Spam, ćwiczenia, czasem sjesta - zabłyśniemy na Sylwestra! cz. VII - Strona 29 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Dietetyka > Wspólne odchudzanie

Notka

Wspólne odchudzanie Forum dla osób, które się odchudzają grupowo. Pamiętaj: diety muszą być zgodne z zasadami zdrowego odżywiania. Pisz o dietach powyżej 1000 kcal.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 12:47   #841
pipson
Zadomowienie

Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Cytat:
Napisane przez anulciak85 Pokaż wiadomość
Wiecie co spotkalam moja kolezanke. Niewidzialysmy sie ponad 2 lata. Nie poznala mnie stwierdzila ze polowe mnie nie ma, ze mam zab.iste nogi i ze pewnie rozmiar 40
Normalnie jak mi sie milo zrobilo szok
brawo! Och, ile ja bym dała, żeby usłyszeć podobne słowa... Ale też mam motywację, widziałam sie pare dni temu z koleżanką, ktorej z rok niee widziałam, ona schudła 6 kg co prawda tylko, ale bardzo to po niej widac, nóżki chudziutkie, rewelacja. Schudła tak, że aż mówi, że chciałaby ciut przytyć bo wszystkie ciuchy co miała na niej wiszą. Co ja bym dała, żeby mieć takie problemy Niemniej, to Ci gratuluję, takie słowa mega motywują
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 12:47   #842
agulaaaa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pipson Pokaż wiadomość
Jeśli mi się uda poukładac sobie plan na uczelni tak jak sobie właśnie wymyślam (na UJ jest niby tak, że sama się logujesz na przedmioty i sobie sama plan układasz, ale w praktyce to w dniu logowania tak się bydło rzuca, że serwer sie wiesza i zalogowac się na połowe tego co się chce to graniczy z cudem ) I jeśli mi się to mniej więcej uda, to też chcę chodzić na uczelnię na piechotę. Mam do jednego budynku 3,5 km, do drugiego cos lekko ponad 4, także myślę, że dałabym radę
Dobrze gadaaa, polać jej!

---------- Dopisano o 12:43 ---------- Poprzedni post napisano o 12:41 ----------

Krokiety ja z krokietami musze czekać do świąt, u mnie się je tylko w okresie świątecznym robi Ale co sobie przez swięta, sylwestra i styczeń ich pojem, to moje
Squat challenge też planuję od dziś machnąć, bo coś mi celluit wychodzi

---------- Dopisano o 12:45 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

Hihi, ja tez się dopinam w jednych spodniach, ale u mnie to nie jest powód do dumy tak się zapuściłam, że to szkoda gadać. serio, jak siadam w dzinsach, to sie rozglądam, czy ktoś blisko nie stoi, żeby w razie czego strzelający guzik mu oka nie wybił Ale dość żartów.
Motywację przyjęłam, mam tez trochę swojej, także nie ma źle
dobre z tym guzikiem
eee to fajnie, jaby udało Ci się z tym planem no i dobry pomysł z tymi spacerkami
agulaaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 12:57   #843
anulciak85
Zakorzenienie

Kurcze mam w lodowce pierogi z serem i truskawkami i mysle czy moge je zjesc...
Ostatnio jak mam dziwne smaki to wypijam kubek wody i mi przechodzi
A snickersa widzialam na FB
Stary 2013-09-16, 13:02   #844
kisiej25
Tajka

Wstałam (z łóżka) ok godziny siódmej.
Załatwiłam telefonicznie parę spraw.
Koło 8 zjadłam 300g serka wiejskiego z jabłkiem i cynamonem.
Przejrzałam oferty pracy ( z tamtym wcześniejszym nie wyszło) i studia.
Zrobiłam codzienny przegląd blogów.
Zjadłam drugie śniadanie w formie jajecznicy z trzech białek na jogurcie jovi z kiełkami słonecznika.

Pogoda paskudna, aż chce się schować pod kocem z kakao i dużą dawką czekolady...

kisiej25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:03   #845
pipson
Zadomowienie

Heroine, w łeb dostaniesz zaraz za wrzucanie tu takich pyszności. Miałyśmy sie od dziś ogarniać, a nie kusić
pipson jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:16   #846
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Witajcie Sloneczka
Ja po sobotnim zastrzyku myslalam ze umre...nawet synowi powiedzialam ze jak by mama upadla to zeby dzwonil po pogotowie albo lecial po sasiadow....
dzis juz jest w miare chociaz pielegniarka rano nie podala zastrzyku jak jej powiedzialam jak sie czulam. Mialalm isc jeszcze popoludniu do lekarki ale mam L4 do jutra wiec i tak musze isc do kontroli wiec nie bede latac bez potrzeby...
Pozatym postanowilam poszukac innej pracy i wlasnie pisze CV
Przedłuży Ci zwolnienie? Bo chyba nie wrócisz jutro do pracy?

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:10 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42827861]Hej dziewczyny U mnie weekend troszkę grzeszny, ale spokojny
Myślałam, że napiszę do Was dopiero za miesiąc bo net mi świruje i strony się strasznie powoli otwierają co strasznie denerwuje
Przyjechał w sobotę mój sąsiad i przywiózł paczuszkę dla mnie z pysznościami z PL Ciasteczka, chude swojskie wędlinki, ser biały, pierogi babci, krokiety, sałateczki i te sprawy No i dekoder do tv bo smutno wieczorami, a net i tak kiepsko chodzi więc tutaj już nie obejrzę filmów czy seriali Jeszcze miałam gości więc trochę podzieliłam się wczorajszym obiadkiem i ciastem
Wczoraj ćwiczyłam, ale jakoś nie liczyłam co i jak (muszę powoli przestać podliczać to i żyć na bieżąco)
Dzisiaj także zdrowe śniadanko: ciemny chlebek, polędwiczka, twaróg, pomidor Teraz popijam melisę, później kawka i ciasteczko będzie Dzisiaj na wadze 69,8kg
I wiecie co? Dobrze mi tutaj, tęsknię za domem, ale czuję że jak bym jeszcze trochę tu posiedziała to już bym nie wróciła (chyba że raz na jakiś czas). Tż się śmieje bo wcześniej był płacz i co chwilę chciałam do domu, a ostatnio chodziłam i śpiewałam kawałek Bednarka Nie chcę wyjeżdżać stąd, chcę tutaj zostać Mówił, że mnie nie poznaje. No i jeszcze 25 dni do wyjazdu.A ja sobie robię squat challenge w tym czasie [/QUOTE]

Pozytywne podejście jest najważniejsze

---------- Dopisano o 13:13 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
W sumie do niewiem... myslalam o jakis duzych sklepach na magazyny, do wykladania towaru albo do firm np na recepcje. Narazie to taki spontan bo chcodzi mi poprostu o wieksze zarobki...
Może za czymś lżejszym się rozejrzyć?

---------- Dopisano o 13:14 ---------- Poprzedni post napisano o 13:13 ----------

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
powoli mi to sprzątanie idzie.. kurczę dopinam się w jednych spodniach, jest dobrze, teraz trochę te uda zgubić o niee, nie poddam się tym razem, może nie chiudnę szybko, ale mam nadzieję trwale wszystko w moich rękach, dziewczyny przekazuję Wam moją motywację
Chyba ją dostałam

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Motywacja i optymizm nie opuścił mnie od wczoraj

Na obiadek była : sałata z kurczakiem, pomidorkami koktajlowymi, orzeszkami ziemnymi i sezamem.

Dopijam kawe i poćwicze coś

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
StupidAlice jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:20   #847
dzovana
Zakorzenienie

Hej

wpadłam na chwilkę się przywitać i zmykam do zeszytów, bo dziś trochę mam obowiązków związanych ze szkołą do zrobienia

Póki co jadłospis idzie tak, jakbym chciała oby do końca dnia
dzovana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:21   #848
anulciak85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez StupidAlice Pokaż wiadomość
Przedłuży Ci zwolnienie? Bo chyba nie wrócisz jutro do pracy?
Może za czymś lżejszym się rozejrzyć?
Mysle ze tak, bo mam jeszcze na zabiegi chodzic pozatym czuje sie po tych zastrzykach slabo.
A z praca jeszcze pomysle...marzy mi sie praca w biurze
Stary 2013-09-16, 13:21   #849
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370
Konto usunięte

Melduję 15 min ćwiczeń na nogi, 30 min hula hop, później jeszcze będą przysiady, no i chyba za chwilkę wezmę rower i przejadę się po okolicy. Co prawda chmurki są takie, że w każdej chwili może się rozpadać, ale co tam. Nie rozpuszczę się Skoczę do sklepów popatrzeć za jakimiś ciuszkami może coś taniego jeszcze znajdę
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:33   #850
f _ c k yea
Rozeznanie

chciałam tylko napisać że jestem, ale nie na bieżąco, więc nadrabiam zaległości
miałam urwanie głowy ostatnio, ale dziś spokojniej już więc biorę się za czytanie (a tyleście naskrobały, że nie wiem, czy do jutra się wyrobię )

f _ c k yea jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 13:42   #851
agulaaaa
Zakorzenienie

Traxxx ja postanowiłam trochę oszczędzić, przynajmniej na ciuchach.. Z koniecznym rzeczy to torebka, ale to bliżej października, żeby na studia mieć, bi mam starą już trochę i potem pomyślę nad jakimś butami na jesień, a tak to koniec z wydawaniem kasy na dłużej, spodnie, jak schudnę z dołu bardziej, ajj kiedy to będzie..
Zaczęło padać w połowie sprzątania jestem dopiero
Stary 2013-09-16, 13:53   #852
natalkaa7522
Zakorzenienie

Hej
Stary 2013-09-16, 14:16   #853
anns_
Zakorzenienie

Cytat:
Tobie sie pisać nie chce?!
Jedziemy, jedziemyyy! No musimy sie ogarnać. Ja mojemu to już nawet gitary nie zawracam
haha, dołączam do grona bab, których TŻ-ty mają dość gadania mi to mój mówi, że gdyby mnie na mięso dali to sam smalec by był już szyderę ze mnie kręci non stop
Cytat:
Jeśli mi się uda poukładac sobie plan na uczelni tak jak sobie właśnie wymyślam (na UJ jest niby tak, że sama się logujesz na przedmioty i sobie sama plan układasz, ale w praktyce to w dniu logowania tak się bydło rzuca, że serwer sie wiesza i zalogowac się na połowe tego co się chce to graniczy z cudem ) I jeśli mi się to mniej więcej uda, to też chcę chodzić na uczelnię na piechotę. Mam do jednego budynku 3,5 km, do drugiego cos lekko ponad 4, także myślę, że dałabym radę
Dobrze gadaaa, polać jej!
u mnie na szczęście nie trzeba się zapisywać, bo wiem jaka jazda z tym jest. kiedyś mieliśmy spotkanie klasowe i wszyscy już pijani i ziomek właśnie o 4 musiał się zapisać na przedmioty. i taki pijany nie mógł ogarnąć i gdzie nie kliknął to brak miejsc już był a my tylko się z niego śmialiśmy
w każdym razie takie niekupowanie miesięcznego to dobra rzecz, bo potem wszędzie musisz iść pieszo, nawet jak Ci się nie chce. Ja już 10 razy bym jechała autobusem bo deszcz kropi albo wieje, a tak musiałam iść i nie było tragedii

Cytat:
brawo! Och, ile ja bym dała, żeby usłyszeć podobne słowa... Ale też mam motywację, widziałam sie pare dni temu z koleżanką, ktorej z rok niee widziałam, ona schudła 6 kg co prawda tylko, ale bardzo to po niej widac, nóżki chudziutkie, rewelacja. Schudła tak, że aż mówi, że chciałaby ciut przytyć bo wszystkie ciuchy co miała na niej wiszą. Co ja bym dała, żeby mieć takie problemy Niemniej, to Ci gratuluję, takie słowa mega motywują
6kg to jest dużo tzn nie wydaje się, ale ja zrobiłam sobie zdjęcia porównawcze po 5 kilogramach (wcześniej sobie nie robiłam, to dopiero byłby szok ) to moim zdaniem różnica jest ogromna.

Cytat:
Napisane przez kisiej25 Pokaż wiadomość
Wstałam (z łóżka) ok godziny siódmej.
Załatwiłam telefonicznie parę spraw.
Koło 8 zjadłam 300g serka wiejskiego z jabłkiem i cynamonem.
Przejrzałam oferty pracy ( z tamtym wcześniejszym nie wyszło) i studia.
Zrobiłam codzienny przegląd blogów.
Zjadłam drugie śniadanie w formie jajecznicy z trzech białek na jogurcie jovi z kiełkami słonecznika.

Pogoda paskudna, aż chce się schować pod kocem z kakao i dużą dawką czekolady...
dobra taka jajecznica? nie brzmi zbyt apetycznie w sumie dla mnie wszystko gdzie jest praktycznie samo białko nie brzmi zbyt dobrze. Takie obrzydzenie, bo kiedyś bawiłam się w dukany.

Cytat:
Dopijam kawe i poćwicze coś
biegamy dziś razem?

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42830737]Melduję 15 min ćwiczeń na nogi, 30 min hula hop, później jeszcze będą przysiady, no i chyba za chwilkę wezmę rower i przejadę się po okolicy. Co prawda chmurki są takie, że w każdej chwili może się rozpadać, ale co tam. Nie rozpuszczę się Skoczę do sklepów popatrzeć za jakimiś ciuszkami może coś taniego jeszcze znajdę [/QUOTE]
za ćwiczenia. i bardzo się cieszę, że wychodzisz do ludzi!

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej

A ja załatwiłam wszystkie sprawy i biorę się za naukę Na drugie śniadanie kupiłam sobie takie duże ciastko owsiane w piekarnii. Nie wiem z czego dokładnie jest ale czuć płatki owsiane, rodzynki, różne mąki Pyszne i na pewno zdrowe, bo drogie

Alice jak zrobić tą emotkę, z własnym napisem, którą masz w podpisie?

styczeń: 44 km
361 min

2014: 15822 min., 894 km
2015: 12590 min., 1324 km

Edytowane przez anns_
Czas edycji: 2013-09-16 o 14:27
anns_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 15:23   #854
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Zjadłam na obiad 6 pierogow z serem i truskawkami
Teraz pije kawke
A zaraz UWAGA UWAGA planuje pojeździć na rowerze stacjonarnym

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Stary 2013-09-16, 15:30   #855
StupidAlice
Czekoladoholik

Dot.: Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Cytat:
Zjadłam na obiad 6 pierogow z serem i truskawkami
Teraz pije kawke
A zaraz UWAGA UWAGA planuje pojeździć na rowerze stacjonarnym

Teraz czekam aż napiszesz ile jezdziłaś

anns dziś mam dzień przerwy w bieganiu po weekendzie, idę jutro

Co do emotki piszesz [tab] na poczatku, tekst i zamykasz to /tab też w nawiasach kwadratowych

---------- Dopisano o 15:30 ---------- Poprzedni post napisano o 15:29 ----------

Cytat:
Napisane przez natalkaa7522 Pokaż wiadomość
Hej
Pani też jakaś zmieniona widze

Melduje 40 min stacjonarnego.

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg

Edytowane przez StupidAlice
Czas edycji: 2013-09-16 o 15:31
Stary 2013-09-16, 15:34   #856
dzovana
Zakorzenienie

Alice zapuszczasz włosy? jaką długość chcesz osiągnąć?

uczę się szwaba

dziś się okazało, że najbliższy weekend mam sportowy, w piątek sparing ze Stalową (Hero hyhy) a sobota i niedziela turniej w Sandomierzu
Do tego zaczynają się ME, mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć mecze Polaków
Stary 2013-09-16, 15:44   #857
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
Alice zapuszczasz włosy? jaką długość chcesz osiągnąć?

uczę się szwaba

dziś się okazało, że najbliższy weekend mam sportowy, w piątek sparing ze Stalową (Hero hyhy) a sobota i niedziela turniej w Sandomierzu
Do tego zaczynają się ME, mam nadzieję, że uda mi się obejrzeć mecze Polaków
Każde słowo po niemiecku jest jak rozkaz do rozstrzelania

No właśnie nasi zaczynają

Taką długością się zadowole co oznacza kilka miesięcy
http://sannas-land-of-illusion.blogs...ys-of-sun.html

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-16, 15:58   #858
Konto usunięte

Wróciłam, zmęczyłam się, wydałam 7,50e kupiłam same pierdoły 3 naszyjniki, kolczyki, błyszczyk do ust bezbarwny i koszulkę, a i zestaw do włosów dla córeczki koleżanki

Cytat:
Napisane przez agulaaaa Pokaż wiadomość
Traxxx ja postanowiłam trochę oszczędzić, przynajmniej na ciuchach...
Ja od dawna nie byłam na zakupach także każda drobnostka mnie zadowala, czekam na powrót do PL i wtedy wybiorę się z koleżanką do sh (jak będzie wszystko po 1zł )
Przyszłościowo to myślę jedynie o kurtce na zimę z rzeczy wartościowszych no i może jakieś buty

---------- Dopisano o 15:58 ---------- Poprzedni post napisano o 15:52 ----------

Cytat:

Włosy włosami, ale ta kurteczka
57c4259f21315203964a8ed20878b337431f4de9_625f3ef28e370 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 16:01   #859
Sikorka0204
Zakorzenienie

Cześć Chudzinki
Nadrobiłam Was ale nie będę komentować bo zmęczona jestem strasznie.
Dietkę ładnie pilnowałam, niestety ćwiczeń nie było z braku czasu.
Zdiagnozowali mnie... nie będę się rozpisywać ale mam podobno dwie choroby - obie hormonalne. Nie jest to przysadka podobno (aczkolwiek tu 100% pewności niema). Jednak niepokoi mnie trochę fakt, że te choroby nie tłumaczą wszystkich objawów...
Od jutra zaczynam terapie hormonalną na wywołanie @, podobno hormony te zatrzymują wodę i zwiększają apetyt, mam nadzieje jednak, że akurat mnie to ominie
Stary 2013-09-16, 16:05   #860
Konto usunięte

Cytat:
Napisane przez Sikorka0204 Pokaż wiadomość
Cześć Chudzinki
Zdiagnozowali mnie... nie będę się rozpisywać ale mam podobno dwie choroby - obie hormonalne. Nie jest to przysadka podobno (aczkolwiek tu 100% pewności niema). Jednak niepokoi mnie trochę fakt, że te choroby nie tłumaczą wszystkich objawów...
Od jutra zaczynam terapie hormonalną na wywołanie @, podobno hormony te zatrzymują wodę i zwiększają apetyt, mam nadzieje jednak, że akurat mnie to ominie
Hej Wreszcie wiadomo coś więcej. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje
Stary 2013-09-16, 16:07   #861
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Cześć Chudzinki
Sikoreczko to świetnie

Ważne żebyś zaczęła się leczyć

Domeldowuje 20 min hh

---------- Dopisano o 16:07 ---------- Poprzedni post napisano o 16:07 ----------

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42833351]
Włosy włosami, ale ta kurteczka [/QUOTE]

Połowej jej szafy bym przygarnęła

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-16, 16:08   #862
dzovana
Zakorzenienie

Cytat:
Każde słowo po niemiecku jest jak rozkaz do rozstrzelania

No właśnie nasi zaczynają

noo niemiecki to paskudny język, ale francuski nie lepszy
nasze orły kochane w końcu zaczynają batalię
oo widzisz, ale Ty masz świetną fryzurkę teraz aktualnie (tzn. ta co masz na profilówce)
miałam kiedyś tak ścięte włosy jak na tym blogu i do tego rude, wyglądalam dość dziwnie
Teraz mam blond, a wołają na mnie ''pseudo ruda''

idę za niedługo coś pohulać

Wiola będzie dobrze! odpocznij teraz

Edytowane przez dzovana
Czas edycji: 2013-09-16 o 16:10
Stary 2013-09-16, 16:09   #863
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Cytat:
Cześć Chudzinki
Kochana najważniejsze se są już konkrety. Teraz leczenie i trzymam kciuki żeby wszystko było ok i to co źle już Cię opuściło. I najważniejsze żebyś była zdrowa nawet jeśli cena będzie kilka kilo na plusie

Stary 2013-09-16, 16:11   #864
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Napisane przez dzovana Pokaż wiadomość
noo niemiecki to paskudny język, ale francuski nie lepszy
nasze orły kochane w końcu zaczynają batalię
oo widzisz, ale Ty masz świetną fryzurkę teraz aktualnie (tzn. ta co masz na profilówce)
miałam kiedyś tak ścięte włosy jak na tym blogu i do tego rude, wyglądalam dość dziwnie
Teraz mam blond, a wołają na mnie ''pseudo ruda''

idę za niedługo coś pohulać

Wiola będzie dobrze! odpocznij teraz
Lubie swoją obecną fryzure, można zrobić naprawde wiele z krótkimi włosami ale mam ją już 4 lata pora na zmiany, zobaczymy czy wytrwam w zapuszczaniu

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-16, 16:13   #865
Konto usunięte

Cytat:

Domeldowuje 20 min hh

Połowej jej szafy bym przygarnęła
Za hula hop

No nie wątpię bo na blogach często mają super ciuszki
Stary 2013-09-16, 16:15   #866
tulipan1994
Zakorzenienie

Sikorka to teraz już będzie tylko z górki
tulipan1994 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 16:19   #867
Sikorka0204
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

[1=57c4259f21315203964a8ed 20878b337431f4de9_625f3ef 28e370;42833576]Hej Wreszcie wiadomo coś więcej. Mam nadzieję, że wszystko się unormuje [/QUOTE]
Boje się trochę, że to może być zła diagnoza
Dwie choroby obie hormonalne w dodatku nie wyjaśniające wszystkich objawów Szukając w internecie informacji o jednej chorobie w kilku miejscach znalazłam info, że aby ją stwierdzić trzeba wyeliminować tą drugą co ja też ją niby mam
Cytat:
Sikoreczko to świetnie

Ważne żebyś zaczęła się leczyć

Domeldowuje 20 min hh
Za hula Mam nadzieje, że chociaż @ dostane choć to nie będzie prędko podobno (jakiś wynik mam 2mm a żeby mieć @ trzeba mieć 10).
Pierwsze słowa lekarza jak zobaczył wyniki 'oh my God'...

Cytat:
Kochana najważniejsze se są już konkrety. Teraz leczenie i trzymam kciuki żeby wszystko było ok i to co źle już Cię opuściło. I najważniejsze żebyś była zdrowa nawet jeśli cena będzie kilka kilo na plusie
Cieszę się, że ruszyło do przodu ale boje się konsekwencji tej choroby.
A tycie też mnie przeraża swoją drogą
Stary 2013-09-16, 16:21   #868
anulciak85
Zakorzenienie

Odp: Spam, ćwiczenia, czasem siesta, zabłyśniemy na Sylwestra! cz.VII

Aaaaaa melduje 10km na rowerze w 27 min. Spalone 368kcal Cieszę się;D
Szkoda że nic więcej nie mogę...

Stary 2013-09-16, 16:31   #869
StupidAlice
Czekoladoholik

Cytat:
Aaaaaa melduje 10km na rowerze w 27 min. Spalone 368kcal Cieszę się;D
Szkoda że nic więcej nie mogę...

Brawo

Sikorka ważne, że coś ruszyło

---------- Dopisano o 16:31 ---------- Poprzedni post napisano o 16:26 ----------

Kupiłam sobie świeżutką makrele wędzoną i będę robić paste na kolacje

Margaret Chase Smith
63,5 kg
U
28.08.2014 - 55 kg
28.08.2015 - 54,9 kg
28.08.2016 - 55,2 kg
28.08.2017 - 52,6 kg
Stary 2013-09-16, 16:45   #870
agulaaaa
Zakorzenienie

Sikorko dość dziwna diagnoza, jak mówisz jedna powinna wykluczyć drugą, ale oby po lekach się unormowało i nie każdy tyje więc nie martw się na zapas, zobaczysz, jak Twój organizm będzie reagował

Anulciak

Alice ja wczoraj makrelkę wpindalałam pycha

Ale się osprzątałam wyszorowałam nawet całą łazienkę, po calej akcji jeść mi się zachciało, a jakiś czas temu jadłam

---------- Dopisano o 16:45 ---------- Poprzedni post napisano o 16:45 ----------

Edit. a powinnam się uczyć, a za sprzątanie się wzięłam..
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości