraj wróciliśmy późnym wieczorem więc już sił nie miałam pisać zdam Wam krótką relację mam nadzieje że nie zanudzę
Otóż dzień rozpoczął się pięknej wiadomości na gg jaką napisał mój TŻ o tym jak bardzo mnie Kocha i jak cudownie minęły Nam te 5 lat podoga była paskudna miałam ochotę odwołać wyjazd ale Stokrotka napisała ze nie to jest najważniejsze więc się z tym zgodziłam przez całą drogę słuchaliśmy piosenek o miłości ( w tym były Nasze dwie) cały czas lało już traciłam nadzieję na pogodę TŻ cały czas powtarzał że zamówił pogodę i będzie ok dojechaliśmy na miejsce (mieliśmy w planach zajść do sklepu militarnego bo TŻ chciał sobie kurtkę kupić) a tam przestało padać byłam w szoku byłam tak głodna że zaszliśmy do macka na hamburgera i ruszyliśmy nad morze ludzi duużo morze piękne i wzburzone chodziłyśmy tak chyba do 15 gdy nagle zaczęło kropić nie było tragedii mieliśmy parasol więc postanowiliśmy iść do samochodu włożyć zdjęcia do albumu (robimy tak na każdą rocznicę i na pół roku) i całe szczęście bo zaczęło lać lało godzinę ale my zrobiliśmy co swoje więc był czas na rozmowę dowiedziałam się że TŻ też uważa że powinniśmy już ruszyć do przodu (wcześniej mówił ze staż nie ma nic do rzeczy) pogadaliśmy o mieszkaniu razem ślubie i dzieciach duużo się dowiedziałam i wiem że mogę spokojnie czekać (także pierścionka nie mam) później znów poszliśmy spacerować jak wracaliśmy to nogi mi już w właziły więc ostatnia wizyta na plaży i o 19 do domu żałowaliśmy że nie było słońca i zachodu ale ważne że nie lało
to była piękna rocznica
to był super dzień bo dowiedziałam się że mój tata zdał poprawkę matury a to było jego celem w tym roku
inne foty będą na fb
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg CAM00023.jpg (113,7 KB, 12 załadowań)
Rodzaj pliku: jpg CAM00024.jpg (71,3 KB, 8 załadowań)

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Promyk03 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 09:50   #2585
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

GG do emocjonalna_maskochistka

Cześć dziewczyny. Przyjmiecie do swojego kręgu kobite?
Stary 2013-09-14, 09:52   #2586
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emocjonalna_maskochistka Pokaż wiadomość
jasne opowiedz coś o was

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 09:55   #2587
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

No to miło mi baaaardzo;-)
My planujemy ślub właśnie w lato 2016 roku, chciało by się wcześniej ale no cóż, trzeba czekać aż obronie inżyniera, bo z jednej wypłaty średniej krajowej nie bardzo da się wyżyć. Cóż jeszcze mogę napisać
Stary 2013-09-14, 09:56   #2588
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
No to miło mi baaaardzo;-)
My planujemy ślub właśnie w lato 2016 roku, chciało by się wcześniej ale no cóż, trzeba czekać aż obronie inżyniera, bo z jednej wypłaty średniej krajowej nie bardzo da się wyżyć. Cóż jeszcze mogę napisać
oj duużo mieszkacie razem? zaręczeni? ile macie lat co robicie na codzień

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 10:01   #2589
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

Nie niee mamy oboje rodziny mocno katolickie, więc mieszkanie wspólne dopiero po ślubie. Mamy oboje po 20 lat, zaręczać chcemy się w przyszłym roku, a zaobrączkować właśnie za 3 lata. Nooo i cóż ja studiuje on pracuje w prywatnej firmie

---------- Dopisano o 10:01 ---------- Poprzedni post napisano o 09:59 ----------

2016 rok to niby odległa data, ale zobaczycie, że to szybko mignie, a fajnie by było razem przez to przejść
Stary 2013-09-14, 10:01   #2590
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

witam nowa PM
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 10:02   #2591
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Nie niee mamy oboje rodziny mocno katolickie, więc mieszkanie wspólne dopiero po ślubie. Mamy oboje po 20 lat, zaręczać chcemy się w przyszłym roku, a zaobrączkować właśnie za 3 lata. Nooo i cóż ja studiuje on pracuje w prywatnej firmie
2016 rok to niby odległa data, ale zobaczycie, że to szybko mignie, a fajnie by było razem przez to przejść
a jak długo razem jesteście?
jasne że zleci bardzo szybko

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 10:04   #2592
emocjonalna_maskochistka
Zakorzenienie

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4279857 7]witam nowa PM [/QUOTE]

Cytat:
Napisane przez Promyk03 Pokaż wiadomość
a jak długo razem jesteście?
jasne że zleci bardzo szybko
Znamy się od 2,5 roku, a razem jesteśmy od 9 miesięcy. No cóż dłuuugo go zwodziłam i traktowałam jak kumpla. Mogę Wam opowiedzieć jaka byłam okrutna, ale to jak wrócę z pracy, bo to dłuższa historia
Stary 2013-09-14, 10:06   #2593
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:

Znamy się od 2,5 roku, a razem jesteśmy od 9 miesięcy. No cóż dłuuugo go zwodziłam i traktowałam jak kumpla. Mogę Wam opowiedzieć jaka byłam okrutna, ale to jak wrócę z pracy, bo to dłuższa historia
ja nie mam więcej pytań no może jedno ile lat ma TŻ?
ale może laski będę o coś pytać

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 11:25   #2594
stokrotenka18
Zakorzenienie

Cytat:

hejka wczoraj wróciliśmy późnym wieczorem więc już sił nie miałam pisać zdam Wam krótką relację mam nadzieje że nie zanudzę
Otóż dzień rozpoczął się pięknej wiadomości na gg jaką napisał mój TŻ o tym jak bardzo mnie Kocha i jak cudownie minęły Nam te 5 lat podoga była paskudna miałam ochotę odwołać wyjazd ale Stokrotka napisała ze nie to jest najważniejsze więc się z tym zgodziłam przez całą drogę słuchaliśmy piosenek o miłości ( w tym były Nasze dwie) cały czas lało już traciłam nadzieję na pogodę TŻ cały czas powtarzał że zamówił pogodę i będzie ok dojechaliśmy na miejsce (mieliśmy w planach zajść do sklepu militarnego bo TŻ chciał sobie kurtkę kupić) a tam przestało padać byłam w szoku byłam tak głodna że zaszliśmy do macka na hamburgera i ruszyliśmy nad morze ludzi duużo morze piękne i wzburzone chodziłyśmy tak chyba do 15 gdy nagle zaczęło kropić nie było tragedii mieliśmy parasol więc postanowiliśmy iść do samochodu włożyć zdjęcia do albumu (robimy tak na każdą rocznicę i na pół roku) i całe szczęście bo zaczęło lać lało godzinę ale my zrobiliśmy co swoje więc był czas na rozmowę dowiedziałam się że TŻ też uważa że powinniśmy już ruszyć do przodu (wcześniej mówił ze staż nie ma nic do rzeczy) pogadaliśmy o mieszkaniu razem ślubie i dzieciach duużo się dowiedziałam i wiem że mogę spokojnie czekać (także pierścionka nie mam) później znów poszliśmy spacerować jak wracaliśmy to nogi mi już w właziły więc ostatnia wizyta na plaży i o 19 do domu żałowaliśmy że nie było słońca i zachodu ale ważne że nie lało
to była piękna rocznica
to był super dzień bo dowiedziałam się że mój tata zdał poprawkę matury a to było jego celem w tym roku
inne foty będą na fb
Najwazniejsze że wiesz na czym stoisz
Gratuluję.. mój TŻ chyba powinien brać lekcje od Twojego co do obchodzenia rocznic

ja się zastanawiam co mam wyczarowac na te Nasze 1000 dni chce zrobic ramkę na zdjęcia ze wspólnie zebranych kamyczków nad morzem. A później ma urodziny i chciałam go zaskoczyć niesamowicie

Witam Nową PM

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 11:41   #2595
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cześć, dziewczyny

Witam nowa PM ja też jestem tu dopiero od przedwczoraj

Przeczytałam co tam naskrobałyście wczoraj. I napiszę tylko, że moi rodzice i Tż, chcą nam wesele spieniężyć. Tżta rodzice są dobrze usytuowani i podobno juz maja odłożone pieniązki na ślub swojego pierworodnego. A ja jestem jedynaczka i mój tata też nie wyobraża sobie, żeby nie wydać mnie za mąż bez pompy. Naszczeście mój tato dosyć sporo zarabia, bo inaczej nigdy bym nie pozwoliła na to, żeby moi rodzice brali jakies pożyczki na mój ślub.
Ogóolnie to ja nie chce, żeby za wszystko płacili nasi rodzice, dlatego uważam, że mogą płacić tylko za wesele(tzn za catering, sale itp) a my z Tż kupimy sobie za swoje, suknie, garnitur i dodatki, oraz załpacimy za wszystko co związane z ceremonią.

Ech chce wam się trochę pożalić, bo miałam wczoraj pechowy dzień (kurczę 13 w piątek w końcu). W drodze na wydział, parasol mi się popsuł i oczywiście cała przemokłam. Potem z koleżankami poszłam na chińczyka na obiad i zamówiłam KIEŁKI BAMBUSA, ale niestety było mega niedobre, śmierdziało i beeee brzuch mnie bolał po tym cały dzień...
Potem dowiedziałam się, ęgzamin nie zdany zabrakło mi 4pkt swoja droga nigdy tego egzaminu nie zdam, dwa tygodnie sie uczyłam i dupa Wkurzyłam się niemiłośiernie. No ale jednyna rzecza która mnie pocieszała to to, że wieczorem będę w moim ukochanym domku. No ale trzeba było jeszcze do niego dotrzeć, więc pojechałam na centralny, okazało się, że musze czekac ponad godzine na pociąg. Wystałam się w kolejce, kupiłam bilet i poszłam do jakiejs kawiarni na herbatke. 8zł pani zawołała ode mnie Oczywiście jakby tego było mało to mój pociąg mial opóźnienie no ale w końcu nadjechał, idę do swojego przedziału gdzie miałam miejscówke a tam co? oczywiscie cały przedział zawalony, ludzi pełno i okazało się, że jakas babka ma też ta miejscówke, a na tym miejscu siedział starszy pan z kulami w ręku. Sprzedali 3 bilety na to samo miejsce, wkurzyłam się jak nie wiem nie miałam siły stać na korytarzu ale naszczeście jakis miły chłopak powiedział, że w dalej sa wolne miejsca i poszłam usiadłam sobie naszczęście, tyle dobrego. Jak już dotarłam do domku to marzyłam tylko o wejsciu pod kołderke. W domu byłam dopiero po 21 i na nic juz nie miałam siły
Stary 2013-09-14, 12:00   #2596
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez stokrotenka18 Pokaż wiadomość
Gratuluję.. mój TŻ chyba powinien brać lekcje od Twojego co do obchodzenia rocznic

ja się zastanawiam co mam wyczarowac na te Nasze 1000 dni chce zrobic ramkę na zdjęcia ze wspólnie zebranych kamyczków nad morzem. A później ma urodziny i chciałam go zaskoczyć niesamowicie

Witam Nową PM
to fakt mój TŻ zawsze stara się żeby rocznice były wyjątkowe
fajny pomysł a kiedy 1000 dni?

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 12:02   #2597
stokrotenka18
Zakorzenienie

TurkusowaPoziomka -
Fajnie, że w kwestii ślubu możesz liczyć na swoich rodziców, będziesz miała lepszy start bez kredytu itp.

a wczorajszy dzień hmm.. ja nie wierzę w piątek 13stego, tak jak w czarnego kota. Po prostu przypadek a każdy się nastawia, że napewno coś złego mu się wydarzy i przypisuje to wszystko temu dniu.
Ja jak zwykle miałam 'sraczke' w pracy...

dziś nie widzę się z TŻ pewnie jutro też nie. Dostane od niego prezent przedurodzinowy ale jakoś chyba nie mam nastroju, pogoda może też ma na to wpływ.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

Cytat:
to fakt mój TŻ zawsze stara się żeby rocznice były wyjątkowe
fajny pomysł a kiedy 1000 dni?
27 września o równej 1:00 w nocy

"Matka nie musi wszystkiego rozumieć – wystarczy, żeby kochała i ochraniała. No i była dumna."
Paulo Coelho
stokrotenka18 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:04   #2598
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
super
ja nie świętowałam z TŻ 1000 dni nawet nie wiem kiedy wypadały
ja po 13 ide do TŻta

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 12:06   #2599
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

Otóż dzień rozpoczął się pięknej wiadomości na gg jaką napisał mój TŻ o tym jak bardzo mnie Kocha i jak cudownie minęły Nam te 5 latpodoga była paskudna miałam ochotę odwołać wyjazd ale Stokrotka napisała ze nie to jest najważniejsze więc się z tym zgodziłam przez całą drogę słuchaliśmy piosenek o miłości ( w tym były Nasze dwie) cały czas lało już traciłam nadzieję na pogodę TŻ cały czas powtarzał że zamówił pogodę i będzie ok dojechaliśmy na miejsce (mieliśmy w planach zajść do sklepu militarnego bo TŻ chciał sobie kurtkę kupić) a tam przestało padać byłam w szoku byłam tak głodna że zaszliśmy do macka na hamburgera i ruszyliśmy nad morze ludzi duużo morze piękne i wzburzone chodziłyśmy tak chyba do 15 gdy nagle zaczęło kropić nie było tragedii mieliśmy parasol więc postanowiliśmy iść do samochodu włożyć zdjęcia do albumu (robimy tak na każdą rocznicę i na pół roku) i całe szczęście bo zaczęło lać lało godzinę ale my zrobiliśmy co swoje więc był czas na rozmowę dowiedziałam się że TŻ też uważa że powinniśmy już ruszyć do przodu (wcześniej mówił ze staż nie ma nic do rzeczy) pogadaliśmy o mieszkaniu razem ślubie i dzieciach duużo się dowiedziałam i wiem że mogę spokojnie czekać (także pierścionka nie mam) później znów poszliśmy spacerować jak wracaliśmy to nogi mi już w właziły więc ostatnia wizyta na plaży i o 19 do domu żałowaliśmy że nie było słońca i zachodu ale ważne że nie lało
to była piękna rocznica
inne foty będą na fb
Gothka trzymaj się

Piękna rocznica Promyk
Napisz coś wiecej o tym ślubie i dzieciach co gadaliście
Cytat:
Hej
Cytat:
Napisane przez turkusowapoziomka Pokaż wiadomość
Cześć, dziewczyny

Witam nowa PM ja też jestem tu dopiero od przedwczoraj

Przeczytałam co tam naskrobałyście wczoraj. I napiszę tylko, że moi rodzice i Tż, chcą nam wesele spieniężyć. Tżta rodzice są dobrze usytuowani i podobno juz maja odłożone pieniązki na ślub swojego pierworodnego. A ja jestem jedynaczka i mój tata też nie wyobraża sobie, żeby nie wydać mnie za mąż bez pompy. Naszczeście mój tato dosyć sporo zarabia, bo inaczej nigdy bym nie pozwoliła na to, żeby moi rodzice brali jakies pożyczki na mój ślub.
Ogóolnie to ja nie chce, żeby za wszystko płacili nasi rodzice, dlatego uważam, że mogą płacić tylko za wesele(tzn za catering, sale itp) a my z Tż kupimy sobie za swoje, suknie, garnitur i dodatki, oraz załpacimy za wszystko co związane z ceremonią.

Ech chce wam się trochę pożalić, bo miałam wczoraj pechowy dzień (kurczę 13 w piątek w końcu). W drodze na wydział, parasol mi się popsuł i oczywiście cała przemokłam. Potem z koleżankami poszłam na chińczyka na obiad i zamówiłam KIEŁKI BAMBUSA, ale niestety było mega niedobre, śmierdziało i beeee brzuch mnie bolał po tym cały dzień...
Potem dowiedziałam się, ęgzamin nie zdany zabrakło mi 4pkt swoja droga nigdy tego egzaminu nie zdam, dwa tygodnie sie uczyłam i dupa Wkurzyłam się niemiłośiernie. No ale jednyna rzecza która mnie pocieszała to to, że wieczorem będę w moim ukochanym domku. No ale trzeba było jeszcze do niego dotrzeć, więc pojechałam na centralny, okazało się, że musze czekac ponad godzine na pociąg. Wystałam się w kolejce, kupiłam bilet i poszłam do jakiejs kawiarni na herbatke. 8zł pani zawołała ode mnie Oczywiście jakby tego było mało to mój pociąg mial opóźnienie no ale w końcu nadjechał, idę do swojego przedziału gdzie miałam miejscówke a tam co? oczywiscie cały przedział zawalony, ludzi pełno i okazało się, że jakas babka ma też ta miejscówke, a na tym miejscu siedział starszy pan z kulami w ręku. Sprzedali 3 bilety na to samo miejsce, wkurzyłam się jak nie wiem nie miałam siły stać na korytarzu ale naszczeście jakis miły chłopak powiedział, że w dalej sa wolne miejsca i poszłam usiadłam sobie naszczęście, tyle dobrego. Jak już dotarłam do domku to marzyłam tylko o wejsciu pod kołderke. W domu byłam dopiero po 21 i na nic juz nie miałam siły
Hej
No to widzę,że miałaś pecha

Ja miałam za to bardzo fajny dzień,poszliśmy na noc muzeów,załapaliśmy się na rysowanie nagiego modela TŻ ostro pociskał,ale jak się potem wczuł,to normalnie artysta jakich mało. Potem poszliśmy na zamknięcie sklepu i za śmieszne pieniądze nakupiliśmy mnóstwo warzyw i owoców.
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2013-09-14 o 12:07
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:08   #2600
Promyk03
Zakorzenienie

Lolusl pogadaliśmy że powysyłamy meile z pytaniami o cenę, menu i terminy a co do dzieci to już od dawna rozmawiamy i oglądamy ciuszki w tym sklepie militarnym były takie super kurteczki tylko cena mnie przeraziła bo 100 zł doszliśmy do wniosku że już byśmy chcieli ale wiadomo że chcemy dać dziecku wszystko a obecnie kaski brak

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 12:34   #2601
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
TurkusowaPoziomka -
Fajnie, że w kwestii ślubu możesz liczyć na swoich rodziców, będziesz miała lepszy start bez kredytu itp.

a wczorajszy dzień hmm.. ja nie wierzę w piątek 13stego, tak jak w czarnego kota. Po prostu przypadek a każdy się nastawia, że napewno coś złego mu się wydarzy i przypisuje to wszystko temu dniu.
Ja jak zwykle miałam 'sraczke' w pracy...

dziś nie widzę się z TŻ pewnie jutro też nie. Dostane od niego prezent przedurodzinowy ale jakoś chyba nie mam nastroju, pogoda może też ma na to wpływ.

---------- Dopisano o 12:02 ---------- Poprzedni post napisano o 12:01 ----------

No tak akurat moi rodzice są najlepsi na świecie, bardzo lubią mojego Tż. Jego rodzice też są spoko ale czasem nie umiem się odnaleźć w ich towarzystwie - troche jego tata mnie stresuje Ale ogólnie to mama Tż chce mnie na synowa mówiła juz parę razy, że lepszej niż ja to dziewczyny nie mógł sobie znaleźć

No tak wszystko zwaliłam na piąek 13, ale naprawdę dawno nie miałam tekiego pechowego dnia

Kurczę ja też nigdy bym nie pomysłała o 1000 dniach, pewnie u nas już przegapione dawno

Cytat:
Lolusl pogadaliśmy że powysyłamy meile z pytaniami o cenę, menu i terminy a co do dzieci to już od dawna rozmawiamy i oglądamy ciuszki w tym sklepie militarnym były takie super kurteczki tylko cena mnie przeraziła bo 100 zł doszliśmy do wniosku że już byśmy chcieli ale wiadomo że chcemy dać dziecku wszystko a obecnie kaski brak
Ja też jak oglądam małe ubranka to się rozczulam ale nie jestem gotowa na macierzyństwo, jakoś nie czuje tego. Tż też patrzy na dzieci z dala, swoją chrześnice bał się wziąc na ręce nawet ;/

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość

Ja miałam za to bardzo fajny dzień,poszliśmy na noc muzeów,załapaliśmy się na rysowanie nagiego modela TŻ ostro pociskał,ale jak się potem wczuł,to normalnie artysta jakich mało. Potem poszliśmy na zamknięcie sklepu i za śmieszne pieniądze nakupiliśmy mnóstwo warzyw i owoców.
Rysowaliście jego NAGIE ciało, wszystko było widać?

Edytowane przez turkusowapoziomka
Czas edycji: 2013-09-14 o 12:32
turkusowapoziomka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:40   #2602
gothka152
Zakorzenienie

GG do gothka152

Cytat:
Witaj
08. 08. 2020 r.
Tekla

15/2023
gothka152 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 12:45   #2603
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:

Kurczę ja też nigdy bym nie pomysłała o 1000 dniach, pewnie u nas już przegapione dawno

Ja też jak oglądam małe ubranka to się rozczulam ale nie jestem gotowa na macierzyństwo, jakoś nie czuje tego. Tż też patrzy na dzieci z dala, swoją chrześnice bał się wziąc na ręce nawet ;/

---------- Dopisano o 12:34 ---------- Poprzedni post napisano o 12:30 ----------

Rysowaliście jego NAGIE ciało, wszystko było widać?
Ja tak samo przegapiłam jakoś 1000 dni

Ja uwielbiam małe ubranka,ogólnie kocham chodzić po lumpach i nie raz było coś za grosze totalne,chciałam aż kupić,ale się powstrzymywałam Mój tż też uwielbia dzieci,zawsze jak gdzieś widzimy jakiegoś szkraba to się rozczulamy razem

Tak,nagie ciało
A co w tym dziwnego? przecież zawsze na asp się rysuje nagich ludzi i nie patrzy się na nich jak na obiekt seksualny,tylko jak na kupę brył.
It never fails.
Stary 2013-09-14, 12:51   #2604
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Tak,nagie ciało
A co w tym dziwnego? przecież zawsze na asp się rysuje nagich ludzi i nie patrzy się na nich jak na obiekt seksualny,tylko jak na kupę brył.
No wiem, że to nic dziwnego. Ale, tak ooo po prostu każdy mógł go narysować? Myślałam zawsze, że własnie trzeba byc na ASP i takie rzeczy to tylko w ramach zajęć są
Stary 2013-09-14, 12:54   #2605
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:

Ja uwielbiam małe ubranka,ogólnie kocham chodzić po lumpach i nie raz było coś za grosze totalne,chciałam aż kupić,ale się powstrzymywałam Mój tż też uwielbia dzieci,zawsze jak gdzieś widzimy jakiegoś szkraba to się rozczulamy razem
mój TŻ to się chyba bardziej rozczula niż ja on zawsze 1 zauważy ślicznego malucha

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 13:01   #2606
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
No wiem, że to nic dziwnego. Ale, tak ooo po prostu każdy mógł go narysować? Myślałam zawsze, że własnie trzeba byc na ASP i takie rzeczy to tylko w ramach zajęć są
Była noc muzeum i to było w ramach programu Ale nie trzeba ogólnie być na asp,wystarczy zapisać się na zajęcia. Ja w sumie często chodziłam na jakieś takie jak jeszcze byłam w klasie architektonicznej i to były moje ulubione zajęcia,wreszcie coś ciekawego,a nie kupa brył poukładanych na sobie.Człowiek jest bardzo wdzięcznym modelem,zawsze kochałam rysować ludzi. Ale jeste zadowolona,bo tż zawsze się ze mną kłócił,że faceci artyści na pewno się podniecają jak widzą nagą modelkę. A ja próbowałam mu lata wytłumaczyć,że to nie jest w ogóle seksowne. No i wreszcie zobaczył i przyznał mi rację Sam przyznał,że się w ogóle nie skupiał na penisie tego pana,tylko myślał o tym,jak narysować

Cytat:
mój TŻ to się chyba bardziej rozczula niż ja on zawsze 1 zauważy ślicznego malucha
No u mnie też,zawsze jest "Patrz jaki bąbel!"
It never fails.
Stary 2013-09-14, 13:04   #2607
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
No u mnie też,zawsze jest "Patrz jaki bąbel!"
wczoraj idziemy i szedł taki maluch ubrany w płaszcz przeciw deszczowy a TŻ "patrz jak świetnie wygląda" a ja "noo jak mały krasnalik"

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 13:07   #2608
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Mój tż też uwielbia dzieci,zawsze jak gdzieś widzimy jakiegoś szkraba to się rozczulamy razem
Cytat:
No to fajnie wam, mój nawet kiedys powiedział, że jakbysmy teraz nie daj boze wpadli to nie wie czy by umial sie odnaleźć jako tata ;/ przykro mi było strasznie wtedy. Ale po głębszych przemyśleniach stwierdziałam, że dla mnie to też by było bardzo ciężkie. I nie chce mieć dzieci przez najbliższe lata. Nie wyobrażam sobie siebie jako mamy chciałabym, aby dziecko pojawiło się wtedy kiedy obydwoje będziemy tego bardzo chcieli

---------- Dopisano o 13:07 ---------- Poprzedni post napisano o 13:05 ----------

Cytat:
Była noc muzeum i to było w ramach programu Ale nie trzeba ogólnie być na asp,wystarczy zapisać się na zajęcia. Ja w sumie często chodziłam na jakieś takie jak jeszcze byłam w klasie architektonicznej i to były moje ulubione zajęcia,wreszcie coś ciekawego,a nie kupa brył poukładanych na sobie.Człowiek jest bardzo wdzięcznym modelem,zawsze kochałam rysować ludzi. Ale jeste zadowolona,bo tż zawsze się ze mną kłócił,że faceci artyści na pewno się podniecają jak widzą nagą modelkę. A ja próbowałam mu lata wytłumaczyć,że to nie jest w ogóle seksowne. No i wreszcie zobaczył i przyznał mi rację Sam przyznał,że się w ogóle nie skupiał na penisie tego pana,tylko myślał o tym,jak narysować
Kurczę, fajnie tak myślę, że mogło by mi się to też spodobać. Ale umiejętności plastycznych brak
Stary 2013-09-14, 13:17   #2609
Promyk03
Zakorzenienie

Cytat:
No to fajnie wam, mój nawet kiedys powiedział, że jakbysmy teraz nie daj boze wpadli to nie wie czy by umial sie odnaleźć jako tata ;/ przykro mi było strasznie wtedy. Ale po głębszych przemyśleniach stwierdziałam, że dla mnie to też by było bardzo ciężkie. I nie chce mieć dzieci przez najbliższe lata. Nie wyobrażam sobie siebie jako mamy chciałabym, aby dziecko pojawiło się wtedy kiedy obydwoje będziemy tego bardzo chcieli
Masz rację oboje muszą tego chcieć po za tym nie każdy dojrzewa szybko do bycia rodzicem niektórzy dopiero mając 27-28 lat a jeszcze inni wcale nie chcą mieć dzieci ja mam teraz 23 a wiem że realny czas na dziecko to za 3 lata (najpierw ślub)

---------- Dopisano o 13:17 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

dobra ja uciekam do TŻta miłego popołudnia

Cieszę się życiem

książki :
2016- 31
2015- - 56

-14 kg
Stary 2013-09-14, 13:18   #2610
turkusowapoziomka
ż o n a i d e a l n a

Cytat:
Masz rację oboje muszą tego chcieć po za tym nie każdy dojrzewa szybko do bycia rodzicem niektórzy dopiero mając 27-28 lat a jeszcze inni wcale nie chcą mieć dzieci ja mam teraz 23 a wiem że realny czas na dziecko to za 3 lata (najpierw ślub)
Ja mam 22. Podobno to najlepszy czas na rodzenie dzieci. Nasze miednice są do tego gotowe

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości