|
|
#3751 | |||
|
Panaroja
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
ja od niewiemkiedy 2. ![]() 3. Cytat:
2.o nieeee , pomachać jakimś ciężarem to tak , ale takie to niiii 3. 4.plastikowe naczynia są fuuuuj ![]() Cytat:
![]() ![]() Jeżu jak leje
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
|||
|
|
|
#3752 |
|
Zakorzenienie
|
ale ciężarem na brzuchu nie pomachasz, a właśnie o brzuchol mi chodzi ,bo inne części ciała są w miarę
![]() a do tego mi się giętkośc poprawia, jak po całym dniu na doopie za biurkiem tak się powyginam, to mi napięcie z mięśni schodzi
|
#3753 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:07 ---------- Poprzedni post napisano o 12:05 ---------- Cytat:
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||
|
|
|
#3754 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3755 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
#3756 | ||
|
Panaroja
|
Cytat:
macham małżową sztangielką z talerzykami , a sumie to wystarczy byle co , byleby było dostatecznie ciężkie i dawało się wygodnie uchwycić . Tak mi się coś majaczy że Twój Szatan ma papiery spawacza , jezeli ma dostęþ do spawania , niech Ci zrobi taki odważniczek z jakiegoś złomu ---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:24 ---------- Cytat:
![]()
||
|
|
|
#3757 |
|
Nindżopesz
|
Ja jak ćwiczę to se kładę z 15 kg na cycu i robię z tym brzuszki.
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Zjadłabym coś ![]() W torbie tylko grahamka z wędliną i winogron zerwany rano w deszczu, a czekolady mi się chce ![]() czytam "Bożych Bojowników". ale takie sobie. Narrenturm było fajniejsze, bardziej przygodowe choć w pewnym momencie schemat reynevan robi głupotę-wpada w tarapaty-cudowny ratunek zaczął wkurzać
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2013-09-17 o 12:35 |
|
|
|
|
#3759 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() z tym cycem to żeś przesadziła ![]() ---------- Dopisano o 12:41 ---------- Poprzedni post napisano o 12:32 ---------- o, nie czułam bioparoxa, gdzieś indziej czułam , ale nie pamiętam gdzie ![]() Cytat:
znakiem tego trudno będzie o paczul ![]() Cytat:
|
|
#3760 |
|
BAN stały
|
Wyczytałam wczoraj na basenotes, że Dior ma jakieś Patchouli Imperial.
![]() Ja osobiście za paczulą nie przepadam, najwyżej w coconie ![]() Za to znów mi się chce J'Ose, a najlepiej New Haarlem |
|
|
|
#3761 |
|
Nindżopesz
|
![]() Mam dwa ciężarki po 7 kg i dwa obciążniki po 2 kg. |
|
|
|
#3762 | ||
|
Zakorzenienie
|
do końców Redzi mocujesz te ciężarki
Ty się bój! z takim obciązeniem jeszcze chwila i łapy tak Ci się wyciągną że będziesz chodzić na czterech ![]() ---------- Dopisano o 12:54 ---------- Poprzedni post napisano o 12:53 ---------- mi też a na all ni ma tylko w Syforze za wielkie piniondze
|
|
#3763 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kupiłam dziś skarpety do kolan, może jakoś przetrzymam tę zimę
|
|
#3764 |
|
Nindżopesz
|
Jak już wspomniałam - na cyc
Seks na odległość będzie możliwy.To się fachowo nazywa podkolanówki. Zapraszam Cię na forum Moda bo masz braki jak widzę Ale dziś zakopiańska pogoda, leje i leje. |
|
|
|
#3765 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no wiesz.. wszytko zależy od zwinności Kruszyny
|
|
#3766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3767 | |
|
Nindżopesz
|
Cytat:
Bosz, o czym my w ogóle gadamy ![]() Chwaliłam się, że mam już drugiego Singera w chałupie? Teściu nam dał. Jak widać zbieram obciachowe torby i starodawne maszyny do szycia. Uzbieram sporo to uszyję z nich jakiś fancy stunning leather jacket. Teściu miał też na zbyciu meblościankę ale na szczęście nam jej nie sprezentował tylko wystawiliśmy ją na Allegro (poszła za 1 zł) i mieliśmy zagwozdkę jak elegancko zatytułować aukcję zamiast chamskiego "meblościanka". Ja proponowałam "komplet salonowy vintage" ale Kruszyna tego nie kupił
|
|
|
|
|
#3768 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
|
#3769 | |
|
Zakorzenienie
|
Ja czasem Didkę brałam i biorę jako obciążnik
do przysiadów lub innych ćwiczeń ![]() Cytat:
Fariatki żeście są
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3770 |
|
Zadomowienie
|
moje wczorajsze zakupy spożywcze: puszka (375g) czekolady do picia, kwadracik marcepanowego Rittersporta, czekolada mleczna au hot masala, czekolada gorzka z earl greyem, osełka, parówki i kg malinowych pomidorów.
Co można zrobić z kolanami (opokan zażywam od czasu do czasu), które bolą zwłąszcza przy chodzeniu. Opcji dla cieniasów, czyli: ić do ortopedy chwilowo mówię nie. Bardzo fajnie zmokłam dzisiaj, uciekł mi tramwaj, zostałam kilka razy ochlapana i ta czekolada teraz mi cudownie wchodzi... |
|
|
|
#3771 | |
|
Wtajemniczenie
|
ad 1. i 2
![]() ---------- Dopisano o 14:49 ---------- Poprzedni post napisano o 14:47 ---------- Cytat:
A bardziej kości, czy bardziej ścięgna?Może Ewusia będzie wiedziała, co poradzić?
|
|
|
#3772 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
żeby nie prowokować.
|
|
|
|
|
#3773 | |
|
Piers do przodu
|
Cytat:
do ortopedy poszłam po 4 miesiącach czasowego kuśtykania - okazało się, że mam płaskostopie poprzeczne i zwyrodnienie stawów - wkładki bardzo pomogły bo jak nawet zapalenie się odezwie to jakoś łagodniej przechodzi
|
|
#3774 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Borneo jest piękne, rzekłam
Redzia dziś zrobię to co powinnam już wczoraj bo M. miał zrobić i zapomniał
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-09-17 o 15:21 |
|
|
|
#3775 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
![]() 2.ma zdrowe a chce niezdrowego , no wstyd ![]() Cytat:
Cytat:
i jak zatytułowaliście ?Cytat:
2.Artresan połykaj regularnie przez miesiąc-dwa , i jednak idź do ortopedy 3. ![]() Kothy śpią , mnie też się chce , ale bendem tfarda i idę do garów , przecierać dereń i winogrona przez sitko oraz wiewiórę robić .I brokuły kroić na kawałki
||||
|
|
|
#3776 |
|
Zakorzenienie
|
pisałam kiedyś: stanąc prosto, oprzec ręce o ścianę/krzesło i podnosić na zmianę każda nogę do tyłu najwyżej jak się da. 100 i więcej razy, aż się nie będzie miało siły. Powtarzać 3 razy w tygodniu. Po miesiącu mój płaski kwadratowy tyłek zrobił się zaokrąglony i jędrniejszy
![]() to, co zueee zawsze bardziej kusi
|
#3777 |
|
Nindżopesz
|
"Meblościanka"
Nic dziwnego, że poszła za złotówę. Czy Wy też tak macie, że jak zadajecie na aukcji więcej niż jedno pytanie o jakiś przedmiot to sprzedawca odpowiada tylko na pierwsze?
|
|
|
|
#3778 | ||
|
Zakorzenienie
|
nie znam, ale Wam wierzę - śledziłam jej losy we Baru niczym śledzenie kurierskich przesyłek
![]() kto oszczędzał ten ma oczywiście nie New Harlem i oczywiście 5 kropli - ale ma ![]() Cytat:
poza tym mam kalosze Cytat:
pyszności, powiedziałam znad wysmarowania odnóży Chocomanią 2. no widzisz jak dobrze, że kupiłaś
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-17 o 16:28 |
||
|
|
|
#3779 |
|
To ja :)
|
Przybyły kaloszki -będzie mnie można trafić z kilometra
![]() I jest też Commes des Garcons 2 -no chyba rokuje znajomość, nie powiem.. Choć pierwszy niuch mi się wydał, że tak powiem, animalistyczny
|
#3780 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 17:06 ---------- Poprzedni post napisano o 17:03 ---------- Cytat:
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:32.

ja od niewiemkiedy 

do ortopedy poszłam po 4 miesiącach czasowego kuśtykania - okazało się, że mam płaskostopie poprzeczne i zwyrodnienie stawów - wkładki bardzo pomogły bo jak nawet zapalenie się odezwie to jakoś łagodniej przechodzi

pyszności, powiedziałam znad wysmarowania odnóży Chocomanią