Panny Młode 2015 cz. 7 - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 23:23   #2761
lolusl
Japońska rzepa

Dot.: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez magda_mjt Pokaż wiadomość
CZEK DYS AŁT BEJBE wlazł, nakleił mi na lapa i poszedł. Wrócił i pyta, jak mi się podoba. Mówię "tylko jeden? wolałabym chociaż skromny bukiet z trzech".... wyszedł, wrócił i obkleił mi lapa kolejnymi hahaha
O jezusie,jakie słodkie
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
Ja mam identycznie. Nie nawidzę kadzidełek.

No pikny bukiet

Uwaga chwalę się: mój świeżutki, pachnący i cieplutki chlebek. Jest pyszny
Tez nie cierpię kadzidełek
A chlebek bym wszamała,ale nie jemy chleba z tż od kilku dni w ramach diety Tylko chrupki. Ja tak bardzo nie cierpię,choć chleb uwielbiam,ale źle się czuję po nim i ogólnie nie jadam chleba,ale tż mi codziennie płacze.chyba na dzień chłopa mu upiekę

Cytat:
Napisane przez Edebedowa Pokaż wiadomość
Dobra Lejdis, idę spać
tylko tak po tych naukach dzisiaj to głupio mi bzykać się z TŻtem.. chyba się nawrócę
Jesteś moim mistrzem
Gets the same train every time.
’Cause his world is built ’round punctuality,
It never fails.

Edytowane przez lolusl
Czas edycji: 2013-09-16 o 23:24
lolusl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 23:24   #2762
joasia-a
Zakorzenienie

Ej kurde!! może naprawdę zacznijmy tutaj jakieś dobre przedsięwzięcie w które wszystkie się zaangażujemy :P skoro tak ten wątek działa jak efekt domino że każda po kolei coś z TŻtem nie tak :P to może coś innego też w ten sposób zadziała

ex no ba!! hah wgl jakie piękne kasztanki dziś przyniosłam do domu <3 koło TPPF mi takie malutkie rosną
Stary 2013-09-16, 23:25   #2763
existence
Zakorzenienie

a my właśnie z tż odbyliśmy wojnę...o wolny fragment szczebelka na suszarce ja ze swoimi legginsami a on ze swoją górą od piżamy (nawet nie wiedziałam, że ma piżamę bo jej rzadko używa ) ale to było piękne ja w ręce swoja rzecz, on swoja, look na suszarę, po sobie i dawaaaj
Stary 2013-09-16, 23:26   #2764
mariamarysienka
Zakorzenienie

Ej ja też spadam spać Starczy tego spamowania jak na jeden dzień

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 23:28   #2765
opiorek
Raczkowanie

my też się kłócimy z tż, ale to o sprawy domu=naszych marzeń,
kiedy będziemy się budować, jaki styl-dworkowy a może jednak nowoczesny, jaka powierzchnia dom i itd itp
opiorek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 23:41   #2766
magda_mjt
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lolusl Pokaż wiadomość
O jezusie,jakie słodkie
No to chyba nie pozostaje mi nic innego, jak powiedzieć, że PRZYJMUJĘ przeprosiny hahah . W sumie podoba mi się laptop taki wyobklejany kwiatkami, od razu wesoło się robi, jak na niego patrzę .

Mi zostały jeszcze ćwiczenia, prysznic i też do spania . Dobranoc!
Stary 2013-09-16, 23:51   #2767
Aniaa_89
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez opiorek Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
mogę dołączyć?
ślub mamy zaplanowany na 12 września 2015, ale po aktualnej pogodzie zaczynam żałować, że jednak nie sierpień, a sala już zarezerwowana
witaj

Cytat:
CZEK DYS AŁT BEJBE wlazł, nakleił mi na lapa i poszedł. Wrócił i pyta, jak mi się podoba. Mówię "tylko jeden? wolałabym chociaż skromny bukiet z trzech".... wyszedł, wrócił i obkleił mi lapa kolejnymi hahaha
urocze

nie było mnie kilka godz, bo widziałam się z TŻtem, a tu tyle nadrabiania ale wszystko przeczytałam
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 00:01   #2768
Atomoowka
Wtajemniczenie

Ja też spadam spać

Ślubuję Ci 10.05.2014

11.01.2013 kierrrrowca
Atomoowka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:16   #2769
okaro
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez opiorek Pokaż wiadomość
jesteśmy ze sobą od 4 lat
zaręczyliśmy się 1 maja tego roku w Kazimierzu Dolnymm
mój chłopak (narzeczony) jest ode mnie dużo starszy,
on teraz ma 32 lata ja 23
co do wesela- na razie mamy zarezerwowaną sale i wstępnie orkiestrę
to będziemy 'razem' ślubować, bo tego samego dnia

Ja od 5 nie spie... przyszła @, a ja dalej sie stresuje przed dzisiejsza wizyta w zakladzie. Nie wiem nawet jak sie ubrać :P..
okaro jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:13   #2770
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Beezee Pokaż wiadomość
A ja jak nigdy załapałam wielkiego doła bo się trochę posprzeczałam z koleżanką..
Ja wiem że mam swój silny emocjonalnie charakter czyli jak przyjaźń to na maska i jak przykrość to też na maksa. Kilka tygodni temu moja przyjaciółka zerwała z chłopakiem, chłopak super, zakochany w niej a ona przez cały rok z nim chodziła a w głowie miała byłego i niby tego obecnego kochała a i tak olewała go cały czas i w ogóle. I właśnie kilka tygodni temu pokłócili się tak mocno i on w złości powiedział, że koniec z nimi a ona: OK i go olała i na drugi dzień już imprezowała z byłym. Ten jej chłopak już na drugi dzień ja przepraszał, że go emocje przerosły i że nie chciał zerwania ale ona już go miała głęboko. No i ja rozumiem chłopaka bo ja kiedyś też w złości powiedziałam mojemu że z nim zrywam. A ona robiła z siebie ofiarę losu i najeżdżała na niego i wszystko a ja w sumie nie stanęłam po jej stronie jak chyba wg niej powinna zrobić przyjaciółka tylko tłumaczyłam jej wszystko jak ja to widzę i w ogóle. Wg mnie przyjaźń nie polega na tym, żeby mówić to co ktoś chce usłyszeć tylko mówić to co się myśli. I tak od czerwca ona zaczęła ostro imprezować ze swoimi znajomymi i byłym (mieszkamy od siebie ok 30 km) a ja poszłam w odstawkę. I kilka razy no dokładnie dwa zapraszałam ją na grilla do siebie (a do tej pory byłyśmy najlepszymi "bff")a ona pisała że nie może przyjechać bo jedzie na imprezę. I teraz na weekendzie znów robię imprezę i zaprosiłam ją oczywiście a ona zaczęła mnie wypytywać czy to w sobotę i że obiecała że już nie nawali a ja jej napisałam, że jak nie chce czy nie ma jak przyjechać to zrozumiem bo w sumie napisała że przyjedzie bo obiecała a nie że chce. To zaczęła troszkę do mnie sapać, że coś odstawiam. Ja jej mówię, że ona ostatnio imprezuje ze swoimi i że w sumie może być jej szkoda opuścić przedostatni weekend w domu ze znajomymi zanim pojedziemy na studia. I że w sumie przez to wszystko mnie odstawiła na bok a mi jest przykro bo ja miałam tak z najlepszych kumpeli to ją a ona mnie w sumie olewa. To dopiero teraz się dowiedziałam do niej że miała do mnie żal za kilka sytuacji głownie za to, że nie stanęłam po jej stronie jak zerwała ze swoim. Ja się k....a pytam to jest przyjeźć? Teraz mi to mówi? Ja p....e przyjaciółki mówią sobie takie rzeczy od razu...
Też miałam kiedyś taką "przyjaciółkę" na dobrą sprawę po tym jak ona się wypięła to zrozumiałam że ona była takim pasożytem na mnie czego wcześniej zupełnie nie widziałam. To była moja pierwsza i ostatnia na wiele lat przyjaciółka, ja mam przyjaciół facetów i z tym mi dobrze.Potem na studiach znalazłam przyjaciółkę , prawie siostrę no i tak trwamy do dziś
Cytat:
Napisane przez Na biurku Oli Pokaż wiadomość
muszę to sobie zapamietać!

Ooooo tak, byłam w zeszłym roku, wprawdzie na jesień, ale zlaiczyłam przynajmniej dyskoteke na termach nocą
fajnie to wyglądało, kiedy na zewnątrz śnieg a człek cały paruje pływając w zewnętrznym basenie
Zapamiętuj, prawda ci to
A o Bukowinie to byłaś tylko w parku bo ja myślałam bardziej o hotelu i moje porównanie to były pokoje hotelowe i obsługa

Cytat:
Napisane przez okaro Pokaż wiadomość

Ja od 5 nie spie...przyszła @, a ja dalej sie stresuje przed dzisiejsza wizyta w zakladzie. Nie wiem nawet jak sie ubrać :P..
To trzymamy kciuki
pejlin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:26   #2771
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

dzien dobry
dzisiaj jade na uczelnie zlozyc indeks wreszcie i do pracy. znajac zycie to tewn indeks zajmie tyle czasu ze sie zastrzelic tylko....
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:29   #2772
martuha20
Rozeznanie

Odp: Dot.: Odp: Panny Młode 2015 cz. 7

Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
w jeden dzień nie!! :P w dwa może

Niemożliwe bo sama nadrabiałam jak miałam 8, prawie 9 jesteśmy na 92 stronie a strona 82 to jeszcze wczorajsza końcówka dnia którą też miałam do nadrobienia :P

Chyba że źle postrzegam jeden dzień

Atomoowka ale smaka mi narobiłaś!! też musze kiedyś kupić sobie foremkę i spróbować upiec

to bylo 20 str ale komorkowych, tu inaczej te strony leca :p dopiero zauwazylam teraz

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Maniaczka Yankee Candle

Jestem kierowcą
martuha20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 09:35   #2773
iixi
Zakorzenienie

dzień dobry niech ktoś wyłączy ten deszcz.. w ogóle to ja się dzisiaj raczej ulatniam z forum (pewnie będę podczytywać w wolnych chwilach tylko) - idę niedługo do koleżanki coś poogarniać, później wracam, obiad i znowu nauka.. czuje się bardzo zestresowana tym egzaminem.. chyba pierwszy raz w tym roku akademickim w ogóle mnie coś stresuje ;/

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:03   #2774
existence
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iixi Pokaż wiadomość
dzień dobry niech ktoś wyłączy ten deszcz.. w ogóle to ja się dzisiaj raczej ulatniam z forum (pewnie będę podczytywać w wolnych chwilach tylko) - idę niedługo do koleżanki coś poogarniać, później wracam, obiad i znowu nauka.. czuje się bardzo zestresowana tym egzaminem.. chyba pierwszy raz w tym roku akademickim w ogóle mnie coś stresuje ;/
haha welcome in my world dasz rade
Stary 2013-09-17, 10:17   #2775
Beezee
Zakorzenienie

Cytat:
hahahha kwiatki bardzo w moim stylu the best!
Cytat:
Napisane przez joasia-a Pokaż wiadomość
Eh Beezee szkoda ze tak wyszło z "bff" ale niestety.. ja też na takiej sie przejechałam kilka lat temu, którą znałam od dzieciństwa.. ale jednak 2 kobiety już wystarczą żeby szykować kisiel :P trzymaj się i nie przejmuj się nią masz nas!!!! będziemy Twoim BFF!!
na sam koniec powiedziałam jej że chyba nie tak wygląda przyjaźń skoro teraz dopiero mi wszystko mówi a ona że się bała że mnie straci głupie tłumaczenie. i że jestem dla niej najważniejszą osobą. aha zadzieram kiecę i lecę zobaczymy z czasem co z tego wyniknie nic na siłę
Stary 2013-09-17, 10:21   #2776
iixi
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez existence Pokaż wiadomość
haha welcome in my world dasz rade
jakby mnie tak wszystko miało stresować na studiach to chyba prędzej bym wykitowała masakra, nie wiem co teraz mi odbiło - chyba że wrzesień tak działa na mnie

BLOG

iixi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:24   #2777
kzb1
Zakorzenienie

Hejka
Przepraszam, że chwilę mnie nie było, ale byłam na weselu przyjaciółki ze studiów (zdjęcia na fb ). Wybawiłam się, to było jedno z lepszych na jakich byłam. Spodziewałam się czegoś gorszego, bo to bardzo duże wesele było (ponad 300 osób), spanie mieliśmy załatwione 10 km dalej itd. itd... Ale wszystko super się udało, jedzenie było pyszne, muzyka dobra, mało kto siedział za stołem. Tylko biedna PM nie miała czasu nawet siąść i zjeść, bo to albo sesja zdjęciowa, a to z kimś porozmawiać, a to "ze mną się nie napijesz?", a to ktoś ją do tańca porywał... Ale wyglądała ślicznie

Edytowane przez kzb1
Czas edycji: 2013-09-17 o 10:28
kzb1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:27   #2778
Vallotka
Zakorzenienie

Beznadziejna pogoda. Siedzę sobie pod kocykiem i chyba zrobię gorącą herbatę.
Vallotka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:36   #2779
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Napisane przez kzb1 Pokaż wiadomość
Hejka
Przepraszam, że chwilę mnie nie było, ale byłam na weselu przyjaciółki ze studiów (zdjęcia na fb ). Wybawiłam się, to było jedno z lepszych na jakich byłam. Spodziewałam się czegoś gorszego, bo to bardzo duże wesele było (ponad 300 osób), spanie mieliśmy załatwione 10 km dalej itd. itd... Ale wszystko super się udało, jedzenie było pyszne, muzyka dobra, mało kto siedział za stołem. Tylko biedna PM nie miała czasu nawet siąść i zjeść, bo to albo sesja zdjęciowa, a to z kimś porozmawiać, a to "ze mną się nie napijesz?", a to ktoś ją do tańca porywał... Ale wyglądała ślicznie
Własnie widzę,bardzo ładna dziewczyna i ładnie wyglądała.Chociaż suknia nie w moim stylu za bardzo,ale naprawdę jakoś to grało ze sobą
It never fails.
Stary 2013-09-17, 10:38   #2780
Aniaa_89
Zakorzenienie

dzień dobry
Cytat:
Napisane przez Vallotka Pokaż wiadomość
Beznadziejna pogoda. Siedzę sobie pod kocykiem i chyba zrobię gorącą herbatę.
też mam taki plan na dzisiejszy dzień

planowałam zrobić drugie podejście po odbiór dyplomu, ale że od rana tak cały czas pada to odpuściłam, bo nie mam ochoty marznąc i moknąć
Aniaa_89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 10:44   #2781
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Aniaa_89 Pokaż wiadomość
dzień dobry
też mam taki plan na dzisiejszy dzień

planowałam zrobić drugie podejście po odbiór dyplomu, ale że od rana tak cały czas pada to odpuściłam, bo nie mam ochoty marznąc i moknąć
Ja dzisiaj mam w planach pójść tylko do pracy a poza tym nie wychodzę z domu.
Stary 2013-09-17, 10:59   #2782
pejlin
Wtajemniczenie

Ja już byłam na zewnątrz i dziękuję.....na szczęście tylko do klatki obok do babci
Stary 2013-09-17, 11:15   #2783
Beezee
Zakorzenienie

A ja już sobie siedzę w biurze i pada ale nie narzekam
O też bym obejrzała zdjęcia, mogłabym być już w FB klubie?
Stary 2013-09-17, 11:22   #2784
mariamarysienka
Zakorzenienie

U mnie tylko brzydko, ale poza tym ciepło i bez deszczu Aczkolwiek i tak nie chce mi się zbytnio na zewnątrz przebywać

"One cat just leads to another." - E. Hemingway

I love you
I will
I do
mariamarysienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:29   #2785
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez pejlin Pokaż wiadomość
Ja już byłam na zewnątrz i dziękuję.....na szczęście tylko do klatki obok do babci
Na szczęście dzisiaj nigdzie nie musiałam wychodzić.
Stary 2013-09-17, 11:30   #2786
nudnylogin
Rozeznanie

Cześć dziewczyny!
Jestem taka w:ściekła, bo właśnie obczaiłam swój plan na uczelni...i w piątki kończę o uwaga uwaga 18:15 :/ a środa, gdzie mam tylko jeden wykład i mogłabym mieć go rano, a wtedy cały dzień wolny,to mam od 14:00 - 15:30 :/ No co za debil to wymyślił!!! !@#$%^^$@! :/
nudnylogin jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:34   #2787
Elcia162
Raczkowanie

Hej dziewczyny, Dawno mnie nie było masa rzeczy na głowie panieński niespodziankę przyjaciółce organizowałam, a teraz mam jej pomagac w przygotowaniach a w sobotę jej weselisko wiec pewnie wrócę na dobre w przyszłym tygodniu nawet nie chce myśleć jak ja to wszytko nadrobię;p
Elcia162 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 11:35   #2788
pejlin
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez nudnylogin Pokaż wiadomość
Cześć dziewczyny!
Jestem taka w:ściekła, bo właśnie obczaiłam swój plan na uczelni...i w piątki kończę o uwaga uwaga 18:15 :/ a środa, gdzie mam tylko jeden wykład i mogłabym mieć go rano, a wtedy cały dzień wolny,to mam od 14:00 - 15:30 :/ No co za debil to wymyślił!!! !@#$%^^$@! :/
Znam temat aż za dobrze, całe studia miałam tak debilnie plan ułożony że szok i nie bardzo dało się z nim coś zrobić
Stary 2013-09-17, 11:38   #2789
Vallotka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Elcia162 Pokaż wiadomość
Hej dziewczyny, Dawno mnie nie było masa rzeczy na głowie panieński niespodziankę przyjaciółce organizowałam, a teraz mam jej pomagac w przygotowaniach a w sobotę jej weselisko wiec pewnie wrócę na dobre w przyszłym tygodniu nawet nie chce myśleć jak ja to wszytko nadrobię;p
Hej

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Za każdym razem zastanawiałam się co za inteligent układał takie plany.

Edytowane przez Vallotka
Czas edycji: 2013-09-17 o 11:40
Stary 2013-09-17, 11:39   #2790
lolusl
Japońska rzepa

Cytat:
Cześć dziewczyny!
Aaaj,współczuję
It never fails.
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości