|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2491 |
Zakorzenienie
|
Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Wpadam powiedzieć, ze żyjemy kochane. Jeśli szatan mi pozwoli to wejdę i skrobne wiecej. Ale małpa jak wstała o 6tak do teraz nie spala nawet 5min
![]()
#2492 | |||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Dziękujemy za życzenia a impreza się udała ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Antybiotyk potrzebuje czasu, aby zdziałać. Współczuję słonko. |
|||||||
![]() ![]() |
![]() |
#2493 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Maja jest nieznośna, nie mogę jej zostawić nawet na 5 min. w nocy budzi się bidulka ze 3 razy - zęby dają się we znaki
![]() |
#2494 |
Zakorzenienie
|
dziekuje kochane za troskę, czuje sie dobrze
![]() ![]() Z odcycusiowaniem walczę cały czas i płakac mi się chce ![]() ![]() jutro mamy szczepienie ![]() ![]() co tam jeszcze u nas ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() dearlie śliczna kurteczka ![]() ![]() ja od kilku dni szukam kombinezonu na zimę.Jednoczęściowego,bo mąż na taki się uparł ![]() ![]() ![]() ![]() http://allegro.pl/4-kolory-kombinezo...523683642.html Jednoczęściowy znalazłam taki w smyku i czape ![]() ![]() szukam też coś w lumpkach ale jak są w Jagody rozmiarze to poniszczone ![]() Lewek fajne buciki ![]() nadrabiam teraz i widzę,że się o mnie pytałyscie i aż mi głupio,że milczałam ![]() ![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-09-16 o 16:21 |
![]() ![]() |
![]() |
#2495 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cześć Dziewczynki!
Sto latek dla Mateuszka, Szymonka i Antosia i spóźnione dla Izuni, buziaki! Cytat:
Ja mam wolną jakąś godzinę, bo siedzę w poczekalni do swojego ginka, będę pooglądać swojego kosmite. A po powrocie z Miskiem do lekarza, choć dziś katar mniejszy, ale coś zaczął pokaslywac wiec niech go tam lekarz obejrzy tym bardziej ze dawno nie byliśmy. Może mi powie czy te zęby wychodza czy nie. wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2496 |
Zakorzenienie
|
Baoabek, Dearlie dużo zdrówka dla waszych dzieciaczków
![]() przez tą pogodę cały czas drżę o Jagodę,bo ona taka gorąca dziewczyna,że mi się rozbiera na spacerach, ściaga czapę, apaszkę ![]() ![]() dziś kupiłam jej kominy 2za9,99zł w cubusie,bo apaszki sciaga. Niestety komin też rozkminiła ![]() i przepraszam,że spóźnione życzonka urodzinowe dla Izuni! ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:00 ---------- Poprzedni post napisano o 16:58 ---------- no i najlepszego dla dzisiejszych solenizantaów Mateuszka,Szymonka i Antosia! ![]() ![]() ![]() Anusia ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:00 ---------- Konci dużo zdrówka ![]() ---------- Dopisano o 17:08 ---------- Poprzedni post napisano o 17:07 ---------- łojoj i dla Zuzi też zdrówka dużo ![]() ---------- Dopisano o 17:09 ---------- Poprzedni post napisano o 17:08 ---------- Katiaska super tort ![]() ![]() uffff chyba dziś wreszcie po ponad 2tyg odjechała ciocia(@) ![]() ---------- Dopisano o 17:10 ---------- Poprzedni post napisano o 17:09 ---------- już, już kochana napisałam ![]() ![]() ---------- Dopisano o 17:11 ---------- Poprzedni post napisano o 17:10 ---------- ![]() ![]()
Ślubowaliśmy Aniołkowa mama 10.08.2010r., 10tc Byłam przy Tobie od pierwszego grama... Jagódka Edytowane przez angel166 Czas edycji: 2013-09-16 o 16:04 |
![]() ![]() |
![]() |
#2497 | ||
Zakorzenienie
|
![]() Cytat:
Ten dwuczęściowy kombinezon to chyba taki rynkowy jest, mi osobiście one się nie podobają. Ten ze smyka fajny, ale on jest ze stópkami razem??? A czapa świetna ![]() Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2498 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 20
Cytat:
tyle dzieciaczków chorych,że przepraszam jeśli kogoś pominęłam. Wszystkim dużo zdrówka życzę! ![]()
![]() |
#2499 |
Zakorzenienie
|
Odp: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Angel ja też jeszcze nie odstawilam, tylko ze ja nawet nie próbuje... jakoś nie mogę się zebrać. Dobrze ze w dzień choć nie karmie, ale co z tego skoro on w nocy nadrabia z nawiązką :banghead:
Maggie oby to był już koniec Twojej męczarni z mdlosciami. Mnie wciąż muli, czasem mam ochotę pognac do kibelka ale mam opory. wysłane z fona ![]() ---------- Dopisano o 17:18 ---------- Poprzedni post napisano o 17:15 ---------- A w ogóle to ile jest nas mam karmiacych jeszcze? Monarika chyba jeśli dobrze pamiętam, jak tam u Ciebie z odstawianiem? Angel myślę że Jagoda ma jeszcze czas, mojej koleżanki synek poszedł chyba w 18 miesiącu. wysłane z fona ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2500 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() bo myslałam,że zamówię na stronie jeśli po wypłacie nie będzie w sklepie stacj. ---------- Dopisano o 17:23 ---------- Poprzedni post napisano o 17:19 ---------- Cytat:
![]() ![]() a jak w dzień go usypiasz? ![]() u nas o ile w dzien jeszcze moge z nia walczyc to w nocy nie mam pomysłu,bo w pada w taką histerię,że cały budynek stawia na nogi ![]()
![]() |
#2501 |
Zadomowienie
|
Witanko!
Matinku, Antku i Szymonku wszystkiego najwspanialszego w dniu waszego święta!!!! zdrówka dla wszystkich chorujących mam i maluszków Maggie mam nadzieję, że mdłości już odeszły i nie będą wracać Lewek miłego podglądania kosmity ![]() Baobabek toż to koszmar jakiś pracować w takim miejscu - gorzej niż w korpo jakimś Angel dobrze, że już nie było omdleń kciukam za jutrzejsze szczepienie tyle zapamiętałam do jutra - jak mi się uda zajrzeć do was choć na chwilkę |
![]() ![]() |
![]() |
#2502 | ||||||
Zadomowienie
|
Chciałam wziąć dziś Antka na nasz super plac zabaw, który jest nad morzem no i się nie udało
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() tak, tak ja piszę o biedronce z vtechu dzięki ![]() Cytat:
![]() te na allegro mi się podejżane wydają bo tanie strasznie i w sumie nie wiesz, jak grube są kochana, dbaj o siebie ![]() kciuki za szczepienie Cytat:
![]() ![]() daj znać jak po wizycie Cytat:
![]() z tortem to mój pierwszy raz z tą masą, i spodobała mi się zabawa ![]() ![]() Antek też za jedną rączkę chodzi, a sam się boi puścić, strasznie ostrożny jest Może ten okres też Cię osłabił? 2 tyg to bardzo długo Cytat:
![]() ![]()
![]() |
#2503 |
Rozeznanie
|
Hej! Ja tylko na chwilę.
Spóźnione życzenia dla Izki: zdrowia szczęścia i uśmiechu! ![]() i najlepsze życzenia dla dzisiejszych jubilatów- rośnijcie zdrowo Maluchy! ![]() Angelcóra nie daje Ci odpocząć ![]() Baobabek nieciekawą masz sytuację w pracy, szuja z tego dyrektora ![]() Jestem jakaś przybita-okres mi się zbliża.
#2504 |
Zadomowienie
|
Witam!
Mamy 8.ząbek,czyli wszystkie jedynki i dwójki są ![]() Wszystkiego naj,naj dla trzech uroczych chłopców dziś świętujących swoje pierwsze urodzinki:Matinka tamlin,Antosia Katiaski i Szymonka Justyny ![]() ![]() ![]() oraz spóźnione dla Izy baobabka.Dużo zdrówka i uśmiechu! Wszystkim chorym dzieciaczkom i mamom w niedyspozycji życzę powrotu do zdrowia ![]() angel kciuki za jutrzejsze szczepienie ![]()
#2505 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Angel zdrówka Co do kombinezonu na zimę tego 2 częściowego mi się on podoba, koleżanka miała bardzooo podobny, ten który pokazałaś powędrował w obserwowane ja chcę jeden 1 częściowy a drugi dwu .... Mam pytano mamusie czy decydujecie się na szczepienie MMR
![]() |
#2506 |
Zakorzenienie
|
hoho gratulacje
![]() a propos kombinezonów - doświadczone mamy, lepszy dwuczęściwy (Angel, ten co wrzuciłaś bardzo mi sie podoba, ale najpierw to ja musze podotykać) czy jednoczęściowy? i moja skleroza nie zna granic - zapomniałam, com chciałam ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:19 ---------- [QUOTE=Katee27;42836264]Witam! Mamy 8.ząbek,czyli wszystkie jedynki i dwójki są ![]() Angel, trzymam kciuki za szczepienie. niby mamy szczepienie w przyszły czwartek (pewnie znów przełożę, tym razem za sprawą tego przeziębienia); u nas szczepią MMR. byłam ostatnio u pediatry po skierowanie do ortopedy i pytałam o priorix. łąskawie ma mi wystawić receptę, żebym sobie kupiła sama. No i już jestem na to praktycznie zdecydowana. choć sram po gaciach przez to szczepienie...
#2507 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
uff to dobrze, że omdlenie sie nie powtórzyło!!! ![]() co do kombinezonu to ja jestem za jednoczęściowym. wiadomo dwu lepiej sie zaklada, ale z tego co zaobserwowalam w zeszlym roku spacerujac, ze w tych dwu dzieciom jest bardzo niewygodnie, chodzily jak kaczka kiwajac sie na boki.spodnie na szelkach i ta kurtka , za duzo tego. nie wiem moze to zalezy od kombinezonu. ja kupuje jedno. plus plaszczyk. fajny ten ze smyka. ja bym chciala kombinezon taki bardziej sportowy, cos takiego http://allegro.pl/reima-cudny-kombin...551249570.html , http://allegro.pl/reima-tec-1-cz-kom...523307234.html (cena!!) musze w decathlonie popatrzec. Edytowane przez kasiam187 Czas edycji: 2013-09-16 o 19:31 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2508 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() A wasze autko jakie? O zimie jeszcze nie myślę ale 100zł za kombinezon to dla mnie za dużo,wolę poszperać na allegro i w tej cenie kupić 2 lub 3 ![]() Ide kompu kompu i w poduchy ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2509 |
Zakorzenienie
|
Angel dobrze że się odezwałaś
![]() Idę przygotować małżowi kolację,Zuzia właśnie zasnęła. Spokojnej nocy ![]()
![]() |
#2510 | |
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: W brzuszku mamy dorastały - teraz roczek będą miały. Mamusie IX-X 2012
Cytat:
Czyli tak mało nas? Matko, nie spodziewalabym się ze będę jedną z ostatnich odstawiajacych dziecia od cyca ![]() No ale Gin kazał mi odstawić wiec teraz to już naprawdę musze. Poza tym z maluchem wszystko ok, tylko pokazało nam się stojąc na głowie ![]() ![]() A Misiek ma lekką infekcję, więc jestem spokojna. I żadnych zębów nie widać ![]() ![]() wysłane z fona ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2511 | ||
Zakorzenienie
|
Dziękujemy za życzenia w dalszym ciągu
![]() ![]() My szczepimy Priorixem. Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2512 |
Wtajemniczenie
|
Ja tez jeszcze karmie, mialam odstawic, ale ostatecznie nie wyszlo
![]() Odnosnie kombinezonow to ja mam juz kupiony jednoczesciowy chyba w czerwcu z wyprzedazy w 51015 za 39,90, bardzo fajny, odpinane stopki na polarku itd, a teraz dokupilam w cocodrillo na stronce dwuczesciowy, chyba lepszy na wieksze mrozy. Polecam zajrzec na strone internetowa cocodrillo sa kombinezony tanie w miare dwu i jednoczesciowe i bardzo tanie komplety czapka i szalik, tylko rozmiary niestety coraz bardziej przebrane, tego co ja kupowalam juz nie ma... |
![]() ![]() |
![]() |
#2513 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A jakie Wy macie teraz? I jeśli o paliwo chodzi to wole diesle ![]() Dobrze,że się odezwałaś ![]() Z Jagódką nie masz lekko ![]() ![]() Lewek trzymam kciuki za córe ![]() kombinezonu jeszcze nie mam i nie wiem kiedy kupie ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2514 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
czyli MMR to nie priorix ? na to muszę mieć receptę ? jejku ja myślałam że teraz idę na powtórkę 6w1 i pneumo a tu taki psikus że 13-14 miesiąc to MMR ![]() doczytałam ... czyli udaję się do pediatry i rozmawiam z nią na ten temat ... wiem że zaszczepię bo boje się i świnki i odry i różyczki ..teraz jeszcze przeczytałam na innym forum że po powikłaniach przy chorobie dziewczyna częściowo nie słyszy .. zgroza ...
[*] .. dzieli nas już tylko czas ... Edytowane przez Konczita Czas edycji: 2013-09-16 o 20:48 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2515 | |
Wtajemniczenie
|
Sto lat dla chłopców, Mateusza, Antka i Szymona
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:18 ---------- Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2516 |
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, wybaczcie, że Was nie odwiedzam
![]() Mela ma swój pokój, dzisiaj byłam w ikei po pierdoły. W sumie to już ma, aczkolwiek nie do końca zrobiony. Brakują ozdoby na ściany, jakieś duperele.. Ale z biegiem czasu dam radę ![]() Melka ma wszystkie czwórki, czyli razem 12zębów. Nie pytajcie, przechodzi MASAKRYCZNIE. Żal mi Jej i siebie ![]() I na samą myśl boję się trójek.. Moje Słonko nauczyło się również klaskać, pokazuje 'jakie dobre', wysyła całuski ![]() ![]() ![]() ![]() Na okrągło chce pomagać. Gdy proszę aby coś posprzątała, poukładała stara się jak może to zrobić ![]() Gdy mówię, że idziemy się kąpać to chwyta za rękę i prowadzi do łazienki, próbuje rozbierać się sama, co oczywiście Jej nie wychodzi ![]() ![]() Reaguje na zakazy, choć troszkę z tym też na bakier, wiadomo ![]() Gdy nie chce z rąk na nóżkach postać to je tak podkurcza śmiesznie, przy czym krzyczy niesamowicie ![]() Pokazuje lampe, gdy pytam jak ma na imię to odpowiada 'Niania' ![]() Gdy weźmie coś do buzi, coś czego jeść nie wolno, a powiem,że ma wypluć to robi to bez problemu ![]() Ostatnio nawet gdy zapytałam gdzie ma smoczek to zaczęła uciekać z rączkami do góry, w geście 'nie mam zielonego pojęcia mamo!' ![]() Achh, pewnie dużo rzeczy pomijam ![]() No i teraz chciałam Wam się zapytać. Czy któraś z Was, która ma córeczkę, chciałaby może kurtkę ze spodniami na zimę dla swojej małej? Dostałam od znajomej, która dostała od innej znajomej, a sama ma mieć chłopca. Komplet totalnie nie w moim guście, więc mogę którejś oddać w cenie samej przesyłki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2517 |
Zakorzenienie
|
nie udało nam.sie uniknąć przeziebienia. Całą noc walczylismy z gorączka. Bylo 39,5st
![]() ![]() ![]() ![]()
#2518 | |||
Rozeznanie
|
Hej!
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Ja szukam kombinezonu, wstawisz zdjęcie? Cytat:
![]()
![]() |
#2519 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() U nas noc do du.py,mam dość ![]() ![]() Zabrałam smoczki,ciekawe kiedy się poddam i oddam spowrotem ![]() Jasieńku 100 lat Słoneczko,nie szalej mamie za bardzo i nie choruj!!!
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2520 |
Zakorzenienie
|
Agnes dziękujemy
![]() Cały czas sie gorączka utrzymuje ![]() ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 08:48 ---------- Poprzedni post napisano o 08:44 ---------- Anusia teraz mamy bmw e36, stare ale jare tylko z dyche jak nie wiecej pali ![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:58.