|
|
#1771 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
no wlasnie;d
Cytat:
u mnie caly dzien brzydka pogoda, dopiero teraz slonko wyszło.
|
|
|
#1772 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Nie mam pytań
![]() Deli No właśnie, silna wola się kłania ![]() ![]() TŻ pojechał po jakieś gry na xboxa (Szklanko, to przez Ciebie chyba, pojechał po DiabloIII ) I takie paputy kupił na jesienne spacerki: http://www.deichmann.com/PL/pl/shop/...ieciece-kapcie
|
|
|
|
#1773 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
silna wola jak ja robie ciasto? nie ma opcji jak gdzies ide np na jakąś rodzinną posiadówę i sobie założe ze nie zjem ciasta to nie ma opcji, nie zjem. Ale jak ja cos robie to musze;p
|
|
|
#1774 |
|
Zakorzenienie
|
Jej, wzka, ale bym zjadła! Małego wysłałam z ojcem na spacer.
Dziewczyny, wiem że niektóre się katarka boją, nie wiedzą jak to wygląda. Nagrałam jak Miśkowi katar wyciągam Jak chcecie to zobaczcie, że to nie takie straszne jest No i dzieć nie płacze nie wyrywa się, a po wszytkiem zaciesza ![]() |
|
|
|
#1775 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a ja nie mam czasu grać i tak leży ta gra i patrzy na mnie a tu du.pa Fajne paputki |
|
|
|
|
#1776 |
|
Zadomowienie
|
dziewczeta jak to robicie ze 1 drzemka po porannym wstaniu trwa tak dlugo. u mnie jak jest.pol godz to swieto ...
zaraz robie na obiad dorsza zapiekanego w piekarniku a na niego szpinak wymieszany z plesniakiem u smietana. do tego surowka z kiszonej kapusty i ryz jasminowy ... moja przyjaciola wziela do mnie psy swoje. takie male kundelki wielkosci jorka. kuwa laski ile siersci szok. latam za nimi z odkurzaczem. z mojego owczarka mniej ... jeszcze zeby bylo ciekawiej suka dziabnela mala .. nic jej nie zrobila, klapnela tylko paszcza, ale w buzie ... jakby cos sie jej stalo chyba bym zatukla ... wiecej juz z psami nie ma wstepu :p
|
|
#1777 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej Kochane
Każdej dziękuję za życzenia ![]() I zapraszam na kawkę i torcika Maja zaczęła pełzać do przodu, więc jakiś progres jest - ale tak śmiesznie to robi, jak na wojnie żołnierze. Narazie tak robi jak się jej chce, no ale zawsze coś I próbuje się o wszystko wspinać, np. leżymy na łóżku to na mnie wyłazi
|
|
|
|
#1778 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) pierogi z mięsem Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cała wrociła [QUOTE=hope01;42816456. Angielski zdany na 3,5 poziom B2. Poległam na gramatyce tylko, no bo języka się nie uczyłam ostatnio przy Młodym. Jestem zadowolona mimo to bo na B2 poziomie zdać to super ![]() [/QUOTE] A jaki to był egzamin? W szkole czy FCE? Zamierzam zdawać zimą, ale nie wiem jak to wyjdzie ![]() ---------- Dopisano o 18:35 ---------- Poprzedni post napisano o 18:34 ---------- E_vel spełnienia marzeń!!! Mnóswto jubileuszowych buziaczków dla naszych Dzieciaczków ![]() ![]() ![]()
|
||||
|
|
|
#1779 |
|
Zakorzenienie
|
Fewciu na studiach egzamin. U babki która na prawdę baaaaardzo wymagająca i kosiata jest. A ja się nie uczyłam w ogóle do niego, dlatego się cieszę
|
|
|
|
#1780 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem wykonczona... Amelka tak marudzi od 2ch dni, masakra......... moze to te zęby.. zrobiłam tztowi obiad, obiad do pracy w delegacje i wuzetke i nie mam sily nawet na bunga a tak mi sie chce
eeeeeeeeeeeeesz..... a najgorsze jest to, ze nawet weekendu z tztem nie spedzilam bo robi ogrodzenie;( smutno.. ech co to bedzie jak w weekendy on do szkoly bdzie chodzil
|
|
#1781 |
|
Zakorzenienie
|
To słuchaj, jakie są jeszcze festyny w okolicznych miejscowościach: święto ziemniaka (jeszcze jedno), kartofla, śliwki, truskawki, grzyba
I wiesz, same gwiazdy na nich: Bajm, Bednarek, Feel ![]() U nas niby cały dzień było pochmurane, ale co jakiś czas słońce wychodziło i ogólnie przyjemna pogoda
|
|
|
|
#1782 |
|
Zakorzenienie
|
hope, gratulacje
![]() Powsinogowy weekend zakonczony - dzis u t.bylismy ![]() ---------- Dopisano o 19:27 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Uzywacie jeszcze karuzeli nad lozeczkiem? My juz dluuuugo nie, ale dzis (rychlo w czas) wpadlismy na pomysl, zeby wsadzic malego do lozeczka i dac mu pilota od karuzeli. I tak od 15min dziecka nie ma - wlacza i wylacza non stop ![]() fewciu, chuuuudzinko!!!
|
|
|
|
#1783 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
w indeksie? Tak czy siak gratuluje! Cytat:
Sent from my GT-I9001 using Wizaz Forum mobile app |
||
|
|
|
#1784 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() EWIK PW! my dziś barszczyk biały jedliśmy..i jeszcze na jutro zostało coś...a na jutro tz zamówił karkowrczke na wodzie i kasze gryczaną..mniammmm i chyba zrobię mizerie do tego ![]() Deli sama kąpiesz? My Antonia we dwójkę ledwo dajemy radę..a zmienić.pieluchę to już wyczyn ![]() ---------- Dopisano o 19:30 ---------- Poprzedni post napisano o 19:29 ---------- Cytat:
P.s. Kupliam dziś książkę kucharską...oczywiście dla siebie nic jak zawsze ![]() ---------- Dopisano o 19:32 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:43 ---------- Poprzedni post napisano o 19:32 ---------- Wszystkie poszły kąpać...nudda... INSOLITO...DZIĘKoWAć ![]() Owl rulez
|
|
#1785 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Neti, narobiłas mi smaka na kaszę gryczaną
Sent from my LG-E460 using Wizaz Forum mobile app |
|
|
|
#1786 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko uspokoj się!
To tylko zdjęcie tak zrobione. ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1787 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
hej kochane
cala widac, ze wrocilas od razu weselej na foruma julas przepieknie stoi!!!!! black powodzemia z interesem ![]() neti, piekny kacik sowkowy meduzzka, moj tak ahhhhh przy kocie ![]() marsi, jak Twoi mezczyzni? fewciu, ty piekna i chudzina to wiedzialam, ale malz jaki ciasteczkowaty! ![]() cos jeszcze mialam napisac... zaraz wam pospamuje fotkami
|
#1788 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Gryczana? Nieeeet. Jaglana ![]() A chodzą za mną takie krewetki duże dość, w cieście. Plus słodki sos chili. Jak któraś się natknie w sklepie to mi powie? Dam każde pieniądze, po prostu to uwielbiam!!! A nie chce mi się samej robić ciasta i smażyć
|
|
|
|
|
#1789 |
|
Zakorzenienie
|
biedny mój
na wieczór najgorzej ![]() któraś pytała o zwyczaje niedzielne w kwestii obiadów: ZAWSZE rosół + ziemniaki z kotletem i sałatką/surówką |
|
|
|
#1790 |
|
Wtajemniczenie
|
Zrobiliśmy dzisiaj z TZ salatke z kurczakiem masala i do tego sos miodowo-musztardowy (bardziej musztardowy, mniami
pyszne wyszło a na deser milka oreo i winko, żyć nie umierać ...
|
#1791 |
|
Zakorzenienie
|
No, pospamowane
![]() 1. Sorry za twarz niewyjsciowa, ale nie mam kompletnie makijazu ale nie moge sie napatrzec na minke babla 2. Z mamusia robie salatke ![]() 3. Siedze se 4. Moi malzczyzni spia 5. Taki piekny kanarek nam spiewal w restauracyjce wczoraj Wam tez sie wydaje, ze z kazdym dniem wasze dzieci sa piekniejsze? ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#1792 |
|
Zakorzenienie
|
o wlasmie, zrobilam dzisiaj salatke z kurakiem, papryka, ogorkiem, feta, i sosem greckim
ubostwiam!!!!!
|
#1793 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#1794 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() No, choć jedna ![]() ------------------- Pola śpi od 20 na noc ![]() ---------- Dopisano o 20:07 ---------- Poprzedni post napisano o 20:06 ---------- Lady, z tą grzywką wyglądasz normalnie jak mała dziewczynka! I pięknie bez makijażu
|
||
|
|
|
#1795 |
|
Zakorzenienie
|
Lady tak i mam wrażenie że piękniejsza być nie może
Jak czytałam o tym "ciasteczkowym mężu" to właśnie On stał za plecami i stwierdził że gruby jest Ale ja Go kocham! Zdjęć nie widzę,obejrze jutro na komputerze. Blogerko sama robiłaś masalę? Masz dobry przepis? Kilka razy próbowałam i jakoś mi nie smakowało. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1796 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a zdjecie numer 2 - zakochalam sie a co do podkreslonego moze sie wyłamię, ale ... u nas to różnie bywa, wydaje mi się, że Borysek ma takie etapy że jest śliczny (dla mnie oczywiście później troszke traci na swoim uroku, robi się jakiś nieproporjonalny (np. teraz jest strasznie dłuuugi) a potem znowu jest śliczny.---------- Dopisano o 20:11 ---------- Poprzedni post napisano o 20:09 ---------- Cytat:
w głowie miałam wizje sielanki, ze razem z TZ bede kapac Borysa, i co? i tesciowa sie wpieprzyla, ona bedzie kapac ja pomagac .. no to sie w☠☠☠☠ilam i za 4? 5 tym razem? sama wykapalam Borysa w dzien, tz nawet nie wiedzial - na dole siedzial .. jak sie udalo wyslalam smsa tesciowej ze wykapalam sama i ze nie musi juz "NAM" pomagac ale ze zapraszam na kawe a ta sie wypiela i nie przyszla a tak na powaznie, to T nawet ostatnio zartowala z naszych relacji po urodzeniu Borysa i obydwie sie smialysmy wiec moze gdzies tam jest mala nadzieja, ze kiedys bedzie miedzy nami dobrze
|
|
#1797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma rosołu nie ma niedzieli :p więc naprawdę rzadko się zdarza by go nie było ![]() Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1798 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć laski,trochę mnie mniej (jakby ktoś zauważył
). Mam masę spraw ostatnio na głowie. Robimy drobny remont z mężem i tak się tułam od sprzątania do Oskara. Powoli was nadrabiam i w miarę jestem na bieżąco. ZDRÓWKA dla mamusiek i maluszków (Oskar też ma katar ).EVEL-STO LAT KOCHANA!!! ![]() ZAPOMNIAŁAM CO MIAŁAM JESZCZE PISAĆ
|
#1799 |
|
Zakorzenienie
|
Lady weszłam przez przeglądarkę,cudowny jest Pietraszko!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1800 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
http://www.rajsmakosza.pl/images/gar...se_of_asia.jpg i dzisiaj zrobiłam marynate z oliwy i tej masali a później patelnia grillowa natomiast jeszcze jak bylam w ciąży kolega robił właśnie z tą przyprawą, jogurtem, pomidorami i cebulka poduszone na patelni a do tego kurczak, później ryż i wyszło naprawde przepyszne!
12.01.2013 Edytowane przez blogerka Czas edycji: 2013-09-15 o 20:25 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:15.

) I takie paputy kupił na jesienne spacerki:
No i dzieć nie płacze nie wyrywa się, a po wszytkiem zaciesza

eeeeeeeeeeeeesz..... a najgorsze jest to, ze nawet weekendu z tztem nie spedzilam bo robi ogrodzenie;( smutno.. ech co to bedzie jak w weekendy on do szkoly bdzie chodzil 

pyszne wyszło a na deser milka oreo i winko, żyć nie umierać ...