|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1471 |
|
Władca Wizażu
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Treść usunięta
|
|
|
|
#1472 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Polecam http://uzaleznionaodgotowania.blogsp...-migdaowa.html
|
|
|
#1473 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1474 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W szpitalu to jest duży problem, bo towarzystwo bliskiej osoby może pomóc lub zaszkodzić leczeniu, a testament jest kwestią życia i śmierci jak nagle nie masz gdzie mieszkać |
|
|
|
|
#1475 |
|
Zakorzenienie
|
Ze wszystkim tak jest^^ Też ogromnie mnie to dziwi.
|
#1476 |
|
Zakorzenienie
|
No co do skrobania to moja babcia też mówi, że to było jak wyrwanie zęba i nie było żadnej szykany i jest w szoku co się teraz dzieje
|
|
|
|
#1477 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1478 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Teraz powinnam iść na wątek "dopiero, gdy dorosłem...", bo nie miałam pojęcia o powszechności aborcji w czasach babć oO
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1479 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
ja jestem przeciwko aborcji, ale legalna wg mnie mogłaby być. Ja bym tego nie zrobiła, ale kogoś innego życie i sumienie to już nie moja sprawa i nie mnie o tym decydować. A że coś jest nielegalne nie znaczy, że problemu nie ma i że nikt tego nie robi, zdaje się że wiele osób o tym zapomina ![]() czarny humor- z polską służbą zdrowia to i tak nie dałoby rady z tymi kolejkami do specjalistów 'najbliższy termin za pół roku'...
|
|
|
|
|
#1480 |
|
Copyraptor
|
No ale właśnie pierwsze zdjęcia które wrzuciłaś, to zdjęcia z lampą błyskową, a te drugie - dzienne/dobrze doświetlone.
Ja trochę nie rozumiem tego, że ludzie dobrowolnie chcą być oszukiwani w smaku pewnie są takie same. Wiem, że te drugie są dużo bardziej apetyczne, sama stylizuję zdjęcia układając kawałki potraw i tak dalej, bo wiem, że to bardziej zachęca. Ale nie rozumiem porównywania tego do zdjęcia rzygów i nazywania tego obrzydliwym, bo tak wygląda większość domowych, na szybko robionych potraw. Nie można oczekiwać, że risotto albo mieszana sałatka będzie wyglądała jakoś super hiper szałowo
|
|
|
|
#1481 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Dobrze mówisz, gadałysmy niedawno o stylizacji żarcia i sie ludzie dziwili jak to wygląda w profesjonalnym wydaniu. Plastelinki spod szklanki czy kawałka ziemniaka nie widać, pychotka! A taka sałatka grecka po wymieszaniu, wtedy kiedy jest najsmaczniejsza tyż wygląda jak kupa. A jak poukładasz, sosiku dasz tylko tyle żeby kropelki pięknie otulały listki, nawet jak sie toto do żarcia jeszcze nie nadaje-oczy karmi Edytowane przez CATUS Czas edycji: 2013-09-15 o 00:43 |
|
|
|
|
#1482 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
;> |
|
|
|
|
#1483 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
To był środek antykoncepcyjny. W Radzieckiej Rosji to już w ogóle było w modzie ---------- Dopisano o 01:54 ---------- Poprzedni post napisano o 01:52 ---------- nie chodzi o oszukiwanie ale o niedbalstwo w pokazywaniu swojego dzieła... w prezentacji. Polacy chyba nie przykładają do tego wagi https://encrypted-tbn3.gstatic.com/i...F-4woD0tXfekV0 http://storage.doradcasmaku.pl/dynam...ma_bffffff.jpg ---------- Dopisano o 01:56 ---------- Poprzedni post napisano o 01:54 ---------- awwwwwwwwwww http://d24w6bsrhbeh9d.cloudfront.net...X20qy_460s.jpg |
|
|
|
|
#1484 |
|
Konto usunięte
|
Tak z ciekawosci, jest jeszcze ktos kto ogolnie lubi koty, nawet bardzo, lubi koty na etapie "wyglada jak normalny kot ale zminiaturyzowany" czyli kilkumiesieczne a nie moze patrzec na takie male male? Bo mnie one odrzucaja, wszystkie maja zeza rozbieznego i taki tepawy wyraz mordki. Juz pomijam persy itd inne ze splaszonymi ale nawet zwykle dachowce gdy sa male malenkie to dla mnie sa fuj.
Ktokolwiek? |
|
|
|
#1485 |
|
Konto usunięte
|
ten jest taki tyci jak robaczek boziu :3 taki kruchutki i milusi aw aw aw koteczku podrapie cie palusiem po łepeczku
|
|
|
|
#1486 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1487 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Doszłam do tych samych wniosków. Lubię wszystkie koty i na każdego mogę patrzeć, ale najsłodsze są te małe i chudziutkie, ale bez tego zeza. Sent from my HTC Desire X using Wizaz Forum mobile app
|
|
#1488 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Fakje! Nie jestem sama. Uffff.
|
|
|
|
#1489 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() adopcja dziecka przez osoby homoseksulane to inna kwestia ![]() argumenty co do testamentu i uzyskania informacji w szpitalu mnie wcale nie przekonują, to jest wyolbrzymianie problemu, bo te sprawy łatwo da się załatwić. testament można podważyć? jasne, ale to ciągnie się latami i mało kiedy się udaje. Ale skoro twoja partnera tak bardzo się boi, że będziesz bezdomnna, to może ci przepisać za życia swój mjątek (wizyta u notariusza i po sprawie), ale wątpię by to zrobila, bo głos rozsądku podpowiada, że możesz się szybko i nagle odkochać i to ona zostanie bezdomną ![]() Co do uzyskania informacji w szpitalu? Na pytanie "czy ona z tego wyjdzie?" w razie gdy jest nieprzytomna, to albo lekarz albo pielęgniarka zawsze ci odpowie. A jak jest przytomna, to sama ci powie, bo lekarz na każdej wizycie informuje o aktulnym stanie zdrowia i postępach ![]() tylko regulacja praw opieki nad dzieckiem mnie przekonuje
|
|
#1490 |
|
Konto usunięte
|
tiaa, wiele z nas dopiero teraz sobie uświadomiło o tych aborcjach z czasów naszych babek - bo zapewne u wielu z nas są to tzw. wstydliwe tajemnice rodzinne. bo o pewnych sprawach się nie mówi. Dziwi mnie to oj bardzo, ale cóż - to jest Polska i zakłamanie.
drabina - a ten tyci kociulek jest awwwwww awwww, normalnie aż się popłakałam jak zobaczyłam cudowny ach ach ach ach
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-15 o 09:30 |
|
|
|
#1491 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co powiecie na takiego kotka- http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/8b878...e5662566fd.jpg głaskałabym (i możliwe, że bym straciła ramię )
|
|
|
|
|
#1492 |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42811323]Jaki malusi tyci tyci maluszek
A co powiecie na takiego kotka- http://p1.kciuk.pl/p1.kciuk.pl/8b878...e5662566fd.jpg głaskałabym (i możliwe, że bym straciła ramię )[/QUOTE]albo nogę ale mogłabyś sie kąpać z nim ![]() http://www.pudelek.pl/artykul/58454/..._lwem_foto/39/
|
#1493 |
|
Władca Wizażu
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1494 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą nawet Boy Żeleński pisał sporo o tym procederze |
|
|
|
|
#1495 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Dobra, niedaleko mnie płonie kościół a dokładniej dzwonnica, rozumiem, że ludzie robią zdjęcia bo to taki widok, że trudno nie wyciągnąć aparatu ale zdziwił mnie jeden facet, który powiedział do towarzyszącej mu kobiety żeby się ustawiła to zrobi fajne zdjęcie. Nie ma to jak focia na tle płonącego kościoła
|
|
|
|
|
#1496 |
|
Konto usunięte
|
mówili w radio że iglica runęła
|
|
|
|
#1497 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#1498 |
|
Konto usunięte
|
Tu macie Rosja 2009
http://www.youtube.com/watch?v=p5RwfN-oUbI włączcie od 4:50 uwaga trochę drastyczne myślicie że w Polsce było inaczej? ba, było jeszcze gorzej to jest o nastolatkach które dowiedziały się że są w ciąży jak im brzuch urósł i w 5-6-7 miesiącu usuwają ciążę. nikt o tym nie mówi, bo dzisiaj te wszystkie babcie to lekko ześwirowane fanki radia maryja. jak moja babcia. ale jej temat wolę przemilczeć. niech jej ziemia lekką będzie, ale jaka była prawda, każdy się może domyślać
Edytowane przez 201604181004 Czas edycji: 2013-09-15 o 12:24 |
|
|
|
#1499 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Doskonale wiem jak się robi zdjęcia typowo reklamowe, ale blogi kulinarne to co innego. Najlepszym jak dla mnie przykładem jest Asia z Kwestii Smaku, tam wszystko wygląda tak, że ma się ochotę oblizać monitor, a to jest normalne jedzenie ![]() Nie obraźcie się, ale trochę to śmiesznie brzmi - ktoś ma ładniejsze zdjęcia jedzenia i fajnie, estetycznie wszystko poukładane na talerzu, to od razu zakładacie, że jego jedzenie smakuje gorzej
|
|
#1500 |
|
Zakorzenienie
|
nie we wszystkich demoludach tak było; "4 miesiące, 3 tygodnie i 2 dni" oglądałyście?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:20.

w smaku pewnie są takie same. Wiem, że te drugie są dużo bardziej apetyczne, sama stylizuję zdjęcia układając kawałki potraw i tak dalej, bo wiem, że to bardziej zachęca. Ale nie rozumiem porównywania tego do zdjęcia rzygów i nazywania tego obrzydliwym, bo tak wygląda większość domowych, na szybko robionych potraw. Nie można oczekiwać, że risotto albo mieszana sałatka będzie wyglądała jakoś super hiper szałowo

Doskonale wiem jak się robi zdjęcia typowo reklamowe, ale blogi kulinarne to co innego. Najlepszym jak dla mnie przykładem jest Asia z Kwestii Smaku, tam wszystko wygląda tak, że ma się ochotę oblizać monitor, a to jest normalne jedzenie