|
|||||||
| Notka |
|
| Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#811 | |||
|
Zadomowienie
|
Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Cytat:
![]() ale to taki optymalny czas, więc muszę się wziąć za to już, bo potem będzie za późno ![]() ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
![]() Ale do sylwka to już muszę moje "dream body" mieć, rocznicę 5 z moim mężczyzną mam, a on kolejnego roku moich psiochów i fochów na punkcie wagi już chyba nie zniesie ---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ---------- Cytat:
Uda, uda! Ja mam mnóśtwo motywacji, będziemy się nawzajem pilnować musi nam się udać. ![]() Ja szczerze rozmawiałam dziś z moją mamą apropos mojego objadania- mama zauważyła, że trochę utyłam, podpytała i tak wyszlo. cośtam wiedziała na ten temat, ale dzis tak szczerze jak na spowiedzi jej się wygadałam. Troche była wystraszona, jak jej powiedziałam co zjadłam na wieczór przed egzaminem, albo, że jak się stresowałam i myślałam sobie boże, nie zdam, będę rok powtarzac" i żeby jakoś sobie polepszyć humor to jechałam o 3 do Mc Donalda.. no ale powiedziała mi, że teraz to ona się za mnie weźmie porządnie. także liczę na to, że to troche też mnie naprostuje. Muszę skurczyć trochę żołądek, żeby nie czuć się ciągle wściekle głodna i będzie ok ![]() Lecę spać, dobranoc!
|
|
|
#812 | ||
|
Tajka
|
Właśnie skończyłam obierać 1kg orzeszków ziemnych.
Będę robić rano masło orzechowe. Moje paluchy
|
|
#813 | ||||
|
Czekoladoholik
|
Cytat:
---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ---------- Cytat:
ogarniamy się bo Sylwester za pasem ![]() ---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ----------
![]() Ś: 2 kromki ciemnego chleb z humusem + kawa i rumianek. ---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ---------- Na nowy start dostałam @
|
|
|
#814 |
|
Zakorzenienie
|
oj okres na nowy start nie brzmi fajnie
też mam wesele w sobote.. |
|
|
|
#815 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Nadrobiłam Was, ale coś mi się pisać nie chce no ale coś skrobnę dla wszystkich za ćwiczenia ![]() a teraz spinamy du.pki i jedziemy z koksem do Sylwestra ![]() pipson, motywacja nie spada, nieee trza się w końcu ogarnąć, bo ileż można się bujać mój TŻ też chyba nie zniesie kolejnych miesięcy moich narzekań Agila, kurcze nie wiem co Ci poradzić bo z tego co piszesz to naprawdę super jesz, pilnujesz się... może organizm ześwirował na tej SB? Tak jak Natalka radzi- podkręć swój metabolizm trochę większą kalorycznością, a potem utnij- może pomoże? Trzeba próbować, trzymam by w końcu zaczęło spadać ![]() tulipanku, zdrówka! mam nadzieję, że dziś trochę lepiej ![]() Kasia, jak zdrówko? teraz taki czas, że zaczną się przeziębienia i grypy... oby nas nie rozłożyło ![]() I co, nakupili coś na tym targu? ![]() Smażenie powidełek powiodło się? a ile cukru Ty dajesz? Łer is Traxx? o innych dziewczynkach nie wspomnę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
|
|
|
#816 |
|
Zakorzenienie
|
Hej, ja już po śniadaniu, nie wiem czy jutro nie skoczę do lekarza
Ale dzisiaj jeszcze nie Heroine dziękuję za troskę Może zrób tak jak mówią Dziewczyny?
|
|
|
|
#817 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
. dużo roboty z takim masłem, poza obierniem orzeszków? Melduję wstanie wcześnie i pyszne śniadanko: bułka ciemna z mozarellą z piekarnika
|
|
|
#818 | |||
|
Tajka
|
Cytat:
Najpierw obieram, potem prażę, mielę/miksuję, dosalam. Ostatnio dodałam też oliwy z oliwek, bo tłuszczu za dużo mi nie chciały oddać
|
|
#819 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zawsze możesz liczyć na wsparcie![]() Na bank będzie ekstra wyglądać w sobotę ![]() A my się spinamy ostro i w sylwka będziemy laski, żeby nie było płaczu, jak rok temu 1 stycznia hej
|
|
|
|
|
#820 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() mi tez jakoś dziś nie chce się pisać...ta pogoda nie nastraja...i czuję się jak wieloryb...taki dzień...ehh.nie lubię tego... ![]() dzięki,ze zdrówkiem chyba ok nie rozłożyło mnie,ale trzeba dbać o siebie![]() brat kupił garniak-bo idzie na 3 wesela,co tydzień ma,począwszy od 28 września... ja moje powidła będę smażyć jeszcze ze 2 dni- a cukru to nie wiem ile dam,zależy jak będą smakować pod koniec smażenia-wg książki trzeba dać 10-15 dkg na 1 kg śliwek a jak Twoje powidła?już w słoikach? ile Ci wyszło z tych 2 kg?no,gdzie te dziewczyny się podziały? |
|
|
|
|
#821 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie Sloneczka
![]() Ja po sobotnim zastrzyku myslalam ze umre...nawet synowi powiedzialam ze jak by mama upadla to zeby dzwonil po pogotowie albo lecial po sasiadow.... dzis juz jest w miare chociaz pielegniarka rano nie podala zastrzyku jak jej powiedzialam jak sie czulam. Mialalm isc jeszcze popoludniu do lekarki ale mam L4 do jutra wiec i tak musze isc do kontroli wiec nie bede latac bez potrzeby... Pozatym postanowilam poszukac innej pracy i wlasnie pisze CV
|
|
|
|
#822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dobrze, że jak coś masz maego mężczyznę w domu, który by działał w razie potrzeby![]() oo a gdzie skladasz ?
|
|
|
|
|
#823 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a gdzie składasz cv? |
|
|
|
|
#824 |
|
Konto usunięte
|
Hej dziewczyny
![]() Myślałam, że napiszę do Was dopiero za miesiąc bo net mi świruje i strony się strasznie powoli otwierają co strasznie denerwuje Przyjechał w sobotę mój sąsiad i przywiózł paczuszkę dla mnie z pysznościami z PL Ciasteczka, chude swojskie wędlinki, ser biały, pierogi babci, krokiety, sałateczki i te sprawy No i dekoder do tv bo smutno wieczorami, a net i tak kiepsko chodzi więc tutaj już nie obejrzę filmów czy seriali Jeszcze miałam gości więc trochę podzieliłam się wczorajszym obiadkiem i ciastem ![]() Wczoraj ćwiczyłam, ale jakoś nie liczyłam co i jak (muszę powoli przestać podliczać to i żyć na bieżąco) Dzisiaj także zdrowe śniadanko: ciemny chlebek, polędwiczka, twaróg, pomidor Teraz popijam melisę, później kawka i ciasteczko będzie Dzisiaj na wadze 69,8kg I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie
|
|
|
|
#825 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja też się dzisiaj czuję jak słoń a to wszystko przez to, że ostatnie dni były słaaabe pod względem dietetyczności czuję się ciężko... boziiu, jak to ciężko jest się ogarnąć ale jakoś trzeba bo już mam dość wystającego brzucha ![]() No trzeba trzeba ![]() Ooo, weeeselny klimat też bym poszła na jakieś wesele ![]() A daj spokój ![]() Cytat:
To powodzenia w szukaniu pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.' Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
|
||
|
|
|
#826 | ||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Anulciak, to poważna zmiana, ale może dzięki temu znajdziesz coś lepszego
trzymam kciuki!Kasia, każdy ma gorsze dni myśl o pozytywach mozesz teraz zajesc smutki, ale mozesz tez pocwiczyc a na sylwestra miec wymarzona sukienkę ![]() Trax, fajnie ze zmieniło Ci sie podejście a swojskie Jadlo najlepsze!Ja wlasnie idę na uczelnie po wpis, wracając musze jeszcze zajść w 2miejsca wiec łącznie wyjdzie mi z 5km pieszo :p póki nie będzie śniegu i jakiejś tragicznej pogody to postanowiłam nie kupować miesięcznego Wczoraj obejrzałem filmik na YouTube 'odważ sie żyć' i czułam sie jakby narrator mówił do mnie... Typowo opisywał moje problemy i lenistwo. Masakra a dzis juz mega motywacja, nie bede sie poddawać przez jakieś slodycZe, czy fastfoody! Przecież mam swój rozum i nie pozwolę by takie rzeczy za mnie decydowały! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#827 |
|
Zakorzenienie
|
traxx, jesteś
ooo, paczuszka z Polski to masz wyżerkę ![]() Za wagę jest dooobrze ![]() Do wszystkiego człowiek się może przyzwyczaić oczywiście fajnie jest przyjechać, odwiedzić bliskich i znajomych, bo też jeszcze tęsknię, ale już przyzwyczaiłam się do innego życia. Samodzielnego z TŻ-tem
|
|
|
|
#828 | |
|
Konto usunięte
|
No baaaa
![]() ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#829 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42827861]Hej dziewczyny
![]() Myślałam, że napiszę do Was dopiero za miesiąc bo net mi świruje i strony się strasznie powoli otwierają co strasznie denerwuje Przyjechał w sobotę mój sąsiad i przywiózł paczuszkę dla mnie z pysznościami z PL Ciasteczka, chude swojskie wędlinki, ser biały, pierogi babci, krokiety, sałateczki i te sprawy No i dekoder do tv bo smutno wieczorami, a net i tak kiepsko chodzi więc tutaj już nie obejrzę filmów czy seriali Jeszcze miałam gości więc trochę podzieliłam się wczorajszym obiadkiem i ciastem ![]() Wczoraj ćwiczyłam, ale jakoś nie liczyłam co i jak (muszę powoli przestać podliczać to i żyć na bieżąco) Dzisiaj także zdrowe śniadanko: ciemny chlebek, polędwiczka, twaróg, pomidor Teraz popijam melisę, później kawka i ciasteczko będzie Dzisiaj na wadze 69,8kg I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie [/QUOTE]hej,fajnie,że jesteś ![]() ooo,pyszności z PL ![]() za ćwiczeniato fajnie,że w końcu dobrze się tam czujesz |
|
|
|
#830 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() nie wątpię,że są pyszne ciekawe ile u mnie wyjdzie![]() ![]() Cytat:
supr taki spacer muszę znaleźć ten filmik |
||
|
|
|
#831 |
|
Zakorzenienie
|
W sumie do niewiem... myslalam o jakis duzych sklepach na magazyny, do wykladania towaru albo do firm np na recepcje. Narazie to taki spontan bo chcodzi mi poprostu o wieksze zarobki...
|
|
|
|
#832 |
|
Zakorzenienie
|
powoli mi to sprzątanie idzie.. kurczę dopinam się w jednych spodniach, jest dobrze, teraz trochę te uda zgubić
o niee, nie poddam się tym razem, może nie chiudnę szybko, ale mam nadzieję trwale wszystko w moich rękach, dziewczyny przekazuję Wam moją motywację
|
|
|
|
#833 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie co spotkalam moja kolezanke. Niewidzialysmy sie ponad 2 lata. Nie poznala mnie
stwierdzila ze polowe mnie nie ma, ze mam zab.iste nogi i ze pewnie rozmiar 40![]() Normalnie jak mi sie milo zrobilo szok
|
|
|
|
#834 | |||
|
Zakorzenienie
|
Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII
Heroine, doskonale to rozumiem
chyba każdy tak ma. Ja jak przenosilam sie do Warszawy na studia to tu miałam 2 znajomych.. Ale zaczęły sie studia, nowi znajomi i jakoś tak przywyklam do tego miejsca. Brakuje rodzinki i mojej przyjaciółki ale TŻ sie do mnie przeprowadzi za rok i będzie ok Moja mama tez mi opowiadała ze jak sie przeprowadziła w nowe miejsce a tata wyjechał pracować na meble to siedziała sama w pustym domu i tylko płakała bo nikogo nie miała tam ;p a teraz w zyciu by sie nie przeprowadziła z naszego miasteczka ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ---------- Cytat:
mi tez non stop ktoś slodzi jakbym jakaś bohaterka była cała rodzina to non stop pochwały i gratulacje super uczucie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
|
#835 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tobie sie pisać nie chce?!Jedziemy, jedziemyyy! No musimy sie ogarnać. Ja mojemu to już nawet gitary nie zawracam
|
|
|
#836 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
to na pewno podbudowuje i daje siły do dalszej walki Widziałyście to? :http://www.mojewypieki.com/przepis/d...k-ala-snickers O mój boooożeeee
|
||
|
|
|
#837 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#838 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie lubię pisać na tej klawiaturze, wkurza mnie ![]() Ja też już się hamuję bo coraz częściej mu nerwy puszczają
|
|
|
|
|
#839 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
) I jeśli mi się to mniej więcej uda, to też chcę chodzić na uczelnię na piechotę. Mam do jednego budynku 3,5 km, do drugiego cos lekko ponad 4, także myślę, że dałabym radę ![]() Dobrze gadaaa, polać jej! ![]() ---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ---------- [1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42827861]Hej dziewczyny ![]() Myślałam, że napiszę do Was dopiero za miesiąc bo net mi świruje i strony się strasznie powoli otwierają co strasznie denerwuje Przyjechał w sobotę mój sąsiad i przywiózł paczuszkę dla mnie z pysznościami z PL Ciasteczka, chude swojskie wędlinki, ser biały, pierogi babci, krokiety, sałateczki i te sprawy No i dekoder do tv bo smutno wieczorami, a net i tak kiepsko chodzi więc tutaj już nie obejrzę filmów czy seriali Jeszcze miałam gości więc trochę podzieliłam się wczorajszym obiadkiem i ciastem ![]() Wczoraj ćwiczyłam, ale jakoś nie liczyłam co i jak (muszę powoli przestać podliczać to i żyć na bieżąco) Dzisiaj także zdrowe śniadanko: ciemny chlebek, polędwiczka, twaróg, pomidor Teraz popijam melisę, później kawka i ciasteczko będzie Dzisiaj na wadze 69,8kg I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie [/QUOTE]Krokiety ja z krokietami musze czekać do świąt, u mnie się je tylko w okresie świątecznym robi Ale co sobie przez swięta, sylwestra i styczeń ich pojem, to moje ![]() Squat challenge też planuję od dziś machnąć, bo coś mi celluit wychodzi ![]() ---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- Cytat:
tak się zapuściłam, że to szkoda gadać. serio, jak siadam w dzinsach, to sie rozglądam, czy ktoś blisko nie stoi, żeby w razie czego strzelający guzik mu oka nie wybił Motywację przyjęłam, mam tez trochę swojej, także nie ma źle
|
|
|
#840 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co Ty tu nam wrzucasz
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:23.

nawet, jak nie będzie zawsze idealnie

teraz jak jestem na tej ''diecie'' to się ogarnęłam i na ogół jem zdrowo i w ciągu 21 dni miałam złe cztery, więc tragedii nie ma ale szału też nie. ale pamiętam jak przed dietą chyba cały dzień przeleciałam na słodkim od bułki z jabłkiem rano do batona na wieczór, koszmar
jutro nowy dzień i do dzieła dziewczynki !
boże, nie zdam, będę rok powtarzac" i żeby jakoś sobie polepszyć humor to jechałam o 3 do Mc Donalda.. no ale powiedziała mi, że teraz to ona się za mnie weźmie porządnie. także liczę na to, że to troche też mnie naprostuje. Muszę skurczyć trochę żołądek, żeby nie czuć się ciągle wściekle głodna i będzie ok 

bo z tego co piszesz to naprawdę super jesz, pilnujesz się... może organizm ześwirował na tej SB? Tak jak Natalka radzi- podkręć swój metabolizm trochę większą kalorycznością, a potem utnij- może pomoże? Trzeba próbować, trzymam 

o innych dziewczynkach nie wspomnę
Ale dzisiaj jeszcze nie
. dużo roboty z takim masłem, poza obierniem orzeszków?

bo już mam dość wystającego brzucha