Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII - Strona 131 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę:
Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy 1 1,72%
listopadowo-grudniowe mamusie 2013 0 0%
Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! 12 20,69%
Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować 0 0%
Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? 0 0%
W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! 3 5,17%
Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! 1 1,72%
Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! 3 5,17%
Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie 15 25,86%
Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? 2 3,45%
Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! 2 3,45%
XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła 1 1,72%
pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą 2 3,45%
PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY 9 15,52%
PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? 7 12,07%
Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka 0 0%
Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 21:16   #3901
anka_85
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Cytat:
Napisane przez domii29 Pokaż wiadomość
Jaka piłeczka
dzięki
Cytat:
Napisane przez paulinaizabela Pokaż wiadomość
jak to ciężarnej mało do szczęścia potrzeba

O super prezenty od babci pokażesz??

Anka Kociak i Ktosiula mają dyżur telefoniczny

Aaby teraz będzie wożonko po domu

Ktosiula zakupu fotelika, też mam cabriofix
ustawienia moich wiadomości edytowane, jest odblokowane i nie ma problemu z wysyłaniem do mnie PW. nawet o tym nie wiedziałam, numer już wysłałam do Ktosiuli

Zdrowia dla małej, ale silnej kruszynki
Ani

anka_85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:16   #3902
aaby
Zakorzenienie

Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c

Taaaaaaa-daaaaaaaammmm!

20130916_154421.jpg

20130916_154833.jpg

20130916_160333.jpg

20130916_161535.jpg

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:17   #3903
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anka_85 Pokaż wiadomość
czyli nie tylko ja mam takie zdanie. Dzięki dziewczyny

no Domii, czasu masz mniej niż ja, też mi się za to ciężko zabrać, ale odczuwam coraz częściej "przypływy energii" żeby się za to zabrać.
wcześniej miałam wymowkę, że nie mam dzidziusiowych specyfików żeby prać, teraz już mam komplecik, z płynem do płukania. Ale on delikatnie pachnie, jak migdałki. Ślinka leci
Wczorajszy bałagan na mym łożu w trymiga posprzątałam i poukładałam, w końcu mam to co trzeba w szafie, a te ubranka od 6 msc wzwyż + zabawki wywiozę jutro na strych do mamy tż. bo na to miejsca nie mam, niestety.
jutro też buszowanie po ebayu i kupienie akcesoriów i torby. w dordze powrotnej koniecznie pomadka, szpitalne akcesoria do mojej higieny i ... to chyba tyle. Kochana mama, zorganizowała mi liste wszystkiego...
Podziel się tą energią Mi ostatnio Jaśko dokucza niesamowicie i jakbym mogła to bym w ogóle z łóżka nie wstawała Ale muszę w końcu to wszystko ogarnąć bo rzeczywiście czasu coraz mniej. OBIECUJĘ że od jutra się za wszystko zabieram

P.S chyba będę miała do Ciebie prośbę szybciej niż mi się wydawało bo TŻ wziął się za odpisywanie temu gościowi od motoru po polsku i będzie problem żeby to na angielski przetłumaczyć
domii29 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:17   #3904
nasturcja7667
Zadomowienie

Kabriela, ja bym napisała te domowe zainteresowania profesjonalnie: organizowanie przyjęć dla niewielkiej liczby osób [wszak niedzielny obiad], organizowanie zabaw i aktywności na świeżym powietrzu.
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:17   #3905
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez aaby Pokaż wiadomość
Aaaaaale bryka !! Super
Stary 2013-09-16, 21:17   #3906
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:

A teraz uwaga...
Odebraliśmy wózek!

super
Cytat:
Napisane przez ktosiula Pokaż wiadomość
Masz przepis? Bo mąż ostatnio kupił suszone pomidory i nie wiem co z nimi zrobić :P
ja to robię tak: pierś z kurczaka pokrojoną w kostkę podsmażam na oliwie z oliwek z odrobiną oleju z suszonych pomidorów. Później sobie zgarniam mięsko na jedną stronę patelni i na drugą wrzucam cebulę, żeby się trochę zeszkliła, później mieszkam to razem. Dodaję pokrojone z paski pomidory suszone, delikatnie podsmażam z tym wszystkim. Zalewam śmietaną rozrobioną w niewielkiej ilości wody. Dodaję przyprawy, tu myślę, że dowolność, ja dzisiaj wygrzebałam u teściowej pieprz ziołowy, więc nie brałam już zwykłego + bazylia, jak czuje że jest potrzeba to dolewam trochę oliwy z pomidorów. To wszystko mieszam razem w tym czasie śmietana gęstnieje. (gdzieś w między czasie gotuję makaron) i jak już stwierdzę, że sos jest w porządku to wrzucam na patelnię makaron, bo lubię jak się obklei sosem i tyle, można na wierzch jeszcze posypać parmezanem, albo zwykłym serem żółtym, ja akurat dziś nie miałam.
Anoula jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:20   #3907
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
dużo miałaś nadrabiania...

Najważniejsze, że wszystko jest dobrze i zatrucia nie ma Teraz już się nie przejmuj tylko ciesz, że wszystko jest ok

Anka ja się nie szczepię
Super brzusio

Kurde chciałam jakieś seriale online pooglądać i coś mi się tu nie chce ładować
dzięki za komplemencik
tez się nie mogę zalogować a mam misje poglądania na wspólnej, bo od kiedy opuściłam PL nie widziałam ani jednego odcinka..

jak samopoczucie?

Ani

Stary 2013-09-16, 21:24   #3908
Trele_Morele
Zakorzenienie

Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz.VIII

Cytat:
Napisane przez Antibia86 Pokaż wiadomość
Jejku nadrabiam z zapartym tchem...Dzidzia trzymam kciuki...no i oczywiście inne Dziewczynki
u Mnie weeknd pierwszy spokojny, w koncu odwiedzili nas moi rodzice przy okazji urodzin i ogladali mieszkanie a juz jest prawie wszystko zrobione-przeżyłam
a dzisiaj kolezanka w ramach prezentu zabrała mnie na masaż dla cięzarnej...ale sie wyluzowałam.. aa i po ilemacie w obwodzie bo mi w ciągu tyg ze 104 poszlo na 116...
No wlasnie mialam pytac gdzie Ty jestes?
To nie na Twoje urodziny ja mialam miec prezent ?
Wszystkiego Najlepszego
Ile to juz ? Okragle 40 :mysle:

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

KCIUKI DLA ANI

Trele_Morele jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:26   #3909
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Jejku nadrabiam z zapartym tchem...Dzidzia trzymam kciuki...no i oczywiście inne Dziewczynki
u Mnie weeknd pierwszy spokojny, w koncu odwiedzili nas moi rodzice przy okazji urodzin i ogladali mieszkanie a juz jest prawie wszystko zrobione-przeżyłam
a dzisiaj kolezanka w ramach prezentu zabrała mnie na masaż dla cięzarnej...ale sie wyluzowałam.. aa i po ilemacie w obwodzie bo mi w ciągu tyg ze 104 poszlo na 116...
Ooo ale Ci brzuszek wystrzelił w tak krótkim czasie U mnie rośnie 1cm tygodniowo...teraz pewnie ze 110-111cm będzie

Cytat:
bryka pierwsza klasa!

Anka też właśnie Na wspólnej chciałam obejrzeć i coś się nie chce załadować mam z słaby net chyba, albo dużo ludzi akurat ogląda jutro w dzień spróbuję...
A dzięki, dobrze Tylko leżę i jem aż strach pomśleć ile przytyję
Stary 2013-09-16, 21:27   #3910
24Kasiula24
Raczkowanie

Cytat:
Mutsy Igo

Ja wybralam wkoncu Mutsy Transportera , stelaż mam prawie identycny
24Kasiula24 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:27   #3911
domii29
Zakorzenienie

anka_85 nadal nie da się wysłać prywatnej wiadomości do Ciebie
Stary 2013-09-16, 21:28   #3912
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
Wow!!! pelen wypas

lece dziewczyny sie ogarniac przed jutrzejsza wizyta,bo rano moge nie zdazyc...juz czuje jakie mnie akrobacje czekaja,moze jeszcze jakos dosiegne "tam" zeby sie doprowadzic do ladu,chociaz nie ukrywam,ze nie chce mi sie strasznie. nie wiem jak sie ogole do porodu u mnie jakos nie wchodzi w gre pomoc tz w tym...nie wiem,jakies to dla mnie takie-nie ma szans.musze radzic sobie sama.
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:28   #3913
nasturcja7667
Zadomowienie

Mąż mój wrócił, był na piwie z kumplami, i przypomniało mu się, że do jutra ma na uczelni swojej jakiś mega ważny papierek złożyć, ofkors nie wie, gdzie go ma i cała akcja te 4 piwa, które wypił nie pozwalają mu się zbytnio skupić..
nasturcja7667 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:33   #3914
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Podziel się tą energią Mi ostatnio Jaśko dokucza niesamowicie i jakbym mogła to bym w ogóle z łóżka nie wstawała Ale muszę w końcu to wszystko ogarnąć bo rzeczywiście czasu coraz mniej. OBIECUJĘ że od jutra się za wszystko zabieram

P.S chyba będę miała do Ciebie prośbę szybciej niż mi się wydawało bo TŻ wziął się za odpisywanie temu gościowi od motoru po polsku i będzie problem żeby to na angielski przetłumaczyć
edytowałam jakieś 5-10 minut temu swoje ustawienia, powinno działać

Cytat:
nie pogardziłabym takim, ja już mam zaklepany wózek
Cytat:
Ooo ale Ci brzuszek wystrzelił w tak krótkim czasie U mnie rośnie 1cm tygodniowo...teraz pewnie ze 110-111cm będzie

bryka pierwsza klasa!

Anka też właśnie Na wspólnej chciałam obejrzeć i coś się nie chce załadować mam z słaby net chyba, albo dużo ludzi akurat ogląda jutro w dzień spróbuję...
ja w nocy budze się z 5-6 razy żeby coś przekąsić

Cytat:
anka_85 nadal nie da się wysłać prywatnej wiadomości do Ciebie
spróbuj jeszcze raz a w między czasie popatrze znow.

Ani

Stary 2013-09-16, 21:33   #3915
peppermint patty
Rozeznanie

Cytat:
a mi brzuszek nie rosnie juz chyba z 2-3 tyg,no moze o 1cm....w tej chwili sie zmierzylam (po kolacji) i mam 91,wiec pewnie z rana z 90 bedzie.i dziwic sie,ze sie Tymek obrocic nei moze.z jednej strony to fajnie,ze jakos wielki nie rosnie,no ale...zeby to sie na maluchu nie odbijalo-przyjmuje,ze tak po prostu jest i powinnam byc zadowolona.Wagowo troche mniej mam powodow do chwalenia
peppermint patty jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:34   #3916
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
edytowałam jakieś 5-10 minut temu swoje ustawienia, powinno działać

nie pogardziłabym takim, ja już mam zaklepany wózek

spróbuj jeszcze raz a w między czasie popatrze znow.
Coś takiego się wyświetla - anka_85 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości.
Stary 2013-09-16, 21:36   #3917
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:
Coś takiego się wyświetla - anka_85 zdecydował(a), że nie chce otrzymywać PW lub też może nie mieć takiego uprawnienia. Z tego powodu nie możesz wysłać jej wiadomości.
ok, ide jeszcze raz w ustawienia, bo kilka lat temu coś tam mieszałam i mam teraz placek.

Ani

Stary 2013-09-16, 21:42   #3918
jezzka
Raczkowanie

Cytat:
Zazdroszczę! Strasznie podobają mi się wózki mutsy ale niestety, trzeba poszukać czegoś innego. Jeszcze te połączenie kolorów! Strasznie podoba mi się czerń z bielą, wszystkie te wózki wydają mi się takie eleganckie no ale chcę, żeby wózek posłużył dla ewentualnego, drugiego dzieciaczka a boję się, że biały po takim czasie będzie wyglądał fatalnie.

Anka_85 a może po zmianie spróbuj się wylogować i zalogować z powrotem?

Edytowane przez jezzka
Czas edycji: 2013-09-16 o 21:44
jezzka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:43   #3919
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
ok, ide jeszcze raz w ustawienia, bo kilka lat temu coś tam mieszałam i mam teraz placek.
Wiadomość mi doszła ale odp nie mogę
A czy mogę wysłać na pocztę ? Prawdopodobnie tak się najszybciej dogadamy
Stary 2013-09-16, 21:44   #3920
paulinaizabela
Zakorzenienie

Cytat:
Uff...ja przynajmniej w nocy nie wcinam
Tak na serio to nie jem dużo więcej niż w domu, tylko nic nie robię

Jakoś mnie zamula...idę pod prysznic i lulu
Stary 2013-09-16, 21:47   #3921
Anoula
Zakorzenienie

mama dzwoniła, wyprała mi wszystkie pokrowce z wózków :x nie będę miała tej zabawy dla siebie :x nakupowała jakichś ciuszków dla małej co mnie akurat cieszy.
Ale tez się pochwaliła też, czym mi trochę humor zepsuła, że "kupiła mi koszyki na pieluchy" mimo, że o nic takiego ją nie prosiłam i nawet nie wiem czy takie coś mi będzie potrzebne, ale jej się spodobało to kupiła :/ co z tego, że od dawna wiadomo, ze gust mamy nieco inny... a prosiłam, żeby nie kupowała nam nic do mieszkania. Jak jej to przypomniałam to powiedziała, że przecież to nie dla mnie tylko dla małej
Stary 2013-09-16, 21:50   #3922
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
mama dzwoniła, wyprała mi wszystkie pokrowce z wózków :x nie będę miała tej zabawy dla siebie :x nakupowała jakichś ciuszków dla małej co mnie akurat cieszy.
Ale tez się pochwaliła też, czym mi trochę humor zepsuła, że "kupiła mi koszyki na pieluchy" mimo, że o nic takiego ją nie prosiłam i nawet nie wiem czy takie coś mi będzie potrzebne, ale jej się spodobało to kupiła :/ co z tego, że od dawna wiadomo, ze gust mamy nieco inny... a prosiłam, żeby nie kupowała nam nic do mieszkania. Jak jej to przypomniałam to powiedziała, że przecież to nie dla mnie tylko dla małej
Chciała dobrze, a może akurat Ci się spodobają te koszyki
Super że mama chciała pomóc i wyprała Ci pokrowce do wózków
Stary 2013-09-16, 21:53   #3923
anka_85
Zakorzenienie

Ufff w koncu znalazłam ustawienia tych wiadomości! teraz serio juz moża pisać, ale szukania

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Domii, dzisiaj skompletuje słówka z działu profesjonalny mechanik, jak tż wroci bo o bakach i tłumikach to a migi jedynie moge się porozumieć a rano do kawki posklejam to w całość po ang i wyślę. dzięki dziewczyny za pomoc w odblokowaniu konta

Ani

Stary 2013-09-16, 21:54   #3924
aaby
Zakorzenienie

Dziękuję wszystkim
jezzka, to jest kolor srebrny Białe też mi się podobają, ale wydają mi się mało praktyczne.

Odtąd MY - już nigdy JA.
W duecie siła.

aaby jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:55   #3925
Anoula
Zakorzenienie

Cytat:
Chciała dobrze, a może akurat Ci się spodobają te koszyki
Super że mama chciała pomóc i wyprała Ci pokrowce do wózków
ja nie wątpię, ze intencje miała dobre, z tym, że prosiłam, żeby nic nie kupowała, poza jedną rzeczą, która była ustalona, na którą zostawiłam jej pieniądze, a kupiła coś innego... jak tak dalej pójdzie to może jeszcze nam łóżko wybierze bez naszej wiedzy, bo jej się spodoba w sklepie...
a co do prania trochę mi zabiera zabawę, bo chciałam chociaż w tym uczestniczyć, cały przyszły tydzień będę w Krakowie i znowu nie będę miała co robić, bo mama zrobi wszystko za mnie
Stary 2013-09-16, 21:55   #3926
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Ufff w koncu znalazłam ustawienia tych wiadomości! teraz serio juz moża pisać, ale szukania

---------- Dopisano o 20:53 ---------- Poprzedni post napisano o 20:51 ----------

Domii, dzisiaj skompletuje słówka z działu profesjonalny mechanik, jak tż wroci bo o bakach i tłumikach to a migi jedynie moge się porozumieć a rano do kawki posklejam to w całość po ang i wyślę. dzięki dziewczyny za pomoc w odblokowaniu konta
Dziękuję Ci bardzo Nawet nie wiesz jak bardzo nam pomagasz
Stary 2013-09-16, 21:58   #3927
xxxMikixxx
Zakorzenienie

aaby świetny wózek

Za dwa dni stuknie 33 tydzień
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 32t5d kopia.jpg (20,4 KB, 31 załadowań)

xxxMikixxx jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:59   #3928
domii29
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Anoula Pokaż wiadomość
ja nie wątpię, ze intencje miała dobre, z tym, że prosiłam, żeby nic nie kupowała, poza jedną rzeczą, która była ustalona, na którą zostawiłam jej pieniądze, a kupiła coś innego... jak tak dalej pójdzie to może jeszcze nam łóżko wybierze bez naszej wiedzy, bo jej się spodoba w sklepie...
a co do prania trochę mi zabiera zabawę, bo chciałam chociaż w tym uczestniczyć, cały przyszły tydzień będę w Krakowie i znowu nie będę miała co robić, bo mama zrobi wszystko za mnie
Typowa mama, moja ma tak samo + moja teściowa która chciałaby mnie wyręczyć w praniu, prasowaniu, zakupach Jaśkowych i całej reszcie
Moja mamcia na szczęście po poważnej rozmowie ze mną zamiast kupować NAM zaczęła kupować rzeczy dla Jaśka które młody będzie miał u nich w domu, ostatnio kupiła butelkę i stwierdziła że dokupi jeszcze jedną żeby miał u nich jak go do nich nie raz podrzucę
Stary 2013-09-16, 22:03   #3929
ola_k11
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez motylek85 Pokaż wiadomość
hej kochane brzuchatki...
Zaglądam do was choć raz dziennie żeby poczytać ale w ogóle nie mam ani czasu ani weny do pisania moje dziecko przeżywa jakiś kryzys a ja razem z nim na wszystko co do niego mówię (nie tylko pytania czy prośby) odpowiada "Nie!" i to z krzykiem... na wszystkie moje prośby o posprzątanie czegokolwiek reaguje agresją i już nawet nie rączką ale nogą kopie... moje nerwy są na granicy a niestety udziela się to też drugiemu bąblowi bo brzuch coraz częściej mi twardnieje i boli... teściowa i szwagierki (dodam, że mieszkają w domu obok) tak mi go rozpieściły, że teraz nawet przychodzić nie chcą żeby się nim zająć bo im też się dostaje więc wolą olać sprawę i w ogóle się nie pokazywać i ja cały dzień z tym moim małym potworkiem muszę sobie radzić... ostatnio się pochorował i miał kilka dni gorączkę a teraz jeszcze kaszel i katar i już w ogóle jest masakra nie chce nic jeść a ja dostaję białej gorączki jak po raz kolejny muszę porcję jedzenia do kibla wywalić przepraszam, że się wam tu żalę ale chociaż tu się wygadam...

trzymam strasznie mocno kciuki za babeczki w szpitalach i mam nadzieję, że wszystko się dobrze ułoży

Trele a ty już na wypakowaniu podrzucę ci na trochę mojego urwisa to raz dwa z nerwów urodzisz

gratuluję wszystkich tygodni, wizyt, super wag maluszków i udanych zakupów
ja się pochwalę, że dziś przyszła paczuszka, którą zamawiałam od mamusi na szafka .pl z matą smiki i karuzelką 3w1 tiny love za które razem z przesyłką dałam całe 70zł
Kochana mój mlody też się tak zachowuje... jest nieznośnie nieposłuszny. Nawet Pani z przedszkola mi to dała do zrozumienia, że łobuziak. Pięć razy mu powtarzam aż w końcu pytam "rozumiesz" a on na to "nie rozumiem". Moja mama go tak rozpieściła. Do tego wszystkiego ja go zawsze karmiłam w krzesełku a ona zmieniła to i na fotelu przed bajką a potem biegała po całym domu za nim aby mu wetknąć łyżeczkę zupki... nie ma w związku z tym nawyku siadania przy stole. Do tego jest mleczny raczej a nie mięsno-warzywny... rozumiem Cię. Dziś podobno przytulał się z dziewczynką z przedszkola i miłość sobie wyznawali i buziaki dawali prosto w usta... lowelas Czasem jak mnie wkurzy i mu wleję w tyłek to potem sama płaczę z wyrzutów sumienia.

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
o widzę, że nie jestem sama z problemami ze starszym dzieckiem...
moje ma warzywno-mięsny wstręt.
dobrze, że zje jakiś jogurt, czy mleko..
u mnie dokładnie tak samo. Jak glodny to nie zawoła, że chce jeść tylko mama daj mi mlesia. Co więcej cały czas chce z butli mlesio. Szczególnie na śniadanie i przed snem. W ciągu dnia zjada łyżeczką.
ola_k11 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:03   #3930
anka_85
Zakorzenienie

Cytat:

bryka pierwsza klasa!

ja w brzuchu mam 105cm teraz

ciężko będzie mi nadgonić 2,5 roku bez na wspólnej...
u mnie 28 kg na plusie, PÓKI CO ale nie martw się, małe pewnie zabierze wszystko, a ile się narobimy przy dzieciach to swoją drogą
Cytat:
Uff...ja przynajmniej w nocy nie wcinam
Tak na serio to nie jem dużo więcej niż w domu, tylko nic nie robię

Jakoś mnie zamula...idę pod prysznic i lulu
mnie aż głód budzi... a przy łóżku mam czipsy, ciasta, czasem w nocy ide gotować ziemniaczki żeby zjeść z odgrzewanym sosem i surówką z obiadu... to najwięcej mi daje popalić, ale serio głodna jestem jak wilk! syta to jestem max godzine po obiedzie.

ja pewnie o 1-2 pójde spać, jak tż wraca z pracy o 10 to zawsze zanim się zje, wykąpie to ani się człek obejży a już robi się późno....

Lineczka? gdzie jesteś? pusto tu jakoś

Ani

Edytowane przez anka_85
Czas edycji: 2013-09-16 o 22:17
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości