|
|
#2551 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
no ale to w sumie fajnie ![]() Cytat:
Cytat:
nie jestem w tej kwestii wybredna ale chodziło mi o smak samego rumu czy tam z colą nie lubię podobnie jak whisky no ale ja ogólnie jeśli chodzi o drinki to preferuję słodkie ![]() a u mnie nie pada deszcz
|
|||
|
|
|
#2552 |
|
Wtajemniczenie
|
A tego problemu akurat nie mam
Jeszcze nigdy w życiu kaca nie miała, choć przyswajalność % w ostatnim czasie dość spadła,już kiedyś pisałam że TŻ odradzał ludziom picie ze mną bo po mnie nawet nie było widać że wypiłam cokolwiek a potrafiłam dużżżooo ![]() ---------- Dopisano o 15:01 ---------- Poprzedni post napisano o 14:59 ---------- Tu się zgodzę Bo jeśli jednak będziecie chcieli w kraju no cóż może już być ciężkawo
|
#2553 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
bo ja ogólnie często nawet po 3 piwach się czuję na drugi dzień jakaś taka niewyraźna z ciężką głową
|
|
|
|
|
#2554 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#2555 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, żyję, funkcjonuję
Co do kłótni, no my ostatnio się posprzeczaliśmy, o głupotę w sumie no ale już jest ok, mieliśmy kilka poważnych kłótni w związku, no ale to już jakiś czas temu, mało się wtedy nie rozpadło wszystko, no ale jakoś daliśmy radę, i od tamtej pory w sumie jest bardzo dobrze. Wczoraj spędziliśmy dzień bardzo intensywnie, wstałam o 14 zjadłam pyszny obiad ugotowany przez Tż-ta później wyszliśmy na miasto, napiliśmy się okropnego piwa z budki pospacerowaliśmy wstępując do różnych knajp, a na koniec poszliśmy do mojej pracy, bo teściowa kończyła też już swoją zmianę i usiedliśmy, tak jak dawniej, i przegadaliśmy bardzo długo, aż ostatni wychodziliśmy z knajpy, wróciliśmy do domu szybkie bara bara i prosto do pracy leciałam
|
#2556 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2557 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a co do bara bara to musi być ![]()
|
|
#2558 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hmmm Po pierwsze to dziękuję za miłe przywitanie ![]() No cóż jesteśmy razem rok czasu, ale znamy się od jakichść 10 lat, bo mieszkamy w jednej miejscowości i mamy do siebie zaledwie 900m Podchody zaczęły się już jakieś 2 no może 3 lata temu, tyle że obydwoje byliśmy w związkach... Mój TŻ jest listonoszem, więc zaczeło się od podawania paczek do wysłania, podawania wpłat itd. Później przez jakiś czas się spotykaliśmy po prostu pogadać albo na imprezach. Jakoś kontakt się urwał i każde zajęło się swoim życiem. W zeszłym roku w wakacje była powtórka z rozrywki do pamiętnej 18 naszego kolegi... Oboje byliśmy na tamtej imprezie i od samego początku imprezy trzymaliśmy się razem, całą imprezę z nim przesiedziałam i właśnie od tamtej pory jesteśmy razem, chociaż nie wiedziałam jak to się skończy bo wiadomo jak to początki, takie niewinne spotkania na piwko itd, ale w ciągu kilku dni już było wiadomo że będziemy razem no i tak zaczął się Nasz związek. ![]() Mamy już załatwioną salę 'Pod wiatrakami' w woj.świętokrzyskim i orkiestrę ![]() Termin 05,09,2015 - jeśli do wesela mnie jego mamusia psychicznie nie wykończy, swoją drogą myślałam że to normalna kobieta, na początku była ok, teraz zaczyna odstwiać numery ale to już inna bajka.[QUOTE=Atomoowka;42819838]Witamy ![]() Jesteśmy imienniczkami OoO podoba Ci się nasze imię ? Bo mi niekoniecznie - bez obrazy ![]() Przepraszam że nie cytowałam wszystkich odp, ale tak dajecie czadu z postami że ciężko nadrabiać
|
|
|
|
|
#2559 | ||
|
Zakorzenienie
|
No, ale o co chodzi Beezee?
![]() Cytat:
Cytat:
. No, chyba, że ktoś ma fajną teściową to nie ma o czym gadać ...
|
|
|
#2560 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2561 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
Najbardziej nas wkurza brak wspolnego urlopu czy problem z wyjazdem na weekend nawet ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2562 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2563 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() jesteście zaręczeni?
|
|
#2564 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No musi, po kłótniach przychodzi czas na godzenie Nie no było na prawdę wczoraj super, i to spotkanie z teściową, odkąd pracujemy w trójkę: ja, teściowa i szwagier to rzadko mamy okazję się spotkać, a u nas takie spotkania, polegają na zabawnych rozmowach, wspominaniu i ogólnie, strasznie to lubię, także tego, na moją teściową nie mogę narzekać. I jej najlepszy tekst wczoraj: "jesteście zdrowi na ciele to dobrze, bo na umyśle to co innego "
|
|
#2565 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
na moją też nie mogę narzekać, ale dłużej niż 2 godziny nie mogę z nią wytrzymać bo NON STOP gada i gada.. nawet filmu przy niej spokojnie nie można obejrzeć bo cały czas komentuje ale za to jak śpię u Tż to nam dobre kanapki zostawia na rano ![]() ---------- Dopisano o 15:37 ---------- Poprzedni post napisano o 15:36 ---------- a bara bara po kłótni jest najlepsze
|
|
#2566 |
|
Raczkowanie
|
Np. w sobotę, poszła na wesele, w środku nocy trzeba było po nią jechać bo jej się nie podobało i miała pretensje do mojego Pawła, że zamówiliśmy sobie pizzę na kolację...
Albo jak jechała na wczasy to synuś musiał w domku całymi dniami z pieskiem siedzieć żeby się nie bał... ![]() wczoraj pojechaliśmy do kolegi do szpitala odwiedzić go(40 km w jedną stronę - wiedziała że jedziemy, sama nas do tego namawiała), to trzeba było po 15 min.wracać odebrać mamusię i tatusia z poprawin a jak już jechaliśmy po nich to się okazało ze jednak jeszcze chcą zostać... |
|
|
|
#2567 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2568 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#2569 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#2570 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
no to oby Cię nie wykończyła
|
|
|
#2571 |
|
Wtajemniczenie
|
A no to w sumie już niedługo
super czas, bo uwielbiam atmosferę świąt
|
#2572 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:42 ---------- Poprzedni post napisano o 15:41 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2573 | |
|
Wtajemniczenie
|
To będzie ciężko skoro macie być 'rodziną', chociaż teściowa to niby nie rodzina, ale jednak
![]() ---------- Dopisano o 15:43 ---------- Poprzedni post napisano o 15:43 ---------- Cytat:
|
|
#2574 |
|
Zakorzenienie
|
Magda nie nic
muszę mojego nauczyć, żeby zawsze mnie przepraszał Ex, bardziej myślałam, że będziemy czekać na jakieś last minute a teraz to nie wydaje mi się, żeby trafić na tanią ofertę na grudzień...Moja teściowa jest spoczko dopóki nie chce za dobrze
|
|
#2575 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
aczkolwiek zdarzyło się, rzadko bo rzadko, że to ja musiałam powiedzieć, żem cham!
|
|
|
#2576 |
|
Wtajemniczenie
|
Z tymi lastami w okresie sylwestra może być ciężko bo zazwyczaj wyjazdy są już na święta bądź po Sylwestrze jeśli chodzi o lasty. Teraz może być większa szansa.
|
#2577 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
a ja nie lubię się długo gniewać, max 30 minut
|
|
#2578 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2579 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale czasem jest naprawdę w porządku, rozmawia normalnie, jest miła i wyrozumiała. Mój chłopak stwierdził że jak nie bierze leków od głupoty to tak ma hehe ![]() |
|
|
|
|
#2580 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]()
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:05.

3 razy na wycieczkach szkolnych (podstawówka, gimnazjum, liceum), raz z mamą, bo nie była i raz przejazdem jak jechałam do Francji
hehe mój był na Majorce ale to za łepka na kolonii. A teraz myślimy ze znajomymi pojechać na sylwka do ciepłych krajów gdzieś, ciekawe jakie będą oferty.
Nie lubicie rumu bo spróbowaliście Cuba libre i nawet to Wam nie smakuje czy tak po prostu nie zaznawszy tego cudownego smaku? 

pospacerowaliśmy wstępując do różnych knajp, a na koniec poszliśmy do mojej pracy, bo teściowa kończyła też już swoją zmianę i usiedliśmy, tak jak dawniej, i przegadaliśmy bardzo długo, aż ostatni wychodziliśmy z knajpy, wróciliśmy do domu szybkie bara bara i prosto do pracy leciałam

...