Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 84 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 09:54   #2491
pati0090
Zakorzenienie

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
ja też pokłócona z Tż.. ale jakoś średnio mnie to rusza bo to nie moja wina (a on oczywiście twierdzi inaczej).. jestem ciekawa tylko jak długo będzie to ciągnął.
też się pokłóciłam wczoraj z Tż o żużel za to że obiecał, że nie będzie się denerwował,a się denerwował błahy powód

---------- Dopisano o 09:54 ---------- Poprzedni post napisano o 09:53 ----------

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Heeeej
Słuchajcie, ogłaszam iż :

08.08.2015 roku Pańskiego wstępuję w związek małżeński !!

Sala "Pod Aniołem"

Mam jaranko

aa i witam nowe PMki

---------- Dopisano o 00:17 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ----------

i joasia-a jak mogę prosić o dopisanie do kalendarza

aaa to razem będziemy brać ślub w ten sam dzień

pati0090 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:55   #2492
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez pati0090 Pokaż wiadomość
też się pokłóciłam wczoraj z Tż o żużel za to że obiecał, że nie będzie się denerwował,a się denerwował błahy powód
Nie szkoda Wam czasu na takie kłótnie ?
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:57   #2493
Talka_22222
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Ale ja mówię o swoim widzeniu związku i tak jak np Talka mówi że jej TŻ nigdzie bez niej nie pójdzie to dla mnie jest dziwne Ale jak napisałaś każdy ma związek na innych zasadach i z tym się zgadzam w 100%
Dlaczego? Na imprezę - w sensie balet to ja ani on sami nie pójdziemy. Do znajomych proszę bardzo. U nas jest też tak dlatego, że my widujemy się tylko w weekendy i dlatego też chcemy być razem cały czas a nie.
Talka_22222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:57   #2494
pati0090
Zakorzenienie

Cytat:
Nie szkoda Wam czasu na takie kłótnie ?
szczerze?! to my tylko takie kłótnie mamy!
od 3,5roku się nie pokłóciliśmy jakoś poważnie bo nie chcemy tracić czasu na to!
albo nie wydarzyło się nic takiego poważnego do kłótni
więc z braku laku dobre i takie kłótnie

Stary 2013-09-16, 09:59   #2495
Kelpie
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
nie no wiadomo, że tak. Odpocząć w sensie, żeby też właśnie trochę zatęsknić itd
bo bycie 24/dobę to trochę dużo, jak np niektórzy razem mieszkają, razem pracują no i wszystko dosłownie razem. No dla mnie byłoby to trochę za dużo
no ale wiadomo, że każdy pracuje, czy tam ma jakieś swoje zajęcia, bez tej drugiej osoby i właśnie w tym czasie może zatęsknić za tą drugą osobą i wtedy też bardziej się docenia ten czas spędzany razem
To my tak mamy, ale szczerze mowiac przez to ze praca na zmiany to nie mamy czasu dla siebie za bardzo.
Lubie tez jak np. ja mam wolne po poludnie a TZ jest w pracy i sama sobie siedze i mam czas dla siebie.

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Kelpie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 09:59   #2496
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Talka_22222 Pokaż wiadomość
Dlaczego? Na imprezę - w sensie balet to ja ani on sami nie pójdziemy. Do znajomych proszę bardzo. U nas jest też tak dlatego, że my widujemy się tylko w weekendy i dlatego też chcemy być razem cały czas a nie.
No po prostu dziwne Nawet jak nie mieszkaliśmy razem to zdarzały się imprezy na które szliśmy razem. Chociażby dlatego że nie wszytskich jego znajomych tolerowałam. Proste
Cytat:
szczerze?! to my tylko takie kłótnie mamy!
od 3,5roku się nie pokłóciliśmy jakoś poważnie bo nie chcemy tracić czasu na to!
więc z braku laku dobre i takie kłótnie
Stary 2013-09-16, 10:12   #2497
iixi
Zakorzenienie

ale tu macie ciężkie tematy z rana..

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 10:15   #2498
Talka_22222
Raczkowanie

Cytat:
No po prostu dziwne Nawet jak nie mieszkaliśmy razem to zdarzały się imprezy na które szliśmy razem. Chociażby dlatego że nie wszytskich jego znajomych tolerowałam. Proste

A my tolerujemy swoich znajomych zazwyczaj i dlatego razem wychodzimy na melo. Dla moich znajomych to normalne i nikogo to nie dziwi. Jak są w stałych związkach też razem wszędzie chodzą. Dziwne to by było - on przyjeżdża do mnie - ja idę gdzieś na melo z koleżankami on np. do klubu go -go z kumplami - szkoda bym nam było naszego czasu, bo wtedy to juz w ogóle bardzo mało bym go widziała. A tak weekendy rekompensują nam nasz brak w tyg. TŻ ostatnio wpadł na szalony pomysł, aby wyjechać na stałe do Wrocławia albo Poznania - odmówiłam, w życiu stąd nie wyjadę, bo to moje miejsce na ziemi. Byłabym daleko od rodziny i znajomych - ciężko by mi było. Za nim tam bym kogoś poznała to bym się zatęskniła na śmierć..
Talka_22222 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 10:15   #2499
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
ale tu macie ciężkie tematy z rana..
A Ty już naumiana wszystkiego
Stary 2013-09-16, 10:19   #2500
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
A Ty już naumiana wszystkiego
niee idę się zaraz uczyć.. ;/

a co do wychodzenia razem - do znajomych owszem wychodzimy sami czasami (ja z dziewczynami, on z kolegami). Ale np na większą imprezę w klubie czy gdzieś to zawsze razem idziemy. albo wspólnie albo nikt no a jak są jakieś domówki u znajomych to zazwyczaj też razem bo w sumie mamy wielu wspólnych znajomych i zazwyczaj wszyscy w parach przychodzą

---------- Dopisano o 10:19 ---------- Poprzedni post napisano o 10:18 ----------

póki co się delektuje kawą bo miałam ciężką noc jakoś spać nie umiałam i się budziłam co chwilę ;/

BLOG

Stary 2013-09-16, 10:24   #2501
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:

póki co się delektuje kawą bo miałam ciężką noc jakoś spać nie umiałam i się budziłam co chwilę ;/
Ja miałam podobnie więc pewnie coś z ciśnieniem
Stary 2013-09-16, 10:44   #2502
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Ja miałam podobnie więc pewnie coś z ciśnieniem
bardzo możliwe.. w każdym razie dawno mi się tak okropnie nie spało.. i jeszcze jakieś durne sny miałam przy okazji.. ;/ najmocniej to od 7 do 8 spałam aż a o 4 rano Tż jeszcze mi herbatkę chciał robić

BLOG

Stary 2013-09-16, 10:55   #2503
Vallotka
Zakorzenienie

Dzień dobry
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 11:10   #2504
pati0090
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
bardzo możliwe.. w każdym razie dawno mi się tak okropnie nie spało.. i jeszcze jakieś durne sny miałam przy okazji.. ;/ najmocniej to od 7 do 8 spałam aż a o 4 rano Tż jeszcze mi herbatkę chciał robić
Mi sie dzisiaj zombi śniło co mnie obudziło i nie mogłam już usnąć za dużo się chyba filmów naoglądałam o tym

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Stary 2013-09-16, 11:13   #2505
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry z niego przyszły mąż Mój też zawsze wstaje ze mną mimo że do pracy idzie
Cytat:
Mi sie dzisiaj zombi śniło co mnie obudziło i nie mogłam już usnąć za dużo się chyba filmów naoglądałam o tym
Drastyczne te sny miewasz
Stary 2013-09-16, 11:16   #2506
iixi
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
ja wczoraj World War Z oglądałam ale na szczęście zombie mi się po tym nie śniły

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

Cytat:
Dobry z niego przyszły mąż Mój też zawsze wstaje ze mną mimo że do pracy idzie
mój wstał bo też nie umiał spać w sumie on przeze mnie spać nie umiał bo się wierciłam cały czas i z łóźka wychodziłam/siadałam/zapalałam światło... dobra.. idę się uczyć.. ;/

BLOG

Stary 2013-09-16, 11:17   #2507
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Heeeej
Słuchajcie, ogłaszam iż :

08.08.2015 roku Pańskiego wstępuję w związek małżeński !!

Sala "Pod Aniołem"

Mam jaranko
super gratulacje

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4282575 0]dzien dobry
ja odwalam, wczoraj plakalam TZ przes skype, ze beznadziejna ze mnie dziewczyna i takie tam. ze cala ta sytuacja niefajna miedzy nami to moja wina. nie wiem czy to przeczytal pewnie tak.....[/QUOTE]
Cytat:
Napisane przez Talka_22222 Pokaż wiadomość
hej lepiej nie mówić dlaczego, bo to trochę wstyd, że tak postąpiłam - raniąc TŻ-ta jedno jest pewne - beznadziejna idiotka ze mnie.
Chyba taki okres na kłótnie. Jest mi tak źle, ale nikomu tego nie powiem, bo mnie ludzie wyśmieją tylko i tyle z tego będę mieć.. żal mi siebie - naprawdę..
oj dziewczyny, każdy miewa gorsze okresy. Pogodzicie się i będzie ok
czasem dobrze się pokłócić, bo potem fajnie jest się godzić

Cytat:
Nie wiem co ci powiedzieć bo nie wiem co dokładnie między Wami zaszło, ale pamiętajcie że skoro chcą żebyście zostały ich żonami to nie jest to byle co, a wiele można wybaczyć i zapomnieć To tylko my kobiety takie jesteśmy że ciągle rozpamiętujemy i wracamy do minionych złych momentów i to facetów wkurza
dokładnie, też mam z tym problem

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
Ja uważam,że jak nie potrafi się wytrzymać z kimś 24 na dobę,to znaczy,że w pewnym momencie ten ktoś zaczyna Cię męczyć. A nie chciałabym w związku być zmeczona,albo nie daj Boże męczyć mojego faceta.
nie no ja z moim TŻtem spokojnie mogę być 24/dobę. Nie wiem jak jedziemy na wakacje czy coś i jesteśmy cały czas razem i ja się cieszę
no ale jakbym np całe życie miała być z nim 24/dobę, bez pracy bez niczego, non stop razem to tego już sobie nie wyobrażam trochę za dużo

Cytat:
Napisane przez Kelpie Pokaż wiadomość
To my tak mamy, ale szczerze mowiac przez to ze praca na zmiany to nie mamy czasu dla siebie za bardzo.
Lubie tez jak np. ja mam wolne po poludnie a TZ jest w pracy i sama sobie siedze i mam czas dla siebie.
no jak praca na zmiany, to i tak się sporo mijacie, więc to w sumie prawie jakbyście nie pracowali razem
mi chodziło o to, że to samo miejsce, te same zmiany, razem jechać do pracy, razem pracować, razem wracać, razem mieszkać, wszystko razem
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 11:18   #2508
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
ja wczoraj World War Z oglądałam ale na szczęście zombie mi się po tym nie śniły

---------- Dopisano o 11:16 ---------- Poprzedni post napisano o 11:14 ----------

mój wstał bo też nie umiał spać w sumie on przeze mnie spać nie umiał bo się wierciłam cały czas i z łóźka wychodziłam/siadałam/zapalałam światło... dobra.. idę się uczyć.. ;/
Teraz to mi go żal
Stary 2013-09-16, 11:20   #2509
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Teraz to mi go żal
czemu?:p jak wychodziłam z łóźka to zapalałam lampkę małą, żeby się nie zabić po drodze

BLOG

Stary 2013-09-16, 11:22   #2510
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
czemu?:p jak wychodziłam z łóźka to zapalałam lampkę małą, żeby się nie zabić po drodze
Zależy jeszcze jak ta lampka jest mała i czy mu po oczach nie świeci Bo jak małą to fakt mniejsze zło niż narobić hałasu zabijając się Ja jak wstaję w nocy do toalety albo po wodę to idę z zamkniętymi oczami haha
Stary 2013-09-16, 11:26   #2511
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Zależy jeszcze jak ta lampka jest mała i czy mu po oczach nie świeci Bo jak małą to fakt mniejsze zło niż narobić hałasu zabijając się Ja jak wstaję w nocy do toalety albo po wodę to idę z zamkniętymi oczami haha
A u nas w nocy jest bardzo jasno bo mamy przy oknie latarnie. Można spokojnie chodzić po domu bez zapalania światła.
Stary 2013-09-16, 11:27   #2512
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
A u nas w nocy jest bardzo jasno bo mamy przy oknie latarnie. Można spokojnie chodzić po domu bez zapalania światła.
a nie macie rolet czy czegoś, żeby zasłonić okna?
ja w nocy muszę mieć na prawdę ciemno, bo inaczej nie usnę

a jak w nocy po coś wstaję, to po ciemku idę
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 11:28   #2513
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Ja mam taką latarnie jedną w sypialni tzn za oknem po drugiej stronie uliczki ale jak się połżę do łóżka to cholerstwo świeci mi prosto w oczy no więc roletę rozwijam do końca co znowu nie podoba się moim kotom bo one w nocy na parapecie leżą i świat nocny podziwiają -jednym słowem nie ma łatwo- a wystarczyłoby żeby ta latarnia była 5 cm w lewo
Stary 2013-09-16, 11:34   #2514
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
a nie macie rolet czy czegoś, żeby zasłonić okna?
ja w nocy muszę mieć na prawdę ciemno, bo inaczej nie usnę

a jak w nocy po coś wstaję, to po ciemku idę
Mamy rolety ale bardzo jasne i w pewnych momentach nawet przezroczyste. Na początku też mi było ciężko się przyzwyczaić ale teraz już jest dobrze.
Stary 2013-09-16, 11:53   #2515
Beezee
Zakorzenienie

siemka
Joasia i Magda ale się z Was ośmiałam i z tego mojego podczytywania obiecuję sobie i Wam że już postaram się nie znikać DZIUBASKI
Witam nowe pm
mnie ostatnio tak tż wkurzał, że szok w sobotę jednak powiedziałam mu co chyba mu trochę dało do myślenia i już jest ok chyba oj bo my się nie kłócimy tylko tak sobie dogryzamy jedno drugiemu
co do znajomych ja mam dużo znajomych nowych, poznałam ich właśnie teraz na dziennych ale to jest taka ekipa, że każdy za każdego dałby się pokroić i każdy każdemu pomaga ile może bezinteresownie, nie myślałam nigdy, że w tym wieku spotkam takich przyjaciół (bo niby przyjaciół najlepszych poznaje się w liceum hehe) ale miałam szczęście. wszyscy lubią mojego i on ich lubi i jest jedna wielka ekipa. a moje kochanie miało mnóstwo kumpli do czasu kiedy zaczął ze mną chodzić bo potem przestał z nimi pić i imprezować tylko czas poświęcał mi i zajął się swoją karierą i on był zły! bo ani wódki nie postawił ani nic. teraz wszyscy robią na drodze kopią rowy, leją asfalt a wieczorami chleją, ochlejmordy straszne więc widać, jacy kumple. kiedyś spotkaliśmy ich na imprezie i mówią do mojego: piwo byś postawił. no kurna mać chłopak pracuje na siebie i będzie tym pijakom jeszcze piwo stawiał paranoja. teraz jeden się wyłamał , znalazł dziewczynę i powiedział mojemu ze dopiero teraz go zrozumiał dlaczego wolał być z dziewczyną niż z nimi. kretyni. tak więc jak balujemy to z moimi kumplami
Stary 2013-09-16, 12:16   #2516
existence
Zakorzenienie

czeeeść obudziłam się po 4 godzinach snu i pierwsze co zobaczyłam jak otworzyłam oczy to cały stół alkoholu no bo przecież pierwsze co trzeba było zrobić po powrocie to wypakować souveniry praskie

super wycieczka była po każdym dniu zwiedzania padałam do spania nawet nie wiedziałam kiedy ale warto było będę płakać jak skończy mi się ciemne piwo i tęsknić za smażonym syrem i kiełbaską wacława
Stary 2013-09-16, 12:22   #2517
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
czeeeść obudziłam się po 4 godzinach snu i pierwsze co zobaczyłam jak otworzyłam oczy to cały stół alkoholu no bo przecież pierwsze co trzeba było zrobić po powrocie to wypakować souveniry praskie

super wycieczka była po każdym dniu zwiedzania padałam do spania nawet nie wiedziałam kiedy ale warto było będę płakać jak skończy mi się ciemne piwo i tęsknić za smażonym syrem i kiełbaską wacława
Za piwo i kiełbaskę podziękuję ale syr jak mi wyślesz to nie wzgardzę
Stary 2013-09-16, 12:31   #2518
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Za piwo i kiełbaskę podziękuję ale syr jak mi wyślesz to nie wzgardzę
haha syr jest mega a pieczona kaczkaaaa, matkooo!
no i załapaliśmy się na specyfik o nazwie
Cytat:
Burčák to czeskie określenie specjalnego napoju winnego – dokładnie moszczu z winogron, półproduktu, który powstaje przy produkcji wina. Nadaje się do picia już kilka dni od rozpoczęcia fermentacji, zawartość alkoholu od 4 do 10 %. Nigdy nie wiadomo w jakiej jesteśmy fazie fermentacji, napój cały czas „pracuje”, co czyni smakowanie go jeszcze bardziej ciekawym.
To dopieroo jeszcze resztówkę udało się do domu przywieść ale o mało co nie rozsadziło butelki tą ciągłą fermentacją
Stary 2013-09-16, 12:46   #2519
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
haha syr jest mega a pieczona kaczkaaaa, matkooo!
no i załapaliśmy się na specyfik o nazwie

To dopieroo jeszcze resztówkę udało się do domu przywieść ale o mało co nie rozsadziło butelki tą ciągłą fermentacją
Kaczka to nie wywołuje we mnie ślinotoków takich jak syr A alkohole no cóż.....kocham Czechy
Stary 2013-09-16, 12:56   #2520
asiaczek87
Zakorzenienie

Witajcie <wychyla się zza stosu papierów na biurku>
Ex ta wycieczka tylko do Pragi czy to jakaś czeska objazdówka była? Rum kupiliście? Najlepszy czeski i karaibski

1.08.2015

asiaczek87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości