|
|
#61 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Seks bez zobowiązań, czy warto?
Przykro mi, ale w konfrontacji z 24letnim facetem możesz mieć niewiele do powiedzenia. To nie jest normalne, żeby stary koń pchał łapy w majtki dziewczynce. To jet chore i normalni faceci tego nie robią - nie szukają przypadkowego seksu z dziećmi. On to robi, celowo Cię podpuszcza, więc zakładam, że jego upodobania seksualne i kręgosłup moralny są ukształtowane w specyficzny sposób. Za to, co robi powinien dostać wpier*ol i tyle. To nie jest ktoś, kto nie może znaleźć sobie dziewczyny w swoim wieku. To jest ktoś, kto szuka łatwego seksu i zrobi wszystko, najgorsze świństwo, żeby się spuścić.
|
|
#62 |
|
Konto usunięte
|
ja na twoim miejscu powiedzialabym mu (przez tel albo smsowo?) ze przemyslalam wszystko i mi ten uklad na sex nie odpowiada i ze wolalabym zakonczyc ta znajomosc jesli on nie moze ci nic wiecej ofiarowac.
zobaczysz wtedy jego reakcje,prawdopodobnie sam cie oleje i bedzie po problemie. ps. ciekawe jak bys chciala nie dopuscic do gwaltu lub spuszczenia sie na twarz,facet moze cie pobic i zgwalcic i nic nie zrobisz bedzie mial gdzies twoje niezgadzanie sie.tym tekstem naprawde pokazujesz ze jestes bardzo naiwna i nie masz za grosz wyobrazni. Edytowane przez 7623cb0b746b4d40e529fc123bf669aade741778_65822f07d8014 Czas edycji: 2013-09-15 o 14:36 |
|
|
|
|
#63 |
|
Zakorzenienie
|
popieram by powiedziec moze bratu bedzie latwiej niz ojcu, albo kuzynowi czy starszemu koledze jak wolisz. Meska rozmowa zazwyczaj starczy nie musza az posuwac sie do rekoczynow.
|
|
|
|
|
#64 |
|
Naczelna Nastolatka
|
żadnych kontaktów z tym dupkiem, nie pisz smsów, maili, nie dzwoń. Ty mu zaczniesz tłumaczyć, że układ ci nie pasuje, a on cię przekona, że jednak tego chcesz. Od teraz żadnych kontaktów z nim, nie odpowiadaj na sms, nie odbieraj tel. I niestety dziewczyny mają rację, że w sytuacji sam na sam, nie będziesz miała jak się bronić. On jest większy, silniejszy. Nie narażaj się na niebezpieczeństwo i zakończ tą poronioną znajomość JUŻ TERAZ.
|
|
#65 |
|
Przyczajenie
|
Nie oczekujcie od tego, że nagle zacznę myśleć superrozsądnie, prawda jest taka że jeszcze gówno o życiu wiem, i to co dla was jest juz oczywiste dla mnie niekoniecznie musi juz takie być. Wiem, że muszę to skończyć i zrobię to
|
|
|
|
|
#66 |
|
Naczelna Nastolatka
|
HALO! ziemia do autorki! Przecież już napisałyśmy jak rozsądnie podejść do tej sytuacji, więc nie zasłaniaj się brakiem wiedzy bo to zostało ci dostarczone już. teraz jedynie twój wybór i dbałość o własne zdrowie i bezpieczeństwo.
|
|
#67 | |
|
sissy that walk
|
Toż napisałaś tutaj i starsze ciocie Ci tłumacza, jak to się skonczy i co powinnaś dla swojego dobra zrobić. I zrób to od razu - wykasuj jego numery, zablokuj go gdzie się da. Bo coś czuję, że jak się odezwie, to w moment zapomnisz wszystkie rady i ostrzeżenia.
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#68 | |
|
Przyczajenie
|
Wiem i na prawdę ciesze się że założyłam ten wątek, bo pomogło mi to racjonalnie spojrzeć na tę beznadziejną sytuację
---------- Dopisano o 14:56 ---------- Poprzedni post napisano o 14:54 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 15:08 ---------- Poprzedni post napisano o 14:56 ---------- Napisałam , skończyłam. Chociaż jest mi teraz beznadziejnie wiem że dobrze zrobiłam
|
|
|
|
|
|
#69 | |
|
Zakorzenienie
|
Do uprawiania seksu bez zobowiązań nadają się moim zdaniem jedynie dorosłe kobiety świadome tego, co robią, swoich potrzeb i swoich ciał, a przede wszystkim - swojej struktury psychicznej. I jest ich raczej mniej niż więcej. Wiele dziewczyn myśli, że to tylko zabawa, że na chwilę... i później jest wysyp wątków i dołków, bo jednak nie okazały się tak niezależne, jak chciały być, podczas gdy dla faceta układ pozostał jedynie ff - czyli tym, czym miał być.
Kwestią nadrzędną jest dla mnie to, że masz 16 lat - czyli w ogóle z seksem powinnaś, jak dla mnie, jeszcze choć z rok poczekać. Nie wspominając o tym, że do dorosłej i świadomej kobiety jest ci jeszcze bardzo daleko. Daj sobie spokój jak najszybciej, bo nic z tego układu nie wyniknie dobrego. Cytat:
|
|
|
|
|
|
#70 |
|
Konto usunięte
|
co napisalas?
ze nie odpowiada ci taki uklad na sex i nie chcesz tego kontynuowac? poprostu badz szczera ze soba jesli on zacznie marudzic ze moze zmienisz zdanie to napisz ze nie,ze czujesz sie za mloda na takie uklady i nie chcesz i juz. |
|
|
|
|
#71 |
|
Przyczajenie
|
Że to nie ma sensu i że ja oczekuje czegos innego niż seksu bez zobowiazań, Taki był główny przekaz , sms ogólnie był trochę dłuższy
|
|
|
|
|
#72 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Gratuluję mądrej decyzji, oszczędziłaś sobie wbrew pozorom bardzo dużo złego.
|
|
|
|
#73 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, dziękuję wszystkim za pomoc
Dla odstresowania zabieram się ze znajomymi na koncert, chęci brak ale trzeba wychodzić z domu
|
|
|
|
|
#74 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
![]() Postaw wszystko na jedną kartę i uciekaj od niego! A potem zerwij z nim całkowicie kontakt. |
|
|
|
|
|
#75 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
obyś wytrwała i nie spotkała się więcej z tym ku**sem!! bo czytając Twoje wcześniejsze wpisy miałam obawy, że szukasz usprawiedliwienia, jeśli jednak pójdziesz z nim do łóżka- świetnie rozumiem, że Cię ciągnie do niego, ale wiem doskonale, że "po" czułabyś się fatalnie ![]() swoją drogą faceci to jednak potrafią na prawdę się starać, żeby zaciągnąć dziewczynę do łóżka... i ta nadzieja, że może jednak coś z tego będzie... a po drodze przyszło mi do głowy, że może on się założył z kolegami, że Cię zaliczy... i stąd te ciągłe "powroty"... trzymaj się Dziewczyno i poczekaj na tego, z którym będzie warto
|
|
|
|
|
|
#76 |
|
Przyczajenie
|
Wiem, mam nadzieję, że uda mi się wytrwać i zrobić to z kimś kto będzie mnie kochał a nie tylko porządał mojego ciała
|
|
|
|
|
#77 |
|
Zakorzenienie
|
pisz, jak się odezwie, będziemy wtedy dalej rozpracowywać problem i ciebie wspierać w prawidłowym działaniu
|
|
|
|
|
#78 |
|
Konto usunięte
|
Dokladnie,ja to sie dziwie ze jeszcze nie odpisal ale istnieja dwie opcje albo sie nie odezwie I to oleje(typu jak chcesz mala ja cie do niego zmuszac nie bede) albo bedzie bajerowal ze chce jakiegos glebszego zwiazku zeby osiagnac dwoje cel
|
|
|
|
|
#79 |
|
Inkwizytor
|
Mądra decyzja, wydajesz się być bardzo ogarniętą (jak na swój wiek) młodą kobietą. Bardzo cię proszę nie złam się, olej idiotę i poszukaj sobie normalnego chłopaka w wieku bardziej zbliżonym do Twojego, który będzie Cię kochał.
Szkoda że nie masz starszego brata bo temu bo ktoś powinien temu ku*****i zorganizować niezły wpie***l. Uwierz mi, ŻADEN normalny 24-latek nie chce intymnej relacji z 16 - latką, chociażby była nie wiem jak ładna i dojrzała emocjonalnie. Pozdrawiam i bardzo mocno trzymam za Ciebie kciuki.
“Never forget what you are, for surely the world will not. Make it your strength. Then it can never be your weakness. Armor yourself in it, and it will never be used to hurt you.” Martin wymianka książkowa Edytowane przez verda Czas edycji: 2013-09-15 o 17:35 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#80 | |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
Cytat:
a powiedz mi, co ten facet Ci daje, że tak abrdzo nie możesz mu odmówić? |
|
|
|
|
|
#81 |
|
BAN stały
|
Dziewczyno, facet po dwudziestce chce się z tobą przespać. Zrobi to, gadając to, co chcesz usłyszeć, boś młoda i naiwna. Potem może zrobi to jeszcze parę razy, gadając to, co chcesz usłyszeć, bylebyś mu dała - jeśli mu się to spodoba. Tyle z jego strony. Zrób, co chcesz, tylko potem nie miej do niego pretensji, bo on określił się jasno. Może nie powinien traktować dziecka jak dorosłej kobiety, ale cóż - chce mu się, więc zrobi co trzeba, by cię przelecieć. Przepraszam za ostre słowa, ale chyba jesteś ślepa.
|
|
|
|
|
#82 |
|
ReklaMO(D)żerca.
|
no przestań. młoda, trochę naiwna dziewczyna otworzy się przed facetem, który chce tylko, żeby poczuć ten jej ciepły, wilgotny środek...
|
|
|
|
|
#83 |
|
Zakorzenienie
|
Dobrze robisz
Oby się już nie odzywał więcej do Ciebie.Seks bez zobowiązań naprawdę jest tylko dla pewnej grupy ludzi, nawet stare konie które niejedno już przeżyły często się w takim układzie koniec końców gubią, a konsekwencje bywają opłakane. |
|
|
|
|
#84 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 23:50 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:53 ---------- Poprzedni post napisano o 23:50 ---------- Generalnie rzecz biorąc jakoś się trzymam, wyszłam z domu, trochę zapomniałam, choć gdzieś tam w środku cały czas on siedzi Usunęłam numer (teraz daj Boże by nic nie napisał), skasowalam smsy tak namiętnie zapisywane w archiwum, usunęłam "naszą" piosenkę, staram się nie myśleć, choć co chwilę jakiś drobiazg mi przypomina o tym co było. Niejeden wieczór pewnie jeszcze przeryczę gapiąc się w ścianę...---------- Dopisano o 23:55 ---------- Poprzedni post napisano o 23:53 ---------- Jeszcze raz Wam dziękuję, bo gdyby nie Wy nie podjęłabym takich działań
|
||
|
|
|
|
#85 | |
|
Hrodebert
|
Cytat:
zabaweczka . |
|
|
|
|
|
#86 |
|
Zakorzenienie
|
no tak, taki 24latek na pewno ma ochotę na młodą dziewicę. Nie dawaj mu tej przyjemności ;|
odpisał?
Edytowane przez maszToCoChcesz Czas edycji: 2013-09-16 o 11:13 |
|
|
|
|
#87 |
|
Zakorzenienie
|
Swinia z niego.
Moim zdaniem on jeszcze sie odezwie, zbyt łatwą byłas ofiara, zbyt łatwo dawałas sobą manipulowac, zeby miał Cie tak od razu wypuscic, kiedy prawie osiagnąc cel. Durny nie jest, wie, ze kilka słow z jego strony, a tu juz polecisz w skowronkach. Byc moze celowo Cie przetrzymuje, zebys przemyslała decyzję i zobaczyła, co tracisz.Wg mnie on sie jeszcze odezwie, a Ty i tak polecisz, bo zabrnełas dosyc daleko i musiałabys sie wykazać siła charakteru, zeby to skonczyć ( której nie masz, o czym swiadczy to, ze dałas sie wciagnąc w szkodliwy dla Ciebie układ nie dajacy Ci w zasadzie nic z tego, czego pragniesz).Tak czy inaczej trzymam kciuki zebys wytrwała, nie okazała sie kolejna naiwna gąska i nie niszczyła sobie psychiki. |
|
|
|
|
#88 |
|
Raczkowanie
|
Żaden normalny dorosły facet nie proponuje nastolatce seksu , tym bardziej bez zobowiązań. On nic do Ciebie nie czuje , zaproponował seks by cię poprostu przelecieć . Szuka wrażeń . Wymiksuj się szybko z tego , powiedz mu że nie chcesz i tyle. Facetowi zależy tylko na jednym , chciałabyś stacić dziewictwo ( coś co masz najważniejszego ) z kimś do kogo nic nie czujesz? wątpie. Tym bardziej , że jesteś jeszcze młoda i znajdziesz sobie chłopaka do którego poczujesz ` to coś ` a potem będziesz żałować że zrobiłaś to z tym facetem.
|
|
|
|
|
#89 |
|
Zakorzenienie
|
Mądra decyzja
tylko teraz nie daj się "złamać"
|
|
|
|
|
#90 |
|
Przyczajenie
|
Tylko, że największy problem w tym, że coś do niego czuję...
UWAGA, ODPISAŁ: "Aha spoko, jak wolisz, ale pamiętaj jakbyś się chciała kiedyś zabawić to pisz" Ehh... ciężko dzisiaj mi było w szkole |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 03:19.

Dla odstresowania zabieram się ze znajomymi na koncert, chęci brak ale trzeba wychodzić z domu

tylko teraz nie daj się "złamać"