|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3841 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
Ale w krakowie jest sklep mięsny z naprawdę pysznymi mięskami- na Królewskiej, obok przystanku Biprostal Dzięki Tobie zauważyłam, że mam błąd w tamtym poście. Zamiast dziś powinno być "w sobotę". Ciąża mi serio z mózgu robi masło.
Edytowane przez nasturcja7667 Czas edycji: 2013-09-16 o 19:07 |
|
|
|
|
#3842 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
za wizytę.
|
|
|
|
|
#3843 |
|
Wtajemniczenie
|
Wrrr... Ja zaraz pierd. olne laptopem o podłoge i tyle z tego będzie
Czy potrafi któraś stworzyć Spis Treści w wordzie 2007? nie kminie o co chodzi, te nagłówki mi skaczą i du.pa z tego wychodzi :[
|
|
|
|
#3844 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
Na tym etapie to juz wszystko mozliwe u mnie jak I u Ciebie Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3845 |
|
Zakorzenienie
|
Iskra Pozdrów Dzidzię
Jakie to ćwiczenie na rozciąganie? ale mnie kręgosłup i ![]() Czas najwyższy do domu Jutro nie wstanę z łóżka
|
|
|
|
#3846 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a Maluch się jeszcze obróci
|
|
|
|
|
#3847 | |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3848 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3849 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Się nie przejmuj Ja sobie ostatnio wkręciłam opuszek palca pod zakrętkę, jak zakręcałam tymbarka Do dziś nie wiem jak to zrobiłam A sklep z Królewskiej znamy, jak nie tam to Kleparz
|
|
#3850 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) NEWTREND - Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3851 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
tym bardziej że Łobuz jeden miącha mi głową po żołądku zobaczymy.. dziś musze odpuścić bo mnie taka rwa dopadła.. że trzyma mnie od 16 kur... jedna stanąć nie mogę.. gin mnie z fotela musiał ściągac bo mi łzy stanęły w oczach jak świeczki a potem Mąż mnie z kozetki podnosił.. bo leżenie na płasko to już w ogóle Meksyk grrr
|
|
#3852 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Te przyprawy zwłaszcza mnie zawsze tak zbałamucą...
|
|
|
|
|
#3853 |
|
Zakorzenienie
|
No wlasnie! I badz tu madra !?
Nie wnikam bo bym zwariowala .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3854 |
|
Raczkowanie
|
krztusiec jest zakaźny i niestety jest to paskudztwo ciężkie do wyleczenia.. ja miałam jako dziecko przez 3 m-ce trwał kaszel taki że oczy idzie wypluć.. mówi się że najlepiej samolotem lecieć jak się choruje.. wtedy się zalecza.. bo inna wysokość, ciśnienie itp.. i coś w tym jest... mnie do szpitala helikopterem transportowali i przeszło... tak samo znajoma miała
|
#3855 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A to w ciazy mozliwe? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 18:34 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Kulam sie do domu. Kluje mnie jak cholera nie powiem gdzie a okna mialam myc Zas nie urodze )Mam zgage jak skurczybyk a w torbie sledzie w occie I tak pachna mimo ze sa w sloiku ze oszaleje.. I mam jeszcze bieluch waniliowy I juz sie skupiam tylko na tym co pierwsze zjem . Wogole bieluch waniliowy to moje nowe odkrycie!! Jest zarabisty !! Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3856 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#3857 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3858 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3859 |
|
Raczkowanie
|
hahaha no oby nie :P mamy jeszcze duuuużo czasu.. aczkolwiek z wagi i innych pomiarów wychodzi termin na 3 dni szybciej.. ale nie zmieniam tego bo uznaję za granicę błędu :P
|
#3860 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3861 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wczoraj jeszcze jak widziala jedzenie na talerzu to uciekała z zaciśniętą buźką Cytat:
tez nie lubie miejsc, gdzie sie karta nie płaci Cytat:
zacisniete za wszystkie wizyty, wagi dzieciaxzkowwróciłam z basenu. nie utopiłam się :P |
|||
|
|
|
#3862 |
|
Wtajemniczenie
|
pepery ty masz cukrzyce ciążową?tez się klujesz i sprawdzasz cukier?zawsze masz d0 120?
|
|
|
|
#3863 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Wątpię...lekarka na obchodzie móiła, że raczej do końca tu będę ![]() Cytat:
Będzie tylko lepiej Cytat:
Leż i wcinaj to mała szybko przybierze Cytat:
duży już Antoś Jeszcze się obróci Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||||
|
|
|
#3864 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Moja niunia też leży posladkowo nie słyszalam o tych ćwiczeniach...dziś wypróbuję choć nie wiem dlaczego boje się że zrobię jej jakąś krzywdę przez to naciskanie.. |
||
|
|
|
#3865 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U mnie jaja byy na poczatku . Jak poszlam do lekarza z podejrzeniami ze jestem w ciazy to mówili ; Termin moze byc na polowe wrzesnia albo i na koniec pazdziernika Takich tu mamy doktorkow specjalistow Zapomnialam Wam napisac ze dzis mialam u poloznej cisnienie 145/85 i powiedziala ze normalne . Ja mierze dwa razy dziennie ( kontroluje bo ta malinowa hernatka dzwiga cisnienie ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:08 ---------- Cytat:
Cytat:
Waniliowy ![]() O taki ; http://www.kmdelikatesy.pl/files/zdj...08041048_9.jpg
|
|
#3866 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Aaa nigdy tego serka nie widziałam, zapisuję do wypróbowania
|
|
|
|
|
#3867 |
|
Zakorzenienie
|
Oj, dużo siły dla Dzidzi i jej dziecia
Co mnie ciekawi, mi położna gdzieś między 22-25 tyglem ciąży mówiła że mój termin się już nie zmieni. Wiem że w PL się znajomej przesunął... no i jak oni to sobie tutaj obmyślili a jak w PL... przy niektórych sprawach to na prawdę można zwariować... no ale jak Trele pisała - nie wnikam, bo można zwariować. ja znów ziemniaka jem, z sosikiem, do tego grzybki z lasu, świeże, z dzisiaj. do mięsa mam wstręt i te ziemniaki to normalnie aż śmiać mi się chce. mam potato baby Pytanie macie zamiar szczepić się na grypę? jaki macie do tego stosunek?
|
#3868 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3869 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie będę się szczepić.Raz się zaszczepiłam i jakoś nic mi to nie dało wyjątkowo. |
|
|
|
|
#3870 |
|
Raczkowanie
|
Witam mamuśki!
Tak Was gonię i gonię i w końcu udało mi się dotrzeć do ostatniego posta a zajęło mi to z miesiąc!! A niektóre we mnie wątpiły jak pisałam jakiś czas temu! U Nas wszystko w porządku chociaż były chwile grozy. Miałam podejrzenie zatrucia i lekarz chciał mnie kłaść do szpitala, no ale zaczęłam się oszczędzać, porobiłam badania i niby jest ok. Ale przez tydzień co łez wypłakałam to moje... no ale po co truję jak już ok? ![]() Wybaczcie, ale nie będę na wszystko odpisywać bo bym musiała się jeszcze odnosić do czasów za budowniczki ![]() Trele cieszę się, że poczekałaś z porodem na mnie Newtrend dobrze, że już wszystko ok! Paulinaizabela, Dzidzia, Angie_gg - ja również trzymam kciuki!!! Iloneczka91 - za Ciebie również trzymam! Szczególnie, że masz termin tak jak ja i u mnie też było podejrzenie zatrucia. A jak się teraz czujesz? Domi - fajnie, że wrzuciłaś zdjęcie z sesji bo wcześniej jak czytałam Twoje posty do zawsze miałam przed oczami Twoje zdjęcie z kiełbasą
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:24.

Właśnie wróciłam z ćwiczeń na SR, mieliśmy zastępstwo i pani prowadząca przytargała ze sobą swojego maluszka, tak na 3 miesiące wyglądał
A poza tym zamówiłam parę rzeczy dla Tomasza i jutro ma kurier przybyć
Ale w krakowie jest sklep mięsny z naprawdę pysznymi mięskami- na Królewskiej, obok przystanku Biprostal 
, niby mamy jeszcze czas, ale kazał mi 2 razy dziennie robić ćwiczenie żeby troszkę macicę rozciągnąć by miał jak sie przekręcić 
za wizytę.

nie kminie o co chodzi, te nagłówki mi skaczą i du.pa z tego wychodzi :[
KCIUKI DLA ANI