|
|
#2341 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
...A z tym chceniem, to ja wszystko wczoraj posprzątałam i na dzisiaj nie zostało mi totalnie NIC....a byłam taaak pełna energii, że bezproblemowo mogłabym coś posprzątać, a jak na złość nic nie było .Dobra, dobranoc TŻ ma na rano do pracy i coś zmęczono-podminowany chodzi więc też się zbieram powoli do spania
|
|
|
#2342 |
|
Rozeznanie
|
Magda trzeba było wpaść do mnie
![]() bo ja porządki przed "zmówinami" robię ![]() ![]() dobranoc
|
#2343 |
|
Zakorzenienie
|
hej
dorwałam się do neta wiec pozdro z Pragi
|
|
|
|
#2344 |
|
Zadomowienie
|
Ex gdzie Cie wywialo?
![]() A ja juz po sniadanku, wciąż czekam.... Wczoraj rodzice moi i TŻ coś tam za naszymi plecami rozmawiali o ślubie, a my udawalismy ze nie slyszymy:P. Jak dla nas takie konkretne ustalenia to dopiero za rok ;-) |
|
|
|
#2345 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Wróciłam było za☠☠☠iście i przeżyłam szok termiczny na lotnisku gdy z 28 stopni zrobiło się u nas 14
|
#2346 |
|
Zakorzenienie
|
Witam się w tym pięknym i słonecznym dniu
Impreza skończyła się o 1:30, ale poszłam spać po 3, bo jeszcze posprzątałam. Głupi nawyk, żeby rano nie było śladu po imprezie i żeby nie trzeba było szorować zaschniętych talerzy. Tak czy siak było super, nareszcie się z moim najlepszym kumplem spotkałam i wypiliśmy sobie chyba odrobinę za dużo. Kaca nie mam, ale wczoraj czułam że jestem trochę napruta Tulipany, goździki, frezje i santini, wszystkie w odcieniach fioletu, a to mój ulubiony kolor
|
|
|
|
#2347 |
|
Konto usunięte
|
Dzień dobry dziewczyny
![]() Właśnie się dobudzam po wczorajszym przyjęciu weselnym (ok. 40 osób) u znajomych. Mieli dwie rzeczy, jakie chcę mieć na swoim weselu: wódka stała cały czas w lodzie i poza wódką i winem, było także piwo
|
|
|
|
#2348 |
|
Zakorzenienie
|
Panny Młode 2015 cz. 7
Ale mi sie dzisiaj nie chciało wstać
budzik przez 2 godziny przestawialam na pozniej . Wiatr wieje, deszcz pada ... I zaraz do pracy trzeba isc . Popatrzylam na plan pracy na kolejny tydzien, z nadzieja, ze bedzie lżejszy i bede miała jakis dzien do poleniuchowania... A wyszło, ze to mój jeden z cięższych tygodni i tylko jeden dzien wolny, dopiero w sobotę... ![]() Mam nadzieje, ze chociaz wam świeci slonko i macie miły dzien .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#2349 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, ale zastanawiam się czy wlasnie nie skombinować takich 'wiadereczek' napelnionych lodem do ktorych wkładałoby się wodke na stole
|
|
|
|
|
#2350 |
|
Zakorzenienie
|
hm.. ja ostatnio pisałam że byłam na takim też weselu gdzie butelki cały czas w lodzie stały.. wszystko super dopóki ten lód nie zaczął się zmieniać w wodę ;> bo później lało się z tej butelki ciurkiem :P a przez całą zabawę tylko raz wymienili już zimną wodę na nowy lód.. :P wszyscy co lali wódkę byli ochlapani później tą wodą (chociaż wiadomo po pijaku to się na to nie zwraca uwagi :P)
A ja zjadłam pyszny obiadek który dla wielu z was byłby nie dobry bo jadłam warzywka różne z rybką.. mniam! tak dawno nie jadłam ryby i na jutro już też przygotowałam w marynacie mięsko bo będzie makaron pełnoziarnisty z kurczakiem w marynacie i z rukolą i innymi warzywkami Ale piękna pogoda!! byłam w sklepie na zakupach pierwsze raz sama na tak dość dużych jak na kalekę ![]() I wiecie co... po 3 tygodnia bycia pełnoetatową kaleką stwierdzam, że na początku było miło jak chcieli ustąpić miejsca itd, chociaż i tak wolałam stać, ale po 3 tygodniach robi się to denerwujące, bo wiem że już nie jestem taką kaleką i ofiarą losu.. a dzisiaj taki koleś to nawet chciał mnie w kasie przepuścić tylko dlatego że stałam z kulą.. no kurde no ;p miło ze strony tych wszystkich ludzi.. ale jednak naprawdę już mam dość "litości" nade mną :P Edytowane przez joasia-a Czas edycji: 2013-09-15 o 13:43 |
|
|
|
#2351 |
|
Zakorzenienie
|
Ale tu spokojnie
![]() Rybka z warzywami, mniam mniam Uwielbiam takie jedzenie. Choć do ryby kocham surówkę z kiszonej kapusty
|
|
|
|
#2352 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2353 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 14:57 ---------- Poprzedni post napisano o 14:53 ---------- Zaraz nasz mecz!! Ja pędzę autem właśnie z Tż by zdąrzyć Wysłane z aplikacji mobilnej |
|
|
|
|
#2354 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
ja uwielbiam rybke mmm..rybka z np ryzem brązowym albo makaronem razowym a do tego mizeria lub salatka pomidorowa albo np warzywa na patelnie z rybka i talarkami mm pycha- czesto tak jadlam na studiach
![]() --- wspominając moj spozniający się 10 dzien @, dzieci to bym nazwała: Natalia, Kamila, Kamil, Filip, Iga, Igor, ale w sumie nie wiem, nie mam ulubionego imienia:P |
|
|
|
#2355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wcześniej też nie pomyślałabym że jest aż tyle dobrych ludzi! :P Do Krakowa zapraszam, do tego dołóż jakiś stabilizator na nogę i kulę (teraz chodzę z jedną) i tadam heh :P Pędziliście niczym Grisza Cytat:
|
||
|
|
|
#2356 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ale surówka z kiszonej kapusty jest boska, a do ryby to już wymarzona. Tak samo do kopytek. Normalnie ich nie jem, bo nie przepadam za takimi mącznymi rzeczami, ale z surówką są bombowe ![]() Cytat:
Naprawdę miło mi się zrobiło, bo walizka serio ciężka i czasami ktoś mi ją gdzieś wnosił, ale nigdy nie było to takie zgrabne, jakby dla tego faceta było absolutnie oczywiste, że ma mi pomóc z tą walizką
|
|||
|
|
|
#2357 |
|
Zadomowienie
|
Moze zabawnie zabrzmialo, ale tak ogolnie to zabawnie nie jest:P. Dobrze, ze slub za dwa lata:-D
|
|
|
|
#2358 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Ale spokojnie tutaj u Nas dziś.
Cytat:
Chyba muszę powiedzieć osobą którę będą roznosiły wódkę na to zwracały uwagę i jak będzie już woda zamiast lody żeby obsługę pogonili do wymiany. Cytat:
Ja kiedyś kochałam do rybki surówkę z kapustki kiszonej, ale chyba m się przejadła bo nawet patrzeć na nią nie mogę., Teraz do rybki mam albo warzywka jakieś ( kalafior, fasolka) ale moim hitem są smażone ostre buraczki. Mniammm A dziś mamy kurczaka z ananasem, cebulką i rodzynkami takie słodko-kwaśnawy smak i do tego ryż ( ja ) a TŻ makaron.
|
|
|
#2359 |
|
Zakorzenienie
|
jakbym wiedziała to bym go podwiozła nawet!!
powiem ci parodia to co dzisiaj się dzieje z Włókniarzem Grisza jeździ bardzo niebezpiecznie co muszę przyznać Nasi juniorzy słabizna, w ogóle troche nam wpier*** spuszczacie :P ale właśnie dlatego się bałam meczów z tarnowem, bo u was na torze tylko wy sobie radzicie
|
|
|
|
#2360 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
... A swoja drogą lubie bakalie, ale rodzynki nie wiem czemu, ale nie:P
|
|
|
|
|
#2361 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. Albo zapytam w lokalu czy takie kubełki mają, albo można by jakoś załatwić . Pamiętam, na ostatnim weselu TŻ był pod wielkim wrażeniem, jak dobrze schłodzona wódka była . Cytat:
.... kurcze no i co teraz? ![]() Moja Siostra wczoraj rybę zrobiła- funi mi na całe mieszkanie, że nie wiem . Nie znoszę ryb .Cytat:
. A tak poważnie, nieraz można się spotkać z pomocą ludzką, tak po prostu, bez oczekiwania czegoś w zamian . To bardzo fajna sprawa .A i tak swoją drogą, jeśli tego jeszcze nie widziałyście, a macie dylemat, kogo zaprosić na wesele ![]() http://weselnybox.pl/8004,Kogo_zapro...%85%C5%BC_test
|
|
|
#2362 |
|
Raczkowanie
|
Witam, mogę się przyłączyć ?
|
|
|
|
#2363 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, pewnie
Powiedz coś o Was, Waszą historię, czy macie już coś załątwione na wesele . Jeśli jesteś zainteresowana, co niektóre z nas mają pozałatwiane- zobacz na pierwszą stronę do kalendarza. Niektóre z nicków są podlinkowane i możesz zobaczyć, co kto już ma lub co planuje .
|
|
#2364 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tylko tak to naprawdę ładnie, zgrabnie wpasowałaś heh :PA swoją drogą to u was to wchodzi w grę ;> w sensie ciąża ? Cytat:
![]() Cytat:
Eh no i nie chce nic mówić :P ale nasi się bardzo nie spiasali.. Vacul wczoraj taki dobry a dzisiaj to szkoda gadać! :P rozjedziecie nas do końca u siebie ![]() Cytat:
Cytat:
ale szczerze, to ja wcześniej tego aż tak nie zauważyłam ale super że ktoś Ci tak pomógł bo te schody dworcowe czasami są uciążliwe z walizkami :PA co smutne.. niestety dzieci z podstawówki/gimnazjum niestety nie mają takich nawyków.. hej i jak niżej :P tego typu tekst powinien być w jakiś gotowych szablonach do wstawienia! :P |
|||||
|
|
|
#2365 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nigdy jeszcze tego nie pisałam, a że dzisiaj taka cisza i spokój to się "odważyłam" i spełniłam rolę "powitacza forumowego" (no bo przecieć nie odźwiernej forumowej ) hahaha
|
|
|
#2366 |
|
Zakorzenienie
|
No oj straszna cisza przez ten weekend :P ale co się dziwić :P
Beezee nas coś opuściła, ex wyjechała, iixi pewnie jakieś seriale ogląda :P viva pewnie w jakimś cieniu na jakiejś plaży się wyleguje :P A tak swoją drogą to ja nie wiem jakim cudem obie z ex macie tyle komentarzy już!!! ja mam ledwo 100, wy już do 300 się zbliżacie :P |
|
|
|
#2367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Ja...bo od kąd jest ten wątek, to nie mam żadnych wyjazdów i innych takich, więc mam stały dostęp do neta . A Ex, jak ex, zawsze tak jest
|
|
|
#2368 |
|
Zakorzenienie
|
niee, ja się uczę na egzamin :-( od 2 dni oprócz paru odcinków HIMYM do śniadania i obiadu nie oglądałam nic innego
|
|
#2369 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I jak się zdrobniale do niego mówi?
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:22.

...
TŻ ma na rano do pracy i coś zmęczono-podminowany chodzi
więc też się zbieram powoli do spania 

Impreza skończyła się o 1:30, ale poszłam spać po 3, bo jeszcze posprzątałam. Głupi nawyk, żeby rano nie było śladu po imprezie i żeby nie trzeba było szorować zaschniętych talerzy. Tak czy siak było super, nareszcie się z moim najlepszym kumplem spotkałam i wypiliśmy sobie chyba odrobinę za dużo. Kaca nie mam, ale wczoraj czułam że jestem trochę napruta
Tulipany, goździki, frezje i santini, wszystkie w odcieniach fioletu, a to mój ulubiony kolor 

budzik przez 2 godziny przestawialam na pozniej 
Uwielbiam takie jedzenie. Choć do ryby kocham surówkę z kiszonej kapusty