|
|
#3751 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Krakowianki po raz XXIII
|
|
|
|
#3752 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
|
|
|
#3753 | ||
|
Zakorzenienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42843804]Ja mam ten co zawsze, zmieniała numer?
![]() [/QUOTE] Nie wiem właśnie. Ja mam taki sprzed 3 lat, ale jak kiedyś próbowałam się z nią skontaktować to nie odbierała i nie odpisywała ![]() Będzie się ktoś z nią widział jakoś niedługo? ![]() Cytat:
Cytat:
Witaj
|
|
#3754 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
), chęci do spotkań wnioskuję są, a więc jesteś przyjęta![]() cześć ![]() Cytat:
Cytat:
może trzeba jej zrobić reklamę żeby w domu obcinała za drobną opłatą ![]() znowu muszę googlować ![]() Cytat:
![]() a dostałaś to info o możliwości podpisania nowej, promocyjnej oferty z rozróżnieniem na jakiś pakiet standardowy i eko? [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42846449]Po prostu zły olej chyba 4. od takiej jednej skromnej ![]() a tak serio to próbowałam te, które mi odlałaś i efekt z każdym był taki sam. Może powinnam się przemóc i przetrwać ten czas puszenia żeby potem było lepiej? tak to może działać? jaki w takim razie powinnam spróbować? znalazłam takiego bloga http://blondeme.pl/ i choć rysunki zachwycają, widać, że laska ma wiedzę na temat pielęgnacji włosów to jej infantylny język, wszędobylskie serduszka, boldowanie itp. rzucają mnie o podłogę i powodują odruch wymiotny
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
||||
|
|
|
#3755 |
|
Nie depcze krokusów
|
gg22 - a pamiętasz nazwy tych olejów? Musisz mieć jakiś strasznie mocny szampon, skoro jeszcze żaden olej Cię nie przylizał
|
|
#3756 |
|
Konto usunięte
|
gg nie dostałam oferty promocyjnej, może jeszcze przyjdzie. Oczywiście że przeważa ten pozytywny strach przed nowym i poczucie że będzie fajnie.
Malla happy hours i kombinowana taryfa mi jest potrzebna z związku z elektrycznym ogrzewaniem i niższe rachunki też są
Edytowane przez 2016070953 Czas edycji: 2013-09-17 o 11:51 |
|
|
|
#3757 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Stara się futro zarobić uczciwie ciężką pracą na jedzenie i żwir Mój błąd. Na swe usprawiedliwienie dodam, że NIP zgubiłam A pesel bez NIPu to już nie to samo
|
|
|
|
|
#3758 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
U mnie np. sprawdza się kokosowy na całą długość, ale jak na same końcówki dam "arganowy" (https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,6...treatment.html), to są świetnie zdyscyplinowane i się nie puszą. Siemka Przepiękny kocur, zawsze mi się takie podobały.
|
|
|
|
|
#3759 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Cytat:
|
||
|
|
|
#3760 | ||
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Krakowianki po raz XXIII
Cytat:
![]() Blog faktycznie wywołuje cukrzycę ![]() Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#3761 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() próbowałam też z alverde czy też z alterry ale już nie pamiętam.. i oddałam szamponów używam z beala bez sls, od czasu do czasu daję tylko z lekkimi slsami. Odżywki też z balea + scandica Cytat:
![]() Cytat:
![]() no nic trzeba będzie się wczytać, coś kupić i spróbować nieee to nie ta sama.
Nie warto żałować naszych wyborów, bo w momencie kiedy je podejmujemy wydają się najlepszymi decyzjami, a przecież nie jesteśmy w stanie przewidzieć ich konsekwencji. kosmetyki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=546709 moje ciuszki https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=550082 |
|||
|
|
|
#3762 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3763 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja mam taki, który aktualny był w zeszłym roku. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Nie musiałaś czytać
|
|
|
#3764 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Tyle bylo znajomych a wszyscy sie rozjechali i kontakty tak sie pourywaly. A co do kociar zaliczam sie do tego towrzystwa w domu mamy 1kotke i 1psice Kocica jest bardzo grzeczna za to psica jest notorycznym sprzataczka(zjada wszytsko co jest mozliwe do skonsumowania. Nic nie moze stac na wierzchu, ciastka, resztki jedzenia, owoce warzywa)w weekend ukradla mi 1/4 pishingeraChyba musze zakupic olej komosowy i jakis jeszcze. Jak bede miec wiecej czasu w weekend to poczytam blogi ktore polecacie. Zastanawiam sie nad stala taryfa czy to z hh nad nowym mieszkaniem ale raczej sklaniam sie do stalej. Jednak duzo rzeczy jest na prad,sprzety ciagle chodzaca lodowka, plyta, swiatlo, tv, komp.Ogrzewanie bede miec z mpecu. Raczej chyba nie bedzie mi sie oplacac taryfa z tanszymi wieczorami i nocami. Tak z innej beczki orientujecie sie jakie moga byc koszty ogrzewania miejskiego w nowym budownictwie przy mieszkaniu 50m?mieszkanie narozne.
Odliczanie do maja/czerwca 2014 Edytowane przez mal Czas edycji: 2013-09-17 o 12:40 |
|
|
|
|
#3765 | |
|
Rozeznanie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42846449]
Hej nowa, fajny kot [/QUOTE]Cytat:
![]() Swoją drogą, jak długo trzeba czekać na efekty olejowania? |
|
|
|
|
#3766 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Krakowianki po raz XXIII
Mal ogrzewanie miejskie liczy sie albo od powerzchni mieszkania albo od zuzycia. Ja mam od powierzchni ale nie pamietam ile place...chyba ok 150zl co miesiac przez caly rok
![]() Jak sprawdzic porowatosc wlosow? Czekam wlasnie na samolot i lece na tygodniowy urlop yay!!!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Edytowane przez OneMoreDress Czas edycji: 2013-09-17 o 13:02 |
|
|
|
#3767 |
|
Matka Smoka
|
Gg - mam zwykla taryfe. Raz rozwazalam podzial taryfy, ale wyszlo mi ze ze wzgledu na nieprzewidziane godziny uzywania pradu to nie dla mnie. Natomiast do tej pory nie wzielam sie za obczajenie konkurencji i sprawdzenie czy to nie bardziej oplacalne.
|
|
|
|
#3768 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nawet u niej możesz znaleźć coś dla siebie: http://blondeme.pl/olejowanie-wlosow...sokoporowatki/ Poza tym dobrze dobrany olej to jedna sprawa, ale czasami znaczenie ma również sposób jego aplikacji (na mokro, na sucho, w mgiełce itp). Też warto zwrócić na to uwagę ![]() W tym poście masz o pielęgnacji włosów w zależności od porowatości: http://www.wiedzmabloguje.com/2012/0...nia-wedug.html hiper, Wredna - a ja jakie mam włosy? ![]() Edit: gg, jeszcze to poczytaj: http://panna-kokosowa.blogspot.com/2...olej-moje.html i może to: http://siempre-la-belleza.blogspot.c...edug-typu.html
Teraz źle jest kotu. Edytowane przez Lenkapuma Czas edycji: 2013-09-17 o 13:06 |
|
|
|
|
#3769 |
|
Copyraptor
|
Lenka, zapomniałam Ci powiedzieć - Twój podpis na stałe wszedł do naszego repertuaru
teraz jak przytulam kota to Panda pyta - "co, jesteś nieszczęśliwa?" |
|
|
|
#3770 | ||||||
|
Zadomowienie
|
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42843804]Ja mam ten co zawsze, zmieniała numer?
![]() Ja mam ten model Braun https://wizaz.pl/kosmetyki/produkt,1...tion-3270.html i korzystam tylko z nakładki masującej. Świetna sprawa, bo faktycznie zmniejsza uczucie dyskomfortu, bo bólem tego nazwać nie można. Ogólnie depilator to świetna sprawa, najgorsze są tylko jakieś pierwsze 3-4 razy. [/QUOTE] Dzięki Zastanowię się nad nim, bo jednak wydać 4 stówy na depilator to aktualnie dla mnie sporo.A jak już o wydatkach, to musze zmienić telefon. Myślę nad Alcatelem one touch star, posiada któraś? Wydaje mie się że w tej klasie telefonów ma najlepsze bebechy w porównaniu do ceny, no i ładniutki jest. Marzyła mi się Xperia J, prawie już ją kupowałam gdy bawiąc się nią zobaczyłam jak się tnie i ogólnie jest wolna, zrezygnowałam. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Zazdroszczę urlopu
|
||||||
|
|
|
#3771 |
|
Zakorzenienie
|
Buuu... ja też chcę mieć kota do tulenia
Ale podpis jest genialny, wiem o tym ![]() cholerko, masz tutaj inspirację na kolejny zlot http://kyoudaicosband.deviantart.com...a-01-341493469
|
|
#3772 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
My mamy dwa, więc czasem tulimy synchronicznie. Pamiętaj, zawsze możesz wpaść pościskać nasze |
|
|
|
|
#3773 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
- Biały jak szczyty gór... - O, to wysokoporowate
|
|
|
#3774 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42847431]Pewnie ja, bo awanti będzie ode mnie odbierać. Napisz jej maila najlepiej, zawsze na nie odpisuje. [/QUOTE] O, a możesz mi podać jej maila? I miałabyś coś przeciwko gdyby Ci przekazała moje zamówienie?
|
|
#3775 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#3776 | |
|
Zakorzenienie
|
U Ciebie to już nie jest dla mnie taka prosta sprawa, bo nie piszesz tu tyle o swoich włosach
Masz rozjaśniane czy to naturalny kolor? No i też dbasz o włosy (odżywki, maski, oleje) albo sprawiasz takie pozory swoimi zamówieniami. I pielęgnacją mogłaś obniżyć porowatość Strzelam, że masz średnią, ale to totalny strzał ![]() Cytat:
|
|
|
#3777 |
|
Rozeznanie
|
Figlak - pochodzę z Podhala
Oleje nakładam 5 razy w tygodniu, od około półtora miesiąca. Głównie zależy mi na ogarnięciu puchowatości włosów przy wilgoci, ale na razie nie nie widzę postępu. |
|
|
|
#3778 |
|
Copyraptor
|
Mam kryzys. Napisałam magisterkę, wysłałam do promotora, do końca tygodnia mam czekać na poprawki.
Co ja mam zrobić z tym całym wolnym czasem teraz? o__o |
|
|
|
#3779 | |
|
Nie depcze krokusów
|
Cytat:
![]() Idź nałóż olej. Albo upiecz dla mnie ciasteczka
|
|
|
#3780 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
no i własnie się utwierdziłam w przekonaniu że muszę kupić olej. ehhh niezawodny wizaż
gdzie je zamawiacie/kupujecie? w małym zielarskim dostanę jakiś sensowny? oczywiście taak najpierw poczytam który byłby dobry. Już wiem, że nie rycynowy i nie kokosowy. [1=f3c5f22a477733c3f05238e cee51cadb3aa4293a_6848b94 4d63c3;42847925]Oczywiście, że masz wysoką [/QUOTE]Cytat:
![]() tak sądzę chociażby ze względu na rozjaśnianie. Więcej argumentów w zasadzie nie jest potrzebne Cytat:
Cytat:
boooszzzeee Ty to jak zwykle... wiem, że narzekasz że ludzie mało czytają, ale bez jaj dzięki, poczytam w jakiejkolwiek pielęgnacji zniechęca mnie mnogość wykonywanych rzeczy i opinii, kombinowania i próbowania. Ja to potrzebuję jak prosto jak w gotowaniu- tak, tak i tak, to, to i to. Wsio. A jak to czytam to mam mętlik w głowie i zwiększone zniechęcenie ![]() Cytat:
![]() przeczytałam 3 posty i utwierdziłam się w moim początkowym przekonaniu, że mam wysoką Cytat:
Cytat:
||||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Spotkania Wizażanek
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 15:12.

to coś napiszę o sobie. Mieszkam w Kr 9 lat, przybyłam tu z gór na studia, oczywiście, studia się skończyły, znajomi się rozpełzli po kraju/świecie - czyli standard. Jakiś czas temu zauważyłam, że moje życie zaczęło zawężać się do obszaru pracy i domu. Niby nic w tym złego, ale czuję, że jeszcze na to nie czas

Stara się futro zarobić uczciwie ciężką pracą na jedzenie i żwir