Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 28 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 00:12   #811
pipson
Zadomowienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
dokładnie 3,5 miesiąca zostało, więc laski wiecie ile przez ten czas można osiągnąć? nawet, jak nie będzie zawsze idealnie
No jeślio mnie chodzi, to 3,5 miesiąca to idealny czas na to, żeby zdrowo zrzucić moje ~5 kg,ujędrnić ciało i wygryźć celluit
ale to taki optymalny czas, więc muszę się wziąć za to już, bo potem będzie za późno

---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ----------

Cytat:
Napisane przez anns_ Pokaż wiadomość
słuchajcie Pipsona, dobrze gada! Ja też lubię oversizowe góry, ale do tego leginsy/obcisłe spodnie i wysokie buty Sylwester, sylwestrem, bo pewnie spędzimy go w wąskim gronie, ale 2 dni wcześniej weselicho mojego wujka i tam planuję obcisłą kiecę

Dobranoc
No u mnie weselicho w sobote, więc już po ptokach... Ale mam upatrzona taka kiecę, w której powinnam wyglądać dobrze, bo maskuje biodra i uda, do tego założę jakieś szpile wysokie, type tapety na pysk, że będą do ze mnie szpachlą odrywać rano, do fryzjera chyba idę, także nie ma źle
Ale do sylwka to już muszę moje "dream body" mieć, rocznicę 5 z moim mężczyzną mam, a on kolejnego roku moich psiochów i fochów na punkcie wagi już chyba nie zniesie

---------- Dopisano o 00:12 ---------- Poprzedni post napisano o 00:07 ----------

Cytat:
Napisane przez edyta508 Pokaż wiadomość
dobrze, że nie jestem sama teraz jak jestem na tej ''diecie'' to się ogarnęłam i na ogół jem zdrowo i w ciągu 21 dni miałam złe cztery, więc tragedii nie ma ale szału też nie. ale pamiętam jak przed dietą chyba cały dzień przeleciałam na słodkim od bułki z jabłkiem rano do batona na wieczór, koszmar

mam nadzieję, że się uda nam wszystkim jutro nowy dzień i do dzieła dziewczynki !

Uda, uda! Ja mam mnóśtwo motywacji, będziemy się nawzajem pilnować musi nam się udać.

Ja szczerze rozmawiałam dziś z moją mamą apropos mojego objadania- mama zauważyła, że trochę utyłam, podpytała i tak wyszlo. cośtam wiedziała na ten temat, ale dzis tak szczerze jak na spowiedzi jej się wygadałam. Troche była wystraszona, jak jej powiedziałam co zjadłam na wieczór przed egzaminem, albo, że jak się stresowałam i myślałam sobie boże, nie zdam, będę rok powtarzac" i żeby jakoś sobie polepszyć humor to jechałam o 3 do Mc Donalda.. no ale powiedziała mi, że teraz to ona się za mnie weźmie porządnie. także liczę na to, że to troche też mnie naprostuje. Muszę skurczyć trochę żołądek, żeby nie czuć się ciągle wściekle głodna i będzie ok
Lecę spać, dobranoc!
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 02:12   #812
kisiej25
Tajka

Właśnie skończyłam obierać 1kg orzeszków ziemnych.
Będę robić rano masło orzechowe.
Moje paluchy

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 05:19   #813
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Moje paluchy

---------- Dopisano o 04:24 ---------- Poprzedni post napisano o 04:22 ----------

Cytat:
Napisane przez Elsay Pokaż wiadomość
za wszystkie ćwiczenia

Mnie niestety wpadło dziś trochę niezdrowego znowu ... 3 kawałki ciasta (2 domowego ze śliwkami i jeden jakiegoś kupnego) i trochę lodów.
Idę się myć a potem siadam na dupie i układam plan na najbliższy czas, bo nie ćwiczę ostatnio, jem beznadziejnie i w ogóle Już nie wiem jak się za to odchudznie brać bo nijak mi nie idzie.

ogarniamy się bo Sylwester za pasem

---------- Dopisano o 04:26 ---------- Poprzedni post napisano o 04:24 ----------

Cytat:
ej nie wszystkie straciły motywację ja tam dążę powoli do mojego celu, nie chcę więcej odnosić porażek i znowu się podnosić, mam dość

Ś: 2 kromki ciemnego chleb z humusem + kawa i rumianek.

---------- Dopisano o 05:19 ---------- Poprzedni post napisano o 04:26 ----------

Na nowy start dostałam @

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 06:35   #814
edyta508
Zakorzenienie

GG do edyta508

oj okres na nowy start nie brzmi fajnie

też mam wesele w sobote..
edyta508 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 08:49   #815
heroine86
Zakorzenienie

Dzień dobry

Nadrobiłam Was, ale coś mi się pisać nie chce no ale coś skrobnę dla wszystkich za ćwiczenia a teraz spinamy du.pki i jedziemy z koksem do Sylwestra

pipson, motywacja nie spada, nieee trza się w końcu ogarnąć, bo ileż można się bujać mój TŻ też chyba nie zniesie kolejnych miesięcy moich narzekań

Agila, kurcze nie wiem co Ci poradzić bo z tego co piszesz to naprawdę super jesz, pilnujesz się... może organizm ześwirował na tej SB? Tak jak Natalka radzi- podkręć swój metabolizm trochę większą kalorycznością, a potem utnij- może pomoże? Trzeba próbować, trzymam by w końcu zaczęło spadać

tulipanku, zdrówka! mam nadzieję, że dziś trochę lepiej

Kasia, jak zdrówko? teraz taki czas, że zaczną się przeziębienia i grypy... oby nas nie rozłożyło
I co, nakupili coś na tym targu?
Smażenie powidełek powiodło się? a ile cukru Ty dajesz?

Łer is Traxx? o innych dziewczynkach nie wspomnę
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Moja dusza pachnie Tobą- Aleksandra Steć
heroine86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 08:57   #816
tulipan1994
Zakorzenienie

Hej, ja już po śniadaniu, nie wiem czy jutro nie skoczę do lekarza Ale dzisiaj jeszcze nie Heroine dziękuję za troskę Agila ojej nie wiem co Ci radzic Może zrób tak jak mówią Dziewczyny?
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:28   #817
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Moje paluchy
. dużo roboty z takim masłem, poza obierniem orzeszków?

Melduję wstanie wcześnie i pyszne śniadanko: bułka ciemna z mozarellą z piekarnika

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:31   #818
kisiej25
Tajka

Cytat:
. dużo roboty z takim masłem, poza obierniem orzeszków?

Melduję wstanie wcześnie i pyszne śniadanko: bułka ciemna z mozarellą z piekarnika
Obieranie najgorsze. Ale można kupić już obrane i prażone.
Najpierw obieram, potem prażę, mielę/miksuję, dosalam.
Ostatnio dodałam też oliwy z oliwek, bo tłuszczu za dużo mi nie chciały oddać okazało się, że za krótko mieliłam

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 10:15   #819
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
No jeślio mnie chodzi, to 3,5 miesiąca to idealny czas na to, żeby zdrowo zrzucić moje ~5 kg,ujędrnić ciało i wygryźć celluit
ale to taki optymalny czas, więc muszę się wziąć za to już, bo potem będzie za późno

No u mnie weselicho w sobote, więc już po ptokach... Ale mam upatrzona taka kiecę, w której powinnam wyglądać dobrze, bo maskuje biodra i uda, do tego założę jakieś szpile wysokie, type tapety na pysk, że będą do ze mnie szpachlą odrywać rano, do fryzjera chyba idę, także nie ma źle
Ale do sylwka to już muszę moje "dream body" mieć, rocznicę 5 z moim mężczyzną mam, a on kolejnego roku moich psiochów i fochów na punkcie wagi już chyba nie zniesie

Ja szczerze rozmawiałam dziś z moją mamą apropos mojego objadania- mama zauważyła, że trochę utyłam, podpytała i tak wyszlo. cośtam wiedziała na ten temat, ale dzis tak szczerze jak na spowiedzi jej się wygadałam. Troche była wystraszona, jak jej powiedziałam co zjadłam na wieczór przed egzaminem, albo, że jak się stresowałam i myślałam sobie boże, nie zdam, będę rok powtarzac" i żeby jakoś sobie polepszyć humor to jechałam o 3 do Mc Donalda.. no ale powiedziała mi, że teraz to ona się za mnie weźmie porządnie. także liczę na to, że to troche też mnie naprostuje. Muszę skurczyć trochę żołądek, żeby nie czuć się ciągle wściekle głodna i będzie ok
Lecę spać, dobranoc!
Fajnie, że Twoja mama ma takie podejście zawsze możesz liczyć na wsparcie a te nocne wyprawy do Maca
Na bank będzie ekstra wyglądać w sobotę
A my się spinamy ostro i w sylwka będziemy laski, żeby nie było płaczu, jak rok temu 1 stycznia

hej ja już po sniadaniu, biorę się za sprzątanie, a potem za matmę
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 10:25   #820
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez heroine86 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Nadrobiłam Was, ale coś mi się pisać nie chce no ale coś skrobnę dla wszystkich za ćwiczenia a teraz spinamy du.pki i jedziemy z koksem do Sylwestra

pipson, motywacja nie spada, nieee trza się w końcu ogarnąć, bo ileż można się bujać mój TŻ też chyba nie zniesie kolejnych miesięcy moich narzekań

Agila, kurcze nie wiem co Ci poradzić bo z tego co piszesz to naprawdę super jesz, pilnujesz się... może organizm ześwirował na tej SB? Tak jak Natalka radzi- podkręć swój metabolizm trochę większą kalorycznością, a potem utnij- może pomoże? Trzeba próbować, trzymam by w końcu zaczęło spadać

tulipanku, zdrówka! mam nadzieję, że dziś trochę lepiej

Kasia, jak zdrówko? teraz taki czas, że zaczną się przeziębienia i grypy... oby nas nie rozłożyło
I co, nakupili coś na tym targu?
Smażenie powidełek powiodło się? a ile cukru Ty dajesz?

Łer is Traxx? o innych dziewczynkach nie wspomnę
dzień dobry!
mi tez jakoś dziś nie chce się pisać...ta pogoda nie nastraja...i czuję się jak wieloryb...taki dzień...ehh.nie lubię tego...
dzięki,ze zdrówkiem chyba oknie rozłożyło mnie,ale trzeba dbać o siebie
brat kupił garniak-bo idzie na 3 wesela,co tydzień ma,począwszy od 28 września...
ja moje powidła będę smażyć jeszcze ze 2 dni- a cukru to nie wiem ile dam,zależy jak będą smakować pod koniec smażenia-wg książki trzeba dać 10-15 dkg na 1 kg śliwek
a jak Twoje powidła?już w słoikach?ile Ci wyszło z tych 2 kg?
no,gdzie te dziewczyny się podziały?
kasia77177 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 10:32   #821
anulciak85
Zakorzenienie

Witajcie Sloneczka
Ja po sobotnim zastrzyku myslalam ze umre...nawet synowi powiedzialam ze jak by mama upadla to zeby dzwonil po pogotowie albo lecial po sasiadow....
dzis juz jest w miare chociaz pielegniarka rano nie podala zastrzyku jak jej powiedzialam jak sie czulam. Mialalm isc jeszcze popoludniu do lekarki ale mam L4 do jutra wiec i tak musze isc do kontroli wiec nie bede latac bez potrzeby...
Pozatym postanowilam poszukac innej pracy i wlasnie pisze CV
Stary 2013-09-16, 10:42   #822
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Witajcie Sloneczka
Ja po sobotnim zastrzyku myslalam ze umre...nawet synowi powiedzialam ze jak by mama upadla to zeby dzwonil po pogotowie albo lecial po sasiadow....
dzis juz jest w miare chociaz pielegniarka rano nie podala zastrzyku jak jej powiedzialam jak sie czulam. Mialalm isc jeszcze popoludniu do lekarki ale mam L4 do jutra wiec i tak musze isc do kontroli wiec nie bede latac bez potrzeby...
kurczę wpsółczuję z tymi zastrzykami dobrze, że jak coś masz maego mężczyznę w domu, który by działał w razie potrzeby
oo a gdzie skladasz ?
Stary 2013-09-16, 10:46   #823
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:
Witajcie Sloneczka
hej,oj niedobrze...
a gdzie składasz cv?
Stary 2013-09-16, 10:48   #824
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Hej dziewczyny U mnie weekend troszkę grzeszny, ale spokojny
Myślałam, że napiszę do Was dopiero za miesiąc bo net mi świruje i strony się strasznie powoli otwierają co strasznie denerwuje
Przyjechał w sobotę mój sąsiad i przywiózł paczuszkę dla mnie z pysznościami z PL Ciasteczka, chude swojskie wędlinki, ser biały, pierogi babci, krokiety, sałateczki i te sprawy No i dekoder do tv bo smutno wieczorami, a net i tak kiepsko chodzi więc tutaj już nie obejrzę filmów czy seriali Jeszcze miałam gości więc trochę podzieliłam się wczorajszym obiadkiem i ciastem
Wczoraj ćwiczyłam, ale jakoś nie liczyłam co i jak (muszę powoli przestać podliczać to i żyć na bieżąco)
Dzisiaj także zdrowe śniadanko: ciemny chlebek, polędwiczka, twaróg, pomidor Teraz popijam melisę, później kawka i ciasteczko będzie Dzisiaj na wadze 69,8kg
I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 10:48   #825
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kasia77177 Pokaż wiadomość
dzień dobry!
mi tez jakoś dziś nie chce się pisać...ta pogoda nie nastraja...i czuję się jak wieloryb...taki dzień...ehh.nie lubię tego...
dzięki,ze zdrówkiem chyba oknie rozłożyło mnie,ale trzeba dbać o siebie
brat kupił garniak-bo idzie na 3 wesela,co tydzień ma,począwszy od 28 września...
ja moje powidła będę smażyć jeszcze ze 2 dni- a cukru to nie wiem ile dam,zależy jak będą smakować pod koniec smażenia-wg książki trzeba dać 10-15 dkg na 1 kg śliwek
a jak Twoje powidła?już w słoikach?ile Ci wyszło z tych 2 kg?
no,gdzie te dziewczyny się podziały?

Ja też się dzisiaj czuję jak słoń a to wszystko przez to, że ostatnie dni były słaaabe pod względem dietetyczności czuję się ciężko... boziiu, jak to ciężko jest się ogarnąć ale jakoś trzeba bo już mam dość wystającego brzucha
No trzeba trzeba teraz pogoda taka, że łatwo coś złapać
Ooo, weeeselny klimat też bym poszła na jakieś wesele
A daj spokój ile mogło wyjść z 2 kg śliwek? zanim je do garnka wrzuciłam to z 10 wylądowało w moim brzuchu ostatecznie wyszło 1,5 słoiczka ale są pysznościowe, i co najważniejsze: bez cukru!

Cytat:
Witajcie Sloneczka
O jejku... dobrze, że już lepiej
To powodzenia w szukaniu pracy
'Bo ja jestem Proszę Pana, z tych, co im przysłowiowa cegła na głowę spadnie w drewnianym kościele. A nawet więcej. Ja jestem z takich, co się wypie*dolą i rozbiją łeb- zanim jeszcze do tego kościoła wejdą.'
Stary 2013-09-16, 11:00   #826
anns_
Zakorzenienie

Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Anulciak, to poważna zmiana, ale może dzięki temu znajdziesz coś lepszego trzymam kciuki!
Kasia, każdy ma gorsze dni myśl o pozytywach mozesz teraz zajesc smutki, ale mozesz tez pocwiczyc a na sylwestra miec wymarzona sukienkę
Trax, fajnie ze zmieniło Ci sie podejście a swojskie Jadlo najlepsze!

Ja wlasnie idę na uczelnie po wpis, wracając musze jeszcze zajść w 2miejsca wiec łącznie wyjdzie mi z 5km pieszo :p póki nie będzie śniegu i jakiejś tragicznej pogody to postanowiłam nie kupować miesięcznego
Wczoraj obejrzałem filmik na YouTube 'odważ sie żyć' i czułam sie jakby narrator mówił do mnie... Typowo opisywał moje problemy i lenistwo. Masakra a dzis juz mega motywacja, nie bede sie poddawać przez jakieś slodycZe, czy fastfoody! Przecież mam swój rozum i nie pozwolę by takie rzeczy za mnie decydowały!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

361 min

Stary 2013-09-16, 11:03   #827
heroine86
Zakorzenienie

traxx, jesteś ooo, paczuszka z Polski to masz wyżerkę
Za wagę jest dooobrze
Do wszystkiego człowiek się może przyzwyczaić powiem Ci, że ja po ślubie, jak się przeprowadziłam w rejony TŻ-ta to nie umiałam się odnaleźć... strasznie tęskniłam za domem, za rodzicami... a teraz yyy... jak jestem tutaj to chcę do swojego mieszkanka oczywiście fajnie jest przyjechać, odwiedzić bliskich i znajomych, bo też jeszcze tęsknię, ale już przyzwyczaiłam się do innego życia. Samodzielnego z TŻ-tem i dobrze mi z tym
Stary 2013-09-16, 11:05   #828
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Cytat:
Trax, fajnie ze zmieniło Ci sie podejście a swojskie Jadlo najlepsze!
No baaaa

---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:03 ----------

Cytat:
traxx, jesteś ooo, paczuszka z Polski to masz wyżerkę
Za wagę jest dooobrze
Do wszystkiego człowiek się może przyzwyczaić powiem Ci, że ja po ślubie, jak się przeprowadziłam w rejony TŻ-ta to nie umiałam się odnaleźć... strasznie tęskniłam za domem, za rodzicami... a teraz yyy... jak jestem tutaj to chcę do swojego mieszkanka oczywiście fajnie jest przyjechać, odwiedzić bliskich i znajomych, bo też jeszcze tęsknię, ale już przyzwyczaiłam się do innego życia. Samodzielnego z TŻ-tem i dobrze mi z tym
Ja też doszłam do tego, że tak mogłabym żyć. Jeszcze jakaś praca i już byłoby idealnie
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 11:59   #829
kasia77177
Wtajemniczenie

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42827861]Hej dziewczyny U mnie weekend troszkę grzeszny, ale spokojny
Myślałam, że napiszę do Was dopiero za miesiąc bo net mi świruje i strony się strasznie powoli otwierają co strasznie denerwuje
Przyjechał w sobotę mój sąsiad i przywiózł paczuszkę dla mnie z pysznościami z PL Ciasteczka, chude swojskie wędlinki, ser biały, pierogi babci, krokiety, sałateczki i te sprawy No i dekoder do tv bo smutno wieczorami, a net i tak kiepsko chodzi więc tutaj już nie obejrzę filmów czy seriali Jeszcze miałam gości więc trochę podzieliłam się wczorajszym obiadkiem i ciastem
Wczoraj ćwiczyłam, ale jakoś nie liczyłam co i jak (muszę powoli przestać podliczać to i żyć na bieżąco)
Dzisiaj także zdrowe śniadanko: ciemny chlebek, polędwiczka, twaróg, pomidor Teraz popijam melisę, później kawka i ciasteczko będzie Dzisiaj na wadze 69,8kg
I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie [/QUOTE]
hej,fajnie,że jesteś
ooo,pyszności z PLza ćwiczenia
to fajnie,że w końcu dobrze się tam czujeszjeszcze tylko jakieś zajęcie,praca i będzie super
Stary 2013-09-16, 11:59   #830
kasia77177
Wtajemniczenie

Cytat:

Ja też się dzisiaj czuję jak słoń a to wszystko przez to, że ostatnie dni były słaaabe pod względem dietetyczności czuję się ciężko... boziiu, jak to ciężko jest się ogarnąć ale jakoś trzeba bo już mam dość wystającego brzucha
No trzeba trzeba teraz pogoda taka, że łatwo coś złapać
Ooo, weeeselny klimat też bym poszła na jakieś wesele
A daj spokój ile mogło wyjść z 2 kg śliwek? zanim je do garnka wrzuciłam to z 10 wylądowało w moim brzuchu ostatecznie wyszło 1,5 słoiczka ale są pysznościowe, i co najważniejsze: bez cukru!
no trza się ogarnąć
nie wątpię,że są pyszneciekawe ile u mnie wyjdzie
Cytat:
Kasia, każdy ma gorsze dni myśl o pozytywach mozesz teraz zajesc smutki, ale mozesz tez pocwiczyc a na sylwestra miec wymarzona sukienkę

Ja wlasnie idę na uczelnie po wpis, wracając musze jeszcze zajść w 2miejsca wiec łącznie wyjdzie mi z 5km pieszo :p póki nie będzie śniegu i jakiejś tragicznej pogody to postanowiłam nie kupować miesięcznego
Wczoraj obejrzałem filmik na YouTube 'odważ sie żyć' i czułam sie jakby narrator mówił do mnie... Typowo opisywał moje problemy i lenistwo. Masakra a dzis juz mega motywacja, nie bede sie poddawać przez jakieś slodycZe, czy fastfoody! Przecież mam swój rozum i nie pozwolę by takie rzeczy za mnie decydowały!

nie,nie mam zamiaru zajadać tego dnia,bo to jeszcze bardziej pogłębiło by moją wielorybowatość..
supr taki spacer
muszę znaleźć ten filmik
Stary 2013-09-16, 12:02   #831
anulciak85
Zakorzenienie

W sumie do niewiem... myslalam o jakis duzych sklepach na magazyny, do wykladania towaru albo do firm np na recepcje. Narazie to taki spontan bo chcodzi mi poprostu o wieksze zarobki...
Stary 2013-09-16, 12:04   #832
agulaaaa
Zakorzenienie

powoli mi to sprzątanie idzie.. kurczę dopinam się w jednych spodniach, jest dobrze, teraz trochę te uda zgubić o niee, nie poddam się tym razem, może nie chiudnę szybko, ale mam nadzieję trwale wszystko w moich rękach, dziewczyny przekazuję Wam moją motywację
Stary 2013-09-16, 12:13   #833
anulciak85
Zakorzenienie

Wiecie co spotkalam moja kolezanke. Niewidzialysmy sie ponad 2 lata. Nie poznala mnie stwierdzila ze polowe mnie nie ma, ze mam zab.iste nogi i ze pewnie rozmiar 40
Normalnie jak mi sie milo zrobilo szok
Stary 2013-09-16, 12:20   #834
anns_
Zakorzenienie

Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Heroine, doskonale to rozumiem chyba każdy tak ma. Ja jak przenosilam sie do Warszawy na studia to tu miałam 2 znajomych.. Ale zaczęły sie studia, nowi znajomi i jakoś tak przywyklam do tego miejsca. Brakuje rodzinki i mojej przyjaciółki ale TŻ sie do mnie przeprowadzi za rok i będzie ok
Moja mama tez mi opowiadała ze jak sie przeprowadziła w nowe miejsce a tata wyjechał pracować na meble to siedziała sama w pustym domu i tylko płakała bo nikogo nie miała tam ;p a teraz w zyciu by sie nie przeprowadziła z naszego miasteczka

---------- Dopisano o 12:20 ---------- Poprzedni post napisano o 12:15 ----------

Cytat:
Wiecie co spotkalam moja kolezanke. Niewidzialysmy sie ponad 2 lata. Nie poznala mnie stwierdzila ze polowe mnie nie ma, ze mam zab.iste nogi i ze pewnie rozmiar 40
Wow, super! To mega motywacja mi tez non stop ktoś slodzi jakbym jakaś bohaterka była cała rodzina to non stop pochwały i gratulacje super uczucie

361 min

Stary 2013-09-16, 12:37   #835
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Dzień dobry

Tobie sie pisać nie chce?!
Jedziemy, jedziemyyy! No musimy sie ogarnać. Ja mojemu to już nawet gitary nie zawracam
Stary 2013-09-16, 12:38   #836
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Cytat:
mi tez non stop ktoś slodzi jakbym jakaś bohaterka była cała rodzina to non stop pochwały i gratulacje super uczucie
No super dziewuszki to na pewno podbudowuje i daje siły do dalszej walki

Widziałyście to? :

http://www.mojewypieki.com/przepis/d...k-ala-snickers
O mój boooożeeee
Stary 2013-09-16, 12:39   #837
pipson
Zadomowienie

Cytat:
Fajnie, że Twoja mama ma takie podejście zawsze możesz liczyć na wsparcie a te nocne wyprawy do Maca
Na bank będzie ekstra wyglądać w sobotę
A my się spinamy ostro i w sylwka będziemy laski, żeby nie było płaczu, jak rok temu 1 stycznia

hej ja już po sniadaniu, biorę się za sprzątanie, a potem za matmę
Też się cieszę. Ja jej juz wspominałam, ale moja mama nie do końca rozumiała, że można jedzenie z psychą łączyć- ona ma wszystko zawsze pod linijke, jak wolno zjeść 5 orzechów, to się je 5 choćby nie wiem co. Potrafi sobie odmówić i to dla niej nie problem. Ale wytłumaczyłam, troche się przestraszyła i wierzę, że będzie ok, troche mnie ustawi przez 2 tygodnie, odcukrzy, a potem to już mi będzie od października łatwiej u siebie nie ulegac pokusom jak będę wściekle głodna wracac z uczelni
Stary 2013-09-16, 12:40   #838
heroine86
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Tobie sie pisać nie chce?!
Jedziemy, jedziemyyy! No musimy sie ogarnać. Ja mojemu to już nawet gitary nie zawracam
A no widzisz, jakoś tak nie lubię pisać na tej klawiaturze, wkurza mnie
Ja też już się hamuję bo coraz częściej mu nerwy puszczają
Stary 2013-09-16, 12:45   #839
pipson
Zadomowienie

Cytat:

Jeśli mi się uda poukładac sobie plan na uczelni tak jak sobie właśnie wymyślam (na UJ jest niby tak, że sama się logujesz na przedmioty i sobie sama plan układasz, ale w praktyce to w dniu logowania tak się bydło rzuca, że serwer sie wiesza i zalogowac się na połowe tego co się chce to graniczy z cudem ) I jeśli mi się to mniej więcej uda, to też chcę chodzić na uczelnię na piechotę. Mam do jednego budynku 3,5 km, do drugiego cos lekko ponad 4, także myślę, że dałabym radę
Dobrze gadaaa, polać jej!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42827861]Hej dziewczyny U mnie weekend troszkę grzeszny, ale spokojny
I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie [/QUOTE]

Krokiety ja z krokietami musze czekać do świąt, u mnie się je tylko w okresie świątecznym robi Ale co sobie przez swięta, sylwestra i styczeń ich pojem, to moje
Squat challenge też planuję od dziś machnąć, bo coś mi celluit wychodzi

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Cytat:
powoli mi to sprzątanie idzie.. kurczę dopinam się w jednych spodniach, jest dobrze, teraz trochę te uda zgubić o niee, nie poddam się tym razem, może nie chiudnę szybko, ale mam nadzieję trwale wszystko w moich rękach, dziewczyny przekazuję Wam moją motywację
Hihi, ja tez się dopinam w jednych spodniach, ale u mnie to nie jest powód do dumy tak się zapuściłam, że to szkoda gadać. serio, jak siadam w dzinsach, to sie rozglądam, czy ktoś blisko nie stoi, żeby w razie czego strzelający guzik mu oka nie wybił Ale dość żartów.
Motywację przyjęłam, mam tez trochę swojej, także nie ma źle
Stary 2013-09-16, 12:46   #840
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Widziałyście to? :

http://www.mojewypieki.com/przepis/d...k-ala-snickers
O mój boooożeeee
co Ty tu nam wrzucasz
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości