|
|
#1861 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Meduzza..cena za dostawę jest zróżnicowana w, zależności pod godziny ..na stronie jest podane jak już zamówisz i wybierasz opcje dostawy..ceny u mnie wąchała się jakoś od 5zl do 9zl z haczykiem
---------- Dopisano o 22:36 ---------- Poprzedni post napisano o 22:35 ---------- Dobra, zmykam paciu ![]() ![]() Pa!
|
#1862 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:39 ---------- Poprzedni post napisano o 22:36 ---------- kurcze, ale cisza dzisiaj idę w takim razie pod ciepły prysznic i spać, kolorowych snów
|
|
|
|
|
#1863 |
|
Zakorzenienie
|
Się mi przypomniało.
Sylwietta, Dody nie było co prawda u nas (bo my to wieś Podobno "tłumy" były ![]() No właśnie, liczę od jutra na poprawę, bo dziś było tylko dostatecznie ![]() Obiecałam sobie, że choć raz, od dawna, pójdę spać razem z Polą, no ale nie da się Dobrej nocy, przespanej przede wszystkim
Cuause I know I don't understand, just how your love your doing no one else can... Edytowane przez hje Czas edycji: 2013-09-15 o 22:45 |
|
|
|
#1864 |
|
Wtajemniczenie
|
Debrah, Twoja córeczka jest mega mega przeslodka, uwielbiam ja
ma taka wyrazista urode, cudowna jest
|
#1865 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1866 | |
|
Zakorzenienie
|
rano i wieczorem dziś np..
wczoraj co 6 h Cytat:
Hje mieliście ks. P. Barczyka?
|
|
|
|
|
#1867 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Prywatnie na Żwirki i Wigury. Mam tylko nadzieję, że ten kanalik jest zatkany, a nie, że go w ogóle nie ma, bo wtedy to już operacja w znieczuleniu ogólnym ![]() Buraki myję i gotuję w skórce, potem studzę i obieram Little super, że babcia się zgodziła Ewa jak na razie nie okazuje jakichkolwiek oznak zmęczenia
|
|
|
|
|
#1868 |
|
Zadomowienie
|
Debrah dziekuje za odp w sprawie kurczaka ... doszlam do wniosku, ze nie bede go mrozic, tylko jutro ugotuje obiadki z nim i zamroze gotowe ...
Dziewczyny kt mroza na kilka dni, jak to robicie gotujecie 1 rodzaj, czy mieszacie przy miksowaniu .. tak policzylam, ze powinno mi wyjsc kolo 20 obiadkow z tym kurczakiem, ale co mam wszystkie zrobic takie same ... w sumie chyba moga jej sie znudzic ![]() wogole zauwazylam, ze najwieksza Tugeza jest na watku jak mnie nie ma .. kurde 4 strony musze nadrobic
|
|
#1869 |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
meduzza smakowalo musztarda z malinowym slodko-kwasnym posmakiem.
Yae zaczela wstawac przy sofie, lawie, polce i smietniku. Teraz juz wszedzie, gdzie jest pionowa powierzchnia: nawet przy scianie czy szybie. |
|
|
|
#1870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:33 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Dziewczyny ostatnio naszła mnie taka myśl. Kurde dzieci nie wolno prowadzać za rączki puki samo nie chodzi, a jak widzę to w około wszyscy tak robią. I właśnie rozmawiałam z mężem czy ludzie są tacy ciemni czy im się dosolić nie chce |
|
|
|
|
#1871 |
|
Zakorzenienie
|
Si
![]() Miałam z nim religię w 2 i 3 gimnazjum ![]() ---------------- Już, już przysypiałam, a tu się młoda na papu obudziła i na razie nie chce mi się spać
|
|
|
|
#1872 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pstryczku co do fotelika my mamy Roemer Duo Plus. Jak dla nas super wygodny. Ola jest szczęśliwa, siedzi jak królewna. |
|
|
|
|
#1873 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42821875]ibum przez 3 dni lub nurofen przeciwzapalnie rano i wieczorem (bodajże 2,5ml), odciągać, psikać ew. nasivin baby 3x po 1 psiknięcie, calcium (dawka na opakowaniu), wit. C 2x po 5 kropli. Zdrówka!
świetna! i spora dziewuszka też ![]() Pytałaś o autyzm i niestety tak, u 1,5rocznego dziecka jak najbardziej można diagnozować. Polecam lekturę tutaj (wizażanka, znamy się osobiście i jej młody jest genialnym dowodem na to że tak wcześnie rozpoczęta terapia wyprowadza dziecko ślicznie - nie jest idealnie, ale o stricte autyźmie już mowy nie ma): http://www.wswieciedaniela.blogspot....m-z-nieba.html ----------------------------- normalnie patrzcie co znalazłam ![]() http://www.tokyourbanbaby.com/2012/0...e-giraffe.html tak sobie myślę, że trzeba by nową wątkową zabawkę znaleźć Mam cos dla Ciebie ;-) http://www.dadway-onlineshop.com/ Milego szperania Co do O-balli to chyba taki ewenement w Tokio. W Kioto widzialam zaledwie kilkoro dzieci z O-ballem, w Osace i Kobe zadnego, u mnie na wsi tez ani jednego. ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 01:05 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:14 ---------- Poprzedni post napisano o 01:07 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:17 ---------- Poprzedni post napisano o 01:14 ---------- [1=0096a1e2f6245c4e98bc18d e9b0ed84c369ef137_632f8bf 2adc0b;42822808]No to sobie pooglądałam ![]() http://dzieciologia.blogspot.com[/QUOTE] Super wpis!! Nie wiem, jaki jest obecnie kurs, ale 6tys.¥ to ok. 200PLN Do kontaktow garna sie i tak... ---------- Dopisano o 01:19 ---------- Poprzedni post napisano o 01:17 ---------- Yae jeszcze nie ma chusteczek. Znalezc nie moge. Tz skonczyl urlop, to moze w necie poszukam |
||
|
|
|
#1874 |
|
Zakorzenienie
|
Dzis zaczelysmy rozszerzanie diety, na pierwszy ogien poszedl kleik ryzowy. Na samym poczatku Yae szalala ze szczescia, im dalej tym gorzej, mimo to obylo sie bez szczekoscisku, ale przy przelykaniu odruch wymiotny jak najbardziej byl.
|
|
|
|
#1876 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1877 |
|
Zakorzenienie
|
Nawijko,Bokeh no no no. Odezwały się spaślaki spaślakowate ![]() Meduza dziękuje za ratunek ![]() Szaja super te zabawki! Czemu u nas takich nie ma? Myślisz że miałyby wzięcie? Dziękuje Wam za miłe komentarze na fb,jesteście kochane ![]() I jeszcze chciałam powiedzieć że sos czosnkowy uwielbiam,rosół lubie,a kotów i psów nie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1878 |
|
Zakorzenienie
|
Zuzka pierwszy raz budziła.się w nocy z płaczem. nie wiem ile tych.pobudek bylo. Ale tak się strasznie żaliła przez sen
![]() Ehh nie wiem co jej było. Tak to wyglądało jakby ja coś bolało. Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
#1879 |
|
Zakorzenienie
|
Sylwietta bardzo Ci dziękuje za miłe słowa
![]() Aga może brzuszek? Chciałam po cichu powiedzieć że za nami noc tylko z trzema pobudkami! ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1880 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
A wczoraj pojechaliśmy do mojej mamy. Mama jej coś nie cały miesiąc nie widziała. Mama rak do niej nie wyciągała. A Zuzia sama ręce do przodu i chciała na ręce do babci. Jeszcze nigdy się tak nie zdarzyło. Ale miałam satysfakcję przed mężem :p Sasasa wiem jestem okropna Wysłane z mojego GT-I8160 za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
#1881 |
|
Zakorzenienie
|
Debrah mam pomysł. Jesteś dla nas wzorem mamy,jesteś dzielna i bardzo mądra. Czy możemy Cię zgłosić do akcji Zwykły Bohater? Nie wiem czy dziewczyny się ze mną zgodzą,ale dla mnie jesteś wielkim bohaterem!
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1882 |
|
Zakorzenienie
|
Tez bylam w szoku - I raz od czasow noworodkowych obudzil sie w nocy i szalal.
Jak sie okazalo powodem byly 3 kupy. Po godzince kimnal ![]() ---------- Dopisano o 07:47 ---------- Poprzedni post napisano o 07:44 ---------- Co myslicie u kupowaniu uzywanych zabawek?? |
|
|
|
#1883 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1884 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Nawijko ja myślę że jesli trafisz na dobra ofertę to warto uzywke kupic bo przecież można pójść z torbami kupując nówki, ja troszkę zabawek dostałam...to przecież, tak jakbym kupila używane. Apropo zabawek -szukam czegoś dla chłopca w zerowce...tak do 70zl max i najlepiej co mi do piatku przyjdzie pomożecie?
|
|
#1885 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też z nim miałam religię w I klasie i chyba w II ciosał u Was słlownictwem i chamstwem? u nas tak ale i tak go lubię, najlepszy jaki był ![]() Dawid ma używane i nowe. Po prostu te używane dobrze wyprałam/umyłam |
|
|
|
|
#1886 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Co mi się stało...nie mogę dodawać fotek? Jak ją dodam to jej nie widzę że załączona...i w rezultacie nie ma jej w moim poście??
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-16 o 07:59 |
|
|
|
#1887 |
|
Zakorzenienie
|
ja hipnotyzuję siuraka Dawida, bo chce mu zanieść mocz do badania, mało sika. A teraz jak mu ten woreczek założyłam, to matka zapomnij że do tego naleję
|
|
|
|
#1888 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Super! Cytat:
![]() My o 6.30 pobudka, młody już zmęczony, ale spać nie chce. |
|||
|
|
|
#1889 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Wysłane z mojego MT11i |
|
|
|
|
#1890 |
|
Zakorzenienie
|
Co do asekuracji to ja mlodego prawie nie asekuruje. Tzn i tak nie jestem w stanie zareagowac momentalnie, musialabym stac przy nim 24/7
ale teraz sie przewraca maks raz, dwa razy na dzien, kwestia jednego dnia bylo, ze sie nauczyl spadac na pupcie czy podpierac rasia i siadac samemu![]() Kurcze laski jak sie wczoraj zacielam nozem do chleba, japierdziu, nigdy sie tak nie ucielam, kroilam bulke do mojej salatki (obzarstwo!!! I mnie pokaralo!) I sie tak wkroilam w palca nawet nie spojrzalam na ta uciecie, od razu maz przylecial z misja ratunkowa, a mi normalnie mroczki przed oczami, slabo, zrobilo sie tak niedobrze, ze myslalam, ze bede wymiotowac przez godz po tym jeszcze mialam taka mega ciezka glowe ze szok. A to tylko durne uciecie!!! (No, nie takie durne bo jak malz to zobaczyl to az przeklnal a on nieprzeklinajacy... Az sie boje dzisiaj jak odwine plaster:/)Piotrus zaczal rozumiec "nie!" Jestem w szoku normalnie. Wczoraj np zaczal na czworaka biec w strone kuwety (baaaardzo go ciagnie do tej "piaskownicy") a my z malzem, Piotrus, nie! A on bidny tak sie zatrzymal, wzrokiem kota ze Shreka na nas i ryk!!! jakie to slodkie bylo! I generalnie myslelismy, ze to przypadek, ale potem jeszcze ze 2razy tak bylo dzisiaj z lampeczka nocna tak, powiedzialam nie, a ten ryk slodkie to <3Moja friend do mnie przyjezdza zaraz Wysłane z mojego HTC ChaCha A810e
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:01.

Podobno "tłumy" były 

łał!!!
śliczny!!!!
A sos czosnkowy uwielbiam 
przez godz po tym jeszcze mialam taka mega ciezka glowe ze szok. A to tylko durne uciecie!!! (No, nie takie durne bo jak malz to zobaczyl to az przeklnal a on nieprzeklinajacy... Az sie boje dzisiaj jak odwine plaster:/)