|
|||||||
| Notka |
|
| Paznokcie Forum, w którym rozmawiamy o pielęgnacji paznokci. Podyskutujmy o malowaniu, kształcie, stylizacji i dominujących trendach w zdobieniu paznokci. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3631 |
|
keep calm and contour on
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Mnie się bardzo podobają Emu, noszę
Poza tym podoba mi się,jak figura w nich wygląda. Natomiast takie typu glany albo workery albo trekingowe są totalnie nie w moim stylu.
|
|
#3632 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Ja emu wypieprzylam po tym jak w nich orła zaliczylam...
|
|
|
|
#3633 |
|
Lwiątko z Cintry
|
no mi to miętki nie przypomina, Aga ma i pokazywała parę razy ---------- Dopisano o 20:15 ---------- Poprzedni post napisano o 20:14 ---------- przepraszam, ale..
|
#3634 | |||||
|
Zakorzenienie
|
a dziękuję no prosiło się Cytat:
![]() jaki słodziak Cytat:
mm jakie ładne o masz, doczytałam ,że wszystko gra na szczęście Cytat:
[1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42817621]Mam dylemat jak na prawdziwą pazurkomaniaczkę przystało:Jak pomalować paznokcie ? No jak ? -Essie A crewed interest -Miyo Let's Dance(załącznik) -Szary Astor - czyyyy może pokazać jakim jestem beztalenciem i namalować kwiatki na białym tak jak ostatnio Coone ?[/QUOTE] kwiatki of kors Cytat:
łoooł Cytat:
mój brat nawet czasami w lecie popierdzielał w glanach ![]() tyle dzieci mi Smu oddała jutro rodzinne foto zrobię dziękuję kochana jeszcze raz pomalowałam już envy ale miałam stracha dziś w pociągu w drodze powrotnej gdy na jakiejś stacji się zatrzymywał widziałam grupę bijących się dresów modliłam się, żeby żaden nie wsiadł, ale niestety wsiadło dwóch i to ulokowali się koło mnie! tak się przestraszyłam, że ledwo oddychałam nie miałby mnie kto obronić nawet, bo w wagonie siedział dziadek z ciotowatym synkiem i jakaś kobieta
|
|
|
#3635 |
|
Zakorzenienie
|
To mój komputer chyba przekłamuje.
|
|
|
|
#3636 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek
Cytat:
A ja dziś Chinki przeglądałam i za Chiny (suuchar ) nie mogłam znaleźć sobie trzeciej (bo dwóm przecie smutno... taa a później narzekanie na brak kasy ), jakoś mnie nie jarają wybitnie ![]() Smok-cmok ![]() ![]() Potwornie wręcz urocze Cytat:
Nie rycz, bo to je najprawdziwsza, jedyna słuszna, prawda ![]() Dziękuję, zapisałam Dzięki
|
|
#3637 | ||
|
leśny stwór
|
Dot.: Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek
Cytat:
![]() haha ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3638 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry
Jest szał Spoko Cytat:
i ja, tak jak Wy szukam akurat butów na jesień/zimę... katorga...
|
|
#3639 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O kurczę... to nie moglaś iść z tego miejsca? |
|
|
|
|
#3640 | |||||
|
Zakorzenienie
|
hello!
zapewniłyście mi całkiem sporą lekturę na wieczór ![]() ---------- Dopisano o 22:33 ---------- Poprzedni post napisano o 22:17 ---------- Cytat:
a Twoje golaski powalają! [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4278075 3] Preziu... Preziu, Preziu, Preziu... Napiszę to co pisałam w klubie... Jesteś jak skrzyżowanie dobrej wróżki i świętego Mikołaja... Chciałam jedną perełkę, Ty mi wysłałaś do tego jeszcze drugą... I to jaką?! Myślałam, że zejdę po otwarciu koperty. Czy Wy to widzicie? Preziowa wpakowała mi do paczki Choose me! - dupka Komety Nie wiem co powiedzieć... Ja nie wiem... jak można być tak cudownym jak Prezio? ![]() [/QUOTE] oj nasz Prezio... ![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4278518 1] A to moje ![]() Metamorphosis Na blogu opis i więcej fot. [/QUOTE] piękność i migdały, mrrr! nie do końca.. autko nam się spsuło na środku skrzyżowania, dwa razy, w centrum Lublina, w godzinach szczytu ![]() miało być rano ![]() ---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:33 ---------- Cytat:
Cytat:
fajnie kryje, dość szybko schnie, no... fajny jest ![]() Cytat:
![]() ten p2 urwał mi wszystko! Cytat:
czemu nie chwaliłaś się, że te kwiatki były takie piękne? co za perfekcja przy skórkach piękne, holo jest mega, a wzorek... wow! ![]() oooo, a dzisiaj z Hanan patrzyłyśmy na tego Blink Blinka Aguś, maluj! |
|||||
|
|
|
#3641 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3642 | |||||
|
Zakorzenienie
|
ale cudo
ale fajniutkie ten Flormar jest cudowny! ![]() szalona! tulę mam nadzieję że już lepiej! ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() nie jest ważny kształt, ważne, żeby pazurki były zadbane Cytat:
![]() Cytat:
nie lubisz, kochasz, prawda?
|
|||||
|
|
|
#3643 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4279827 9]
Co za dzień... trzynasty był wczoraj, nic się nie wydarzyło... to dzisiaj od samego rana musi... [/QUOTE]oj... Cytat:
![]() pierwsząąąą! Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
dziękuję ![]() Cytat:
Cytat:
upominaj się Kochana o top! bo ja zapominam ciągle o tym, dzisiaj sobie przypomniałam!
|
||||||
|
|
|
#3644 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() przepiękne! Cytat:
chociaż moja figura nie wygląda najlepiej w emu, ale i tak je lubię Cytat:
przepraszam, że nie odpisałam na smsa, ale padłam i przeczytałam go dopiero koło 17 pięknie z tymi dresami... dobrze że Cie nie zaczepili ani nic. bardzo się na dworcu nudziłaś? i jak to się stało że pociąg był godzinę później?aaaaaa i prawie zapomnialabym się pochwalić wygrałam lakiery marmurkowe lemaxa łiiii! Edytowane przez smoothly Czas edycji: 2013-09-15 o 23:17 |
|||
|
|
|
#3645 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3646 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3647 |
|
Lwiątko z Cintry
|
żyję na szczęście ![]() nie dałam rady wcześniej no słodkie są ![]() dziękuję gratuluję wygranej ![]() Nie poznaję Was.. Zadnego nowego posta? ![]() Czekam w kolejce do lekarza
look in the mirror, see that badass bitch? that's the only person you should ever worry about. Edytowane przez meeow Czas edycji: 2013-09-16 o 07:43 |
|
|
|
#3648 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3649 | ||||||||
|
Konto usunięte
|
Bry
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cudowny ![]() Cytat:
Przepraszam, ale to jakbym o swojej czytała... Diabeł nie dziecko (nie że złośliwa tylko ogromnie żywiołowa i trochę przy tym niezdara - po mamusi - mieszanka wybuchowa ).Cytat:
O tak o? Nie będzie jawnej publikacji? Szkoda, chętnie bym się dowiedział czego Ty jeszcze nie masz... ![]() Cytat:
![]() No i to całe sedno sprawy Dlatego mnie tak cieszy.Cytat:
Cytat:
![]() O mamo, nadstawiam ręce i czekam aż wskoczy ![]() Cytat:
![]() Fajne kolorki, zwłaszcza Orange Daisy jestem ciekawa ![]() cdn |
||||||||
|
|
|
#3650 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Ok, nadrabiam znowu
![]() Dziękuję! Cytat:
Heheh a mani to taki hiper zbiór ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Pierwsze to jakiś stary pachnący sensique - Lilac cos tam. Plus mgiełka GR 166 (taka jak słynna SB) Dzięki, ale ej twoje też są niczego sobie. Nie wiem co nie tak z kształtem.. dla mnie są w porządku. Cytat:
![]() nooooo nazbierało sie troche Urocze mówisz ![]() [1=5b5d99de58a13445bbbddfb 9cef436b5e5bc9934_64ac8d7 278bfa;42797691] Mgiełka,urocze są [/QUOTE]
|
|
#3651 | ||||||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ciekawe to w sumie. ![]() Bezpieczna i szybka metoda. Ma tylką wadę, ze musi być zielono na dworze. Na szczęście jaskółcze wczesną wiosną już rośnie, do późnej jesieni Cytat:
Hehe, Ja to bardziej dziwię się, ze oddałaś Catrice. Jak dla mnie to on jest bardzo "Twój" DSCF7945.jpg DSCF7946.jpg DSCF7947.jpg Oczywiście bez słońca to upa blada.... Ma bardzo trudny kolor- szarość z odrobina brązu i fioletu. Do tego delikatny złoty szimerek.... Mrr Ja też ![]() Jaki brytan! Cytat:
Wsszystkiego naj naj Viv! Cytat:
Brat też OMG!!! Dziękuje Smoo
Jeśli znajdziesz link w przypadkowym słowie w moim poście, to jest to ukryta reklama wstawiona przez Wizaż. Gdy chcę się czymś podzielić link wstawiam pod słowo KLIK. 04.11.2015 Edytowane przez Śniegowa Czas edycji: 2013-09-16 o 08:40 |
||||||
|
|
|
#3652 | |
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
O północy? Co sie stało? |
|
|
|
|
#3653 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
A w zimie też pomykam w trekkingowych... no albo w glanach. W kozaczkach to ja mogę się co najwyżej połamać ![]() Ładniutkie ![]() Cytat:
|
|||
|
|
|
#3654 |
|
Oby do wiosny
|
[1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282603 6]
Czy to piaskowe kwiaty? Ekstra Tak. Z piaseczku Paese |
|
|
|
#3655 |
|
Lwiątko z Cintry
|
Odp: Pokażcie pazurki... Ale te naturalne - cz. XXII + przeogromna dawka plotek!
Nef, rob kwadraty
kocham je u Ciebie ![]() Sniegowa, niee od 7:40 kwitne w przychodni.. Czekam na pobranie krwi wlasnie i moj brzuch wykonuje salto pazurki zobacze w domu bo nie otwieraja mi sie zalaczniki Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3656 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() [1=a40adf61f4fa839fc993774 57d0e94ddcb8a5d57;4282579 4] Przepraszam, ale to jakbym o swojej czytała... Diabeł nie dziecko (nie że złośliwa tylko ogromnie żywiołowa i trochę przy tym niezdara - po mamusi - mieszanka wybuchowa ).[/QUOTE] Dokładnie ![]() Śniegowa bezkształtne gdyż miały być początkowo róże czyli bardziej okrągłe dlatego nie robiłam płatków, a później mi się spieszyło, na żywo wyglądało lepiej
|
|
|
|
|
#3657 | |||
|
Zakorzenienie
|
chciałam, ale siedziałam jak wryta
bałam się, że za bardzo zwrócę sobą ich uwagę wstając ![]() hihih dziękuję Cytat:
noo szczęście miałam ojj bardzo ale za to na 99% aktorka z Pierwszej Miłości zapytała mnie, czy w tej kasie sprzedają bilety regionalne ouu gratuluję Cytat:
trafia na wish, bo nie mam takiego koloru nawet ![]() Izaaa nie zacytowało mi Cię wcxzoraj! cudne te kwiatki ---------- Dopisano o 09:12 ---------- Poprzedni post napisano o 09:08 ---------- Cytat:
wrzucam glitter envy. strasznie ciężko mi go sfotografować, bo wychodzi mega neoniasty. nie widać drobin, bo słońca ni ma :< ale i tak jest przeboski ![]() ![]()
Edytowane przez Hanan26 Czas edycji: 2013-09-16 o 09:16 |
|||
|
|
|
#3658 | |||
|
Oby do wiosny
|
Cytat:
Od 7,40 do 9....? ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Dzięki. O. Jak piach wygląda ![]() Fajnie |
|||
|
|
|
#3659 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Spamiary
![]() Cytat:
Często w Hebe jest w promocji Cytat:
Cytat:
Capaj capaj warto Cytat:
![]() Cytat:
Trzeba było zatankować ![]() Dziękuję Smuciu jak tylko troszkę podrosną ![]() Cytat:
Cytat:
Ja też właśnie szykują się do snu zimowego??
|
|
|
#3660 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Paznokcie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:29.

Poza tym podoba mi się,jak figura w nich wygląda. Natomiast takie typu glany albo workery albo trekingowe są totalnie nie w moim stylu.

jutro rodzinne foto zrobię
gdy na jakiejś stacji się zatrzymywał widziałam grupę bijących się dresów
tak się przestraszyłam, że ledwo oddychałam
Staram się blogować kuliarnie
), jakoś mnie nie jarają wybitnie 

mam nadzieję że już lepiej!
są malutkie, ale urocze!