Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 64 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 18:58   #1891
agunineczka
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Witam dziewczyny.
Dość dawno nie było mnie tutaj na forum i pewnie jeszcze długo bym tu nie zajrzała, gdyby nie pewna jedna, bardzo przykra sytuacja.

Generalnie głównym tematem mojego postu jest Klub PM2014 i dostęp do niego.
Otóż z dniem dzisiejszym, po wcześniejszym uzgodnieniu mojej decyzji z resztą dziewczyn z klubu, informuję Was, że klub zostaje zamknięty.
I już tłumaczę dlaczego:
W klubie można znaleźć dużo informacji na nasz temat, są tam poruszane nasze prywatne i czasem bardzo intymne sprawy, dodajemy tam zdjęcia itd. i to miejsce jest miejscem bardzo prywatnym, w związku z czym dostęp do niego posiadają tylko te wizażanki, które wzbudziły nasze zaufanie. Jednak ostatnio dość mocno to zaufanie zostało nadszarpnięte. Nie będę teraz tutaj opisywać tej konkretnej sytuacji, myślę, że osoby w to zamieszane dokładnie wiedzą o co chodzi (--> kopiowanie i używanie prywatnych zdjęć i informacji zamieszczanych na tym forum, obgadywanie/oczernianie forumowiczek).
Zaistniała sytuacja spowodowała, że nie czujemy sie już bezpiecznie na tym forum i nie jesteśmy w stanie zaufać wizażankom tak, jak to do tej pory robiłyśmy.
Chroniąc naszą prywatność z wielka przykrością zamykam klub. A jest mi przykro, ponieważ wiem, że wśród Was są i takie osoby, które na to zaufanie zasługują, jednak wyciągając wnioski z opisanej sytuacji, stwierdzam, że z pozoru nawet najmilsza dziewczyna może okazać się kimś, ładnie pisząc, bardzo nieuprzejmym.

Do zamknięcia klubu przyczyniły się też inne niemiłe wydarzenia - najpierw przeboje z naszą pmkową pocztą (starsze pmki pamietają na pewno o co chodzi) i sytuacja z naszą kochaną M., którą ktoś, prawdopodbnie z zawiści (a moze z zazdrości?) podkablował modom.

Bardzo Was dziewczyny przepraszam, bo wiem jak wielu z Was zależało na dostępie do klubu, ale w pewnym stopniu, za zamkniecie klubu możecie podziękować pewnej osobie. Miarka sie przebrała...

I na koniec chciałabym Was przestrzec, internet, wizaż (tak, forum pm2014 również) nie jest bezpieczny. Dziewczyny uważajcie na to, co tutaj piszecie, jakie zdjęcia wstawiacie, bo możecie sobie nawet nie zdawać z tego sprawy, a ktoś całkiem "bliski" może się z was naśmiewać i wykorzytywać to, co tutaj wstawiacie.

Kochane, życzę Wam wszystkim pięknych ślubów i przyjęć, wyśnionych, wymarzonych i dopracowanych w każdym detalu.
Oraz prawdziwej miłości, do grobowej deski!

ps. moze kiedys sie przekonam i tutaj wróce, póki co zraziłam sie do tego forum a było tutaj tak fajnie, do czasu....

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Ach i zapomniałam, za zamknięcie proszę nie wińcie reszty dziewczyn z klubu.
To ja zarządzam klubem i to ja go zamykam.
Jak chcecie, to psy możecie wieszać na mnie
Stary 2013-09-17, 19:04   #1892
Paulina170
Raczkowanie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

ojej...nie wiem o co chodzi...

Przepraszam, ale wrócę do zespołu. mamy 3 zespoły na oku i w sumie podobają nam się tak samo. jeśli macie chwilkę to proszę o wasze zdanie w tej sprawie... Może coś doradzicie:
zespół 1: http://zespolklarys.wix.com/klarys#!demo/c1bv6

zespół 2: http://haliskaband.republika.pl/

zespół 3: http://www.benway.pl/

I tak niebardzi wiemy na co się zdecydować a czas nas goni nie ukrywam.
Aha- no i jesteśmy blisko załatwienia foto/video.
Paulina170 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:17   #1893
kasia1201
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez Paulina170 Pokaż wiadomość
dziewczęta witam się! dawno mnie nie było- wydarzenia losowe niestety
widzę dużo nowych PMek.
Powoli decydujemy się na zespół stąd moje pytanie do Was: czy macie zespoły spoza swojego miasta? czy opłacacie im nocleg w hotelu po zakończeniu wesela?
My zespół mamy 40km od miejsca wesela, nie płacimy ani za dojazd ani za nocleg. Przy podpisywaniu umowy powinniście to dogadać. Nasz zespół nic nie wspominał o dojeździe ani o noclegach więc tego nie załatwiamy. Przy umowie pytano nas tylko gdzie jest wesele, powiedzieliśmy i ich przedstawiciel to zaakceptował.

---------- Dopisano o 19:17 ---------- Poprzedni post napisano o 19:11 ----------

Cytat:
ojej...nie wiem o co chodzi...

Przepraszam, ale wrócę do zespołu. mamy 3 zespoły na oku i w sumie podobają nam się tak samo. jeśli macie chwilkę to proszę o wasze zdanie w tej sprawie... Może coś doradzicie:
zespół 1: http://zespolklarys.wix.com/klarys#!demo/c1bv6

zespół 2: http://haliskaband.republika.pl/

zespół 3: http://www.benway.pl/

I tak niebardzi wiemy na co się zdecydować a czas nas goni nie ukrywam.
Aha- no i jesteśmy blisko załatwienia foto/video.
Ja bym była za tym drugim
kasia1201 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:36   #1894
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

Cytat:
Napisane przez agunineczka Pokaż wiadomość
Witam dziewczyny.
Dość dawno nie było mnie tutaj na forum i pewnie jeszcze długo bym tu nie zajrzała, gdyby nie pewna jedna, bardzo przykra sytuacja.

Otóż z dniem dzisiejszym, po wcześniejszym uzgodnieniu mojej decyzji z resztą dziewczyn z klubu, informuję Was, że klub zostaje zamknięty.
I już tłumaczę dlaczego:
W klubie można znaleźć dużo informacji na nasz temat, są tam poruszane nasze prywatne i czasem bardzo intymne sprawy, dodajemy tam zdjęcia itd. i to miejsce jest miejscem bardzo prywatnym, w związku z czym dostęp do niego posiadają tylko te wizażanki, które wzbudziły nasze zaufanie. Jednak ostatnio dość mocno to zaufanie zostało nadszarpnięte. Nie będę teraz tutaj opisywać tej konkretnej sytuacji, myślę, że osoby w to zamieszane dokładnie wiedzą o co chodzi (--> kopiowanie i używanie prywatnych zdjęć i informacji zamieszczanych na tym forum, obgadywanie/oczernianie forumowiczek).
Zaistniała sytuacja spowodowała, że nie czujemy sie już bezpiecznie na tym forum i nie jesteśmy w stanie zaufać wizażankom tak, jak to do tej pory robiłyśmy.
Chroniąc naszą prywatność z wielka przykrością zamykam klub. A jest mi przykro, ponieważ wiem, że wśród Was są i takie osoby, które na to zaufanie zasługują, jednak wyciągając wnioski z opisanej sytuacji, stwierdzam, że z pozoru nawet najmilsza dziewczyna może okazać się kimś, ładnie pisząc, bardzo nieuprzejmym.

Do zamknięcia klubu przyczyniły się też inne niemiłe wydarzenia - najpierw przeboje z naszą pmkową pocztą (starsze pmki pamietają na pewno o co chodzi) i sytuacja z naszą kochaną M., którą ktoś, prawdopodbnie z zawiści (a moze z zazdrości?) podkablował modom.

Bardzo Was dziewczyny przepraszam, bo wiem jak wielu z Was zależało na dostępie do klubu, ale w pewnym stopniu, za zamkniecie klubu możecie podziękować pewnej osobie. Miarka sie przebrała...

I na koniec chciałabym Was przestrzec, internet, wizaż (tak, forum pm2014 również) nie jest bezpieczny. Dziewczyny uważajcie na to, co tutaj piszecie, jakie zdjęcia wstawiacie, bo możecie sobie nawet nie zdawać z tego sprawy, a ktoś całkiem "bliski" może się z was naśmiewać i wykorzytywać to, co tutaj wstawiacie.

Kochane, życzę Wam wszystkim pięknych ślubów i przyjęć, wyśnionych, wymarzonych i dopracowanych w każdym detalu.

ps. moze kiedys sie przekonam i tutaj wróce, póki co zraziłam sie do tego forum a było tutaj tak fajnie, do czasu....

---------- Dopisano o 18:58 ---------- Poprzedni post napisano o 18:55 ----------

Myślę, że to dobra decyzja (ta sytuacja i mnie dotyczyła pośrednio). Dojdzie niedługo do tego, że nam się dziewczyny powykruszają...

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
antonina_bielska jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:36   #1895
monikkad
Wtajemniczenie

Hej, ja też Was podczytuję, ale nie bardzo mam o czym pisać. Może napiszę tylko tyle, że w piątek jedziemy odebrać obrączki.
Stary 2013-09-17, 19:52   #1896
Linaewen
Zakorzenienie

Cytat:
Witam dziewczyny.

I już tłumaczę dlaczego:

Waszej czy też Twojej decyzji komentować nie będę,bo macie l do niej prawo. Ale skoro wpłynęły jakieś Wasze dane, zdjęcia czy inne sprawy i wiecie Kto to zrobił to może zamiast pisać kto-wie-ten-wie i jakies mgliste ostrzeżenia może lepiej napisać wprost. Bo tak to teraz zostajemy w dziwnej atmosferze podejrzeń i niedomówień.
"Uroczyście nie zobowiązuję się do regularnych porządków, prowadzenia kalendarza, niejedzenia słodyczy, byciu skrupulatnym w podejmowanych czynności oraz gaszeniu światła w łazience - to się nigdy nie udało, więc w końcu dorosłam do nie oszukiwania samej siebie."
za: whitepointeshoes
Linaewen jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:00   #1897
poznanianka1990
Zakorzenienie

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Krooliczek, trzymam kciuki za dobre wyniki badań

Panna Izabela, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy

Jestem w szoku, że klub został zamknięty... Nie wiem co powiedziec... Dwa dni mnie w klubie nie było, więc nie wiem co się stało...

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.

Nasz ślub 16.08.2014

Julcia 4.11.2015 g. 0:09
2740g 52 cm

poznanianka1990 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:00   #1898
agunineczka
Zakorzenienie

Lin do mnie osobiście informacja na temat tego, kto to zrobił nie wpłynęła, wiec nie będę podawać nicku. Ale na pewno na watku są dziewczyny, których ta sytuacja dotyczy osobiście, lub które zostały o tym poinformowane pw. Jeśli zechcą, to podzielą się info.
Ja ze swojej strony mogę tylko napisać, że osoba ta nie udziela sie już od jakiegoś czasu na watku, ale z pewnościa go podczytuje.
Stary 2013-09-17, 20:10   #1899
Paulina170
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez monikkad Pokaż wiadomość
Hej, ja też Was podczytuję, ale nie bardzo mam o czym pisać. Może napiszę tylko tyle, że w piątek jedziemy odebrać obrączki.
nooo to już zawsze coś my będziemy się za tym rozglądać ok. grudnia tak mi się wydaje.

fakt jakieś takie niedomówienia teraz są i tak dziwnie...

---------- Dopisano o 20:10 ---------- Poprzedni post napisano o 20:01 ----------

a może dałoby się tą Panią totalnie zablokować piszą do administratora całego forum wizażu? Im takich mniej tym lepiej.
Stary 2013-09-17, 20:20   #1900
swiat_katarzyny
Zadomowienie

ja wiem kto to zrobił, zostałam poinformowana, czyli moge sie domyślac, że naśmiewano się również ze mnie.
Powiem jedno, ktoś nasrał we własne gniazdo.... nie chce tego komentowac, poniewaz idea tego klubu od poczatku byla dla mnie..hmm... dziwna. Na wątku panien młodych 2013 panuje zupełnie inna przyjazna atmosfera, tam mam wrazenie, wszystkie PM miały do niego dostep, u nas stał się klubem elitarnym, do którego trzeba się było wkupywac w łaski - nonsens! jak teraz doskonale widzicie, nawet ten 4 miesieczny okres próbny nie za wiele wam pomógł. No cóż... przykre to strasznie że sa takie dziewczyny na wątku i az strach tu teraz cokolwiek osobistego napisać.
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:33   #1901
agunineczka
Zakorzenienie

Nie trzeba było się wkupywać tylko zdobyć zaufanie, to po pierwsze. I jak widać dobrze, że obowiązywały takie rygorystyczne zasady klubu, bo gdyby nie one, to dana wizażanka miałaby do niego dostęp...

Co do klubu pm2013 - nie wszystkie dziewczyny mają do niego dostęp.
Stary 2013-09-17, 20:57   #1902
niulka_1985
Zadomowienie

No i tym samym potwierdza się moje ciche stwierdzenie, że idea klubu jest bezsensowna.....
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:59   #1903
Paulina170
Raczkowanie

Co masz na myśli pisząc zdobyć zaufanie? Najwidoczniej, przepraszam, ale łatwo je zmylić skoro ta pani je zdobyła i to wykorzystała. Testy jakieś psychologiczne były do tamtego klubu czy jak? Bo tak to brzmi trochę...
Stary 2013-09-17, 21:02   #1904
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

przyjmowalysmy dziewczyny poprzez glosowanie. jesli chociaz jedna mowila ze nie zgadza sie bo nie ufa to nie przyjmowalysmy.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:08   #1905
exist_
Zakorzenienie

Ta pani nie była w naszym klubie.
Stary 2013-09-17, 21:14   #1906
say-hello
Zakorzenienie

"pani" ?! błagam was....
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:16   #1907
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Nie trzeba było się wkupywać tylko zdobyć zaufanie, to po pierwsze. I jak widać dobrze, że obowiązywały takie rygorystyczne zasady klubu, bo gdyby nie one, to dana wizażanka miałaby do niego dostęp...

Co do klubu pm2013 - nie wszystkie dziewczyny mają do niego dostęp.
nie była? do mnie dotarła inna informacja, ze działo się to własnie na łamach klubu. Ale naprawde nie chce sie o to wykłócać. Bardzo lubie was prywatnie dziewczyny i o zadnej nie mam złego zdania, a tej dziewczyny nie poznałam blizej a spotkał i mnie (podejrzewam) taki los...
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:17   #1908
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez say-hello Pokaż wiadomość
"pani" ?! błagam was....
Odniosłam się do słów Pauliny170, że ta "pani" rzekomo zdobyła nasze zaufanie. :P
Stary 2013-09-17, 21:18   #1909
velika
Winter is coming

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
nie była? do mnie dotarła inna informacja, ze działo się to własnie na łamach klubu. Ale naprawde nie chce sie o to wykłócać. Bardzo lubie was prywatnie dziewczyny i o zadnej nie mam złego zdania, a tej dziewczyny nie poznałam blizej a spotkał i mnie (podejrzewam) taki los...
taaa, ale nie tego naszego laska nas w jakimś innym klubie obsmarowywała ;] Swoją drogą musi mieć bardzo nudne życie, lepiej by się zajęła swoim narzeczonym, a nie obrabianiem dupy forumkom za ich plecami.

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:20   #1910
say-hello
Zakorzenienie

Cytat:
nie była. tu chodziło o inny klub, nie wiem jaki, ale na pewno nie pm2014. nikt nie jest zadowolony z rozwoju wydarzeń....
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:40   #1911
ParisParisienne
Rozeznanie

Witam Was po dluzszej nieobecnosci

Ze spraw slubnych nie wiele sie u mnie zmienilo. Mam zespol takze, w tym momencie wszelkie"grubsze" sprawy sa za nami...
Oczywiscie wiciaz nie mam sukni, ale ja sie wciaz odchudzam Takze z ostatecznym wyborem jeszcze poczekam.
Obraczki planujemy kupic w listopadzie...

Co do Amelii, jest cudowna Ja osobiscie jeszcze nie widzialam probek, ale rodzinka ocenila je bardzo pozytywnie: porzadny papier, dobry druk, super wykonanie. Takze ja bede tam zamawiac

Witam wszystkie nowe PMki
Gratuluje rocznic takze tych "do slubu"

Przykro sie czyta info na temat klubu... ja do niego nie nalezalam, rzeczywiscie mialam takze wrazenie, ze jest na prawde elitarny i trudno sie do niego "dostac". Ale jak teraz czytam takie rzeczy, to sie w sumie ciesze. To musi byc okropne: dzielic sie swoimi bardzo prywatnymi sprawami, a potem ktos to wykorzystuje jezeli ten klub naprawde zostaje zlikwidowany, ale tez wiadomo kto sie do tego przyczynil, to moze jednak lepiej poinformowac o tym publicznie? Zeby przestrzec pozostale dziewczyny no i uwazac na ta forumowiczke? albo to zglosic?

a kto w ogole zarzadza klubem plotkowym?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:42   #1912
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

ja mogę tylko napisać tyle, że dostałam wczoraj pod wieczór info od jednej z dziewczyn, które z nami pisały, jeżeli pw by się wersja moja z dziewczyn co do danych tej laski pokryły, ja nie widzę problemu, żeby wprost jej nicku użyć, bo to jest przegięcie po całości

„Leć tam gdzie miłość głaszcze Cię dłonią, nie płacz za tymi, co miłość Twą trwonią”
Stary 2013-09-17, 21:46   #1913
wenedka
Zakorzenienie

Ja tam nie rozumiem idei klubu
Z psycholożkami założyłyśmy klub, ale nie jest bardzo elitarny. Ot, trzeba się regularnie udzielać na wątku.

W sobotę idę mierzyć suknie!!!
Z przyjaciółką
Jutro umwiam sie na konkretne godziny
- Może pan także wziąć ze sobą skrzypce.
- Dziękuję w imieniu skrzypiec, ale one herbaty nie
piją!

PRZYNAJMNIEJ ≠ BYNAJMNIEJ
wenedka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:48   #1914
anannke
Zakorzenienie

Witam was widać w nie miłych okolicznościach..

Cytat:
ja wiem kto to zrobił, zostałam poinformowana, czyli moge sie domyślac, że naśmiewano się również ze mnie.
Powiem jedno, ktoś nasrał we własne gniazdo.... nie chce tego komentowac, poniewaz idea tego klubu od poczatku byla dla mnie..hmm... dziwna. Na wątku panien młodych 2013 panuje zupełnie inna przyjazna atmosfera, tam mam wrazenie, wszystkie PM miały do niego dostep, u nas stał się klubem elitarnym, do którego trzeba się było wkupywac w łaski - nonsens! jak teraz doskonale widzicie, nawet ten 4 miesieczny okres próbny nie za wiele wam pomógł. No cóż... przykre to strasznie że sa takie dziewczyny na wątku i az strach tu teraz cokolwiek osobistego napisać.
Przykro mi że dotknęła dziewczyny taka przykra sytuacja. Osobiście nie wiem co się stało bo ani dostępu do klubu nie miałam (zostałam odrzucona - trochę przykre no ale to tylko internet) ani nie dotarły do mnie informacje żadne.. ale współczuję sytuacji. Co do klubu to ja swoje zdanie mam.. Trochę nie rozumiem tego.. akurat zgadzam się ze zdaniem Świat Katarzyny że na wątku PM2013 jest inna atmosfera, większość dziewczyn ma dostęp do klubu i jakoś to ma wszystko większy sens. Tyle że ich wątek też przestaje mieć sens bo składa się głównie z "relacja w klubie, zdjęcia w klubie, info w klubie" albo postów z pousuwanymi zdjęciami... i kilka ogólnych postów o tym co na obiad

Ja ostatnio nie mam aż tyle czasu na udzielanie się na forum dodatkowo wiem że poprzez to że nie mam dostępu do klubu dużo mnie omija, też nie chcę się dzielić tu publicznie prywatnymi sprawami więc po ogólnych rozważaniach ślubnych niewiele zostaje do opisania żeby nie wałkować po 1000 razy jednego tematu.. więc tak mój pobyt na wątku wydaje mi się mało sensowny... poza tym jak widać takie sytuacje podważają ogólne zaufanie, czy to klub czy nie klub czy forum ogólne wszędzie można natknąć się na fałszywych ludzi.. Tylko że to samo jest w realnym życiu- z jednej strony ktoś się do nas uśmiecha z za naszymi plecami obgaduje i nie jest to dla mnie jakaś abstrakcyjna sytuacja - spotyka się i słyszy się o takich ludziach. Dlatego no pomimo że to bardzo przykra i obrzydliwa sytuacja trzeba się uodpornić na takich ludzi - wierzę że kiedyś takie sytuacje do nich wrócą i ich dotkną prędzej czy później. Tak więc nie ma co się poddawać czyimś komentarzom - każda z nas wie jaka jest prawda o nas samych a to że ktoś coś tam gada - na to nie mamy wpływu..

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:52   #1915
Paulina170
Raczkowanie

Napisałam Pani bo nie będę się zniżać z tego co słyszę do jej poziomu i wyrażać się o niej nieładnie. Fakt faktem używam tego zwrotu grzecznościowego z lekkim przekąsem
A może ona nawet narzeczonego nie ma? może wszystko to co pisała to jakaś bujda... Ale dziewczyny czy tam była jakaś awantura, ktoś ją obraził i tak wszystkie obsmarowała?... Nie rozumiem takiego postępowania bez powodu.
Stary 2013-09-17, 21:53   #1916
anannke
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez antonina_bielska Pokaż wiadomość
ja mogę tylko napisać tyle, że dostałam wczoraj pod wieczór info od jednej z dziewczyn, które z nami pisały, jeżeli pw by się wersja moja z dziewczyn co do danych tej laski pokryły, ja nie widzę problemu, żeby wprost jej nicku użyć, bo to jest przegięcie po całości
a mogłybyście napisać dokładniej o co chodzi? bo powstaje faktycznie atmosfera bardzo nie fajna - chociaż ja was z wątku te co znam darzę dużą sympatią i życzę każdej ze szczerego serca co najlepsze to miło by było wiedzieć o co chodzi tak ogólnie...

nie trzeba być IDEALNYM, żeby IDEALNIE do siebie pasować…
anannke jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 21:55   #1917
antonina_bielska
Polka Ogarniaczka

jakbym była dzisiaj w pracy to by mnie ewakuowano

Stary 2013-09-17, 21:57   #1918
ParisParisienne
Rozeznanie

zgadzam sie, ze dobrze by bylo nakreslic lepiej sytuacje dla dziewczyn nie doinformowanych ...
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 22:04   #1919
czekooczekolada
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Wybaczcie za spam, aleee

MAMY Z TŻ 3 ROCZNICĘ BYCIA RAZEM DZIŚ

I mimo tego, że choróbsko mnie rozłożyło, spędzamy ten dzień razem, a ja dostałam ślicznego kwiata (i siatkę leków )

koniec spamu
gratulacje z okazji rocznicy nam 3lecie minęło miesiąc i dzień temu

Cytat:
dziewczęta witam się! dawno mnie nie było- wydarzenia losowe niestety
widzę dużo nowych PMek.
Powoli decydujemy się na zespół stąd moje pytanie do Was: czy macie zespoły spoza swojego miasta? czy opłacacie im nocleg w hotelu po zakończeniu wesela?
mój zespół jest oddalony odemnie jakieś 40 km, od sali 30, mówię tak na oko bo nawet nie wiem dokładnie. Nie rezerwujemy im noclegu - chociaż chcieliśmy, ale oni nie chcą, wolą dojechać. Za dojazd doliczają sobie kase, pewnie więcej krzykną niż spalą paliwa więc będa na plusie

Odnośnie klubu i tej dziwacznej sytuacji, to serio szczęka mi opadła. Nie rozumiem jak można udzielać się na forum dłuższy czas ( z tego co wiem to ona jest już 'starsza' forumowiczką tego wątku ) , nawiązywac przyjaźnie, a potem obrabiać za plecami Co tez kompleksy potrafią zrobić z ludźmi.. Wydawałoby się, że znajdują się tu same dorosłe PMki, ale najwidoczniej są wyjątki.. Tez jestem za ujawnieniem jej nicku, chociaż wiem o kim mowa, pora żeby się każdy dowiedział i odizolował od jakichkolwiek kontaktów z nią.
Mam nadzieje, że więcej sie taka sytuacja nie trafi.

Life doesn't give you people that you want, it gives you the people that you need.
🤍

Stary 2013-09-17, 22:07   #1920
Kate Noir
Zakorzenienie

Tak - ona nie była w naszym klubie bo nawet nie wysłała zapytania i dobrze! bo gdyby wysłała to ja bym była za nią I tutaj sama złapałam się na mojej naiwności. Na prawdę nie rozumiem - po co kopiować zdjęcia zaproszeń i sukien ślubnych poszczególnych PM'ek, a następnie je obsmarowywać. Chyba musi mieć niezłe kompleksy, albo nudne życie. Była w jakimś klubie niezwiązanym z pannami młodymi. Niestety nazwy nie odkryłyśmy (ma ukryte staty).

W tym miejscu pragnę wyrazić ubolewanie nad tym, że niestety do naszego grona nie będzie mogło dołączyć wiele fajnych dziewczyn

Proszę, zrozumcie nas. Może załóżcie sobie własne kluby z zaufanymi osobami? Tylko na prawdę uważajcie, bo łatwo można się przejechać.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości