|
|
#1891 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żonki 2009 cz. XXXVI
Marta - masz rację,mam takie pesymistyczne nastawienie że hej! Zdołowana jakaś jestem oststnio, wszystko nie po mojej myśli. Wkurzają mnie te choroby, jest mi zimno, z nosa cieknie i na oczy nie widze i jedyne o czym marze to zaszyc sie pod kocem i zasnąc...a poki co nie ma na to szans...pewnie dlatego taka zrzędliwa jestem
|
|
|
|
#1892 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Ostre jedzenie, spacery, intensywne przytulanki coby się ciąża skończyła tak jak się zaczęła![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#1893 |
|
Zakorzenienie
|
Wróciłyśmy z zajęć dla maluszków brudne jak nieboskie stworzenia, bo malowaliśmy farbami
Byłam też w szoku, że Marcela po jednych zajęciach już tyle pamiętała z piosenek bo coś tam sobie podśpiewywała i pokazywała jak trzeba
|
|
|
|
#1894 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć
Ooohh a ja miłym akcentem wkroczyłam w nowy tydzień. W pracy od 7:30 do 18 ![]() O i dzieci też mi tego dnia nie ułatwiały, były rozbrykane jak nie wiem co
Edytowane przez Ana*** Czas edycji: 2013-09-16 o 19:17 |
|
|
|
#1895 |
|
Zakorzenienie
|
Śliwieńko nie wiem czy da się w ogóle wejść do klubu przez aplikację...a jeżeli się da to nie wiem jak niestety :/
|
|
#1896 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
i wtedy albo sie wyprowadzimy albo bedziemy remontowac pokoj Pata tudziez nasz ![]() ![]() ale na spokojnieeee ![]() Cytat:
![]() Cytat:
robimy gardrobe szafe wielka szafke i zabudowujemy liczniki a kolory beda braz z cieplym szarym ![]() i jedna szafka podswietlona ledowo - cieplo
|
|
|
#1897 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No jakbysmy wyjechali razem to by się to troszkę wydłużyło. Wiecek w K. Cytat:
Cytat:
![]() Ja na piwo chętna zawsze i wszędzie, a ostatnio to już w ogóle się rozpiłam ciągle jakieś spotkania mi się nawijająhej Cytat:
|
|
#1898 |
|
Zakorzenienie
|
hej Wam
jak zwykle zabiegana, zalatana nie mam czasu na nic chyba z tydzien na forum nie wchodziłam... ![]() wybraliśmy do Oli łóżeczko, zastanawiam się tylko czy 140/70 czy 160/80... mamusie doradzcie proszę |
|
|
|
#1899 |
|
Zakorzenienie
|
Aguś 160 zdecydowanie
Mam po południu egzamin z różnic programowych....proszę o kciuki bo inaczej to nie wiem co będzie
|
|
#1900 |
|
Zakorzenienie
|
bzyczka
![]() martucha w takim razie czekamy na projekt
|
#1901 |
|
Zakorzenienie
|
Bzyczko powodzenia!!! Kciuki są!!!
Myszko postaraj się zmienić nastawienie bo samej Tobie jest to potrzebne! India ja też bardzo lubię piwo. Wczoraj byłam się spotkać z koleżanką i wypiłyśmy z sokiem imbirowym... pyszne było Czasami mnie nachodzi na sok imbirowy, ale najbardziej i tak lubię solo ![]() idę do k. Marta fajnie, że ruszacie z przedpokojem! Ciekawa jestem efektu koncowego ![]() Witajcie w ten ponury, zimny i mokry dzień. Obrzydliwie jest!!! Spięłam się jeszcze rano z mężem i jakoś tak mi z du.py!
|
#1902 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja mam coraz gorszy nastroj jak dalej nic sie nie bedzie dzialo to w piatek lub sobote musze isc do szpitala na wywolywanie....
|
||
|
|
|
#1903 |
|
Zakorzenienie
|
Samba na telefonie mam sklep play i w tym wyszukał mi szwagier, ściągnął i zainstalował
|
#1904 | |||
|
Zadomowienie
|
Heloł
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Ja idę w czwartek do szpitala.
|
|
#1905 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja tez... ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() hej dawno cie nie bylo czy ja mam dziury w glowie?
|
|
|
#1906 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1907 |
|
Zadomowienie
|
Nie, no myślę, że z Twoją głową wszystko gra
Oj dawno mnie nie było...dawno. tak tp. 2 października, ale idę na cc, bo z Łucją też miałam. I na czwartek mam skierowanie, ale kiedy mnie potną to nie wiem tak do końca.
|
#1908 |
|
Konto usunięte
|
Treść usunięta
|
|
|
|
#1909 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki dziewczyny, też właśnie nad tym rozmiarem myślałam, ale chciałam się upewnić
wybraliśmy TAKIE z motywem zwierzątek zoo, ale jeszcze nie wiem których, bo Oli się wszystkie podobają ale wiecie co... kolejna nocka przemawia na niekorzyść posiadania Olowego łózka... w nocy 185498743 pobudek, jęczenie, marudzenie i bez bujania nie zaśnie ![]() nie wiem ja sądzę, że im wcześniej zaczniemy ją przyzwyczajać do swojego, tym lepiej... |
|
|
|
#1910 |
|
Zakorzenienie
|
Hej
![]() Mam mega zalatany dzień, dopiero usiadłam, ale i tak nie posiedzę, bo za 45 minut mam pierwszego ucznia i to przedszkolaka, więc sobie jeszcze pośpiewam, pogadam i potańczę ![]() Od rana szybciutko zrobiłam obiad - całą michę placków z cukinii i do tego pieczarkowa Potem biegiem z mężem do banku, potem odwiedziny Chrześniaczki.Mąż jedzie odwieźć znajomą na lotnisko, więc samotny wieczór przede mną. Pogoda do luftu, leje i wieje ![]() Ale jakoś tak jestem bardzo szczęśliwa, bo udało nam się załatwić baaaaaardzo ważną sprawę
|
|
|
|
#1911 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1912 |
|
Zakorzenienie
|
SSR SAmba trzymajcie się tam dzielnie!!!
Marta najważniejsze, że będzie się mieścić ze wszystkim. Dacie jasne światło i będzie cacy! Długie hole są faktycznie mało ustawne... Ja tak miałam w wynajmowanym mieszkaniu, hol był je.butny, ale nic tam nie dało się zrobić, na szafę za mały a jak bez szafy to pusty. i stanęły tam: komoda i fotel ![]() Ktosik intensywny dzień! Co się udało załatwić ![]() Aguś uważam, że jak najbardziej odpowiedni czas. Dla mnie to nawet późno jest, także działajcie! A Ola na pewno się przyzwyczai do swojego łóżka! Chcę do domu już. Odechciało mi się wtorku zupełnie! Albo ja jestem zdrowo pie.rd.yknięta, albo inne osoby w moim otoczeniu
|
#1913 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale o co chodzi z tą pseudoefydrynką? bo przyznam że pierwszy raz o niej słysze.. edit.wujek goggle mi podpowiedział co to za "typ" aktualnie nic nie mam ale jak tak sie po tym łatwo szaleje to troche niebezpieczne dla mnie bo biorąc pod uwage moj wrodzony pesymizm i podatnośc na choroby i i czestotliwość to moge sie czasem uzależnić ![]() Cytat:
Ktosia - intensywnie fajnie masz z tymi uczniami... i powiedzcie jak przy takiej pogodzie, uwięzieniu w domu i wrodzonym pesymiźmie miec lepsze spojrzenie na świat....leeeeeeee i pomysleć że ja lubie jesień ....nie no spoko spoko...nie jest żle
Edytowane przez myszka_maj Czas edycji: 2013-09-17 o 16:02 |
||
|
|
|
#1914 |
|
Zakorzenienie
|
Guciu jak się obrobię, wyślę maila, bo to dłuuuuuuga historia
![]() Myszko o tak, te zajęcia dla maluszków są rewelacyjne. Dość drogo, bo 20 zł za 45 minut, ale warto! A z uczniami mam bardzo fajnie Do tego mam tak fajnych tych uczniów, każdy inny, każdy na innym poziomie, bardzo stymulujące umysłowo zajęcie, a jeszcze ja w tej dziedzinie jestem perfekcjonistką, więc sama radość W tym roku w ogóle mam klęskę urodzaju, bo moi dotychczasowi uczniowie zrobili mi taką reklamę, że się telefony urywają
Edytowane przez ktosia86 Czas edycji: 2013-09-17 o 17:12 |
|
|
|
#1915 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to super ze cie reklamuja. fajne takie zajecie tym bardziej ze to lubisz i dodatkowo jakis grosz...czasem zaluje ze nie mam zadnego "fachu" zebym mogla sobie w domku trosze dorobic i sie oderwac.... a zajec dla maluszkow zazdroszcze. z cena nie jest jeszcze zle. zaluje ze u mnie nie ma. zastanawiam sie dlaczego. czyzby nie bylo popytu? nie sadze... |
|
|
|
|
#1916 |
|
Zakorzenienie
|
Z tym spaniem dziecka to nigdy nic nie wiadomo. Agata nie spała z nami, a teraz przychodzi. Wygląda to tak, że usypiam ją w jej łóżeczku (głaskam po rączce) a rano budzę się obok niej. Jak ona się transportuje do nas tego nie wie nikt
![]() Miałam dzisiaj jazdę po tygodniowej przerwie (w mega ulewę) i mówię do instruktora, że po ostatniej jeździe to się bardzo zniechęciłam i nie miałam ochoty już przyhodzić, bo stwierdziłam, że się do tego nie nadaje, to on stwierdził, że wymyślam, bo naprawdę sobie nieźle radzę, że mam wyczucie sprzęgła i jeżdze spokojnie i płynnie. Podbudował mnie bardzo
|
|
|
|
#1917 |
|
Zadomowienie
|
Cześć Dziewczyny,
witam zakatarzona i w polarach Mąż zapisał się na jakieś sztuki walki i mnie ciągnie Na 19.09 TŻ wykazał się niebywałym romantyzmem - zarejestrował mnie do dentysty![]() A że ja przeziębiona to pewnie zamiast wina będą kichania i prychania przy świecach A! Proszę o kciuki - jest szansa, że TŻ będzie więcej zarabiał
|
|
#1918 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() trzymam kciuki za cc ![]() Cytat:
dcie rade, tylko sie nie poddawac! Cytat:
![]() Cytat:
![]() fajnie z tym fotelem ![]() a ty jestes zdrowa pamietaj! Cytat:
![]() ![]() Cytat:
Cytat:
![]() dyzoo zdrowia ![]() a co do dentysty to moj przyjaciel (guciu twoj "poplecznik") powiedzial swojej dziewczynie ze zabiera ja gdzies na walentynki.. juz 3 tygodnie wczesniej jej o tym mowil.. ona sie odpierdzielila a aon ja wzial do dentysty (nie mial nic zlego na mysli poprostu wiedzial ze sie tak panicznie boi ze sama nie pojdzie) jaka ona byla na niego zla.. w naszym towarzystwie to jest teraz przyklad ideala pod wzgledem romantyzmy
|
|
|
#1919 |
|
Zakorzenienie
|
Kitosa same newsy, kciuki!
Ktosia ale fajnie czytać, że jesteś w to aż tak wciągnięta ![]() Zimno mi... |
|
|
|
#1920 |
|
Zakorzenienie
|
i zapomnialam
![]() ![]() jestem po konferencji muszę powiedzieć że żyje, mój program zostal zatwierdzony mogę być z siebie dumna bo trochę nad tym siedziałam, ewaluacja podzielona, dzieci do zwolnienia z oplaty za ubezpieczenie podane, informacje z poradni przekazalam jeszcze tylko raport napiac i chyba się po woli ogarniam ![]() aaa i dostalam kołocz weselny - 3 kg ciasta az to ważylam - wielki kawal makowca sernika jabłecznika i kruszonki
Edytowane przez martucha84 Czas edycji: 2013-09-17 o 19:38 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:49.

rozumiem Cie ze nie bardzo chcesz zostawiac prace i jechac...tez mialam takie dylematy...maz sie do teraz ze mnie smieje ze tak przezywalam swoja prace... Z perspektywy czasu nie zaluje, prace znajde inna a rozlaka z mezem nam nie sluzyla...musicie przemyslec wszystkie za i przeciw, nie wiem dokladnie dlaczego on wyjechal i czy ew. Jego powrot wchodzi w gre...ale takie on tam a ty tu nie jest fajnym rozwiazaniem...
Ostre jedzenie, spacery, intensywne przytulanki coby się ciąża skończyła tak jak się zaczęła

Potem biegiem z mężem do banku, potem odwiedziny Chrześniaczki.

Na 19.09 TŻ wykazał się niebywałym romantyzmem - zarejestrował mnie do dentysty
A! Proszę o kciuki - jest szansa, że TŻ będzie więcej zarabiał