W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Odchowalnia - jestem mamą

Notka

Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-14, 16:04   #2431
lidka0308
Zadomowienie

Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cześć dziewczyny!!!

W końcu udało mi się nadrobić co u was
nie dam rady cytować, przepraszam

u nas nic nowego
nadal mam mnóstwo pracy a jak wracam do domku to zajmuję się Lili i ewentualnie ogarniam troszkę mieszkanie
mała wymaga dużo uwagi i chodzi za mną wszędzie kiedy tylko wyjdę z pokoju

Spóźnione ale najszczersze życzenia urodzinowe dla maluszków świętujących w ostatnich dniach!!!

no i zdrówka dla chorujących Skarbów

Marta dziwisz się, że coraz mniej mam się udziela?
ja przestałam się temu dziwić, kiedy wróciłam do pracy
po południu, jak docieram do domku, to nadrabiam czas z córcią
wychodzę z nią na spacer, bawię się, przytulam, wygłupiam
w takich okolicznościach na wizaż nie zostaje już za wiele czasu choć bardzo szkoda i chciałabym być z wami na bieżąco
czasem bardzo zazdroszczę tym z was, które są w domku z maluszkami
no ale tylko czasem, bo na razie ja jestem siłą zarobkową mojej rodziny i na zmiany się póki co nie zanosi, więc nie roztrząsam tematu tylko w pracy staram się robić co do mnie należy jak najlepiej a potem wolny czas poświęcam córci na 1000% aby wiedziała, że jest moim kochanym skarbeńkiem
gratuluję egzaminu i trzymam kciuki za praktyczny

Bagheera również gratuluję egzaminu - zdasz tym razem na pewno

Angel zdrówka życzę
ja jak zaczęłam prowadzić stację to gdzieś po miesiącu też miałam takie omdlenia z przemęczenia
w głowie mi się kręciło
musiałam odpocząć i wszystko przeszło

Kaczuszka i Salud gratuluję przeprowadzek
oby wam się dobrze mieszkało w nowych miejscach

Jeszcze do Filusi chciałam napisać, że cudne fotki z wakacji i wy obie z Basią jesteście przepiękne kobiety!!!

tyle zapamiętałam
lidka0308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:32   #2432
kraven
Zakorzenienie

Cześć dziewczyny.
Witam się z domku. Wczoraj wróciliśmy znad morza. Odpoczęliśmy, Jasiu sie wyhasał. A teraz siedzimy w domku i mamy sajgon bo kuchnie remontujemy i się majstry o jeden dzień nie wyrobili

Angel duzo zdrówka życze

Tamlin zdrówka dla Matinka

Salud super, że już w swoim domku jesteście

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
kraven jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 17:48   #2433
ula2689
Wtajemniczenie

Baobabek mam nadzieję że nie angina

Kraven pochwal się koniecznie kuchnią jak już będzie gotowa

Miałam dziś do rozrobienia połówkę świniaka,ale już skończyłam
Mąż wrucił w nocy i właśnie poszedł rozpalić saunę
Sezon na grzanie dupska uważam za otwarty
ula2689 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 18:15   #2434
Agnes!84!!
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Baobabek Pokaż wiadomość
fajnie, ze jesteś zadowolona, szkoda pensji jednakale czy to zgodne z prawem, ze Ci obcięli?
Mogli niestety, podczas macierzyńskiego wygasła mi umowa. Teraz, po 8 miesiącach podpisałam nową i ustalają warunki jak chcą. Czyli zaczynm można powiedzieć od zera...
Ale dzisiaj obłowiłam małą w lumpku. W ogóle się nie spodziewałam że akurat dziś kiedy jest najtaniej i teoretycznie zostają najgorsze ciuchy z całego tygodnia. Wyjatkowo trafiłam na b. fajne, nie zniszczone ciuszki. Kocham takie zakupy!
Ostatnio się trochę spłukaliśmy bo ostatecznie kupiliśmy fotelik romera- nowy musiał być bo mąż nie brał pod uwagę innej opcji
Poza tym nabyliśmy droższą parasolkę, bo po dogłębnej lekturze opinii tych wszystkich wózków(z których każdy miał multum wad) stwierdziliśmy że bierzemy inglesinę. Aż miałam potem wyrzuty sumienia ale inwestycja rozłoży się przecież na dwójkę dzieci

Ula saunę? Wow.. Miłego grzania
Stary 2013-09-14, 19:00   #2435
Dearlie
Zakorzenienie

U nas sobota koszmarna. Wylądowaliśmy dzisiaj na IP przez moje zaniedbanie. Wczoraj już mniej kaszlał, więc nie pojechałam z nim do pediatry. Dzisiejsza noc była horrorem... ciągły płacz i krzyk, rano to samo. Następnie dostał gorączki i to od razu powyżej 39, a momentami było 39,8 ( co dziwne termometr z Lidla pokazywał tyle samo co zwykły). No i mamy paskudne zapalenie gardła z obrzękiem i nalotem. Całe szczęście oskrzela czyste. Mamy antybiotyk i całą masę leków, które już dawałam wcześniej. Powiem Wam, że mam takie wyrzuty sumienia i nauczkę, że teraz to chyba z każdym kaszlnięciem będę biegła do pediatry.
Stary 2013-09-14, 19:34   #2436
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny.
Witam się z domku. Wczoraj wróciliśmy znad morza. Odpoczęliśmy, Jasiu sie wyhasał. A teraz siedzimy w domku i mamy sajgon bo kuchnie remontujemy i się majstry o jeden dzień nie wyrobili

Angel duzo zdrówka życze

Tamlin zdrówka dla Matinka

Salud super, że już w swoim domku jesteście
oj ja do dziś pamiętam remontowy sajgon jak kupiliśmy mieszkanie i mąż doprowadzał je do porządku
fajnie, że odpoczęliście na urlopie - zazdroszczę ci bo ja na swoim nie bardzo wypoczęłam psychicznie

Cytat:
Napisane przez ula2689 Pokaż wiadomość
Baobabek mam nadzieję że nie angina

Kraven pochwal się koniecznie kuchnią jak już będzie gotowa

Miałam dziś do rozrobienia połówkę świniaka,ale już skończyłam
Mąż wrucił w nocy i właśnie poszedł rozpalić saunę
Sezon na grzanie dupska uważam za otwarty
u nas coraz chłodniej w mieszkaniu się robi, więc z chęcią wygrzałabym sobie dupsko w takiej saunie
dziś nawet zakupiliśmy grzejnik elektryczny, bo nie wiadomo kiedy zaczną grzać a małej marzły rączki

Cytat:
Napisane przez Agnes!84!! Pokaż wiadomość
Mogli niestety, podczas macierzyńskiego wygasła mi umowa. Teraz, po 8 miesiącach podpisałam nową i ustalają warunki jak chcą. Czyli zaczynm można powiedzieć od zera...
Ale dzisiaj obłowiłam małą w lumpku. W ogóle się nie spodziewałam że akurat dziś kiedy jest najtaniej i teoretycznie zostają najgorsze ciuchy z całego tygodnia. Wyjatkowo trafiłam na b. fajne, nie zniszczone ciuszki. Kocham takie zakupy!
Ostatnio się trochę spłukaliśmy bo ostatecznie kupiliśmy fotelik romera- nowy musiał być bo mąż nie brał pod uwagę innej opcji
Poza tym nabyliśmy droższą parasolkę, bo po dogłębnej lekturze opinii tych wszystkich wózków(z których każdy miał multum wad) stwierdziliśmy że bierzemy inglesinę. Aż miałam potem wyrzuty sumienia ale inwestycja rozłoży się przecież na dwójkę dzieci

Ula saunę? Wow.. Miłego grzania
cieszę się, że łowy ciuszkowe udane
my nadal korzystamy z wózka wielofunkcyjnego i pewnie przez zimę jeszcze tak zostanie
może na wiosnę pomyślę o jakiejś mniejszej spacerówce
już sobie podejrzałam te inglesiny i całkiem fajne są
muszę zapisać sobie gdzieś markę, bo do wiosny na bank zapomnę
Stary 2013-09-14, 19:59   #2437
lourose
Wtajemniczenie

Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Nie wiem czy zalaczy mi sie zdjecie...
Lewek, to specjalnie dla Ciebie
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 20:33   #2438
Lewek
Zakorzenienie

Lourose ale mnie rozczulilas i rozbawilas zarazem!

Dearlie przykro mi z powodu Antosia, nie wyrzucaj sobie, przecież nie zawsze każda reaguje na wszystko. Zdrówka dla synia.

Ja zostawilam chłopaków dziś samych i jestem na robocie. Wrócę o 2, martwię się bo Michaś dostal dziś katarku, nie wiem jak będzie spal bez cyca, przecież on budzi się co godzina... A Tz nie odpisuje... ech.

wysłane z fona
Lewek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 21:06   #2439
_bagheera_
Wtajemniczenie

wybaczcie, nie jestem w stanie nadrobić znowu...
ale u mnie nieciekawie, a do tego wszystkiego nadszedł ten dzień - WPROWADZIŁA SIĘ... dzisiaj...

aaaa i do tego wszystkiego dzisiaj ukradli jej NASZ samochód, którym ona jeździła.... w sumie nie ubolewam nad tym specjalnie, bo był ubezpieczony, a przynajmniej pozbyliśmy się jednego auta, bo mieliśmy trzy

pojutrze postaram się coś więcej napisać i może uda się chociaż trochę nadrobić!

a wyników egzaminu nadal nie znam

Franio
Staś
_bagheera_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 21:26   #2440
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
U nas sobota koszmarna. Wylądowaliśmy dzisiaj na IP przez moje zaniedbanie. Wczoraj już mniej kaszlał, więc nie pojechałam z nim do pediatry. Dzisiejsza noc była horrorem... ciągły płacz i krzyk, rano to samo. Następnie dostał gorączki i to od razu powyżej 39, a momentami było 39,8 ( co dziwne termometr z Lidla pokazywał tyle samo co zwykły). No i mamy paskudne zapalenie gardła z obrzękiem i nalotem. Całe szczęście oskrzela czyste. Mamy antybiotyk i całą masę leków, które już dawałam wcześniej. Powiem Wam, że mam takie wyrzuty sumienia i nauczkę, że teraz to chyba z każdym kaszlnięciem będę biegła do pediatry.

o rany zdrówka dla Antosia

kasiam187 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 21:43   #2441
kraven
Zakorzenienie

Dearlie dużo zdrowia dla Antosia. Nie miej do siebie pretensji - na takie stany nie ma reguły. Mój też wieczorem zaczął kaszleć, na razie śpi.

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2013-09-14, 21:46   #2442
Baobabek
Zakorzenienie

GG do Baobabek Send a message via Skype™ to Baobabek

niestety, miałam rację - angina dostał antybiotyk na 6 dni - jakiś ospen 750 w smaku dobry, więc jakoś strzykawką od ibufenu daje się wcisnąć, probiotyk też mu dałam, chociaż nie cały psikać mamy dodatkowo tantum - tu jakiś zamiennik m pan dął o połowę tańszy no i ibufen czy tam coś innego na gorączkę. Nie chce jeść, zjadł ledwo 3 łyżki zupy i mleczną kanapkę - tyle przez cały dzień...tzn. rano zjadł jedną kromkę z nutellą i kakao - same słodkie nic innego nie chciał tknąć. Jedynie pije normalnie, ale tylko soki i wodę, mleka nie tknął
Nie odwołuję imprezy, będziemy sami dorośli, dzieci nie będzie, tylko moje, pewnie zaraz iza też będzie miałą anginę, bo się to przecież przenosi strasznie, a upilnować się ich nie da, żeby się do siebie nie zbliżali
Lekarka powiedziała, że w środę jak już nie będzie gorączkował to mogę go dać do przedszkola, ale raczej go nie dam, bo ten antybiotyk ma 3 razy na dobę i akurat wypadałoby mu dać w tych godzinach co jest w przedszkolu o ile pn i wt. mam załatwione, tak z resztą tygodnia nie wiem co zrobię...byłam u teściowej po obrus i zasugerowałam, ze może by się któreś z nich zaoferowało, przecież mają swój zakład i nic się nie stanie jak jedno z nich nie pójdzie no to usłyszałam, ze mają po 1200zł emerytury i muszą pracować póki jeszcze mają siłę...super, tylko ja nie proszę o rezygnację z pracy i wychowywanie mi dziecka tylko o 3 dni opieki nad nim...no ale cóż

Baobabek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 21:50   #2443
kasiam187
Wtajemniczenie

GG do kasiam187 Wyślij wiadomość przez MSN do kasiam187 Send a message via Skype™ to kasiam187

Cytat:
niestety, miałam rację - angina dostał antybiotyk na 6 dni - jakiś ospen 750 w smaku dobry, więc jakoś strzykawką od ibufenu daje się wcisnąć, probiotyk też mu dałam, chociaż nie cały psikać mamy dodatkowo tantum - tu jakiś zamiennik m pan dął o połowę tańszy no i ibufen czy tam coś innego na gorączkę. Nie chce jeść, zjadł ledwo 3 łyżki zupy i mleczną kanapkę - tyle przez cały dzień...tzn. rano zjadł jedną kromkę z nutellą i kakao - same słodkie nic innego nie chciał tknąć. Jedynie pije normalnie, ale tylko soki i wodę, mleka nie tknął
Nie odwołuję imprezy, będziemy sami dorośli, dzieci nie będzie, tylko moje, pewnie zaraz iza też będzie miałą anginę, bo się to przecież przenosi strasznie, a upilnować się ich nie da, żeby się do siebie nie zbliżali
Lekarka powiedziała, że w środę jak już nie będzie gorączkował to mogę go dać do przedszkola, ale raczej go nie dam, bo ten antybiotyk ma 3 razy na dobę i akurat wypadałoby mu dać w tych godzinach co jest w przedszkolu o ile pn i wt. mam załatwione, tak z resztą tygodnia nie wiem co zrobię...byłam u teściowej po obrus i zasugerowałam, ze może by się któreś z nich zaoferowało, przecież mają swój zakład i nic się nie stanie jak jedno z nich nie pójdzie no to usłyszałam, ze mają po 1200zł emerytury i muszą pracować póki jeszcze mają siłę...super, tylko ja nie proszę o rezygnację z pracy i wychowywanie mi dziecka tylko o 3 dni opieki nad nim...no ale cóż
\

zdrówka!!! oby Iza nie złapał!

Stary 2013-09-14, 22:10   #2444
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Zdrowka dla dzieciaczkow!

Wysłane z Xperia Arc za pomocą Tapatalk

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 22:37   #2445
m_moni
Zadomowienie

Matko co te nasze dzieciaczki tak chorują zdrowka dla wszystkich!

Nie Ula nie te same. Lewek kupiła botki, a ja w tym samym kolorze kozaki. Kosztowaly mnie rok temu 269zl.
m_moni jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-14, 23:31   #2446
Lewek
Zakorzenienie

Wyobrazcie sobie ze moje dziecko zasnelo bez problemu i spi do tej chwili bez pobudki! Ze mną budzilby się już co najmniej 3 razy. A jak byłam w Warszawie to zasnął Tztowi w dzień na przewijaku podczas zmiany pieluchy! I po co ja się martwilam. Chyba przeprowadze się na kanape wyspie się przynajmniej.

wysłane z fona
Stary 2013-09-15, 08:37   #2447
lourose
Wtajemniczenie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Cytat:
Napisane przez Lewek Pokaż wiadomość
Wyobrazcie sobie ze moje dziecko zasnelo bez problemu i spi do tej chwili bez pobudki! Ze mną budzilby się już co najmniej 3 razy. A jak byłam w Warszawie to zasnął Tztowi w dzień na przewijaku podczas zmiany pieluchy! I po co ja się martwilam. Chyba przeprowadze się na kanape wyspie się przynajmniej.

wysłane z fona
A widzisz

Ja wykrakałam o braku kataru :/ coś już słyszę kurcze może podłogę mamy za zimną ?
lourose jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 08:53   #2448
Nisia4
Zadomowienie

Dot.: Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012

Hej dziewczyny!
Dużo zdrowia dla dzieciaków, moją Maję też nie ominęło i miałam przeczucie, że będzie katar. Poszłam wczoraj na panieński i wracałam na sygnale bo obudziła się i płakała. Musieliśmy jej ściągać w nocy Katarkiem, ale ona nie za bardzo to lubi. Ehhh...
Stary 2013-09-15, 09:45   #2449
kraven
Zakorzenienie

Cześć. No i Jasiu zaczął kaszleć Już dostaje cały arsenał i mam nadzieje, że Mu przejdzie

To przez tą pogodę. Z ciepłego i słonecznego lata zrobiło się nagle zimne i deszczowe

Jestem żonką

Dwa szczęścia:
Jaś - 08.11.2012
Hania - 06.11.2015
Stary 2013-09-15, 10:00   #2450
lidka0308
Zadomowienie

Witam niedzielnie!

chociaż dziś może uda mi się troszkę pocytować
wczoraj ja dałam mężowi odespać do 9 a dziś ja miałam ten luksus
nasza Lili budzi się jak w zegarku ok 6 rano
teraz nawet nie jest jeszcze do końca jasno o tej godzinie a ona rześka jak skowronek jest po obudzeniu

Cytat:
Napisane przez _bagheera_ Pokaż wiadomość

wybaczcie, nie jestem w stanie nadrobić znowu...
ale u mnie nieciekawie, a do tego wszystkiego nadszedł ten dzień - WPROWADZIŁA SIĘ... dzisiaj...

aaaa i do tego wszystkiego dzisiaj ukradli jej NASZ samochód, którym ona jeździła.... w sumie nie ubolewam nad tym specjalnie, bo był ubezpieczony, a przynajmniej pozbyliśmy się jednego auta, bo mieliśmy trzy

pojutrze postaram się coś więcej napisać i może uda się chociaż trochę nadrobić!

a wyników egzaminu nadal nie znam
no to jednym słowem dzień niezbyt udany był
oby nie mieszkała z wami długo

Cytat:
Napisane przez Dearlie Pokaż wiadomość
Dearlie nie wyrzucaj sobie
ja też bym od razu nie biegła do lekarza, tylko obserwowała rozwój wypadków i szła gdyby kaszel się nasilał a skoro Anti kaszlał mniej to też bym miała nadzieję, że mu przechodzi i lekarz nie będzie konieczny
jak Lili raz miała kaszel to normalnie poszłam do pracy, ale po moim powrocie kaszlała już dużo więcej, więc zabrałam ją szybko do pediatry na drugą stronę ulicy
zdrówka dla małego

Cytat:
teściowie pomocni nie ma co
Kraven na pewno ma rację, że to przez tą nagłą zmianę pogody dzieciaczki chorują
zdrówka i oby mała jednak nie złapała od brata choróbska

Cytat:

wysłane z fona
no widzisz trzeba Tżta częściej angażować do Misia i wybywać z domku
poradzili sobie chłopcy bez problemu

Cytat:
Napisane przez Nisia4 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny!
Dużo zdrowia dla dzieciaków, moją Maję też nie ominęło i miałam przeczucie, że będzie katar. Poszłam wczoraj na panieński i wracałam na sygnale bo obudziła się i płakała. Musieliśmy jej ściągać w nocy Katarkiem, ale ona nie za bardzo to lubi. Ehhh...
zdrówka dla Majeczki

Cytat:
Napisane przez kraven Pokaż wiadomość
Cześć. No i Jasiu zaczął kaszleć Już dostaje cały arsenał i mam nadzieje, że Mu przejdzie

To przez tą pogodę. Z ciepłego i słonecznego lata zrobiło się nagle zimne i deszczowe
i dla Jasia oczywiście też zdrówka
Stary 2013-09-15, 10:38   #2451
Lewek
Zakorzenienie

Hej Dziewczynki!
A jednak nie było tak różowo z Michałem, TŻ nie chciał mnie martwić i napisał że ok, a faktycznie to budził się jak zwykle i był ryk. Jak wróciłam przed 2 i dałam cyca to spał aż 3,5 h ciurkiem.
Poza tym dziś katar na całego, gile wiszą do pasa. Katarek w ruch, czego też nie znosi i drze się wniebogłosy, ale co robić... Jutro idziemy do lekarza.
A w ogóle to ja go zaraziłam, bo sama gdzieś złapałam katar - co mi się bardzo rzadko zdarza, ale chyba przemęczenie osłabiło mój organizm.

Zdrówka dla chorych dzieciaczków, wysypały nam się choróbska
Stary 2013-09-15, 11:24   #2452
weronika_91
Zakorzenienie

witam się i ja u nas dziś słońce

zdroka dla wszystkich chorych maluchow biedactwa .

jakie Wasze dzieci mają rozmiary bucikow ? my ostatnio kupilismy adidaski i byłam w szoku bo Jaś ma już 22
Stary 2013-09-15, 12:07   #2453
tamlin111
Zakorzenienie

Dobry.

Matinek już ok, gorączke miał tylko w ten dzień jeden i noc, później już wcale. Niewiem co to było. Ale najważniejsze że poszło w cholerę.
Wczoraj imprezka się udała, goście wszyscy dopisali. Mati nie lubi za bardzo takich atrakcji bo trochę marudził. Świeczki dmuchać nie chciał, mimo że na "sucho" dmuchał, teraz wolał łapki w tort wkładać

Dearlie nie miej żalu do siebie, przecież nikt nie leci od razu do lekarza, skąd mogłaś wiedzieć że to coś poważniejszego i tak szybko się wykluje. No nie mogłaś, także nie ma co mieć do siebie pretensji.

Wszystkim chorowitkom życzę zdrowia.

Izuni wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin

Cytat:
Zdrówka dla Kuby. W szoku jestem że lekarka pozwoliła aby tak szybko dziecko dać do przedszkola. Trochę to nie poważne, biorąc pod uwagę jak angina osłabia. Szkoda dziecka. A Ty nie możesz opieki wziąć?
Stary 2013-09-15, 17:21   #2454
aga_ton
Wtajemniczenie

Hej dziewczyny

czytam co u Was na bieżąco ale jak mam odpisać to brakuje czasu.
zakręcona jestem ostatnio

zdrówka dla chorujących dzieciaczków

Wszystkiego najlepszego dla Izy

Edytowane przez aga_ton
Czas edycji: 2013-09-15 o 17:23
aga_ton jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 17:23   #2455
lilka00
Wtajemniczenie

Ja też życzę zdrówka chorującym dzieciaczkom i

100 lat dla Izuni!

U mnie ponuro i jakoś depresyjnie, więc więcej nie napiszę, bo nie wiem co .
lilka00 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 18:13   #2456
lidka0308
Zadomowienie

Cytat:
Hej Dziewczynki!
A jednak nie było tak różowo z Michałem, TŻ nie chciał mnie martwić i napisał że ok, a faktycznie to budził się jak zwykle i był ryk. Jak wróciłam przed 2 i dałam cyca to spał aż 3,5 h ciurkiem.
Poza tym dziś katar na całego, gile wiszą do pasa. Katarek w ruch, czego też nie znosi i drze się wniebogłosy, ale co robić... Jutro idziemy do lekarza.
A w ogóle to ja go zaraziłam, bo sama gdzieś złapałam katar - co mi się bardzo rzadko zdarza, ale chyba przemęczenie osłabiło mój organizm.

Zdrówka dla chorych dzieciaczków, wysypały nam się choróbska
zdrówka dla was obojga
szkoda, że jednak nie było tak dobrze, jak tż pisał
już miałam nadzieję, że odciąży cię przy Misiu skoro tak świetnie mu poszło

Cytat:
Napisane przez tamlin111 Pokaż wiadomość
Dobry.

Matinek już ok, gorączke miał tylko w ten dzień jeden i noc, później już wcale. Niewiem co to było. Ale najważniejsze że poszło w cholerę.
Wczoraj imprezka się udała, goście wszyscy dopisali. Mati nie lubi za bardzo takich atrakcji bo trochę marudził. Świeczki dmuchać nie chciał, mimo że na "sucho" dmuchał, teraz wolał łapki w tort wkładać

Dearlie nie miej żalu do siebie, przecież nikt nie leci od razu do lekarza, skąd mogłaś wiedzieć że to coś poważniejszego i tak szybko się wykluje. No nie mogłaś, także nie ma co mieć do siebie pretensji.

Wszystkim chorowitkom życzę zdrowia.

Izuni wszystkiego co najlepsze w dniu urodzin

Zdrówka dla Kuby. W szoku jestem że lekarka pozwoliła aby tak szybko dziecko dać do przedszkola. Trochę to nie poważne, biorąc pod uwagę jak angina osłabia. Szkoda dziecka. A Ty nie możesz opieki wziąć?
dobrze, że Matiemu szybko przeszło i imprezka się udała

Izuniu z okazji pierwszych urodzin życzę ci wiele uśmiechu na cudnej buźce i zdrówka!!!
Stary 2013-09-15, 20:33   #2457
Iwa844
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez weronika_91 Pokaż wiadomość
witam się i ja u nas dziś słońce

zdroka dla wszystkich chorych maluchow biedactwa .

jakie Wasze dzieci mają rozmiary bucikow ? my ostatnio kupilismy adidaski i byłam w szoku bo Jaś ma już 22
Alicja dobija do 20.

Zdrówka dla wszystkich chorowitków... chyba jakies przesilenie jesienne mamy już...
Stary 2013-09-15, 21:48   #2458
Dearlie
Zakorzenienie

Dobry wieczór.

U nas na szczęście lepiej. Tylko raz pojawiła się dzisiaj gorączka, która dobiła do 38,5, ale lek przeciwgorączkowy szybko sobie z nią poradził. Oczywiście jesteśmy na antybiotyku i całej masie innych leków, więc mam nadzieję, że Antek szybko wyzdrowieje.

Pamiętam, że któraś z Was pytała o te botki z H&Mu. Przepraszam, nie pamiętam która. Tak, one są ocieplane takim lekkim puszkiem, więc myślę, że wykorzystam je zimą. Może niekoniecznie przy temperaturach -15 stopni, ale raczej na cieplejsze, zimowe dni się sprawdzą.

Życzę dużo zdrówka naszym wszystkim, wątkowym maluszkom.

Wszystkiego najlepszego dla Izy!!!

Ciekawe jak nasza Angel, bo nic nie pisze. Mam nadzieję, że lepiej się czuje.
Stary 2013-09-15, 22:10   #2459
kasiam187
Wtajemniczenie

wszystkiego najlepszego Izabello

Stary 2013-09-15, 22:24   #2460
Anusia479
Zakorzenienie

GG do Anusia479

Kochane ja podczytuje,ale od wczoraj jest u Nas siostrzenica na 2 tyg i czuje jakbym miała 3 dzieci . Cały czas mam coś do zrobienia i dodatkowo z Nią jest szczur i pies .
U Nas pogoda okropna,leje deszcz a ten pies wybiega na dwór i do domu i tak w kołko .
Chłopcy zdrowi,Fabiś dzisiaj puścił się stołu i zrobił pięknie 3 kroczki

zdrówka dla dzieciaczków

Gracjanek

Fabianek
Anusia479 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości