|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4351 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
U nas nic ciekawego
u Was też taka beznadziejna pogoda?![]() sto lat dla Marysi ![]() Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#4352 | |||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Cytat:
Swoją droga my mamy fotelik montowany tylko przodem i nie lada sztuka byłoby zamontowanie go tyłem do kierunku jazdy, ale podobno Polak potrafi Cytat:
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|||
|
|
|
#4353 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dziękujemy z Marysią za życzenia
|
|
|
|
|
#4354 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no to jednak rzadkość i się kolega zmartwił Co do paputków to ostatnio całkiem fajne kupiłam w auchanie. Mięciutki, cieplutki z bardzo miękką elastyczną podeszwą,na suwak więc chyba ich nie będzie ściągał ![]() Chociaż on to ma akurat zaciesz jak chodzi i coś mu stuka o podłogę
|
|
#4355 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wszystkiego dobrego!Cytat:
Biedactwo
|
||
|
|
|
#4356 |
|
Zakorzenienie
|
Ewka wszystkiego najlepszego
![]() U nas nocka dzisiaj dobra, jedna pobudka o 3 na cycusia a poza tym cała noc przespana, uff Haniu biedna Marysia może to zęby?
|
#4357 |
|
Zakorzenienie
|
Ja wszystko zwalam na zęby
Trzy dwójki wyszły w czerwcu i lipcu, a czwarta się ociąga-może to przez to. Ale dziąsełko nie jest spuchnięte i nic tam nie widać. Apetyt ma, kupy w normie. Tylko ze spaniem nie bardzo ![]() ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:07 ---------- Pisałyście ostatnio o paleniu świeczek zapachowych-ja też palę Ale raczej jesienią/zimą niż wiosną/latem. Teraz jak się chłodniej zrobiło to wieczorami zapalam jabłkowo-cynamonową z ikea ![]() Jakiś czas temu kupiłam sobie tarty z YC-wczoraj zapaliłam w łazience "fluffy towels" ale jestem rozczarowana Okropny zapach Przez folię trudno wyczuć zapach, a po zapaleniu był dla mnie bardzo duszący i nieprzyjemny
|
|
|
|
#4358 | |
|
Wtajemniczenie
|
hej!
u nas piękna nocka całkowicie przespana,jak zawsze zresztą gdy nie męczą zęby teraz mały znów zasnął(niestety przestawia się na jedną drzemkę )w piątek jedziemy do Krakowa,mam nadzieję że pogoda się odrobinę poprawi Cytat:
Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2013-09-17 o 12:24 |
|
|
|
|
#4359 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Na razie w zapasie mam jakąś lawendę, a myślę jeszcze nad "soft blanket" ![]() Znalazłam stacjonarny sklep z ogromnym wyborem YC. Ale ceny powalają dlatego tylko tarty kupuję
|
|
|
|
|
#4360 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() edit: Haniu ten zapach to "clean cotton",sorry
Edytowane przez ooolllccciiiaaa Czas edycji: 2013-09-17 o 12:45 |
|
|
|
|
#4361 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Ja z YC miałam tarty Midsummer's Night (zapach kojarzy mi się z wodą kolońską) i Sweet Strawberries, który uwielbiam Teraz kupiłam świecę Pro Candleo zapachu, porzeczki, ale nie pachnie w ogóle... Ale ja lubię zapachy albo cytrusowo-orzeźwiające, albo jedzeniowe
|
|
|
|
#4362 |
|
Wtajemniczenie
|
Ja nie lubię cytrusowych ani świeczek ani perfum
|
|
|
|
#4363 |
|
Zakorzenienie
|
|
#4364 |
|
Zakorzenienie
|
hej
mały zasnal a jak szybko zrobiłam ciasto-kumpela mnie poprosiła bym jej upiekła na jutro do pracy więc podziałałam trochę w kuchni jas ma nadal katar, długie gluciochy, nie da sobie nci psiknąć i odciągnąć, mowie wam on ma tyle sily ze nawet nie umiem go obezwładnić by mu zrobi na sile, bo zaraz się wykreci jakos w nocy nei mogl oddychać i znow plakla z taka panika i zloscia ze nie mogliśmy go okiełznac, musiałam wlaczyc cale swiatlo żeby doznal szoku i się uspokoil
|
|
|
|
#4365 |
|
Rozeznanie
|
mój mały też strasznie nie lubi odciągania, ja go sadzam sobie między nogami jedną nogą "trzymam" mu nogi a ręka trzymam ręce i unieruchamiam głowę przytulając ją do klatki piersiowej. Nie wiem czy wiecie o co chodzi, wygląda drastycznie no ale jakoś trzeba ujarzmić te kończyny bo to dla jego dobra. Jak podłączam fride do odkurzacza to nawet mniej płacze bo odkurzacz uwielbia
|
|
|
|
#4366 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4367 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wczoraj zapaliłam tę tartę jak leżałam w wannie, do tego potrzebuję jednak czegoś bardziej relaksującego dlatego następnym razem zapalę lawendę, ale i tak będę szukać zapachu idealnego ![]() Sol-ja nie lubię cytrusowych, wolę jedzeniowe
|
|
|
|
|
#4368 |
|
Zakorzenienie
|
U nas w trzeci dzień kataru odciąganie przestało być problemem. Jednak na początku było ciężko.
Dotarły paputki i wydaje mi się, że są za duże. Z tyłu część bucika, która powinna być za piętą marszczy się i wchodzi pod stópkę. Jak one powinny leżeć? Coś mi się wydaje, że muszę kupić mniejsze. |
|
|
|
#4369 |
|
Zakorzenienie
|
Mnie chyba dziś strzeli coś
Od tygodnia dzwonią do mnie z play'a. Wczoraj odebrałam i powiedziałam konsultantce że nie mam czasu na rozmowy. Dziś baba dzwoniła o 9 jak wychodziliśmy do przychodni, powiedziałam parę słów i powtórzyłam że nie mam czasu, ochoty i nie interecuje mnie co oni chcą. Za 2 godziny znów ktoś dzwonił ale nie słyszałam. 5 mninut temu znów i pytam czy zachodzą zmiany w umowie lub coś innego ważnego a ta że ma dla mnie oferte programu asekuracyjnego i naaawija swoją formułkę
|
#4370 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#4371 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuje bardzo za zyczenia
U nas jak jest katar to odciagam wydzieline na sile czasami, żal mi młodego ale inaczej nie da rady niestety
|
#4372 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mówiłam że mnie to nie interesuje już tej dziś rano uparte jak osiłki. Wysłałam info do pleja podobno problem został rozwiązany - ciekawe co odpisali ![]() ---------- Dopisano o 18:15 ---------- Poprzedni post napisano o 18:11 ---------- no tak...odpisali że nie zastrzegłam zgody na marketing telefoniczny mówiłam to facetowi przy podpisywaniu umowy jak widać to za mało...i jeszcze to : "Proszę o ocenę mojej pracy poprzez wysłanie bezpłatnego SMS –a z cyfrą: 6 – doskonała, 5 – bardzo dobra, 4 – dobra, 3 – przeciętna, 2 – słaba, 9 – trudno powiedzieć. "
|
|
#4373 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() My już po szczepieniu, mam nadzieję, że wszystko będzie ok
|
|
|
|
|
#4374 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
Moja mała całkiem już nieźle chodzi. Cały pokój przejdzie Cieszy się z tego niesamowicie, my też Zaskoczyła mnie. Niby żadne wielkie osiągnięcie bo właśnie skończyła 14 miesięcy ale jednak dzieci mają czas na chodzenie do końca 18 miesiąca życia a ona przyzwyczaiła mnie że motorycznie wszystko robiła (no może nie wszystko, ale sporo rzeczy) na ten ostatni (przewidziany przez tabelkę z ksiązeczki zdrowia) moment
|
|
|
|
#4375 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
Nela do mnie tacy "naciągacze" na szczescie nie często dzwonią więc nie mam problemu ze skutecznym zbywaniem ich.
Swoją droga Ci ludZie mają bardzo ciężką i niewdzięczna pracę. Linka no widzisz jak Ci się corcia rozbrykala. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4376 | |
|
Wtajemniczenie
|
Linka brawo dla małej
super są te pierwsze kroczki,takie pokracznea wg mnie do łazienki właśnie ![]() ---------- Dopisano o 20:55 ---------- Poprzedni post napisano o 20:54 ---------- Cytat:
|
|
|
|
|
#4377 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4378 |
|
Zadomowienie
|
hej
jaki ten dzień krótki u nas strasznie jesiennie się zrobiło![]() miłego wieczoru , a dziewczyny wiem ,że ten temat był kilka razy poruszany , ale jakie polecacie nawilżacze muszę koniecznie kupić ???? |
|
|
|
#4379 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#4380 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Wakacyjne Mamy 2012 (XXIV) - część IX
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:23.

u Was też taka beznadziejna pogoda?

.

)
dlatego tylko tarty kupuję

w nocy nei mogl oddychać i znow plakla z taka panika i zloscia ze nie mogliśmy go okiełznac, musiałam wlaczyc cale swiatlo żeby doznal szoku i się uspokoil
super są te pierwsze kroczki,takie pokraczne