|
|
#2641 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
ja to chyba mam tą wredność we krwi ![]() TŻ przyechał wczoraj z uczelni, z poprawKi którą zdał pojechaliśmy i już później było dobrze ![]() dostałam od niego urodzinowy prezent a ja mu te perfumy z FM dałam zadowolony był, od razu się psiknął ![]() ![]() no i ma jakaś tajemnicę! Rozmawiał o czymś z moją bliską koleżanką po czym jak mu powiedziałam, że muszę do niej zadzwonić wyrwał telefon i sam zadzwonił, żeby mi nic nie mówiła ![]() po czym później jak jej się spytałam powiedziała tylko że będę zadowolona... ?!?! No i mam teraz zagadkę
|
|
#2642 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2016
Stokrotka czyzby pierscien?
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2643 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Panny Młode 2016
Cytat:
Ona ma taką sytuację, gdzie chłopak jest młodszy o dwa lata i hmm... no wiadomo, widzi jak jej koleżanki już mają nie dosć że mężów to i dzieci, i ona również chciałaby mieć chociaż pierścionek na palcu.. no i dała ultimatum swojemu TŻtowi, że do jej urodzin ma jej się oświadczyć. Nie potępiajcie jej za to co napisałam, bo to trzeba zagłębić się w całą historię ich związku. Myślę, że dobrze zrobiła bo inaczej albo dość późno by go dostała - o ile wogóle.. on potrzebuje kopa ![]() Myślę, że to nie pierścionek ze względu na to, że fizycznie wiem, że nie jest stać mojego TŻ na pierścionek, pomimo że nie mam wygórowanych wymagań.
|
|
|
#2644 |
|
Zakorzenienie
|
Ja nikogo nie potepiam sama czekam 2 lata i mialam rozne mysli
ale moze tz chce Cie zmylic ale nie ma co sie nastawiac ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2645 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() myślę, że nie chce mnie zmylić wręcz przeciwnie, specjalnie mi to powiedział, bo wie że teraz będę dla niego przeokropnie miła do bólu łaskotek ![]() wczorajszy jego tekst na moje: Najukochańszy, Najlmilszy itp. -albo chcesz wiedzieć to czego Ci nie powiem, albo chcesz pić akurat wtedy po żelkach chciało mi się pić, ale już tak ledwo wytrzymywałam a nie chcieliśmy kupować picia bo w samochodzie było
|
|
|
#2646 |
|
Zakorzenienie
|
Ha ha
ja tez mialam wesoly weekend z Tz Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2647 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2648 |
|
Konto usunięte
|
ja mam @ idostaje glupawki ;/ wczoraj plakalam Tz strasznie. i pisalam mu na skypie przeprosiny, ze jestem beznadziejna dziewczyna i tego typu rzeczy.
poza tym od jakiegos czasu zauwazylam ze ciezko mi sie przypomina pewne rzeczy, zawsze mialam swietna pamiec, moglam bardzo dokladnie wszystko sobie przypomniec, a ostatnio bardzo wolno cokolwiek sobie przypominam. |
|
|
|
#2649 |
|
Zakorzenienie
|
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4282576 7]ja mam @ idostaje glupawki ;/ wczoraj plakalam Tz strasznie. i pisalam mu na skypie przeprosiny, ze jestem beznadziejna dziewczyna i tego typu rzeczy.
poza tym od jakiegos czasu zauwazylam ze ciezko mi sie przypomina pewne rzeczy, zawsze mialam swietna pamiec, moglam bardzo dokladnie wszystko sobie przypomniec, a ostatnio bardzo wolno cokolwiek sobie przypominam.[/QUOTE] biedulka ![]() ja zawsze nie miałam pamięci i to nawet co tydzień temu ktoś powiedział, chyba że musiał naprawdę na siebie zwrócić uwagę, żebym zapamiętała.
|
|
#2650 |
|
Zakorzenienie
|
Ogladalismy komedie przytulanki byly
duzo rozmow o Nas jestem szczesliwa![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2651 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2652 |
|
Zakorzenienie
|
Myha @ potrafi Nam humor popsuc wiem bo mi sie dzis skonczyla ale lagodnie przeszla tym razem
|
|
|
#2653 |
|
Konto usunięte
|
wiem :c kurcze generalnie bardzo przybily mnie ostatnie nasze klotnie i chyba teraz to wylazlo ;/
|
|
|
|
#2654 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie po kazdej burzy wychodzi slonce wierz mi
teraz bedzie juz tylko lepiej ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2655 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2656 |
|
Zakorzenienie
|
Spokojnie zapomnicie w koncu wpadniecie w wir slubnych przygotowan
|
|
|
#2657 | ||||
|
Japońska rzepa
|
Dot.: Panny Młode 2016
Cytat:
![]() No i fajnie,że zespół znaleźliście Cytat:
Ja bym chyba z 30 tys za samą salę za takie duże zaplaciła,skoro za 80 osob płacić bede 18 tys :/Cytat:
Ale graty dla TŻ że zdał poprawkę. Widzisz,dostałaś swoją szczotkę ![]() Cytat:
Mój tż ma znajomego,w swoim wieku,tj 22 lata teraz.Ten znajomy jak miał 18 lat poznał w chórze kościelnym panią. Panią po rozwodzie -wiek 29 lat. Pani ta dość atrakcyjna była,więc popadł w miłość czy też pożądanie,jak zwał tak zwał. W każdym razie popełnili grzeszne uczynki parę razy,czego owoc zaczął kiełkować w brzuchu tejże pani. Okazało się,że Pani "zapomniała" wziąć tabletek,a tak naprawdę były to tylko wyimaginowane tabletki,które nie istniały Pani w ciągu miesiaca zorganizowała im ślub,kazała mu się przeprowadzić na Pomorze,rzucić studia i pracować na nią i na dziecko. Ślub wzięli,cywilny,bo Pani rozwódka głęboko wierząca,dziecko się urodziło i żyją happily ever after. Aż jestem ciekawa jak długo. Chłopak ma teraz 22 lata,roczne dziecko,ponad 30-sto letnią żonę, brak studiów,bo zostawił dla niej.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-09-16 o 09:44 |
||||
|
|
|
#2658 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie dziekuje za graty. Tera w sobote ma kolejną... no a w sobotę idziem na kuuzyna.. zobaczymy czy zdąrzy - musi ![]() także jeszcze z tymi gratulacjami się proszę wstrzymać a co do tego małżenstwa.. hmmm ja zauwazylam ze ludzie kolo mnie jesli za wczasu wezmą ślub przed nardzinami dziecka, badz juz po, kiedy jest jeszcze takie silne uczucie - nie wiem jak to wyjaśnić... ;/ to te zwiazki trwaja wiele lat i sa szczesliwsze niz niekiedy te gdzie byli parą X lat, narzeczeństwem Y. Tak zauwazylam jak jest wokol mnie. Nigdy nie darowałabym sobie gdyby TŻ oświadczył się przez ciążę.. napewno bym odmówiła i później porozmawiała, choć wie, że ciąża to nie koniec świata i nie trzeba b4rać od razu ślubu ale on jest innego zdania, więc tu ciężki orzech do zgryzienia.
|
|
|
#2659 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
No i ja zmieniłam pogląd na małżeństwo w razie ciaży,ostatnio uznałam,że chciałabym mieć przynajmniej cywilny,nie dlatego,że wypada,tylko z powodów prawnych-żeby mąż miał prawo wiedzieć o moim stanie zdrowia,załatwiać dokumenty itp. Chłopak nie ma takiego prawa,trzeba sie pieprzyć z pełnomocnictwami. A mąż zawsze. No i tak,18 tys około
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-09-16 o 10:13 |
|
|
|
|
#2660 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
brać slub, mozna poczekać, dogadac się, porozmawiać, obmyślić plan działania a nie od razu rzucic się w wir małżeństwa i później (być może) tego żałować.Po prostu chciałabym żeby nie robił tego z przymusu tylko z uczucia - ooo proszę jak ładnie mi się powiedziało
|
|
|
#2661 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
![]() No i Stokrotko,nie zawsze fakt ciązy musi oznaczać,że facet chce się ożenić z przymusu Przecież zwykle to jest po prostu przyspieszenie,chęć zapewnienia dziecku "prawdziwej" rodziny .
|
|
#2662 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
odczeekałabym nie wiem, miesiac, dwa, może po rozwiązaniu, ale odczekałabym, żeby te emocje nie zaciągły mnie przed ołtarz. Myślę, że TŻ chciałby wziąć od razu ślub, bo dziecko zawsze było jego marzeniem, a tymbardziej kiedy miałoby takich fajnych rodziców no ale cóż, nie w tym miesiącu ![]() ja nie wiem jak ja dotrwam do 15stej ...
|
|
|
#2663 | ||||
|
Pani żona :)
|
Cytat:
Cytat:
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4282576 7]ja mam @ idostaje glupawki ;/ wczoraj plakalam Tz strasznie. i pisalam mu na skypie przeprosiny, ze jestem beznadziejna dziewczyna i tego typu rzeczy. poza tym od jakiegos czasu zauwazylam ze ciezko mi sie przypomina pewne rzeczy, zawsze mialam swietna pamiec, moglam bardzo dokladnie wszystko sobie przypomniec, a ostatnio bardzo wolno cokolwiek sobie przypominam.[/QUOTE] Mam ostatnio tak samo z pamięcią ;/ Nie jestem sobie w stanie przypomnieć niektórych rzeczy, szczególnie jakichś wydarzeń z życia. Cytat:
![]() Cytat:
Ja mam podobne zdanie co do przechodzonych związków tylko, ze u mnie ta granica jest nieco niżej po 3-4 latach. Po prostu wiem, że przychodzi taki moment, że albo w jedną albo w drugą. Albo się rozchodzimy, albo bierzemy ślub. Nie wyobrażam sobie tkwić w związku bez przyszłości przez 4-5 lat. Dla mnie by to była powtórka z rozrywki (mam za sobą 4 letni związek).
|
|
|
#2664 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
więcej czasu spedza z kolegami niz z nią.. Musiała podjąć radykalną decyzję za niego ![]() to my chyba mielismy tak w maju... jak TŻ odszedł, a później przemyślał sobie wszystko, teraz stara się raz na jakiś czas - częściej niż wczesniej, przypominac mi że jestem jego kobietą życia
|
|
|
#2665 |
|
|
Stokrotenka to rzeczywiście niezły staż jak na ten wiek. Ciekawe czy chłopak przystanie na jej ultimatum.
Tak sobie myślę, mój ex by nie przystał pewnie, on w sumie i tak nie planował nigdy zaręczyn, to było tylko jego gadanie, żebym dała mu spokój... A ja głupia wierzyłam, że kiedyś to nastąpi...
|
|
#2666 |
|
Konto usunięte
|
ja gdybym zaszla w ciaze to ostatnie nad czym bym myslala to slub. chcemy sam cywilnby i wolalabym zrobic go jqak chce a nie z brzuchem. poza tym jakbym zaszla w ciaze mialabym inne wydatki. wolalabym urodzic i zaczekac az dziecko bedxzie mialo 2-3 latka i wtedy brac slub.
|
|
|
|
#2667 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zależy im na sobie, po prostu miał zły moment i zaczał trochę zaniedbywać swoją lubą. Ale ona umie sobie poradzić z nim ![]()
|
|
|
#2668 |
|
|
Ja byłam w związku od 17 roku życia, także miałam tak jak Twoja koleżanka. W wieku 20 lat byłam z nim 3 lata (on starszy o rok). Nasz związek rozleciał się po 4 latach (z innych powodów). Ale przez ostatnie 2 lata obiecywał zaręczyny, o których nawet nigdy nie pomyślał tak naprawdę... Chciał mi się oświadczyć jak się z nim rozstałam i nie chciałam go znać (zdradzał mnie). Na szczęście nie doszło do tego
Żałowałabym tego, poza tym i tak nasz związek by się rozpadł prędzej czy później- zdrady nie da się ukrywać cały czas, a jemu się udało prawie przez cały okres naszego związku. Wiem, że mój obecny Tż mnie kocha i myśli o nas poważnie i to jest wspaniałe Ale cóż na pierścionek czekam nadal...
|
|
#2669 | ||
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Wiesz,to 5 lat to nie mój wymysł,gdzies byly jakieś badania naukowców,że po tylu latach związek zaczyna równie pochyłą Poza tym uważam,że tak jak ja zaczęłam chodzić z tż jak mialam 17 lat,to bez sensu brać ślub w wieku 20 lat,bo "przechodzony związek".Przyznam szczerze,że uważam,że wtedy nasz związek był bardzo "świeży" i w sumie dalej taki jest,także w tym wieku myślę,że jednak te 5 lat albo i wiecej. Wrecz uważam,że dziwne byłoby branie po 2-3 latach w wieku 19-20 lat ślubu.Cytat:
![]() Wg mnie bardzo dużo zależy od wieku. Inaczej to wygląda w wieku 26-30 lat a inaczej w wieku studenckim.
Cause he gets up in the morning, And he goes to work at nine, And he comes back home at five-thirty, Gets the same train every time. ’Cause his world is built ’round punctuality, It never fails. Edytowane przez lolusl Czas edycji: 2013-09-16 o 11:04 |
||
|
|
|
#2670 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ważne żeby być szczerym, - tego nauczył mnie TŻ, bycia szczerym, bez cukrowania. W tej chwili wiem, że mam najlepszego faceta pod słońcem i pod chmurami ![]() Trzymam kciuki za Twój pierścionek ![]() i pozostałych również!!
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 21:26.

zadowolony był, od razu się psiknął 

), w kinie (nadrobiliśmy w końcu Millerów, którymi wszyscy się tak zachwycają i teraz to rozumiem
, chce tak wyglądać w jej wieku!>) i ogólnie fajnie było. Sporo też poruszyliśmy ślubnych spraw.
)
kuuzyna.. zobaczymy czy zdąrzy - musi