|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1591 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1592 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#1593 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Dziwią mnie (i smucą) ludzie, którzy mimo tego, że sami mają zwierzaka, nie mają serca dla innych zwierząt. Niedaleko mojej ulicy jest taki trawnik 5x5 m. i tam ciągle przesiaduje taki chudy, bezdomny psiak. Ostatnio jak tamtędy szłam widziałam z daleka jak na ten trawnik przyszła jakaś kobieta ze swoim psem i pogoniła tego bezdomnego pieska, żeby jej mógł się w spokoju wypróżniać (oczywiście nie sprzątnęła po nim potem). Przez resztę dnia kipiałam nienawiścią do ludzi. No jak tak można
|
#1594 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1595 |
|
Copyraptor
|
Ja mam dwie bluzy - jedną kocią http://www.papercats.pl/p114,bluza-kot-gorset-r.html tą, tylko odcięłam te pomponiki i pandę, którą dostałam od chłopaka http://www.papercats.pl/p188,bluza-panda.html . W obu chodzę i wcale się opiniami nie przejmuję, 23 lata
super są. Ale odradzam te dłuższe bluzy od nich - są dużo cieńsze i mniej ciepłe zdecydowanie. Co do zdjęć kulinarnych - ja nie twierdzę, że potrawy z "ładnych" zdjęć są mniej smaczne. Ja przecież zjadam wszystkie moje obzdjęciowane, wystylizowane potrawy. Po prostu często do zdjęcia np. nakładam porcję makaronu, estetyczną porcję sosu, układam, robię zdjęcia, po czym dokładam drugie tyle sosu i mieszam, po czym potrawa wygląda jak rzygi, ale mam tyle sosu ile lubię i nie muszę jeść suchego makaronu |
|
|
|
#1596 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Mikia, mnie dziwi, że ktoś porusza tematy, które go nie dotyczą. Nie bierzesz udziału we wspólnocie religijnej, więc daj spokój. Jak komuś to odpowiada, to przestrzega praw. Kto jest hipokrytą, to tylko wedle jego sumienia. Tyle.
Oglądał am dokument o ruskich dzieciobójczyniach. Dla mnie podstawa tam jest brak edukacji i władze powinny zrobić z tym porządek. Z resztą powalił a mnie głupota tych dziewczyn. Nie miały okresu pół roku, uprawiały seks bez zabezpieczenia i zdziwione, bo są w ciąży. O ubraniu aspiryny, jako środka antykonceocyjnego, nie skomentuję. Dobre kilka minut zastanawiałam się o co tej 15latce chodziło. Pomijam fakt, że ledwo co urodziła jedno dziecko a zaraz była znowu w ciąży. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-15 o 18:22 |
|
|
|
#1598 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1599 | |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
#1600 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wtf Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1601 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:27 ---------- Poprzedni post napisano o 18:23 ---------- Cytat:
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Co do aborcji. Nie popieram, ale legalizacja pomoże tym, które nie chcą dzieci. Ich sumienie, ich sprawa. Jednak wolalabym, żeby odbywało się to do 12 tygodnia ciąży, a nie później. Z resztą dziwi mnie pomysł aborcji, jako środka antykoncepcyjnego. Znam przypadek, gdzie para się nie zabezpieczała i wpadli. Miała być aborcja, ale kobieta tak charowała, że poroniła. Swoją droga smuci mnie coś takiego. Prezerwatywy nie kosztują majątku, inne środki, to też żaden święty Graal. Nie rozumiem takich ludzi.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-15 o 18:29 |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
A wg mnie prezerwatywy są dość drogie
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1604 |
|
Konto usunięte
|
A mnie dziwi, że są kobiety, które nie wiedzą nic o aborcji farmakologicznej, i wciskają innym, że aborcja to tylko rozrywanie już wykształconego dziecka na części. I nie, nie dotrze do nich, że jest zarodek który ma 1 cm i można go usunąć za pomocą tabletek. Dla nich aborcja = szczypce, noże, rozrywanie.
owszem. nielateksowe unimile są dość drogie, a tylko takich mogę używać. Normalnie biorę tabsy, ale wiadomo, że z nowym partnerem od razu na nich nie jadę, tylko inwestuję w gumy. No i drogie są w skali miesiąca. Edytowane przez 201803111829 Czas edycji: 2013-09-15 o 18:56 |
|
|
|
#1605 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1606 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42814439]No weźcie, jak takie małe mogą się nie podobać
http://i.wp.pl/a/f/jpg/26172/kociaki7.jpg http://www.morusek.pl/zdjecia/dodane...0427102602.jpg http://www.tapeta-male-domowe-kociet...e-kocieta.jpeg dostaje cukrzycy na sam widok Mnie się podobają, co nie zmienia faktu, że mają zeza i upośledzony wyraz twarzy. Ale kiciusie to kiciusie, chciałabym jeszcze jednego wychować, cudowne wspomnienia zostają. Cytat:
|
|
#1607 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
|
|
|
#1608 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1609 | |
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Te z gołymi babami z kiosku są chyba tanie
|
|
|
#1610 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#1611 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dziewczyny, jakiej jakości są te bluzy z uszkami? Szczególnie chodzi mi o te z PaperCats.
Bo chciałabym sobie zamówić, ale szkoda wydać ponad stówę na bluzę, która może po jednym praniu ścierkę przypominać. |
|
|
|
#1612 |
|
Zakorzenienie
|
Najtańsza jest chyba wkładka, wychodzi koło 12 zł na miesiąc ( przy założeniu na 5 lat i braku oporów przed tą metodą) a prezerwatywy kosztują +/- tyle co paczka fajek, a skoro ludzi stać na palenie to na prezerwatywy nagle braknie? |
|
|
|
#1613 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#1615 |
|
Konto usunięte
|
nie no co ty 12 zł za spiralę? to by dało 720 zł za spirale, a one po 40 zł są xD
|
|
|
|
#1616 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
|
|
|
|
#1617 | |
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
Zresztą, pomijając już w ogóle cały aspekt moralny aborcji, to i tak aborcja wydaje mi się dużo gorszym rozwiązaniem niż antykoncepcja choćby ze względu na ból. Dziwi mnie, że są kobiety, które wyły z bólu przy jednej aborcji, a potem znów się nie zabezpieczały. Jeszcze dochodzi koszt założenia spirali.
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1619 |
|
Konto usunięte
|
chatul heloł założenie spirali miedzianej jest refundowany
|
|
|
|
#1620 |
|
ma zielone pojęcie
|
Z tego, co wiem to są spore problemy z wyegzekwowaniem tego.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:34.

super są. Ale odradzam te dłuższe bluzy od nich - są dużo cieńsze i mniej ciepłe zdecydowanie.