|
|||||||
| Notka |
|
| Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji. Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4231 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Rozpaczliwie poszukuję, chętnie się podzielę - część VII
za poniższe szukam Gucci Rush 2, Aliena edp, edt lub SSS i pustego flakonu reffill po Alienie:
Cacharel Catch me (30ml, bez 2 psików) Paco Rabanne Black XS 40/50ml Paco Rabanne Ultrared - 35/50ml Mugler - Eau de Star - 50ml bez 1 testu (ale ubytek nie większy niż 0,1ml), jest kartonik, flakon reffill !!, Nina Ricci 'Ricci Ricci' - 45/50ml Amor Absolu 29/30ml, Hugo Boss Deep Red ok 26-27/50ml Joy of Pink 30ml w folii Issey Miyake A'Scent 25/50ml * B. Spears - Fantasy Midnight 50-55/100ml - tylko za wish, nie muszę wymieniać * Orilame Chiffon edt, 50ml w kartoniku, tylko testowane * Avril Lavigne Wild Rose - 50ml w kartoniku (ubytek 4 psików, nie większy niż 0.5ml) * Yves Rocher - Vanille Noir - 15ml flakon + miniaturka 5 ml - w obydwóch testowy ubytek tylko, niewidoczny * L'Occitane Pivoine Flora - miniaturka 5ml, tylko przetestowana odlewki: Molinard Vanille Fruitee - 19 ml Armani Diamonds edt - ok 3,8/10ml Armani Code edt - 10ml Ralph Lauren, Ralph Hot - 8,5ml Comptoir Sud Pacifique - Vanille Coco - 9,5ml Comptoir Sud Pacifique - Vanille Coco - 9 ml Comptoir Sud Pacifique - Vanille Passion - ok 9 ml Mugler Innocent Rock - 2ml Azzaro - 2,5ml |
|
|
|
#4232 |
|
Przyczajenie
|
Wymienię Bijan Style(75 ml ubytek testowy; w kartoniku), Avon Ultra Sexy (50 ml, w kartoniku), Dermika Rosarium New Garden (50 ml z ubytkiem ok. 15 ml ; bez pudełka), Alterra Secret Garden Vitalizing Spray (30 ml; bez kartonika) na jednego dużego słodziaka
|
|
|
|
#4233 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#4234 |
|
Zakorzenienie
|
FLAKONY:
-Avon, mgiełka żurawina i cynamon, zużycie minimalne, zaznaczone na zdjęciu w wątku -Bijan, Vip, 75ml, zużycie zaznaczone na zdjęciu w wątku, brak kartonika -FM, kolekcja kwiatowa, nr 218- kwiat pomarańczy, 50ml, bez kilku psików, kartonik, zapach bardzo słodki, mi przypomina zapach akacji, -Versace, Versus, mianiaturka, to chyba 5ml, zostało ok. 4/5ml brak kartonika, PRÓBKI -Aquolina, Chocolovers, ok. 1ml -Armani, Code (chyba EDP) ok. 0,2ml, z wymiany -Avon, ok. 60's mod, ok. 0,6ml -Avon, Jet Femme Holiday, ok. 0,6ml -Avon, Ballroom Beauty, ok. 0,6ml -Avon, Today, ok. 0,3ml -Beyonce, Heat, ok. 0,6ml -Biehl, pc02, ok. 1,2ml -Britney Spears, Fantasy, ok. 0,5ml, -Cacharel, Lou Lou, ok. 1,1ml -Calvin Klein, One, ok. 0,4ml, -Caron, Lady Caron, ok. 1,4ml -Chanel, No.19 Poudre, ok. 2ml -Chloe, See by Chloe, ok. 1,3ml -Dior, Dune, ok. 0,5ml -Dolce&Gabbana, The One, ok.1ml, -Dolce&Gabbana, The One Desire, 1,5ml bez psika -E. Coudray, Musc et Freesia, ok. 1,5ml -Elisabeth Arden, Sunflowers, 2ml bez dwóch psików -Estee Lauder, Sensuous Nude, ok. 1,6ml -Fifi Chachnil, Fifi Chachnil, na dobre spróbowanie -Givenchy, Organza Indecence, ok.0,7ml -Givenchy, Play EDP, 1ml bez psika -Givenchy, Very Irresistible, 1ml bez psika -Gucci, Flora Gardenia, 2ml bez testu -Halle Berry, Halle, ok. 0,5ml -Hermes, Un Jardin Sur Le Nil, 2ml bez psika -Jesus del Pozo, Halloween, ok.1,1ml -Kate Moss, Vintage, 1ml -Lacoste, Inspiration 2ml bez psika -La Perla, J'aime, 1,5ml bez psika -L'Artisan Parfumeur, Havana Vanille ok. 0,5ml -Lalique, Perles de Lalique, 2ml bez psika -Lanvin, Arpege, ok. 0,3ml -Lolita Lempicka, L de Lolita, ok. 2ml -Lolita Lempicka, Si Lolita, ok. 1,1ml -Mary-Kate&Ashley Olsen, N.Y. Chic, ok. 1,3ml -Masaki Matsushima, Masaki EDP, ok. 1ml -Montale, Sweet Oriental Dreams, ok. 1,2ml -Nina Ricci, Ricci Ricci ok. 0,5ml -Oriflame, Eclipse, ok. 0,4ml -Oriflame, Giordani White Gold, ok. 1ml -Paris Hilton, Heiress, 2ml bez psika -Puma, I'm going, 1,2ml -Rasasi, Dala Al Banat Bahja, ok. 0,5ml -Roberto Cavalli, Just Her, ok. 1,9ml -Roberto Cavalli, Roberto Cavalli EDP, ok. 1,1ml -Shiseido, Feminite du Bois, ok. 1,2ml -Tauer Perfumes, Une Rose Vermeille, ok. 0,7ml -The Body Shop, Neroli Jasmin, ok. 2ml -Van Cleef & Arpels, Feerie des Neiges, ok. 0,5ml -Versace, Vanitas, 2ml bez psika ODLEWKI: -Comptoir Sud Pacifique, Vanille Apricot, ok. 3ml -La Perla, J'aime la nuit, ok. 4,5ml -Lolita Lempicka, L'Eau en Blanc, ok. 9ml |
|
|
|
#4235 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4236 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
- Alexander McQueen, My Queen - miniatura z kulkowym aplikatorem - My Queen Light Mist 1,2 ml - La Vie est Belle 1,5 ml a - Smok deo 2,3 ml a - Burberry Woman 1,2 ml a Ode mnie: Marc Jacobs Men EDT - próbka z atomizerem 0.2ml Marc Jacobs Men EDT - miniaturka 3/4ml Guerlain, Shalimar - 4ml Czy coś mi umknęło? Czy cos jeszcze chciałaś?
|
|
|
|
|
#4237 | |
|
JESTEM ONA
|
Cytat:
Pozdrawiam serdecznie
|
|
#4238 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#4239 |
|
Rozeznanie
|
Szukam Marcel Oriflame (chętnie odlewkę)
oddam za to odlewkę z własnego flakonu : Lolita klasyczna lub Escada Desire Me
|
#4240 |
|
Zakorzenienie
|
Jeśli tylko miałabyś jakiś atomizerek to chętnie oddam tak 10 - 15 ml Marcela - mam spory zapas
.
|
#4241 |
|
Zadomowienie
|
Na wymiane mam :
- Euphoria EDP – ok. 8-9 ml - Fancy Jessica Simpson – ok. 8 ml - Flowerbomb EDT – ok. 5ml - Van Cleef & Arples Oriens – ok. 2,5-3 ml. - Coco Mademoiselle EDP – ok 4 ml. - Burberry Body EDP – ok 4,5 ml. - Vera Wang Princess – ok 6,5 ml. - Love Potion Oriflame – 2 x 5 ml. - D&G The One Desire – ok 4 ml. - CH. Dior Midnight Poison – ok 4,5 ml. - Mauboussin Mauboussin – ok. 9 ml. Dodatkowo: mogę zrobić odlewkę z Amber Elixir Oriflame (albo oddać ok. 40 ml we flakonie) Szukam: - Oriflame M by Marcel - Alexander McQueen My Queen - CH 212 VIP EDP - CH 212 sexy EDP - Montale Sweet Oriental Dream - Ultraviolet - L de Loita - Bentley for Men Intense (kapeczkę malutką) - A*Man T. Mulgler (kapeczkę malutką) Ogólnie szukam słodziaków
|
#4242 |
|
Rozeznanie
|
Ok, a co chciałabyś w zamian?
|
#4243 |
|
Zakorzenienie
|
No, właśnie nic, oddam tak dosłownie
.Prześlij mi tylko atomek i wymienimy się adresami na PW
|
#4244 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko Omnia i Shalimar, ale to za mało : ( |
|
|
|
#4245 |
|
Zakorzenienie
|
Wymienię na inne flakony zapachów w typie orientalnym, nie lubię lekkich, zielonych , świeżych.
Ponieważ niektóre flakony są raczej unikatowe - w zamian też chciałabym coś dla mnie wyjątkowego :Shiseido Feminite du Bois ok 30/50 ml S.Lutens Feminite du Bois 50 ml tylko testowane S.Lutens Daim Blond 45/50 Organza Indecence w wersji Les Parfums Mythiques 100 ml tylko testowane L'Occitane Orange Canelle 48/50 ml - flakon w wersji travel ( taki płaski) Bulgari Omnia 8/10 ml - miniaturowy flakon z atomizerem
Wymiana perfumy i inne Edytowane przez ragutka Czas edycji: 2013-09-16 o 15:15 |
|
|
|
#4246 |
|
Zakorzenienie
|
Podoba mi się tylko Noa. Trochę za mało. Może innym razem ; ) |
|
|
|
#4247 |
|
Zakorzenienie
|
Mała aktualizacja
![]() Flakony: Yves Rocher So Elixir edp 35/50 Odlewki, próbki: - Lancaster - Eau de concentree – ok.8 ml - O.Durbano - Turquoise – ok.2,6 - Molvizar - 4 elements - ok. 3,8 ml - Fragonard - Mensonge - ok. 7 ml - Cdg - Odeur 71 ok 4,5 ml - Gandini - Teak Wood - ok. 4,9 ml - Lutens - Vetiver - ok. 2,8 ml - VC&A - Bois d'Iris - ok. 3 ml - Balmain Ivoire (nowe) - ok. 3,8 ml - Etro - Shaal Nur ok 1,5 ml - Caron - Pour une Femme f ok. 1 ml - Reminiscence - Ambre r – ok. 1,8 ml - Ajmal - Alf Lail O Lail f ok 0,3 ml - Ajmal - Shadow for her – ok. 2 ml - Viktoria Minya Hedonist - ok. 2 ml - Biagiotti - Mistero di Roma – f ok. 1,6 ml - Lagerfelt - Kapsule Light – f ok. 1 ml - M.C. Gentile - Exulted – ok. 0,7 ml - S Lutens - Tubereuse Criminelle – ok. 2 ml - S Lutens - Vitriol d'Oeillet - ok. 2 ml - Hugo Boss Intense - f ok. 1,5 ml - Biagiotti - Laura Rose - f ok. 1,5 ml - T. Mugler - Angel Sunessence - 1,2 ml - Nu-Be - Helium - ok. 0,5 ml - LM Parfums - Patchouli Boheme - ok. 1,6 ml - L'Erbolario Ambraliguida - ok. 1 ml - Phaedon - Rouge Avignon - ok. 0,8 ml - Diptyque l'eau - ok. 0,8 ml - Byredo - Bullion - ok. 0,4 ml. - Gucci - Accendi - ok. 2 ml - Carthusia - Ligea la Sirena - ok. 0,4 ml. - Keiko Mecheri - Oliban - ok. 0,6 ml. - Slumberhouse - Vikt - ok. 1,5 ml - Etro - Messe de Minuit - ok. 1,5 ml - Nobile 1942 - Casta Diva - ok. 1 ml - Carner - Rima XI - ok. 1 ml - Cdg - Hinoki - ok. 0,7 ml - Cdg - Champaca - ok. 0,7 ml - Lubin Black Jade - ok. 0,4 ml - Carner Barcelona Tardes - ok. 1 ml - Ineke Field Notes From Paris - ok. 0,8 ml - Patrizia Pepe Patrizia edp - ok. 1 ml - Made in Italy Rome ok. 0,8 ml Szukam m.inn. na testy: Cdg Jaisalmer Cdg Amazingreen Diptyque Eau Moheli PG Coze Profumum Roma Olibanum juz znam/rezygnuję/wymienione dokładka
... panta rhei ... Edytowane przez rosana Czas edycji: 2013-10-03 o 08:23 |
|
|
|
#4248 | |
|
Her Worshipfulness
|
Cytat:
za odlewki My Queen edp, L de Lolita i Bentleya? Jutro sprawdzę ile mam ich dokładnie i podam Ci listę tego co mam poza Twoimi poszukiwanymi; może coś Cię zainteresuje.
Mój avatar - ... "I just can't bare to let a gorgeous guy like him out of my sight." Edytowane przez _carlajna_ Czas edycji: 2013-09-16 o 19:58 |
|
|
|
|
#4249 |
|
Zadomowienie
|
Oddam:
miniaturkę So elixir purple 3,5/5ml miniaturkę Vanille Noire wanilię YR ok. 5/20ml mgiełkę TBS shea ok. 60/100ml Desperate Housewives Forbidden Fruit ok. 20ml TM Alien Sunessence ok. 6ml Dolce Vita 4,5ml Aqua Allegoria Herba Fresca 4ml Balmain Ambre Gris 3,5ml Hypnotic Poison Eau Secrete 2ml Armani Mania 3ml Womanity Eau Pour Elles 3ml The Scent of Departure Roma 2ml The Scent of Departure Tokyo 2ml Chanel Chance 2ml L'artisan Tea for Two 2ml Ambre Sultan 2ml Cacharel Eden 2ml Must de Cartier 1,5ml Sisley Soir de Lune 1ml Jil Sander Sensual 1ml Givenchy Ange ou Demon Le Secret Elixir 1ml NR Delicate EDP 1ml Tom Ford Black Orchid Voile de Fleur ok. 0,7ml La petite robe noire 0,5ml Ab Blood Concept Black ok. 0,4ml Mogę podzielić się odlewkami/zrobić odlewki z własnych flakonów (brak atomizerów): Iso E Super do 10ml Marcel do 10ml Jimmy Choo Flash do 10ml Compagnia Delle Indie Indaco di Persia do 10ml Shiseido Energizing Fragrance do 5ml Allure edt do 5ml Agent Provocateur L'agent do 5ml Molinard Habanita edt do 5ml Cartier Le baiser du dragon edp do 3ml Dior Midnight Poison do 3ml Cacharel Lou Lou do 3ml Shalimar PI do 3ml Bottega Veneta do 3ml Chanel Coco do 3ml 24 Gold do 2ml Rozpaczliwie poszukuję (najlepiej większych ilości): CdG Kyoto i innych z 3 serii Costume National Scent Intense NR for her edt Womanity The Taste of Fragrance Tom Ford Violet Blonde / White Patchouli i wielu innych... |
|
|
|
#4250 |
|
Zadomowienie
|
Może coś u mnie znajdziesz za te kilka powyższych? Byłem przekonany, że mam trochę Amazingreen, ale chyba jednak wybyło do kogoś...
|
#4251 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4252 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4253 |
|
Zakorzenienie
|
to może coś u mnie za:
|
|
|
|
#4254 |
|
Zakorzenienie
|
Chętnie bym poznała Calamusa i Sienne l'Hiver ale to za dużo ml - może byś mi mogła odlać kapeczkę na testy? Albo coś dobierzesz?
|
#4255 |
|
Zakorzenienie
|
Czy ma ktoś na zbyciu, ewentualnie zechciałby się podzielić odleweczką Acqua Roberta Cavalli? Oddam
![]() Próbki: - A. Basi In Red 2,5 ml (r) - Avon Herve Leger Femme 0,8 ml (f) - Avon Outspoken Intense 0,9 ml (f) - Benetton United Colors 3,5 ml - Gale Hayman Sunset Boulevard 0,4 ml (r) - Givenchy Organza edp 0,6 ml (r) - Ghost The Fragrance 1 ml (r) - Guerlain Cologne de 68 0,5 ml (r) - Guerlain Terracotta Voile d'Ete 1,2 ml (r) - Hugo Boss essence de femme 1,3 ml (f) - Isabella Rossellini Manifesto 1,5 ml (f) - Moschino Hippy Fizz 1,5 ml (r) - Ralph Lauren Rocks 1 ml (f) - Valentino V (f) ok. 1,8 ml - Valentino V Ete 2 ml (f) - VC&A Ete (lato) 0,3 ml (r) Odlewki: - Borsalino pour elle ok. 7 ml - Custo Barcelona Glam Star 10 ml minus 2 psiki - M. Carey Luscious Pink dowolna ilość - Marella Ferrera Woman 2,5 ml - Pecksniff Oriental Amber 1 ml sampl. - Pucci Miss Pucci Intense 1,5 ml sampl. - Theorema Leggero do 10 ml
Edytowane przez studentkaAM Czas edycji: 2013-09-17 o 09:25 |
|
|
|
#4256 |
|
Przyczajenie
|
Wymienię Bijan Style(75 ml ubytek testowy; w kartoniku), Avon Ultra Sexy (50 ml, w kartoniku), Dermika Rosarium New Garden (50 ml z ubytkiem ok. 15 ml ; bez pudełka), Alterra Secret Garden Vitalizing Spray (30 ml; bez kartonika) na jednego dużego słodziaka
- nieaktualne
Edytowane przez matka1973 Czas edycji: 2013-09-19 o 19:19 |
|
|
|
#4257 |
|
Zadomowienie
|
Poszukuję przynajmniej 10 ml la vie est belle lancome
Zen Shiseido Coco mademoiselle edt Najchętniejflakany ale mogą być odlewki ok 10ml W zamian za (to co posiadam): W całości lub odlewki. Noa cacharel flakon 15/30 ml Hugo Boss Intense 40/90 ml Seductive elixir 35/50 ml Elizabeth Arden Efter Five 25/125 ml Elizabeth Arden Beauty 40/50 ml Elizabeth Arden Sunflowers 20/30 ml Coty Pret a Porter 70/100 ml Yves Rocher Nature 30/50 ml Yves Rocher Evidence 30/50 ml Oriflame Dancing Lady 25/50 ml Giordani White Gold stara wersja 35/50 ml Beyonce Heat DNS 60/75 ml Mexx Ice touch 10/20 ml Marcel by Oriflame 45/50 ml Yves Rocher Vanilla Bourbon Stara wersja 95/100 ml CK Obsession Night 80/100 ml Neonatura miniaturka 5 ml Mirage niniaturka 5 ml So elixir edt 5 ml Eternity 7/15 ml C- thru pearl garden 70/75 ml dns Nike Fission 85/100 ml |
|
|
|
#4258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4259 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli tak, to zapraszam na pw.Poziomko, pamiętasz o mnie?
Joga z rana jak śmietana. Edytowane przez agnyska81 Czas edycji: 2013-09-17 o 18:17 |
|
|
|
|
#4260 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:53.