Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-15, 20:24   #1711
gornek
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Termin mi odpowiada jak najbardziej, tylko gdzie sie moge zapisac ? bo na stronie internetowej cisza, tybardziej ze to bardzo blisko mojej pracy i miejsca zamieszkania a tez slyszalam duzo dobrych opini o nich.

niestety termin 9 i 10 listopad zajety, zapisalam sie na 28 i 29 grudzien awaryjnie, jak znajde cos innego w innym terminie to zrezygnuje z tego, jak nie to trudno pojde w grudniu.

Edytowane przez gornek
Czas edycji: 2013-09-15 o 20:31
gornek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 20:33   #1712
KasiaK_080290
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Cytat:
Napisane przez gornek Pokaż wiadomość
w MCT na Marsa są targi, dla zwiedzających od 10 do 18 w sobote i niedziele.

A ja mam problem, max do listopada chce miec nauki za soba, ale nigdzie sie nie moge zapisac do pallotynow chyba jeszcze nie ma zapisow, znajoma co miala u nicj nauki mowi, ze najlepiej wejsc juz po 6 rano i sie zapisac, bez przesady ;/ wiecie gdzie moze sie dostac na fajne nauki w Wawie na week ?

fajne nauki są u Dominikanów na Służewiu, niedaleko metra Służew

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 20:53   #1713
Verunka
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Troszkę się spóźniłam, ale... witam w nowej części!!! Strasznie się za Wami stęskniłam

Witam wszystkie nowe PM'ki!

Dzisiaj mija rok od zaręczyn czyli jestem z Wami już prawie rok

Z takich ślubnych rzeczy to okazało się, że dobrze myślałam - barima z madonny to nie jest barima ale jej holenderską odpowiedniczką. Jednak w żaden sposób nie pomogło mi to podjąć decyzji. Jestem zrozpaczona bo mam 3 kiecki, które mi się podobają i dwie w których wyglądam najlepiej są dla mnie za drogie. W jednej wyglądam jak anioł, w drugiej jak księżniczka, a w trzeciej jak Kasia. Mama zapytała mnie to jak chciałabym wyglądać - jak anielska księżniczka Kasia a trzech sobie nie kupię.

Chodziłam po salonach w Wawie i nie znalazłam niczego poniżej 2 tyś co by miało jako taką jakość. Może macie jakieś propozycje?
dawaj, kupuj 3 a co? nie zaslugujesz? ZASŁUGUJESZ!!!!
a serio, nie sprzedaje ktos na allegro którejs z nich? moze jeszcze poczekasz i cos innego jeszcze rozwazysz?

Cytat:
Napisane przez enzunio Pokaż wiadomość
My też

W ogóle ze względu na to, że TŻ przejmuje moje nazwisko chcemy dać taki tekst:

A po ceremonii już jako Państwo ......... podejmiemy Was- Gości w...........

Widziałam to teraz u kuzynki i fajnie będzie pasowało do naszej sytuacji
dobry pomysł Szybciej sie oswoją z informacją

Cytat:
Napisane przez wenedka Pokaż wiadomość
Dziewczyny, melduje sie w nowym watku

Nie mam glowy za bardzo do wizazowania. Za duzo stresu (czyt. szukanie pracy, rozmowy, a za kilka dni wyniki magisterki).

Zastanwiam sie, czy nie jechac do domu, by zamowic suknie, nawet jesli nie dostane teraz pracy. Kolejna rozmowa dopiero na poczatku pazdziernika.
Dawno zreszta nie bylam i troche mnie to dobija
Jesli tego potrzebujesz to oczywiscie, ze jedź! Troche odpoczeniesz moze

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Heeeej!
Niestety nie mam czasu żeby nadrobić ostatnie 3 dni. Wczoraj wieczorem widziałam tylko że Say Hello pytalaś o Celebrity bridal. Ja jeszcze nie byłam w żadnym salonie więc nie pomogę.

Parę dni temu zrobiłam próbkę zawieszki na alkohol który będziemy dawać gościom. Nie jest to może mistrzostwo swiata ale nam się podoba Zdjęcie poniżej. Mamy tez zrobione jedno zaproszenie, nie bedę wrzucać zdjęcia bo już widziałyście, to tylko nasze zdjęcie z plaży i przyklejony biały karton. Całość w pomarańczowej kopercie.

W październiku zamówię wszystkie kartony i zrobię już na gotowo zawieszki i winietki dla gości których jesteśmy pewni że będą.
cos Ty, bardzo ładne!!

Ale mialam pracowitą niedziele
po pracowitej sobocie to tak ciężko... No ale co zrobic, jutro wycieczka turystyczno - krajoznawcza do ZUSU

Miałam dzisiaj jakiś mały kryzys chyba ze wzgledu na zmeczenie, ale Tz mi bardzo humor poprawił. Kochany jest tyle mi pomaga z tą firmą, ciagle cos załatwia, odbiera po pracy, jeździ, wczoraj pomagał mi sprzatac warsztat, a wierzcie mi było co robić! Obojgu nam sie przyda wyjazd.

Velika gdzie nocowaliscie w czasie tourne po Tatrach? W schroniskach? Rezerwowaliscie na kazdą noc inne miejsce, czy po prostu szliście?

Verunka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:04   #1714
enzunio
BAN stały

Cytat:
Heeeej!
Niestety nie mam czasu żeby nadrobić ostatnie 3 dni. Wczoraj wieczorem widziałam tylko że Say Hello pytalaś o Celebrity bridal. Ja jeszcze nie byłam w żadnym salonie więc nie pomogę.

Parę dni temu zrobiłam próbkę zawieszki na alkohol który będziemy dawać gościom. Nie jest to może mistrzostwo swiata ale nam się podoba Zdjęcie poniżej. Mamy tez zrobione jedno zaproszenie, nie bedę wrzucać zdjęcia bo już widziałyście, to tylko nasze zdjęcie z plaży i przyklejony biały karton. Całość w pomarańczowej kopercie.

W październiku zamówię wszystkie kartony i zrobię już na gotowo zawieszki i winietki dla gości których jesteśmy pewni że będą.
Ja zrobiłam próbę swojej... Przy "topnieniu" lodu na butelce woda poszła wstążeczką w dół i wszystko się rozmazało Póki było w zamrażalniku było ok...

Cytat:
Napisane przez Verunka Pokaż wiadomość

dobry pomysł Szybciej sie oswoją z informacją
No właśnie Bo w USC pytają głośno o to jakie nazwisko się przyjmuje. A w kościele nic takiego nie ma miejsca i nikt by nie wiedział i pewnie by nas nazywali nazwiskiem TŻ.
enzunio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:06   #1715
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Widziałaś wszystkie trzy Mamie najbardziej podoba się ta z Gracji za 2900, Acade jest najtańsza bo kosztuje 2200 (+obcięcie trenu 200), a "barima: 3000. Do tego muszę doliczyć cenę welonu i butów czyli kolejne 5 stów
Kolekcja Sweetheart nie jest droga i można znaleźć fajne sukienki, z tym że na stronie średnio się prezentują. Właśnie w sobotę zamówiłam już swoją. Mają jeszcze promocje w salonie w Warszawie starej kolekcji ale są też już nowe modele z 2014. Dla mnie była odpakowywana świeżutka z torby i miłość od pierwszego wejrzenia.

03.03.2015 - Jagódka

TP: 25.08.2016
asiulek8 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:09   #1716
cashmere
Zakorzenienie

Cytat:
Z takich ślubnych rzeczy to okazało się, że dobrze myślałam - barima z madonny to nie jest barima ale jej holenderską odpowiedniczką. Jednak w żaden sposób nie pomogło mi to podjąć decyzji. Jestem zrozpaczona bo mam 3 kiecki, które mi się podobają i dwie w których wyglądam najlepiej są dla mnie za drogie. W jednej wyglądam jak anioł, w drugiej jak księżniczka, a w trzeciej jak Kasia. Mama zapytała mnie to jak chciałabym wyglądać - jak anielska księżniczka Kasia a trzech sobie nie kupię.

Chodziłam po salonach w Wawie i nie znalazłam niczego poniżej 2 tyś co by miało jako taką jakość. Może macie jakieś propozycje?
A pokażesz zdjęcia?

Cytat:
Napisane przez moooniaaaa Pokaż wiadomość
My zaproszenia będziemy zamawiać w najbliższym czasie. Godzinę w kościele już mamy, więc wszystko wiadomo. Personalizacji i tak nie chcemy, będziemy sami wpisywać imiona i nazwiska gości.
My tak samo

jestem mamą
cashmere jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:13   #1717
Atomoowka
Wtajemniczenie

Cytat:
Termin mi odpowiada jak najbardziej, tylko gdzie sie moge zapisac ? bo na stronie internetowej cisza, tybardziej ze to bardzo blisko mojej pracy i miejsca zamieszkania a tez slyszalam duzo dobrych opini o nich.

niestety termin 9 i 10 listopad zajety, zapisalam sie na 28 i 29 grudzien awaryjnie, jak znajde cos innego w innym terminie to zrezygnuje z tego, jak nie to trudno pojde w grudniu.

O masz nieźle czytałam, że są rozchwytywani ale nie aż tak
Podobno to jest jakieś 200 par, a ja się zapisywałam na te nauki ponad msc temu

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:21   #1718
KasiaK_080290
Zadomowienie

Kate Nior ta suknia Acade o której piszesz to z Madonny?
bo ja stamtąd zamawiam suknię we wtorek ale one się nazywa Acadie

7.06.2014
KasiaK_080290 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:35   #1719
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez little_zosh Pokaż wiadomość
Przepis na Miłość prowadzone w parafii na Broniewskiego, niedaleko stacji metra Wawrzyszew. Co prawda nie weekendowy, tylko dwie soboty.
Dzięki za info, też skorzystam

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
fajne nauki są u Dominikanów na Służewiu, niedaleko metra Służew
teraz to nie będę mogła się zdecydować! Dzięki za namiary dziewczyny

Cytat:
dawaj, kupuj 3 a co? nie zaslugujesz? ZASŁUGUJESZ!!!!
a serio, nie sprzedaje ktos na allegro którejs z nich? moze jeszcze poczekasz i cos innego jeszcze rozwazysz?
Z chęcią bym kupiła trzy
Cały czas przetrząsam tablicę i allegro. Może jeszcze coś znajdę.
A tak w ogóle to gratuluję awansu

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Kolekcja Sweetheart nie jest droga i można znaleźć fajne sukienki, z tym że na stronie średnio się prezentują. Właśnie w sobotę zamówiłam już swoją. Mają jeszcze promocje w salonie w Warszawie starej kolekcji ale są też już nowe modele z 2014. Dla mnie była odpakowywana świeżutka z torby i miłość od pierwszego wejrzenia.
Dzięki za info, zaraz zacznę szukać

Cytat:
Napisane przez KasiaK_080290 Pokaż wiadomość
Kate Nior ta suknia Acade o której piszesz to z Madonny?
bo ja stamtąd zamawiam suknię we wtorek ale one się nazywa Acadie
tak to ta, połknęłam literkę... a może jej nie wpisałam Fajnie, że się zdecydowałaś

Edytowane przez Kate Noir
Czas edycji: 2013-09-15 o 21:36
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:43   #1720
enzunio
BAN stały

Kate to ciągnij los. Jeśli wyciągniesz los i poczujesz, że trochę żałujesz to znaczy, że to nie ta, a jeśli wyciągniesz i się ucieszysz to znaczy, że to ta <blondi>
Stary 2013-09-15, 21:43   #1721
kuli1986
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Lemon_Drop Pokaż wiadomość
Wow! To przecież juz zaraz
Mam wrażenie, że to już zaraz
Wychodzi na to, że jako pierwsza z PM 2014 biorę ślub
Już nie mogę się doczekać
kuli1986 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 21:46   #1722
asiulek8
Wtajemniczenie

Kate Noir jak będziesz się tam wybierała mogę polecić Ci dziewczynę, która mnie obsługiwała, wszystkie sukienki które mi przynosiła leżały na mnie idealnie, także ma oko

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2013-09-15, 21:52   #1723
Kate Noir
Zakorzenienie

Cytat:
Kate to ciągnij los. Jeśli wyciągniesz los i poczujesz, że trochę żałujesz to znaczy, że to nie ta, a jeśli wyciągniesz i się ucieszysz to znaczy, że to ta <blondi>
Chcę "barimę" ale mnie na nią nie stać na cholerę ją mierzyłam. Tak samo tą drugą. Uczcie się na moich błędach i nie mierzcie sukien, na które nie będziecie mogły sobie pozwolić. Będę szukała używanej, a może się znajdzie na mój wymiar.

Cytat:
Napisane przez asiulek8 Pokaż wiadomość
Kate Noir jak będziesz się tam wybierała mogę polecić Ci dziewczynę, która mnie obsługiwała, wszystkie sukienki które mi przynosiła leżały na mnie idealnie, także ma oko
a w którym miejscu jest ten salon?

dobra już chyba znalazłam - Jana Pawła 35?
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:03   #1724
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Chcę "barimę" ale mnie na nią nie stać na cholerę ją mierzyłam. Tak samo tą drugą. Uczcie się na moich błędach i nie mierzcie sukien, na które nie będziecie mogły sobie pozwolić. Będę szukała używanej, a może się znajdzie na mój wymiar.

a w którym miejscu jest ten salon?

dobra już chyba znalazłam - Jana Pawła 35?
tak

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2013-09-15, 22:12   #1725
little_zosh
Rozeznanie

Cytat:

Razem od 05.03.2010
Narzeczeni od 02.05.2012
Ślub 24.05.2014
little_zosh jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:23   #1726
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
My też

W ogóle ze względu na to, że TŻ przejmuje moje nazwisko chcemy dać taki tekst:

A po ceremonii już jako Państwo ......... podejmiemy Was- Gości w...........

Widziałam to teraz u kuzynki i fajnie będzie pasowało do naszej sytuacji
jeśli można wiedzieć, to czemu przejmuje Twoje nazwisko?

Cytat:
w MCT na Marsa są targi, dla zwiedzających od 10 do 18 w sobote i niedziele.

A ja mam problem, max do listopada chce miec nauki za soba, ale nigdzie sie nie moge zapisac do pallotynow chyba jeszcze nie ma zapisow, znajoma co miala u nicj nauki mowi, ze najlepiej wejsc juz po 6 rano i sie zapisac, bez przesady ;/ wiecie gdzie moze sie dostac na fajne nauki w Wawie na week ?
Też szukam ciekawych nauk na weekend w stolicy trochę się obawiam, że będzie jakiś egzamin - mój TŻ miał z.... pacierza

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:35   #1727
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
jeśli można wiedzieć, to czemu przejmuje Twoje nazwisko?

Też szukam ciekawych nauk na weekend w stolicy trochę się obawiam, że będzie jakiś egzamin - mój TŻ miał z.... pacierza
Sto tysięcy poodów - od (już nieistniejącej) firmy przez to, ze moje nosi tylko 16 osób w PL, po brzydotę jego nazwiska
Ja chciałam tylko zostać przy swoim, ale on przy swoim nie chciał, mowi, ż to dlatego, że małżonkowie powinni nazywać się tak samo, ale.....
Stary 2013-09-15, 22:35   #1728
hihihi
Zakorzenienie

Cytat:

boskie haha
tak jak dziewczyny radziły, szukaj używanych, może akurat się trafi, teraz po wakacjach kiedy najwięcej ślubów to może pojawi się więcej sukien

'-You still love her, huh?
-I can't imagine the day I won't.'

Dexter w spódnicy
hihihi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:45   #1729
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Sto tysięcy poodów - od (już nieistniejącej) firmy przez to, ze moje nosi tylko 16 osób w PL, po brzydotę jego nazwiska
Ja chciałam tylko zostać przy swoim, ale on przy swoim nie chciał, mowi, ż to dlatego, że małżonkowie powinni nazywać się tak samo, ale.....
O nazwisko nie pytam
bardzo oryginalnie

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:48   #1730
enzunio
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
O nazwisko nie pytam
bardzo oryginalnie
No właśnie u niego w rodzinie az nie tak bardzo - po żonie przejął mąż kuzynki, a także dziadek po babci. Mimo to mama TŻta "nie jest zachwycona"

Dobranoc dziewczyny!
Stary 2013-09-15, 22:49   #1731
kulbensikowa
Wtajemniczenie

Poznanianko kochana stoooo lat!!! wszystkiego najlepszego

POBIERAMY SIĘ !! 08.08.2015

Mądrzy ciągle się uczą, głupcy wszystko umieją.
kulbensikowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:54   #1732
anka1897
Wtajemniczenie

Cytat:
Heeeej!

fajne są
jak ja Wam zazdroszczę dziewczyny, tych talentów tego że same potraficie zrobić zaproszenia, zawieszki czy głupie winietki Jestem lewa w tym temacie i wszystko będę musiała kupić

Mam dylemat: ślubujemy z Tż 28.06, zastanawiam się czy weekend majowy (01.05) nie będzie za późno na doręczenie zaproszeń dla rodziny Tż nad morzem. Oczywiście zostali już poinformowani o tym w tym roku podczas wakacji. Jak sądzicie?

Aniołek 10 tc [*] 22.11.2019 r.

Edytowane przez anka1897
Czas edycji: 2013-09-15 o 22:59
anka1897 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 22:58   #1733
Anesthesia
Wtajemniczenie

Cytat:
Jeden z moich ulubionych patentów, jaki stosuje na mnie często TŻ Zawsze działa!

Ja pokazałam dziś foty sukni teściowej i bardzo jej się podoba... W dodatku bardzo mnie wspiera w tym wcześniejszym organizowaniu wszystkiego, pytała np. czy mam fryzjera, pogadała sobie ze mną o weselu, też przyznała, że się stresuje, no i popiera też moje pomysły z szarfą do sukni, stroikiem i kolorowymi butami! Cudownie mieć z jej strony takie wsparcie, bo bałam się, żeby nie stwierdziła, że cuduję, bałam się też, że może jest jednak tradycjonalistką... A ona jest bardzo "za" każdym moim pomysłem. I za czerwonymi butami, i za stroikiem zamiast welonu... Tak szczerze, a nie żeby tylko mi przytaknąć. Uff!
Anesthesia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 23:06   #1734
mala_czarna_21
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
mała_czarna, Exist, cornflower_girl, tinyheart, dziękuję bardzo

Kiedy macie zamiar zamawiać zaproszenia? Dziewczyny z poznańskiego forum ślubnego (PM2014) już powoli zamawiają. Mi sie,wydaje, że jest za wcześnie, ale może mi sie tylko wydaje?

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ja będę zamawiać w listopadzie a ślub mam kwietniu
Cytat:
Napisane przez mysza93 Pokaż wiadomość
a gdzie bedziesz kupować i jaka cena?

gratuluje wszystkim PM zakupu sukien ślubnych
w hurtowni Al capone za 20,80zł za 0,5l

Cytat:
Napisane przez kuli1986 Pokaż wiadomość
Mam wrażenie, że to już zaraz
Wychodzi na to, że jako pierwsza z PM 2014 biorę ślub
Już nie mogę się doczekać
To już bardzo niedługo

2015 - 38
mala_czarna_21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-15, 23:49   #1735
say-hello
Zakorzenienie

pamiętam, że któraś z Was chciała wziąć psa do kościoła to była Tinyheart?
w każdym razie znalazłam fajne zdjęcie

kuli, 4 miesiące ! super ! ile ja bym dała, żeby moje 11 miesięcy zamienić chociażby na połowę
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1237157_406951959404670_726705341_n.jpg (84,7 KB, 60 załadowań)
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 03:05   #1736
Elrosa
Zadomowienie

Ha, ja Was dzisiaj wszystkie pobiję do tej pory siedziałam i kombinowałam nad zaproszeniami. Nie wiem, czy się chwaliłam, ale ja jestem z zawodu programistką, a hobbystycznie trzymają się mnie różne projektowe rzeczy. Co prawda nigdy jeszcze nie projektowałam niczego do druku, ale raz kozie śmierć. W obliczu podobających mi się zaproszeń za sześć złotych sztuka mogę zarwać noc

Próba wydaje mi się całkiem udana, pokombinuję nad większą ilością ornamencików może ale i tak największy mój sukces to to, że K. się podobają! Do tej pory na wszystkie przysłane próbki kręcił nosem
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg wbnx.jpg (101,1 KB, 86 załadowań)
Stary 2013-09-16, 07:19   #1737
aniuska18032
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Linaewen Pokaż wiadomość
Pomijając fakt, że będziemy wychodzić najprawdopobniej z domu TŻ to takie plakaty są dla mnie szczytem kiczu...
Dla mnie też

Cześć
Mam małego doła, czuję się przytłoczona od momentu kiedy wstałam..

Zaręczczeni od listopada 2011

Nasz Wielki Dzień - 30.08.2014

Fotografia Anna Kolebuk
aniuska18032 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 07:25   #1738
velika
Winter is coming

Cytat:
d

Velika gdzie nocowaliscie w czasie tourne po Tatrach? W schroniskach? Rezerwowaliscie na kazdą noc inne miejsce, czy po prostu szliście?
W czerwcu zaliczyłam dwa schrony (Chochołowska i Ornak), z Chochoła szliśmy na Ornak przez Trzydniowiański, Kończysty i Starorobociański, niezła wyrypa z plecakami, w dodatku w deszczu ;] A potem już Zakopiec. A w sierpniu spałam 2 noce w schronisku Roztoka, a potem znów Zakopiec. Mam w Zakopanym fajną bazę przy Chramcówkach, obok Tesco i busików, chętnie tam wracam
Wszystkie 3 schrony godne polecenia .Rezerwuję z wyprzedzeniem, bo gleba to niekoniecznie moje klimaty.
Poza tym szczerze mówiąc to schrony są super, ale na 90% szlaków można spokojnie iść z Zakopca... W gruncie rzeczy mocno ułatwiające życie jest schronisko w Chochołowskiej, zwłaszcza przed czy po sezonie, jak rowerków nie ma od rana, bo przejście jej to jakiś koszmar. No i Moko, jak się chce iść na Rysy.
Uciekam do pracy, miłego dnia dziewczyny

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 07:31   #1739
asiulek8
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Elrosa Pokaż wiadomość
Ha, ja Was dzisiaj wszystkie pobiję do tej pory siedziałam i kombinowałam nad zaproszeniami. Nie wiem, czy się chwaliłam, ale ja jestem z zawodu programistką, a hobbystycznie trzymają się mnie różne projektowe rzeczy. Co prawda nigdy jeszcze nie projektowałam niczego do druku, ale raz kozie śmierć. W obliczu podobających mi się zaproszeń za sześć złotych sztuka mogę zarwać noc

Próba wydaje mi się całkiem udana, pokombinuję nad większą ilością ornamencików może ale i tak największy mój sukces to to, że K. się podobają! Do tej pory na wszystkie przysłane próbki kręcił nosem
Piękne, szukam czegoś podobnego w internecie, nawet znalazłam ale po około 8 zł za sztukę...

03.03.2015 - Jagódka

Stary 2013-09-16, 07:51   #1740
Dotka90
Zakorzenienie

Anesthesia, to super, że teściówka ma takie podejscie
Elrosa - urocze te zaproszenia!

Foty kolczyków dopiero wieczorem, bo TŻ juz poszedł do pracy, a ja tą ciężką krową nie zrobię sobie sama takich dokładnych fotek
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości