|
|
#2701 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7
Cytat:
Choć ja bym chyba wybrała nauki weekendowe 10 tygodni wydaje mi się długo, a poza tym jest niemożliwe, żeby Tż dostał 10 przepustek pod rząd, nawet na weekend ![]() Cytat:
![]() A pogodą się nie sugeruj Równie dobrze 12 września może być 30 stopni, a w sierpniu 15 i deszcz
|
||
|
|
|
#2702 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#2703 |
|
Rozeznanie
|
nas namówiła na te nauki mama TŻ i w sumie dobrze, bo zrobimy i z głowy, później będzie czas na coś innego. A że mieszkamy teraz u niego to w jego rodzinnej parafii
Witam nową PMkę
|
#2704 |
|
Zakorzenienie
|
Beezee będę szczera - jak dla mnie widać, że ta przyjaźń była niewiele warta, skoro Twoja przyjaciółka porzuciła Cię dla wiru imprezowania
No i bez przesady, skoro miała coś do Ciebie, to powinna od razu powiedzieć, a nie dopiero po takim czasie jako wypominki. Ja się z moją "bff" podobnie rozstałam, bo to ona nie stanęła po mojej stronie w dość ważnej sprawie, gdzie to ona zawiniła, tylko że od razu jej to powiedziałam. A że ona dalej szła w zaparte i była mocno zdziwiona, że mi to przeszkadza, to i przyjaźń zaczęła się sypać i tak już od prawie roku w ogóle nie gadałyśmy ze sobą I choć początkowo było mi przykro, to teraz nie żałuję, bo widzę że w ostatecznym rachunku wiele nie było to warte ![]() No i wreszcie zrobiłam swój wątek w klubie i nadrobiłam cały klub
|
|
|
|
#2705 |
|
Zakorzenienie
|
Masakra... Teraz się dowiedziałam, że nie miała we mnie wsparcia bo ja byłam w Rze i nie mogła mi się zwierzyć ale mimo wszystko nie miała ode mnie wsparcia i nie ma mi tego za złe. Ja pitole jak może mi mieć za złe że nie wspierałam jej i byłam daleko bo akurat miałam PRAKTYKI które MUSIAŁAM odbyć a poza tym o niczym nie wiedziałam? Paranoja.
|
|
#2706 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Panny Młode 2015 cz. 7
Bam jutro mija 2 miesiace od zareczyn
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2707 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Marysieńka kursy weekendowe z reguly trwają jeden week ( tj cała dzien sobota i niedziela). Te normalne czyli w tygodniu tylko tyle trwają. Ebedowa a pytaliście czy te nauki Wam nie przepadną? Czy nie za wcześnie? Ixii nie s.aj żarem bo wiesz co? Co do włosów kiedyś miałam takie piękne, grube, błyszczące ale niestety rozjaśniacz je zniszczył i choć wiele osób mówi, że mam nadal bardzo ładne i grube to jest ich niestety o jakieś 1/3 mniej i ciągle wypadają, najgorzej właśnie podczas rozczesywania na mokro po myciu. Beezee nie wiem nawet co powiedzieć z tą przyjaciólką Talka ciesze się,że TŻ Ci wybaczył, oby teraz było tylko lepiej. A co do perfum ja kiedyś miałam bzika a teraz nie używam wcale. W sumie odkąd zaszłam w ciąże ( czyli już ponad 2 lata minęły) zużyłam jakiś 1 flakonik. Obecnie nie mam żadnych perfum, ale muszę kupić sobie jakieś bo powoli mi wraca faza na "pachnienie" chociaż na jakieś wyjścia. Robię sobie pyszny, domowy chlebek mniammmmmmmmmm Już się nie mogę doczekać za jakieś 10 minut z piekarnika wyjmuję Kocham taki ciepły domowy chlebek z masełkiem
|
|
|
#2708 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Popieram !!!!!! Całkowitą rację masz mariamarysieńka, u mnie też się posypała "super" przyjaźń..
|
|
#2709 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2710 |
|
Zakorzenienie
|
z tą przyjaźnią to tak niestety jest...moim bbf jest mój tż i żadna z moich najlepszych przyjaciółek tego miejsca nie zajmie...czasem to jest smutne no ale nie można nikomu tak w 100% zaufać, nigdy nic nie wiadomo
a domowego chlebka zazdroszczę! uwielbiam domowy chlebek jak mama tż zrobi, jeszcze taki z żurawiną!
|
|
|
|
#2711 |
|
Rozeznanie
|
BeeZee ja własnie mieszkałam w jednym pokoju z koleżanką i później doszłyśmy do wniosku, że jednak każda szuka sobie osobnego pokoju. Ex ja też mam własnie wrażenie, że najlepiej to z TŻtem żyć bo laski nigdy nie sa do końca fair.
|
#2712 |
|
Zakorzenienie
|
Hehe co do teog to tak, facet to facet, on nie wyda
![]() ale dla mnie kumpela to jest kumpela, z nią można się napić i Ci nie wypomni jak przesadzisz , porobić takie swoje przypałki małe lub większe, ponarzekać i w ogóle mam nadzieję, że wszystko wyjdzie na dobre
|
|
#2713 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2714 |
|
Zakorzenienie
|
Też mam takie małe wrażenie, że przyjaźnie z facetami są trwalsze. Mój najlepszy przyjaciel to facet. Przyjaźnimy się od małego (czasami robię sobie jaja z Tż, że jego ptaszek nie był pierwszym, którego widziałam
), przyjaźniłam się też z jego siostrą. I to też była taka ołmajgadprzyjaźńforever, ale okazało się, że dużo rzeczy było tylko na pozór, a wszystko zniszczyła jej zazdrość. Z nią już dawno się nie przyjaźnię (choć nadal się lubimy), a z nim nadal mogłabym konie kraść Tak, to ten co mi wsadził łapsko w tort i ja mu potem oddałam
|
|
|
|
#2715 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
z przyjaciółkami też ale no jednak rzadziej oby się ułożyło ![]() ---------- Dopisano o 22:13 ---------- Poprzedni post napisano o 22:11 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#2716 |
|
Zakorzenienie
|
Ja też ale ja na przykład uwielbiam z dziewczynami w babskim gronie się spotkać
|
|
#2717 |
|
Zakorzenienie
|
No a ja nie mam problemu ze swoją najlepsza przyjaciółką, no może tylko to że jesteśmy na odległość i rzadko kiedy możemy spokojnie pogadać. Mamy zupełnie inne patrzenie na świat, ona np. nigdy nie zamieszkała by przed ślubem z chłopakiem i ogólnie taka bardziej religijna jest, no a ja odwrotnie, i ostatnio pochwaliłam się jej że planujemy starać się o dziecko nie długo, wyraziła swoje zdanie, że ona by się nigdy na to nie zdecydowała, ale stwierdziła też ,że jeżeli tego chcemy, to nie widzi w tym problemu i cieszy się z nami. Boli mnie tylko teraz to że nie mogę być przy niej blisko, a bardzo mnie teraz potrzebuję. Jest moją nie tylko przyjaciółką no ale też kuzynką, i praktycznie znamy się od zawsze
![]() A do przyjaźni damsko męskich, no to w sumie się zgodzę że są trwałe...
|
#2718 | |
|
Japońska rzepa
|
Cytat:
Jak wrócę do Polski naszej kochanej,to się przyjrzę bliżej temu,bo faktycznie super Chociaż inna sprawa,że te dobre perfumy wystarczają mi na bardzo długo,bo wystarcza jeden psik i caly dzień czuje je na sobie,nie musze się nimi "zlewać".Więc opłaca się inwestycja nawet tych 350 zł raz na 2 lata (tyle mi starczają około) A kiedyś miałam prawdziwe perfumy Fragonarda,próbkę,ale nie wodę toaletową,tylko perfumy,taka esencja esencji to to był czad dopiero
|
|
#2719 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię perfum
, a chciałabym . Co bym nie miała, to wystarczy kropla i zaraz boli mnie głowa , zawsze za mocno czuję wszelkie zapachy ... więc mimo, że fajnie tak się spryskać ładnym zapachem, to się nie pryskam dla własnego spokoju i zdrowej głowy ![]() ---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:24 ---------- A i w ogóle, przeliczyłam się . Jak TŻ wrócił z pracy, to tak się pokłóciliśmy, żę OJANIEMOGE! za chwilę pokażę Wam, jaką formę przeprosin wymyślił , romantyk się znalazł .
|
|
#2720 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak mam z kadzidełkami znowu.. tylko wejdę do sklepu gdzie są rozpylone to od razu muszę wyjść bo głowa mnie automatycznie zaczyna boleć..
|
|
#2721 |
|
Zakorzenienie
|
ja tak jestem do perfum przyzwyczajona jak do mycia zębów i umalowania się przed wyjściem. Jak czasem zdarzy mi się zapomnieć psiknąć to jakoś tak się czuję jak bym goła była
|
|
|
|
#2722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Teraz potrafię wyjść i z 12 chmurami perfum na sobie, zgubny wpływ perfumowego ![]() Ooo Fragonard to nisza Mam 2 odlewki różnych perfum Fragonarda, potwierdzam że trzymają się jak dzikie ![]() Ogólnie na moim siedzeniu na perfumowym korzysta dużo innych osób Jak kupuję odlewkę i jednak mi nie pasuje, to oddaję przyszłej teściowej (jest tym zachwycona, bo nigdy nie używała perfum, a chciała, tylko jakoś tak nie mogła się zebrać, żeby coś kupić), mamie (choć ona jest niechętna, bo od lat używa tych samych perfum), koleżankom i siostrze
|
|
|
|
|
#2723 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
. No nie wiem, chyba że tak nie trafiam z tymi perfumami, że zawsze mnie głowa boli. Ale np. one summer też mam, zdawało mi się dość "delikatne", a też nie bardzo .
|
|
|
#2724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
romantyk, hydraulik, czipindens i wszystko
|
|
|
#2725 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2726 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2727 |
|
Raczkowanie
|
jesteśmy ze sobą od 4 lat
![]() zaręczyliśmy się 1 maja tego roku w Kazimierzu Dolnymm mój chłopak (narzeczony) jest ode mnie dużo starszy, on teraz ma 32 lata ja 23 ![]() co do wesela- na razie mamy zarezerwowaną sale i wstępnie orkiestrę |
|
|
|
#2728 |
|
Konto usunięte
|
brzuch mnie boli tajk ze chyba zaraz umre ;/
|
|
|
|
#2729 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wlazł, nakleił mi na lapa i poszedł. Wrócił i pyta, jak mi się podoba. Mówię "tylko jeden? wolałabym chociaż skromny bukiet z trzech".... wyszedł, wrócił i obkleił mi lapa kolejnymi hahaha
|
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:02.

na szczęście księdzu nas nie zjadł
mamy 10 spotkań (teraz 9) co tydzień w poniedziałek, nauki bezpłatne 

Równie dobrze 12 września może być 30 stopni, a w sierpniu 15 i deszcz 

, a chciałabym
za chwilę pokażę Wam, jaką formę przeprosin wymyślił