|
|
#17221 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Ebi Smolarek
To ci zazdroszczę, bo ja w poniedziałek mam test całoroczny z matmy ...
"Na białych skrzydłach uciec stąd Anioł wie gdzie jest mój dom A śmiech roztopi w sercu szkło Dosyć płaczu ..." ![]() Ebi Jego wdzięk, umiejętności, osobowość, wygląd ... Piotruś & Wojtuś Cugowscy BRACIA - FOREVER
|
|
|
|
#17222 |
|
Zakorzenienie
|
A ja też mam wolne w poniedziałek
Braci wywalę do szkoły, a sama sobie będę siedzieć przy komputerze, albo pojeżdżę na rolkach |
|
|
|
#17223 |
|
Rozeznanie
|
|
|
|
|
#17224 |
|
Zadomowienie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4283682]
Nie nie nie do Machester City! Oni mają brzydkie kolory Niech zostanie w BVB, mi się wydaje, że to tylko plota z tym odejściem...nie bierzmy tego serio, a zwłaszcza tego z Rubiniem Kazań (srał pies, czy dobrze napisałam..)...Ebi tam nie chce iść, a wołami go nie zaciągną ![]() Sys, Sys, weź się walnij w czerep! Do ARSENALU!![/quote] Moim zdaniem nie ma szans żeby Ebi poszedł do Rubinu Kazań, ponieważ: Kazań znajduje się w niejakim Tatarstanie (http://pl.wikipedia.org/wiki/Grafika...aTatarstan.png) a to kawałek od granicy zachodniej Rosji, w każdym razie zmierzam do tego, iż on z Dortmundu do Rotterdamu miał 2 h swoim samochodem i już miał spagethi mamy albo mielone ![]() A gdyby przyszło mu jechać( a raczej lecieć) z Rosji do Holandii( chociaz założe się, ze nie ma bezposredniego lotu!Pewnie do Niemiec i tam przesiadka) to same rozumiecie ![]() No chyba, ze nie bedzie miał żadnych ofert to moze... A propos tak sobie pomyslałam, ze skoro Leo bierze się za Feyeenord(nie wiem czy dobra pisownia to może sciagnie Ebiego tam??) |
|
|
|
#17225 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17226 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale Leoś jest w Feyeenordzie na bardzo krótko, więc Ebiego raczej tam nie zdąży ściągnąć. A poza tym piłkarz, który chce się rozwijać chyba nie wróci do klubu, w którym już kiedyś grał. To by był taki krok w tył. |
|
|
|
|
#17227 | ||
|
Zadomowienie
|
taaa i jeszcze sie zapyta czy dzieci nie ma przypadkiem a moze planuje i od razu z pracy wyleci...
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4283936] A ja w poniedziałek jeszcze mam wolneee![/quote] a ja mam mature z anglika... kurde matury sie dopiero zaczely a ja juz mam dosc i chcialabym byc po ale za to bede miala 4miechy wakacji Cytat:
to dobrze ![]() Cytat:
1 - byl doceniany w nowym klubie 2 - czul sie tam dobrze 3 - byl blisko nas aa no i za gola ps. ciekawe czy Ebi poszedl z krzyniem na to pizze i bule i popile je piwem
|
|
|
#17228 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17229 |
|
Zadomowienie
|
kurde a ja wole cole - dla mnie pepsi to taka podroba...
|
|
#17230 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#17231 |
|
Zakorzenienie
|
Widziałyście tą reklamę Nike? http://www.youtube.com/watch?v=DzAg19TwA94 Fajna. Już trzeci raz ją oglądam
![]() Edit: Ta jeszcze jest fajna, ale chyba już ją kiedyś widziałam: http://www.youtube.com/watch?v=DTTCQ2G6Rts&NR=1 Jakoś mnie tak wzięło na oglądanie reklam
|
|
|
|
#17232 |
|
Konto usunięte
|
Dzieńdooobryyy (mam fazę na Czesia
)Magdallen - fajnie, że wróciłaś do tego ava
|
|
|
|
#17233 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Nie to co Mes :"Seksu nie będzie..." [1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4283936]Magdallen "Szlachetne zdrowie, nikt się nie dowie, jako smakujesz, aż się zepsujesz" - jak mnie nie będzie to dopiero zobaczy, jak mu było ze mną dobrze Nie nie, do Milanu nie!Nie lubię jakoś tego Milanu, mimo że fajną nazwę mają ![]() Idę na spacer (kurde, wali mnie, 3 dni pod rząd?) A ja w poniedziałek jeszcze mam wolneee! [/quote]Ja też mam wolne! ![]() A Milan to po prostu Mediolan po angielsku... (tak mówili na nSporcie w czasie meczu z ManU )Fuu... Łeee... a wiesz, że cola, czy też pepsi rozpuszczają kości?! Ja tego świństwa nie piję... Tylko soczki i wodę...
|
|
#17234 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Bardzo lubie reklamy NIKE I Pepsi z piłkarzami Wogóle uwielbiam wszelkie reklamy ze sportowcami. Maja taki jakis klimat w sobie ![]() A ja mam cos z innej dziedziny ![]() http://www.youtube.com/watch?v=WJD-b4zyHVo&NR=1 |
|
|
|
|
#17235 |
|
Zakorzenienie
|
O, jaaa, teraz mam fazę na Croucha
chociaż tu też: http://www.youtube.com/watch?v=4zv6p...elated&search= Edit: O, tu też jest Piotruś http://www.youtube.com/watch?v=skIWq...elated&search= |
|
|
|
#17236 |
|
Zakorzenienie
|
Piotrus ze swoim "Tańcem robota" wymiata
![]() A tego z Powerade nie widziałam Dziewczynyyyy!!! Kopnijcie mnie!! Mam nową fobię MIKOŁAJ JASKÓŁKA... ![]() Bardziej znany pod pseudonimem Mbrother ![]() Co prawda ma żonę ale co tam Ebi ma ich ze 20 i mi nie przeszkadza ![]() ![]()
|
|
|
|
#17237 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#17238 |
|
Zakorzenienie
|
A Ebiś to nie śmiszny ![]() MADAFAKA!!! Niech ten Ebiszon zetnie te kłaczory swoje!! |
|
|
|
#17239 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jestem zdecydowana zwolenniczka wody no dobra i piwa tez
|
|
|
#17240 |
|
Zakorzenienie
|
Uwielbiam soki pomarańczowe!! Przyznam sie Wam do czegoś...
Jestem od nich uzależniona ![]() Ale piwem tez nie pogardzę od czasu do czasu
|
|
|
|
#17241 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
jakie romantyczne slowko ale fakt masz calkowita racje niech je zetnie... Sonia pamietasz co masz zrobic jak na kolacje stawi sie z dlugimi wlosami? a co do tego kolesia w moim typie to on tez nie jest ale usmiech ma calkiem fajny wiecie co? nie wiem czemu ale podoba mi sie ta emotka -> , zreszta ta -> , tez mi sie podoba
|
|
|
#17242 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#17243 |
|
Zakorzenienie
|
KŁACZORY- bardzo romantycznie brzmi
Wyobraźcie sobie że siedzicie z Ebim w parku gdzies tam księżyc, gwiadki jakies gdzieniegdzie A Wy mu szeczecie do ucha. Ebii... Mogę pogrzebać troche w Twoich nieobcietych kłaczorach ![]() Dobra. Ja spadam ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ebisiowych snów ![]() Mi tez się podobaja te nowe emoty
|
|
|
|
#17244 |
|
Zakorzenienie
|
A ja piwa nie lubię (taaa, nie lubię, a i tak w towarzystwie piję... ale nie lubię). Ale jestem uzależniona od soczków marchewkowych, więc niedługo będę mieć opaleniznę Romcia
![]() A kłaczory Ebiego... Hmmm, dobra, nie ważne, jakie są, ale chciałabym go po nich pogłaskać ![]() Edit: Ale fajna gra: http://www.worldcupballsup.com/ Nawet Kakę tam widziałam Tylko szkoda, że nie można wybierać drużyny
|
|
|
|
#17245 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
wiec wiesz dla mnie ten tekst jest troche dwuznaczny... ![]() dobrej nocki
|
|
|
#17246 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#17247 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=7ff68c701155e8d8df718a5 3d4dcd8f42fe80c19_6010ad0 234c28;4285228]E tam woda...WÓDA!
[/quote]ale ja napisałam wOOda... jako, że H20 z %
|
#17248 |
|
Zakorzenienie
|
A ja nie lubię wódy :\ Mam złe skojarzenia.
|
|
|
|
#17249 |
|
Konto usunięte
|
Aaa!! takie buty!
Spryciara Aja muślałam, że Ci się niechcący o przedłużyło
|
|
|
|
#17250 |
|
Konto usunięte
|
Madga, czyżby urwany film?
![]() Wiemy, że Ty lubisz likier czekoladowy :likierczekoladowy:
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:20.

Niech zostanie w BVB, mi się wydaje, że to tylko plota z tym odejściem...nie bierzmy tego serio, a zwłaszcza tego z Rubiniem Kazań (srał pies, czy dobrze napisałam..)...Ebi tam nie chce iść, a wołami go nie zaciągną 

jakie romantyczne slowko
, tez mi sie podoba