W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6 - Strona 82 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-16, 21:03   #2431
Karoloo
<3 <3 <3

Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013

Cytat:
Napisane przez sloneczko740 Pokaż wiadomość
ciężko.. wszystko mnie dołuje jeszcze teraz dowiedziałam się że mój kolega zostanie tatusiem.. siostrzeniec tż ze zostanie tatusiem.. a mja koleżanka że została właśnie szczęsliwą mamusią...

ehm.. pan doktor powiedział żeby na spokojnie bez stresu..przyjmuję cały czas folik..
Nie zazdroszcze ale nie mozesz sie tak caly czas dolowac i spinac na Was tez przyjdzie pora hmm moze jakis wyjazd w gory czy gdzies i a akurat sie uda :-D bądź dobrej myśli

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:04   #2432
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 201

Makarenuś to już tż powiedziałaś??? jaka jego reakcja??

Cytat:
Napisane przez Carmenaa_88 Pokaż wiadomość

Leine powiedz mi co ty bierzesz?
dziś nic mi się nie chciało i podły humor ale potem jak przyszedł tż zto z braku laku przyszły endorfiny i mnie energia rozpiera, właśnie tak to widać poza tym bzykać mi się chce

Cytat:
Napisane przez manieczka1 Pokaż wiadomość
Hahaha!!!

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Ty się nie śmiej, bo mnie gardło boli od rżenia Tż to lepiej robi i córa do niego zawsze gna z tym swoim 'kon kon' lub kń kń (uczy się mówić )
Leine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:07   #2433
Juliette25
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Cytat:
Napisane przez maciejka1987 Pokaż wiadomość
na drugim koncie przy takich samych danych mam owu wyznaczone na 2 dni wcześniej ( o dziwo) według mnie jutro jest 10dpo
No zobaczymy jak jutro wyjdzie

Idę spać dziewczynki, to był emocjonujący dzień i wyczerpałam siły :d

Stary 2013-09-16, 21:09   #2434
sloneczko740
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk

Cytat:
Napisane przez Karoloo Pokaż wiadomość
Nie zazdroszcze ale nie mozesz sie tak caly czas dolowac i spinac na Was tez przyjdzie pora hmm moze jakis wyjazd w gory czy gdzies i a akurat sie uda :-D bądź dobrej myśli

Wysłane z mojego GT-I9300 za pomocą Tapatalk 4
wiem o tym że nie mogę ale jak próbuje jakoś to zwalczyć to zawsze się dowiem o kimś ze zostaną rodzicami.. i to już 3 pary które wogóle się nie starały o dziecko i je właśnie mają..
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 21:09   #2435
Leine
Zakorzenienie

Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, czę

Juliette ale malutki z Twarzy podobny do Ciebie

AgnieszkaK czemu masz zły dzionek Twoje zdrowie, może lepiej Ci się zrobi
Nie chciej słyszeć jak rżę, bo jak robiłam za psa to tż mnie z parteru słyszał (mieszkamy na 2p). Wchodził do klatki i się zastanawiał czy my mamy w domu psa... od tamtej pory szczekam ciszej

Cytat:
Mój jak pójdzie do sklepu to na pewno wyda mniej kasy niż ja, bo on tylko kupi to co na liście, a ja jeszcze różne inne duperele

ja zawsze tak mam

Edytowane przez Leine
Czas edycji: 2013-09-16 o 21:10
Stary 2013-09-16, 21:10   #2436
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość
Juliette ale malutki z Twarzy podobny do Ciebie
haha to prawda, cała mamusia
Stary 2013-09-16, 21:11   #2437
sloneczko740
Rozeznanie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk

idę położyć się do łóżka popłaczę trochę.. emocje rozładuje i jutro może już będzie lepiej..
ehm jeszcze te okropne komary już mnie pocieły po nogach (a ja uczulona jestem na komary bo zaraz mi puchnie )

dobranoc
sloneczko740 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 21:21   #2438
Leine
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Dziś szyjka wydawała mi się być wysoko i teraz zmieniłam ze średniej na wysoką to jest 'dzień przypuszczalnie płodny' i żółte światełko A ja zdziwiona, że co, dopiero teraz zmieniło
Szkoda, że nie jest taka miękka i mega otwarta jak kiedyś jeszcze z 5 dni czekania

Szyjko otwieraj się i mięknij
Stary 2013-09-16, 21:30   #2439
vioris
Zakorzenienie

Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Ja już w domku, po SM, zadanie zrobione i teraz czas na Na wspólnej

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość
a tak w ogóle powiem Wam o teorii mojego TZ. Otóż twierdzi on że kobieta w płodne dni "smakuje" inaczej niż w nie płodne. Nie wiem na ile to jest prawda ale jak to ktoś mi powiedział będziemy robić dziecko na smak
Bo to jest prawda. Jeśli myśli o tym smakowaniu tam na dole to podobno w trakcie dni płodnych śluz zmienia ph i nie jest kwaśny tylko neutralny dzięki czemu jest przyjazny plemnikom i pozwala im dłużej żyć Facet spokojnie to może wyczuć

Cytat:
[RIGHT][LEFT]
a mogę w Chorzowie Batorym na Szpitalnej jest przychodnia/laboratorium też byłam w szoku. Aż poprosiłam kobitkę o powtórzenie, bo myślałam, że się przesłyszałam
O dzięki To już wiem gdzie będę robić betę Cena prawie jak zwykłego sikanego testu a tu masz przynajmniej 100% pewności

Cytat:
Napisane przez Juliette25 Pokaż wiadomość
Jestem

A więc - wg. USG - 8 tydzień, 3 dzień
Maluch ma 1,87 cm :P z dugiego zdjęcia 1,90 cm Serce bije - wali jak dzwon

Gin powiedział, że wzorcowa ciąża

Poniżej foto
O matko Maluszek słodziutki Rozczuliłam się normalnie. Cudo! Masz piękne dziecko To będzie dziewczynka

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Jak oglądam fotki maleństw to też tak mam przez chwilę więc poryczmy sobie we dwie
We trzy Mi się też łezki kręcą jak widzę takie fotki. Dziś oglądałam na YT filmiki z usg i takie jak się rodzice dowiadywali że będą bliźniaki
Mój tż mówi, że chciałby bliźniaki

Cytat:
e
[/COLOR]dzisiaj leci porodówka na TLC o 22:30
A oglądasz też Historie narodzin? I Historie adopcji? Cudne programy, wszystkie oglądam Porodówkę też oczywiście

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że dzisiaj mam mega dola... O ile po tych wszystkich poprzednich niepowodzeniach chwilę sie pomartwilam, a potem mowilam sobie, że następnym razem sie uda, o tyle teraz całkowicie straciłam nadzieje, że zajde w ciążę w najblizszym czasie

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

A jeszcze potem dobiła mnie chrzestna Buby... byliśmy dziś u niej, no i ona ma roczną córeczkę. Mój TŻ się z nią bawił cały rozanielony, ja trochę też, na co nasza znajoma: "Jak tak bardzo podoba Wam się, to musicie zrobić sobie własne. No wiecie, wystarczy szachen machen i już" No kurde, że też akurat dzisiaj...
Trafiła jak kulą w płot

Nie martw się kochana Wierzę w Ciebie i wiem, że w końcu się uda! Szybciej niż myślisz
Stary 2013-09-16, 21:31   #2440
(kicia)
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
Ja już w domku, po SM, zadanie zrobione i teraz czas na Na wspólnej

Bo to jest prawda. Jeśli myśli o tym smakowaniu tam na dole to podobno w trakcie dni płodnych śluz zmienia ph i nie jest kwaśny tylko neutralny dzięki czemu jest przyjazny plemnikom i pozwala im dłużej żyć Facet spokojnie to może wyczuć
no właśnie TŻ mówi że wtedy jest bez smaku... no to mam kolejny wskaźnik płodności
Bartuś 11.08.2014 godz.15:10 3810 g 55 cm

(kicia) jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:25   #2441
Kamel
Wtajemniczenie

Cześć dziewczyny, przepraszam, że tak późno ale nie dałam rady wcześniej.
Jest ok, zaraz napiszę więcej.

---------- Dopisano o 22:43 ---------- Poprzedni post napisano o 22:38 ----------

Tym razem ta ginekolog która robiła z. zrobiła mi na szczęście usg i powiedziała, że jest ok, że mogę się w sumie starać, zobaczymy jak wyjdzie, na nic się na razie nie nastawiam.

Byłam teraz w 9dc i tak jak w cyklu w którym zaszłam(wizyta w 8dc) mam pęcherzyk podobnej wielkości ok 12-13mm.
W sumie zapłaciłam 150zł a byłam niecałe 10min, troszkę czuję, że nie miała dziś czasu
Także mam nadzieję, że jest dobrze.

Mały mi się rozchorował w ciągu 1 dnia go rozłożył katar i kaszel i był niedobry nie mam na nic czasu dopiero się położył spać a M coś złapało w szyi, że głową nie może ruszać i go boli i musiałam ich obsługiwać i odprawić spać. Wreszcie chwila dla siebie, może teraz poczytam co napisałyście.

---------- Dopisano o 23:25 ---------- Poprzedni post napisano o 22:43 ----------

Cytat:
no i dobrze wytrzymasz jakoś lepiej dla malucha

no to jak coś to mierz - polecam wciąga baaaaardzo

no to koniecznie daj znać obyś miała dobre wieści
Cytat:
Napisane przez agnieszkaK Pokaż wiadomość
Hej, jestem na moment, ale mam dziś lipny dzień. Już po kontroli nadzoru budowlanego i po pracy. No i właśnie tak zaczął się mój dup*** humor. Musimy pozmieniać (przebudować, przeorganizować, zmodernizować) parę rzeczy i tak na prawdę nie mieszkać tu. Fest kapa. Kula w łeb i tyle. Mam dość.
Nawet nie wiem co u Was!! Nie mam czasu.

Kamel wróciłaś już? Jak tam wizyta? Mam nadzieję,że wszystko ok.
Wróciłam, jest chyba ok. Aga dasz radę, musisz tylko się z tym przespać i będzie ok, poradzicie sobie

Cytat:
[RIGHT][LEFT]Dziękuję kochane za wsparcie

A więc tak. Nie podobało jej się moje plamienie (oraz jego zapach o boże ona to powąchała, aż mi się dźwignęło wtedy ), pewnie mam za niski progesteron, co potwierdza fakt, że temperatura mi spadła po weekendzie i znowu dostałam plamień. Dostałam Dupka, ale to normalne, no i kazała dmuchać na zimne i się oszczędzać.

Zdziwiło mnie usg. Chyba jednak nie miałam owulacji kiedy mi ovuf wyliczyło, bo na usg nie było widać nawet pęcherzyka, jedynie powiększone,pogrubione endometrium

ogólnie nie denerwuję się ani nie stresuję poszłam z ciekawości, żeby w razie w nie myśleć w nocy wiem na czym stoję chociaż.

a mogę w Chorzowie Batorym na Szpitalnej jest przychodnia/laboratorium też byłam w szoku. Aż poprosiłam kobitkę o powtórzenie, bo myślałam, że się przesłyszałam
Dużo zdrówka Wam życzę

Cytat:
Jestem

Poniżej foto
Juliette super, ale ładnie widać Dużo zdrowia również

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x

Edytowane przez Kamel
Czas edycji: 2013-09-16 o 22:48
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-16, 22:46   #2442
Kamel
Wtajemniczenie

Cytat:
dopiero była Leine i marudziła, że nudy a teraz przyjdzie, a tu naklepane tych postów tyle

a w ogóle to ginka zabroniła mi już grzebać w szyjce bo sobie rzekomo tam naruszyłam coś przecież tam wiertarką nie dłubałam no eeej
Ja nawet nie mówiłam gin, że sprawdzałam, ale po # obiecałam sobie, że nie będę NIGDY więcej tam nic sprawdzać, bo tak naprawdę nic z tego nie wiedziałam i mogłam sobie coś napaprać Nigdy więcej

Cytat:
Napisane przez zubi89 Pokaż wiadomość
Czytałam właśnie gdzieś, że nie powinno się badać szyjki po owulce bo może dojść do poronienia jeżeli się zagnieździło.
O tym właśnie myślałam po #

Cytat:
Napisane przez Lea_ny Pokaż wiadomość
Powiem Wam, że dzisiaj mam mega dola... O ile po tych wszystkich poprzednich niepowodzeniach chwilę sie pomartwilam, a potem mowilam sobie, że następnym razem sie uda, o tyle teraz całkowicie straciłam nadzieje, że zajde w ciążę w najblizszym czasie

---------- Dopisano o 21:25 ---------- Poprzedni post napisano o 21:19 ----------

A jeszcze potem dobiła mnie chrzestna Buby... byliśmy dziś u niej, no i ona ma roczną córeczkę. Mój TŻ się z nią bawił cały rozanielony, ja trochę też, na co nasza znajoma: "Jak tak bardzo podoba Wam się, to musicie zrobić sobie własne. No wiecie, wystarczy szachen machen i już" No kurde, że też akurat dzisiaj...

Cytat:
jutro idealny dzień bo mam wolne i dlatego także jutro zrobię z rana... zobaczymy co to wyjdzie .

ALe wiecie podjarana jestem bo to 1 cs, cały czas pamiętam, co mówiła lekarka " że trzeba wierzyć w cud" dlatego właśnie wierzę, że wszystko ze mną ok, i dzidzia ma warunki na rozwój i udowodni, że pani się myliła...
Trzymam kciuki

11.12.2013
16.08.2013
Synuś- 2011
Córeczka- 2015

Killer 1x
Kamel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 22:59   #2443
201606201204
Konto usunięte

Dziewczyny jaka jestem szczęśliwa!
Rozmawialiśmy z mężem o naszych zawieszonych staraniach i jednak przestajemy uważac już teraz.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Maciejka czekam na jutrzejszy test

---------- Dopisano o 23:59 ---------- Poprzedni post napisano o 23:51 ----------

Zmykam spac bo nie wiem, jak jutro wstanę.
Kocica wariuje, nauczyla sie wlasnieotiwerac chlebak i mnie wkurza. :/

201606201204 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-16, 23:04   #2444
vioris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Isabelle_ Pokaż wiadomość
Rozmawialiśmy z mężem o naszych zawieszonych staraniach i jednak przestajemy uważac już teraz.

---------- Dopisano o 23:51 ---------- Poprzedni post napisano o 23:46 ----------

Maciejka czekam na jutrzejszy test

Wiedziałam, że tak będzie
Stary 2013-09-17, 06:00   #2445
Juliette25
Zakorzenienie

Heloł
Śniło mi się, że tyle napisałyście przez noc w tym wątku, że rano się obudziłam i była już 3 strona nowego
Spało mi się cudnie...
Ah.

Cytat:
Super decyzja cieszę się

maciejka - ja tu czekam

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 06:18   #2446
Mygda
Raczkowanie

GG do Mygda
Odp: Dot.: Odp: Dot.: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczk

Cytat:
jak jutro nic nie będzie t drugi zrobię w niedzielę
Dzień dobry.
I jak?
Mygda jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:51   #2447
FlightlessBird
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez (kicia) Pokaż wiadomość

a tak w ogóle powiem Wam o teorii mojego TZ. Otóż twierdzi on że kobieta w płodne dni "smakuje" inaczej niż w nie płodne. Nie wiem na ile to jest prawda ale jak to ktoś mi powiedział będziemy robić dziecko na smak
mój też tak twierdzi, więc pewnie coś w tym jest
Cytat:
[RIGHT][LEFT]Dziękuję kochane za wsparcie

A więc tak. Nie podobało jej się moje plamienie (oraz jego zapach o boże ona to powąchała, aż mi się dźwignęło wtedy ), pewnie mam za niski progesteron, co potwierdza fakt, że temperatura mi spadła po weekendzie i znowu dostałam plamień. Dostałam Dupka, ale to normalne, no i kazała dmuchać na zimne i się oszczędzać.

Zdziwiło mnie usg. Chyba jednak nie miałam owulacji kiedy mi ovuf wyliczyło, bo na usg nie było widać nawet pęcherzyka, jedynie powiększone,pogrubione endometrium
dobrze, że poszłaś do lekarza przynajmniej wiesz o co chodzi z plamieniami
Cytat:
Jestem

Poniżej foto
aaaa jakie meleńkie cudo
Cytat:
jutro idealny dzień bo mam wolne i dlatego także jutro zrobię z rana... zobaczymy co to wyjdzie .

ALe wiecie podjarana jestem bo to 1 cs, cały czas pamiętam, co mówiła lekarka " że trzeba wierzyć w cud" dlatego właśnie wierzę, że wszystko ze mną ok, i dzidzia ma warunki na rozwój i udowodni, że pani się myliła...
czekamy z niecierpliwością
Cytat:
no i super!

ale pogoda za oknem, beee. Dziś na obiad gulasz z zamrożonego mięcha weselnego najwyższy czas opróżnić tą zamrażarkę

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 06:54   #2448
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez FlightlessBird Pokaż wiadomość
aaaa jakie meleńkie cudo

czekamy z niecierpliwością

ale pogoda za oknem, beee. Dziś na obiad gulasz z zamrożonego mięcha weselnego najwyższy czas opróżnić tą zamrażarkę
Dzięki

u mnie od kilku dni pada...
Dobry pomysł na wykorzystanie tego, co pozostało.
Ja mam dziś barszcz czerwony z ziemniczkami. Został z wczoraj.

Gdzie ta maciejka, obiecała być po 7:00
Stary 2013-09-17, 07:04   #2449
fifi88osw
Raczkowanie

Odp: W wątku mamy już mamusie, teraz czas na nasze brzusie! Staraczki 2013, część 6

Hej
Dzis zanotowałam maly spadek tempki i do tego jeszcze brzuch boli jak na @ tylko że troszke lżej. Do tego jeszcze ta pogoda bleeee leje i leje. Zobaczymy jak to dalej bedzie

1cs
fifi88osw jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2013-09-17, 07:16   #2450
marszalka
Zadomowienie

witam wszystkie babole w ten przepaskudny dzień
ja już w pracy i nic mi się nie chce przez ta pogodę, właśnie kawuję, bo inaczej bym padła na klawiaturę, a dziś tu miał ktoś testować podobno

---------- Dopisano o 08:16 ---------- Poprzedni post napisano o 08:14 ----------

Cytat:
Napisane przez Leine Pokaż wiadomość

dziś nic mi się nie chciało i podły humor ale potem jak przyszedł tż zto z braku laku przyszły endorfiny i mnie energia rozpiera, właśnie tak to widać poza tym bzykać mi się chce

Ty się nie śmiej, bo mnie gardło boli od rżenia Tż to lepiej robi i córa do niego zawsze gna z tym swoim 'kon kon' lub kń kń (uczy się mówić )
ty mnie kiedys wykończysz
marszalka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:24   #2451
manieczka1
Zakorzenienie

Kamel cieszę się, że wszystko gra to teraz jeśli macie siły to zaczynajcie staranka będzie dobrze
Cytat:
no i pięknie a my pauziujemy na 2 miesiące

a jak tam maciejka ???

ok kobitki ja zmykam, bo mam na 8.30 jakieś zebranie
23.06.2011
01.06.2013
manieczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:45   #2452
Carmenaa_88
Zakorzenienie

no i gdzie maciejka

Cytat:
Napisane przez vioris Pokaż wiadomość
O dzięki To już wiem gdzie będę robić betę Cena prawie jak zwykłego sikanego testu a tu masz przynajmniej 100% pewności

A oglądasz też Historie narodzin? I Historie adopcji? Cudne programy, wszystkie oglądam Porodówkę też oczywiście
Nmzc polecam się na przyszłość

Nawet nie wiedziałam, że coś takiego jest na TLC ostatnio jestem trochę powadzona z tym programem, bo zaczął mnie wkurzać tymi MAsterChefami, Wypiekami i innym badziewiem a o porodówce dowiedziałam się przez przypadek wczoraj.

Cytat:
Napisane przez Kamel Pokaż wiadomość
Ja nawet nie mówiłam gin, że sprawdzałam, ale po # obiecałam sobie, że nie będę NIGDY więcej tam nic sprawdzać, bo tak naprawdę nic z tego nie wiedziałam i mogłam sobie coś napaprać Nigdy więcej
no ja też nie

Bardzo się cieszę, że będziecie się starać znowu i częściej pewnie z Nami będziesz trzymam za Ciebie ogromne kciuki!!!!!!!!:cmok : Mów tylko kiedy to wszystkie skumulujemy swoje fluidy dla Ciebie :brzyda l:

Cytat:

no i super!!!

Igorek ur.4.09.2010

Maja 16.04.2014- 26.04.2014
(na zawsze w moim sercu Aniołku)

Carmenaa_88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:46   #2453
Karoloo
<3 <3 <3

Coś się chora czuje TŻ umiera od 2 dni i mam nadzieje, ze mnie nie zarazi pogoda dzisiaj straszna ale byle do 17 i śmigam na trening jednak są pozytywne aspekty tego dnia

Franek 15.12.2014
Zosia i Klara 08.12.2016
<3
Karoloo jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 07:50   #2454
Juliette25
Zakorzenienie

maciejka mam na Ciebie focha. Specjalnie wstałam wcześniej, żeby śledzić Twój wynik testu a Ty masz mnie w

Ehh gdybyś tu była złoiłabym Ci tyłek

Głowa mnie boli '

fan - co u Ciebie? Bóle ustały?

Edytowane przez Juliette25
Czas edycji: 2013-09-17 o 08:02
Juliette25 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:02   #2455
skubana
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć dziewczyny
Odebrałam dziś wyniki wszystkich badań, wszystko jest okej. Czekam jeszcze na wynik z toksoplazmozy (za ok. 3 tyg).
Cytat:
Napisane przez cowie Pokaż wiadomość
Czekasz 3 tyg na tokso?
no wlasnie, tez sie zdziwilam ze tak dlugo. ja czekałam 2 dni.

Cytat:
Jestem

Poniżej foto
jest dzieciatko, wszystko dobrze widac na usg. GRATULACJE
skubana jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 08:03   #2456
Carmenaa_88
Zakorzenienie

Cytat:
maciejka mam na Ciebie focha. Specjalnie wstałam wcześniej, żeby śledzić Twój wynik testu a Ty masz mnie w

Ehh gdybyś tu była złoiłabym Ci tyłek

Głowa mnie boli
może nic nie wykryło jeszcze albo na betę poleciała

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-17, 08:06   #2457
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez skubana Pokaż wiadomość
no wlasnie, tez sie zdziwilam ze tak dlugo. ja czekałam 2 dni.

jest dzieciatko, wszystko dobrze widac na usg. GRATULACJE
Sama się zdziwiłam, że tak ładnie już będzie dzidzię widać
Dzięki kochana

Cytat:
może nic nie wykryło jeszcze albo na betę poleciała
Oby przyszła z dobrymi wiadomościami
Stary 2013-09-17, 08:17   #2458
Carmenaa_88
Zakorzenienie

fan marszalka meire odzywać mi się tu a nie cicho siedzieć i podglądać

Igorek ur.4.09.2010

Stary 2013-09-17, 08:28   #2459
Juliette25
Zakorzenienie

Cytat:
fan marszalka meire odzywać mi się tu a nie cicho siedzieć i podglądać
No właśnie, podglądaczki jedne

Carmena byłaś na becie? Mówiłaś TŻ-towi?
Stary 2013-09-17, 08:32   #2460
FlightlessBird
Zakorzenienie

Ile u Was kosztuje badanie na Toksoplazmozę?
Chyba wykorzystam jutrzejsze pobranie krwi i przy okazji zrobię inne badania.

FlightlessBird jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości