|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3571 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Idę właśnie oglądać masterchefa
|
|
|
|
#3572 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
|
|
|
|
#3573 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
A to wiesiolka dowcipnie sie bierze? Myslalam ze to sie lyka
![]() Wy tak o slodyczach a ja mam w szafce 5 czekolad :P mialam 8 ale oddalam bo malz oddawal krew dzisiaj ![]() Kurcze, ciekawe co z Dzidzia i Angie... Moze Angie juz tuli maluszka a my nic nie wiemy... Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#3574 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() będę psikać przy każdej wizycie w wc, a szare mydło to tylko pod prysznicem, podobno dobre, ale ja przy pierwszym porodzie używałam płynu do higieny intymnej i szybko się goiłam ![]() Cytat:
oczywiście zimą, a wiosną to już zależnie od pogody. Raczej szybko zrezygnuję z osłonki na wózek
|
||
|
|
|
#3575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Już go odsunęłam od naszych spraw,poszedł grać ![]() Ciekawski ![]() ---------- Dopisano o 21:15 ---------- Poprzedni post napisano o 21:15 ---------- Alicja dalej na tapecie? |
|
|
|
|
#3576 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3577 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zróbcie jak Babku z Janka i Tymka zrobił się Filip .Gdzie dwóch się bije tam trzeci korzysta Myślę że jeszcze we wrześniu się uda.Ale z moim zapałem to może i powitamy październik A meżul kazał pozdrowić ![]() ---------- Dopisano o 21:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 21:21 ---------- Poprzedni post napisano o 21:20 ---------- Cytat:
![]() Początek czegoś lepszego ---------- Dopisano o 21:22 ---------- Poprzedni post napisano o 21:21 ---------- Cytat:
|
||||
|
|
|
#3578 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
aaaaaaaaaaaaaaaaaaale na swój drugi i bądź tu mądra i sprawiedliwa.A juz nie ważnie kiedy się przeprowadzicie jeśli to kwestia kilku dni czy tygodnia. Lepiej dopieścić, doczyścić i wprowadzać sięA dziękować mężowi za pozdrowienia, ale pewnie etraz juz w świecie gier wiec nie doleci,
|
|
|
|
|
#3579 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Więcej taki czas się nie powtórzy ![]() Powiedz mu, że to nie o nim wątek |
|
|
|
|
#3580 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
Albo jej mąż miał dać znać jak dobrze pamiętam? |
|
|
|
|
#3581 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3582 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3583 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Musi być na błysk,bez zarazów ![]() Powiedział tylko yhy , teraz już dokładnie ma swój świat ---------- Dopisano o 21:27 ---------- Poprzedni post napisano o 21:25 ---------- Cytat:
A przecież nie poruszam tego tematu w ogóle
|
||
|
|
|
#3584 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
dlatego ci tyle zeszło, a jeszcze powinniście zadomowić zwierzaka,a le to moze jak Titek podrośnie |
|
|
|
|
#3585 | |
|
Zakorzenienie
|
Książkę by napisał
![]() "Różne przypadłości naszych tżtów" O teściowych i szwagierkach też by się przydało ---------- Dopisano o 21:31 ---------- Poprzedni post napisano o 21:28 ---------- Cytat:
Ale na 4 piętrze to ciężko,a poza tym bałabym się go znaleźć przejechanego gdzieś ![]() I po ostatniej stracie (1,5 roku temu) koteczki mojej ukochanej boję się ![]() ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:31 ---------- Dobra idę coś porobić już 21.30 |
|
|
|
|
#3586 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 21:35 ---------- Poprzedni post napisano o 21:34 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3587 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obecnie ma 7 latWłaściwie to mój/nasz,znaleziony na ulicy i uratowany przez tż,który wiózł go z Tarnowa na rowerze,taka małą kulkę ![]() Obkupił to wypadkiem bo nie wyhamował przed brama wjazdową i przekoziołkował przez kierownicę.Kot cały a tż z guzem. Oczywiście pierwsze moje pytanie,co się stało z kotem |
|
|
|
|
#3588 |
|
Wtajemniczenie
|
nemosek-ale kot przeciez nie musi wychodzic. Moje kilka lat nie wychodzily i na nieszczesliwe nie wygladaly.
|
|
|
|
#3589 |
|
Zadomowienie
|
tak właśnie. Alicja i Iga. Z tym, że mąż bardziej za Alicją, a ja za Igą. Jakoś tak Iga mi się kojarzy z taką silną osobowością. I chciałabym, żeby córka taka była
![]() No pisała, że mąż napisze. Ale na razie dalej cisza. No nic, pozosaje nam czekać na dobre nowiny!
|
#3590 |
|
Rozeznanie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
Witam z wieczorku :-* biore sie za nadrabianie, ale najpierw pochwale sie, ze kupilismy dzis meble do sypialni
w Agata Meble, w sumie za 1600 zł calosc! Mielismy farta
|
#3591 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ciekawe co tam u niej? Trzymam kcuki ![]() I co tam u Dzidzi? ![]() Coś mi się oczy kleją...może dziś jeszcze lepiej pośpię ![]() ---------- Dopisano o 20:56 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ---------- Cytat:
udanych zakupów
|
||
|
|
|
#3592 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
dla mnei też dom bez zwierzaków to nie dom nie wyobrażam sobie go w ogóle dlatego mamy 2 koty, mama ma yorka i jeszcze na podwórku jest Sonia
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
||
|
|
|
#3593 |
|
Zakorzenienie
|
Czas wyłączyć lapka...poczytam trochę i lulu
![]() Jutro mam scan, ciekawe czy coś się zmieniło ![]() Dobrej nocki mamcie za jutrzejsze wizyty!!
|
|
|
|
#3594 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moje koty zawsze wychodziły.Nie chcę im ograniczać wolności,zwłaszcza że mieszkanie ma 53 m. ---------- Dopisano o 22:16 ---------- Poprzedni post napisano o 22:15 ---------- Cytat:
A Alicja to nie ![]() ---------- Dopisano o 22:17 ---------- Poprzedni post napisano o 22:16 ---------- Cytat:
![]() Oby się poprawiło!!!!! |
|||
|
|
|
#3595 |
|
Zadomowienie
|
nemosku, no ja wiem, że osobowość nie zależy od imienia
Ale i tak jakoś Iga u mnie na razie wygrywa
|
#3596 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
Wiesiolek sie lyka mniej wiecej Od 32 tc , ale dziewczyny ktore sa blisko porodu a maja dlugie twarde szyjki zgodnie z zaleceniami poloznej aplikuja dopochwowo. No I nie wiem teraz ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3597 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem i ja
najedzona niezdrowym zarelkiem moge isc spac .Rano czeka mnie pobranie krwi, mialam to zalatwic juz w czwartek ale zapomnialam nasikac do kubeczka .Paulina trzymam kciuki zeby jutro okazalo sie ze wszystko jest dobrze !
|
|
|
|
#3598 | |||
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
) szczegolnie o tym czy wiesiolek dowcipnie sie stosuje ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:20 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
Ja tez nie wyobrazam sobie Domu bez psiaka a jednak .. Tu moge zapomniec , wlasciciel nie chce o tym slyszec. Kiedys jak kupimy swoj bedziemy mieli swojego grunts ego buldoga Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 22:23 ---------- Poprzedni post napisano o 22:20 ---------- Cytat:
Ostatnio spodobalo mi sie imie Mila . No ale to moze dla kolejnej corki Wy juz spicie a ja mocze nogi w misce bo mi Tz zrobi pedicure Sam mi zaproponowal , choc przysiegam ze jeszcze nie hacze paznokciami o dywan ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3599 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Akurat ja nie przywiązuje wagi do tego ![]() ---------- Dopisano o 23:30 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 23:32 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Dobranoc Dziś z wieczorka za jutrzejsze wynikiMoże będzie coś więcej wiadomo co u Dzidzi i Angie. |
||
|
|
|
#3600 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
ale wykorzystaliśmy ją do sesji zdjęciowej ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Jak jechaliśmy z Krk do Rabki miałam pomysł, żeby jechać do mcdonalda ale się powstrzymałam, stwierdziłam, że u teściowej zjem coś zdrowszego. A tu przyjechaliśmy do domu a teściowa mówi że ma w lodówce dwa bigmac (byli dzis w Krakowie i teściowi się ponoć zachciało to kupili 4) i zamiast mojej zdrowej kolacji to było jednak jedzenie z maca teściowa mi nieświadomie dogodziła ![]() idziemy spać, dobranoc
|
|||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:24.

Dzięki, że o tym napisałaś - sama wpakuję do swojej torby

dlatego ci tyle zeszło, 
udanych zakupów