|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1801 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
o ile balerinki na cienkiej podeszwie są spoko, o tyle kozaki powinny mieć grubszą - lepsza izolacja od zimna
doceniałam to, gdy przyszło mi w zawiei śnieżnej i temp. poniżej -10 stać na przystanku :Pmi szybko drętwieją z zimna palce u stóp (podczas mrozów), i to kolejny minus butów, które w większości można spotkać w sklepach - teoretycznie zimowe, a praktycznie - chyba na zimę w Hiszpanii.
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-09-16 o 22:51 |
|
|
|
#1802 |
|
Zakorzenienie
|
A co ja mam powiedzieć - stopa jak u dziecka ale łydka dorosłej baby i to niestety niezbyt szczupłej - o fajnych kozakach mogę tylko pomarzyć
|
|
|
|
#1803 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1804 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tyle że odstrasza mnie widok wyeksploatowanych emu, coś a'la to http://3.bp.blogspot.com/-Eq99fa4IEC...92d9e26eb0.jpg ![]() do butów zimowych wkładam grubą wkładkę filcową i ubieram skarpety, ale i tak to nic nie daje. I to jest coś, co mnie zdecydowanie dziwi
|
|
#1805 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
W Deichmannie są kozaki sznurowane z futerkiem w środku |
|
|
|
|
#1806 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#1807 | |||||
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
---------- Dopisano o 00:33 ---------- Poprzedni post napisano o 00:30 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:46 ---------- Poprzedni post napisano o 00:33 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:46 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:12 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Ale ekstra kot! ---------- Dopisano o 01:13 ---------- Poprzedni post napisano o 01:12 ---------- Mnie to nie dziwi, może nie ma żadnych jesiennych butów.
|
|
#1808 |
|
Konto usunięte
|
ciri, to co napisałaś o dziecku i siostrze to takie słodkie
![]() W kwestii KK myślę, że dotyczy to przede wszystkim spraw dotyczących seksu. np. tacy mormoni mają więcej zakazów, które przeciętnemu człowiekowi mogą wydawać się trudne do przestrzegania (np. niepicie alkoholu, herbat). |
|
|
|
#1809 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
http://rockmetalshop.pl/pol_pl_glany...E--66680_1.jpg http://i2.pinger.pl/pgr296/659b2b150...UK%2BBlack.jpg Najchętniej bym ku[piła takie mega długie ale praktyczność wygrywa, wieki bym spędziła sznurując takie buty- http://niespodzianka.pl/presents/7d4...e788a8fc3f.jpg Cytat:
Najlepsza była pani, która gadała coś o tym, że dzieci robią fajną atmosferę, dzięki nim ludzie się uśmiechają itp. Już widzę ten radosny uśmiech na mojej twarzy, jak podczas romantycznej randki jakiś dzieciak rzuca dookoła jedzenie lub ryczy wniebogłosy
|
||
|
|
|
#1810 | ||||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja w gimnazjum i wczesnym liceum zima pomykalam w najeczkach (ale takich masywnych, czesto za kostke) i to byly jedne z niewielu butow, w ktorych ani nie przemoklam, ani nie zmarzlam ![]() Cytat:
ja nie wiem, toleruje tylko 3 dzieciakow z najblizszej rodziny, cala reszte najchetniej wyslalabym na ksiezyc i smieszy mnie takie robienie z rodzin z dziecmi swietych krow Cytat:
sadze, ze dziewczyna ze zdjecia moze miec jakas wade postawy, koslawe stopy czy cos. Nawet na ulicy nigdy nie widzialam az tak znoszonych emu ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||||
|
|
|
#1811 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Ja zbyt duzo "wyeksplatowanych emu" widzialam, zeby kiedykolwiek takie buty kupic
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1812 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1813 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Naprawdę ją uwielbiam.No i seks to chyba jedyne takie wyrzeczenie, gdzie się trzeba pilnować na bieżąco, do ślubu. Jeśli ktoś jest z natury dobrym człowiekiem to raczej innych grzechów nie będzie popełniał.
|
#1814 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
|
|
|
#1815 | |
|
Zakorzenienie
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42843408]Ja planuje kupić jakieś tanie w charakterze kapci do pomykania w domy, moje kapcie łapy już się rozwalają.[/QUOTE]
fajne kapcie ![]() z tym, że mi to jak Beli w stopy ciepło i czy Zima czy lato popylam po domu na bosaka ![]() przynajmniej na kapciach oszczędzam ![]() ---------- Dopisano o 08:24 ---------- Poprzedni post napisano o 08:23 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#1816 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1817 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Te sieciówkowe czy z allegro za 50zl to nie dość, że przemakają, nie są zbyt ciepłe, to po paru wyjściach wyglądają jakby stado koni po nich przebiegło , ale z tego co słyszałam, oryginalne dość trudno 'zajechać'
|
|
|
|
|
#1818 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
|
|
#1819 |
|
Konto usunięte
|
[1=05872c226b72f809f533e1b e5bdf48ff33b7c1f2_5d4611f 2b5f9d;42842970]
Najchętniej bym ku[piła takie mega długie ale praktyczność wygrywa, wieki bym spędziła sznurując takie buty- http://niespodzianka.pl/presents/7d4...e788a8fc3f.jpg [/QUOTE] oj, tam, nie wieki, tylko 8 minut przynajmniej mi tyle to zajmuje, bo mam takie, przecierane na czerwono i są cudowne |
|
|
|
#1820 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1821 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Mam wyjść o 10 a tu np. orientuje się która godzina o 9:57, ni uja bym nie zdążyła.
|
|
|
|
|
#1822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do "bachorów". Dla mnie takim tworem, jest niewychowany malec, który nigdy nie słyszał słowa "nie". Winę ponoszą rodzice/opiekunowie. Natomiast, boli, jak się stoi w kolejce na lotnisku i słucha o bachorach, nawet jak dziecko jest grzeczne. W samolocie nie ma co się dziwić, że dzieci płaczą, bo wynika to z różnic ciśnienia i dzieci nie wiedzą, co się dzieje. Tylko trzeba wiedzieć,co robić. Najlepiej podać coś do picia, smoczek czy coś co dziecko może żuć. Co do stref dla dzieckatych, to jestem za. Dlatego, że dziecko ma okazję zająć się zabawą z innym dzieckiem i nie jestem narażona na siedzenie obok jakiejś osoby ze skwaszoną miną, bo "bachor" obok je ciastko .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1823 |
|
Zakorzenienie
|
Nie wiem w czym problem
Grzeczne, spokojne, wychowane dzieci chyba nikomu w posiłku nie przeszkadzają. W innym wypadku rodzice powinni wybierać miejsca przystosowane, nastawione na tego typu klientów, z kącikiem dla dzieci itp, a nie pchać się do restauracji, gdzie ludzie chcą spokojnie porozmawiać i zjeść(niektórzy rodzice chyba tego nie pojmują i stąd ten zakaz czarno na białym) Jest tyle knajp, że każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie.
|
#1824 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
#1825 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1826 |
|
Raczkowanie
|
Odnośnie glanów w zimie to przypomniała mi się dziewczyna, którą widziałam na uczelni. Miała z boku jednego glana ogromną dziurę, taką że było jej widać pól stopy i mogłam sobie obserwować jak ruszała tą stopą odzianą w skarpetkę w kwiatki. Na szczęscie następnego dnia miała już na nogach błyszczące nowością martensy. A tamte to musiał być jakiś letni model, z klimatyzacją
A ja się swoich glanów ciągle nie mogę dorobić, już nie wiem czy nie jestem za stara żeby je nosić :/
|
#1827 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Szkoda, że niektórzy tego nie rozumieją.
Swoją drogą przupomniałyście mi wątek o rozwalającej modzie, o którym zapomniał am .Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. ---------- Dopisano o 10:55 ---------- Poprzedni post napisano o 10:52 ---------- Cytat:
|
|
|
|
#1828 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Cz
Patiasym co do kozyry to opowiem poza forum
|
|
|
|
#1829 | |
|
Zadomowienie
|
1.78 i o ile na dworze się gotuję to tylko wrócę do domu 2 pary skarpet nie wystarczają. Tymbardziej teraz, korytarz jest w kaflach, ogrzewania jeszcze nie ma a okna nieszczelne.
Cytat:
|
|
|
|
|
#1830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-17 o 11:24 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 07:22.

doceniałam to, gdy przyszło mi w zawiei śnieżnej i temp. poniżej -10 stać na przystanku :P

tyle że odstrasza mnie widok wyeksploatowanych emu, coś a'la to 

też wkleję, a co 

Te sieciówkowe czy z allegro za 50zl to nie dość, że przemakają, nie są zbyt ciepłe, to po paru wyjściach wyglądają jakby stado koni po nich przebiegło