Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 - Strona 163 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Pokaż wyniki sondy: Jaki tytuł powinna mieć II część naszego wątku?
Mamusie Marzec/Kwiecień 2014 cz.2 21 38,18%
Przyszła wiosna będzie nasza, każda będzie miała swojego Bobasa - mamusie III/IV 2014 cz. 2 0 0%
Choć jesień już zagęszcza ruchy, to my się nie smucimy - podziwiamy rosnące brzuchy 0 0%
Jesień blisko, brzuszki rosną - cuda dziać się będą wiosną - mamusie III/IV 2014 cz. 2 26 47,27%
Połowa jeszcze rzyga, za niedługo im przejdzie chyba -mamusie III/IV 2014 cz. 2 8 14,55%
Głosujący: 55. Nie możesz głosować w tej sondzie

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-17, 18:39   #4861
paulina_radom
Raczkowanie

Dot.: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

uff.. uporałam się z ciuszkami i chyba nie mam czego dokupować chyba że coś będzie mega piękne i nie będe mogła się oprzeć po podliczeniu mam:
śpiochyx8
bodyx18
kaftanikix17
bluzeczkix5
spodenkix10
spodenki "smerfy"x5
pajacykix10
rajstopki i skarpetki czapeczki rękawiczki aż mnie głowa boli..
bluzyx6
Stary 2013-09-17, 18:49   #4862
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Napisane przez bebe97 Pokaż wiadomość
Koziemleko ale nie robiłaś genetycznych bo nie chciałaś sama, czy ci nie proponował lekarz?
Nie robiłam, bo podobno wad genetycznych i tak nie można leczyć. Tak mówił mi gin

Cytat:
Napisane przez side85 Pokaż wiadomość
mnie miarka już do ręki chyba przyrosła bo ciągle wchodzę na stronę Ikeai, zmieniam koncepcję jaki stół do przewijania czy łóżeczko kupię i zaczyna się na nowo, znowu mierzę kąty w sypialni czy taki zestaw będzie dobrze wyglądał i na nastęny dzień znowu to samo Nawet ubranka nie cieszą mnie tak bardzo

a co do ubranek ja też mam pierwsze z pszczołą Mąż twierdzi że męskie takie dla jego syna, ale powiedziałam że to dla mojej córci więc jak chce niech swojemu synkowi sam kupuje ale wiadomo co będzie to będzie i śpiochy z pszczołą zostaną

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Śliczne imiona - klasyka zawsze na czasie moja teściowa to Antonina, tylko należy zwracać się do niej Tonia, bo Tosi nie znosi (mam z tymi rymami )
Mnie się śledzik jakoś źle kojarzy, ale co kto lubi

Ja mam w podpisie linka do suwaczka na tej stronie. http://babystrology.com/baby-tools/baby-tickers/ Tu się go robi

A jak to założyć? Tzn widzę, że trzeba wypełnić te rubryczki, ale co dalej?
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 18:55   #4863
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez paulina_radom Pokaż wiadomość
uff.. uporałam się z ciuszkami i chyba nie mam czego dokupować chyba że coś będzie mega piękne i nie będe mogła się oprzeć po podliczeniu mam:
śpiochyx8
bodyx18
kaftanikix17
bluzeczkix5
spodenkix10
spodenki "smerfy"x5
pajacykix10
bluzyx6
To na rozmiar 56 wszystko? Zaraz zobaczę ile ja mam ale na 56 już chyba za dużo nie potrzebuję. Jeszcze tylko wygram te licytacje w których obecnie biorę udział

---------- Dopisano o 18:55 ---------- Poprzedni post napisano o 18:54 ----------

Cytat:
Napisane przez koziemleko Pokaż wiadomość

I skopiować link, który wyskoczy pod spodem

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:02   #4864
paulina_radom
Raczkowanie

[QUOTE=elunka88;42855318]To na rozmiar 56 wszystko? Zaraz zobaczę ile ja mam ale na 56 już chyba za dużo nie potrzebuję. Jeszcze tylko wygram te licytacje w których obecnie biorę udział

Nie od 56 przez 62 i kilka 68 ale 62 najwięcej
Stary 2013-09-17, 19:05   #4865
side85
Zakorzenienie

Wyślij wiadomość przez MSN do side85

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
side ja wczoraj też widziałam piękne bodziaki z pszczołą, ale nie kupiłam i jestem zła
te moje z z f&f z tesco z wielką wesołą pszczołą i napisem smile. kupiłam też dwupak w Smyku w stylu ekologicznym z zielonymi drzewkami i napisaem: save the trees . wogóle byłam w Smyku megastore i muszę przyznać że właściwie są tam rzeczy droższe, ale generalnie będę robiła zakupy tam bo właściwie w ciuszkach nie ma różnicy w cenie i mają też te szałowe ciuchy z Fisher Price ..odlot porównywałam np ceny rożków i taniej niż gdziekolwiek w sieci i nie ma wysyłki

Cytat:
Napisane przez mmhym Pokaż wiadomość
Ja takiego kota dostałam z wózkiem też mi się zmienia codziennie

U mnie szału z mebelkami niestety nie będzie. Bo szafkę będę zamawiać na wymiar u kuzyna, a łóżeczko mamy spadkowe. Mam na razie tlyko taki plan, że nad łóżeczkiem powieszę imię i jakieś dekorki http://allegro.pl/literki-3d-20-cm-i...528139361.html cos w tym stylu[COLOR="Silver"]
kocham wszystkie wieszane literki nad łózko z drewna i materiału, ale generalnie mam dość wypracowaną sypialnię i wymarzoną z wielkim obrazem nad łózkiem z turkusową falą jak dla surfera i teraz mój mąż mówi żę idziemy w ten motyw i mają być nad łóżeczkiem rybki w morzu. Znając jego zacięcie ala Picasso będzie coś fajnego. Już kiedyś chciał wylewać farby z puszek na płótno bo powstanie obraz do domu. W końcu kupiliśmy nowy obraz bo chyba nie zrozumiałam tej wizji Dodam że TŻ nie ma nic wspólnego ze światem bohemy...no chyba że picie wshisky od czasu do czasu to już oznaka artyzmu
wózek już kiedyś pisała, że wybrałam więc ten temat mamy za sobą i zdania nie zmieniam

Cytat:
Napisane przez filupka Pokaż wiadomość
Ja mam zamiar pomalowac sciany w pokoiku dzieciecym wszystkie na bialo i jedna z nich na zielono, i na tej zielonej scianie chce poprzyczepiac takie wyszydelkowane rzeczy w stylu lasu...czyli jakas sowe, jakiegos muchomorka, sloneczko....takie cos wesolego.
Meble nadal nie wiem czy chce biale czy w kolorze drewna bo to sie u mnie ciagle zmienia, jedyne co wiem to to, ze na pewno chce Taki fotel z ikei jak juz tu ktos o nim pisal
kiedyś czytałam taki artykuł, że zrobiono badania (pewnie w stanach) i meblem który najszczęściej był pożądany przez matki spodziewające się dziecka i kupowany potem przez nie to fotel typu ten z Ikei w którym zamierzały karmić swoje dzieci. Z badań zrobionych po kilku miesiącach wynikało, że to była ta jedna nieużywana nigdy przez nie rzeczy ale takie fotele są na prawdę urocze

Cytat:
śpiochyx8
bodyx18
kaftanikix17
bluzeczkix5
spodenkix10
spodenki "smerfy"x5
pajacykix10
bluzyx6
wow jestem pod wrażeniem

Edytowane przez side85
Czas edycji: 2013-09-17 o 19:07
side85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:10   #4866
thidien
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez tamga Pokaż wiadomość
przecież nikogo nie namawiam, podsunęłam tylko pomysł jaki dał mi lekarz każda zna swój organizm więc wie jak to może zadziałać na nią nikomu nic na siłę.
ty nie namawiasz, ja nie zabraniam ;P zwróciłam tylko uwagę, że nawet jak ktoś jest najlepszym lekarzem, to zasada ograniczonego zaufania się przyda i tak, a w twojej poprzedniej wypowiedzi można było wyczuć coś na melodię "on jest super, przecież nie może się mylić, ma profesora, wykłada, i och i ach"
II kreski 1.12.2015
thidien jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:12   #4867
koziemleko
Zakorzenienie

GG do koziemleko

Cytat:
Napisane przez elunka88;42855318[SIZE=1
][/SIZE]

I skopiować link, który wyskoczy pod spodem
Bez kitu
Dzięki
koziemleko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:15   #4868
kate1623
Zadomowienie

Cytat:

Nosiłaś już te ocieplane legginsy? Bardzo mi się podobają i chyba je sobie sprawię
Warto? Naprawdę są takie ciepłe?

A w ogóle jak się kupuje ciążowe ciuchy? Może to głupie, ale rozmiarówka jak sprzed ciąży czy większe?
Nie nosiłam na próbę zamówiłam. Ja się zmierzyłam i tak też kupiłam. Te ocieplane wziełam o rozmiar większe bo przecież jeszcze urosnę

Wróciłam od cioci, ale się nagadałyśmy od rozstępów przez poród aż do wózków wcinając przy tym ciastka . Czułam jak jej córeczka kopie .Jaką śliczną kupiła kolyskę spokojnie mała do pół roku będzie mogła spać w niej. Ma wbudowaną karuzele, wibrujący materac i jest na kółkach no super poprostu

Maja

Czytam
kate1623 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:40   #4869
Ela87
Zakorzenienie

Cytat:
śpiochyx8
bodyx18
kaftanikix17
bluzeczkix5
spodenkix10
spodenki "smerfy"x5
pajacykix10
bluzyx6
Czuję się złą matką
Dla mnie śpioch to śpioch. Nie rozróżniam bodów, kaftanów, spiochów. Dla mnie wszystko to jest to samo. Pajacyki? Muszę się jeszcze wiele nauczyć. Aż mi głupio. :-(

Ela87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 19:42   #4870
cobra115
Zakorzenienie

Cytat:
te moje z z f&f z tesco z wielką wesołą pszczołą i napisem smile.
No właśnie w tesco je widziałam ale w 5-paku
Wypasioną aranżacje będziecie mieli

Ja dziś kupiłam sobie 2 pary legginsów ocieplanych ale nie ciążowych, takich 'na teraz'. W sumie teraz mam takie jedne na sobie i ich kocham, ale są już zdziadowane, łażę w nich tylko po domu
Stary 2013-09-17, 19:50   #4871
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kate1623 Pokaż wiadomość
My albo dostaniemy mebelki od siostry ciotecznej tż, albo kupimy pewnie też coś w stylu tej żyrafy.

Pochwalę się właśnie kupiłam na allegro poduszkę motherhood (super sprawa siostra tż miala i aż mój tż zaczął o takiej marzyć ma pretensje czemu jemu takiej nie kupiłam ) i dwie pary legginsow ciążowych jedne z polarem na zimę, a drugie zwykle tak na teraz
świetne zakupy jag legginsy przyjdą napisz proszę jak z ich jakością, czy nie prześwitują i w ogóle czy warto.

Cytat:
Super, że wszystko w porządku
Ja też miałam dziś USG, a nawet nie wiem ile moje dziecko ma wzrostu, bo zapomniałam zapytać
Ale znam płeć

O super ta stronka
zapiszę ją sobie
gratuluję poznania płci przyznam ze też już nie mogę się doczekać kiedy dowiem się kto mieszka w moim brzuszku

Cytat:
Czesc dziewczyny..długo mnie nie bylo ale teraz juz bede zagladac regularnie
Moja wizyta wczoraj byla bardzo krótka trwała moze 20 minut. Lekarka zrobila Usg, mowila, ze maluszek ma sie dobrze, serduszko pięknie bije. Juz jest za duzy na badanie dowcipne (nic nie bylo widac) i od wczoraj da sie juz tylko przez brzuszek zostalam zwazona (przytylam przez ten miesiąc tylko jeden kilogram wiec nie jest zle), zmierzone ciśnienie i to wszystko.
Ciesze sie ze jest wszystko dobrze i maluszek rosnie
Postaram sie nadrobic wszystkie przeoczone przeze mnie posty obiecuje
super że wizyta udana a tak na marginesie wg mnie 20min to długa wizytanie wiem co miałabym dlużej robić w tym gabinecie
Stary 2013-09-17, 19:50   #4872
nivka
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez Ela87 Pokaż wiadomość
Czuję się złą matką
Dla mnie śpioch to śpioch. Nie rozróżniam bodów, kaftanów, spiochów. Dla mnie wszystko to jest to samo. Pajacyki? Muszę się jeszcze wiele nauczyć. Aż mi głupio. :-(
Ja też nie rozróżniam trzeba się będzie ogarnąć i nauczyć
nivka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:06   #4873
izabla
Rozeznanie

Cytat:
Nie nosiłam na próbę zamówiłam. Ja się zmierzyłam i tak też kupiłam. Te ocieplane wziełam o rozmiar większe bo przecież jeszcze urosnę

Wróciłam od cioci, ale się nagadałyśmy od rozstępów przez poród aż do wózków wcinając przy tym ciastka . Czułam jak jej córeczka kopie .Jaką śliczną kupiła kolyskę spokojnie mała do pół roku będzie mogła spać w niej. Ma wbudowaną karuzele, wibrujący materac i jest na kółkach no super poprostu
Jestem bardzo ciekawa jak z jakością tych legginsów, bo chciałabym zakupić.
Co do kołyski, to znajomi mają i łóżeczko i kołyskę, i mówią, że faktycznie śliczna, ale zupełnie niepraktyczna, z powodu wysokości; dziecko leży dość nisko i trzeba się nieustannie schylać aby je podnieść, a kręgosłup cierpi
Stary 2013-09-17, 20:08   #4874
mmhym
Zadomowienie

Cytat:
Ja mam zamiar pomalowac sciany w pokoiku dzieciecym wszystkie na bialo i jedna z nich na zielono, i na tej zielonej scianie chce poprzyczepiac takie wyszydelkowane rzeczy w stylu lasu...czyli jakas sowe, jakiegos muchomorka, sloneczko....takie cos wesolego.
Super pomysł! A sama będziesz szydełkować?

Cytat:
http://babystrology.com/tickers/baby...=1&babycount=1 To to jest Twój suwaczek skopiowałam Ci fragment linka, bo ja na początku strasznie długo się z tym bawiłam, bo był za długi. Możesz go wrzucić tak jak u mnie, że pojawia się jak klikasz na napis: piszesz jakiś tekst, zaznaczasz go, potem klikasz w globus i wklejasz ten link.
Mam nadzieję, że jasno to napisałam

Cytat:
kocham wszystkie wieszane literki nad łózko z drewna i materiału, ale generalnie mam dość wypracowaną sypialnię i wymarzoną z wielkim obrazem nad łózkiem z turkusową falą jak dla surfera i teraz mój mąż mówi żę idziemy w ten motyw i mają być nad łóżeczkiem rybki w morzu. Znając jego zacięcie ala Picasso będzie coś fajnego. Już kiedyś chciał wylewać farby z puszek na płótno bo powstanie obraz do domu. W końcu kupiliśmy nowy obraz bo chyba nie zrozumiałam tej wizji Dodam że TŻ nie ma nic wspólnego ze światem bohemy...no chyba że picie wshisky od czasu do czasu to już oznaka artyzmu
wózek już kiedyś pisała, że wybrałam więc ten temat mamy za sobą i zdania nie zmieniam
To super macie styl. Bardzo lubię wszelkie marynistyczne motywy
U nas w pokoju króluje szarość i malina i mój mąż planował najpierw, że łóżeczko przemaluje na grafit... Ja mu mówię, że nasze dziecko nie będzie na nas zza krat spozierało... To potem zakrzyknął: to malina! A po chwili mina mu zrzedła i mówi: przecież Miłosz nie będzie w różowym łózeczku spał... Haha ma nadzieję na chłopca will see
Z tym, że mój to trochę artysta, znaczy ma smykałkę do malowania itd Ale Twój bardziej szalony z tymi farbami i modernistycznymi technikami malunku

Drugie serce
mmhym jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:10   #4875
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Czuję się złą matką
Ja też baaaaardzo długo nie ogarniałam, spoko

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-09-17, 20:15   #4876
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Czuję się złą matką
ee.. tam mama mi pomagała dla mnie też śpiochy i body i nic więcej a te pajacyki to dla mnie piżamka poprostu
Stary 2013-09-17, 20:16   #4877
filupka
Rozeznanie

AW: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

Mmhm mam kolezanke, ktora bedzie mi to robic. Sama jeszcze nie umiem chociaz mam zamiar sie nauczyc podczas tych dlugich zimowych wieczorów

http://www.suwaczki.com/tickers/j5rbj44jqkxnhzqe.png
filupka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:17   #4878
mona1
Zadomowienie

Cytat:
śpiochyx8
bodyx18
kaftanikix17
bluzeczkix5
spodenkix10
spodenki "smerfy"x5
pajacykix10
bluzyx6
wow niezła kolekcja A tak na marginesie mam pytanie (aż glupio pytać) ale czym się różnią śpiochy od pajacyków? śpiochy są bez długich rękawów a pajacyki z rękawami?

Cytat:

Fajne wyjaśnienie znalazłam na wątku mam I/II 2013 :

Wchodzisz na stronke- http://babystrology.com/tickers/
później wpisujesz te dane
a później.. jak masz ten długi kod

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pstrycze k&year=2013&month=1&day =7 &babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pstrycze k&year=2013&month=1&day =7 &babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

to... tylko kopiujesz sobie http://babystrology.com/tickers/baby...=7&babycount=1
Stary 2013-09-17, 20:20   #4879
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
Napisane przez mona1 Pokaż wiadomość
Fajne wyjaśnienie znalazłam na wątku mam I/II 2013 :

Wchodzisz na stronke- http://babystrology.com/tickers/
później wpisujesz te dane
a później.. jak masz ten długi kod

<object width="120" height="180"><param name="movie" value="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pstrycze k&year=2013&month=1&day =7 &babycount=1"></param><param name="wmode" value="transparent"></param><embed src="http://babystrology.com/tickers/baby-ticker-glass.swf?parent=pstrycze k&year=2013&month=1&day =7 &babycount=1" type="application/x-shockwave-flash" wmode="transparent" width="120" height="180"></embed></object>

to... tylko kopiujesz sobie http://babystrology.com/tickers/baby...=7&babycount=1
Moje lepsze
Tak, najprościej mówiąc to pajace mają rękawy, a śpiochy są jakby na szelkach

Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
Stary 2013-09-17, 20:20   #4880
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
wow niezła kolekcja A tak na marginesie mam pytanie (aż glupio pytać) ale czym się różnią śpiochy od pajacyków? śpiochy są bez długich rękawów a pajacyki z rękawami?
z tego co ja zrozumiałam to pod śpiochy zakładasz właśnie body albo kaftanik i ja mam drugie dziecko kurde zapomina się tzn te nazwy i tak bede mówić do tżta "podaj mi to" znając mnie tak właśnie będzie

Edytowane przez paulina_radom
Czas edycji: 2013-09-17 o 20:22
paulina_radom jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:31   #4881
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
Tak, najprościej mówiąc to pajace mają rękawy, a śpiochy są jakby na szelkach
Dokładnie o to mi chodziło tyko nie umialam tego tak ładnie napisać

Cytat:
z tego co ja zrozumiałam to pod śpiochy zakładasz właśnie body albo kaftanik i ja mam drugie dziecko kurde zapomina się tzn te nazwy i tak bede mówić do tżta "podaj mi to" znając mnie tak właśnie będzie
świetne
Stary 2013-09-17, 20:41   #4882
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
świetne zakupy jag legginsy przyjdą napisz proszę jak z ich jakością, czy nie prześwitują i w ogóle czy warto.
Napisali że jutro wyślą także na bank dam znać

Cytat:
Napisane przez izabla Pokaż wiadomość
Jestem bardzo ciekawa jak z jakością tych legginsów, bo chciałabym zakupić.
Co do kołyski, to znajomi mają i łóżeczko i kołyskę, i mówią, że faktycznie śliczna, ale zupełnie niepraktyczna, z powodu wysokości; dziecko leży dość nisko i trzeba się nieustannie schylać aby je podnieść, a kręgosłup cierpi
Ta kołyska ma regulowaną wysokość proszę tu link by ją tak wizualnie zobaczyć :

https://www.google.pl/search?q=conec...D1%3B550%3B437

Maja

Czytam
Stary 2013-09-17, 20:51   #4883
maggie123
Zakorzenienie

leginsy dodane do obserwowanych, dawaj znać, jak z ich jakością i czy warto.
nie wiem, jak sie przekonam do leginsów - generalnie nie noszę, bo czuję się jakbym tyłkiem gołym świeciła i żadne tuniki i swetry tego nie zmieniają

MONA, dopisz proszę moją wizytę - 30.09
jakoś w tej ciąży nie mogę się ogarnąć i non stop zapominam kiedy mam kolejną wizytę itd. usg chyba dopiero na początku listopada?! strasznie długo... a w pierwszej ciąży ze względu na trbiel co 2 tygodnie podglądaliśmy maluszka

Koziemleko - śliczne imiona. dzieciaki mojej koleżanki dokładanie tak się nazywają

i pochwalę się mym szczęściem - od soboty nie mam mdłości czuję się jak nowo narodzona tylko gdzieś jest obawa, czy ta nagła zmiana nie sygnalizuje czegoś negatywnego?

http://sukcespisanyszminka.com

Zapraszam
maggie123 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-17, 20:56   #4884
tamga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość

Aaa to drugi koniec PL, to się nie dziwię że miałaś słońce
a widzisz co prawda niestety tylko rano ale w mieszkaniu przynajmniej mam cieplutko póki co więc nie narzekam
Stary 2013-09-17, 20:58   #4885
mona1
Zadomowienie

Cytat:
Napisali że jutro wyślą także na bank dam znać

Ta kołyska ma regulowaną wysokość proszę tu link by ją tak wizualnie zobaczyć :

https://www.google.pl/search?q=conec...D1%3B550%3B437
świetna ta kołyska, też myślimy o takiej, jednak boje się ze się będzie strasznie kurz osadzał na tych materiałach

Cytat:
Napisane przez maggie123 Pokaż wiadomość

i pochwalę się mym szczęściem - od soboty nie mam mdłości czuję się jak nowo narodzona tylko gdzieś jest obawa, czy ta nagła zmiana nie sygnalizuje czegoś negatywnego?
no w końcu odpuściły Cię wątpliwe uroki I trymestru to zupelnie normalne, nie oznacza nic złego
Stary 2013-09-17, 21:02   #4886
tamga
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez thidien Pokaż wiadomość
ty nie namawiasz, ja nie zabraniam ;P zwróciłam tylko uwagę, że nawet jak ktoś jest najlepszym lekarzem, to zasada ograniczonego zaufania się przyda i tak, a w twojej poprzedniej wypowiedzi można było wyczuć coś na melodię "on jest super, przecież nie może się mylić, ma profesora, wykłada, i och i ach"
raczej chodziło mi o to dlaczego mu ufam
Stary 2013-09-17, 21:05   #4887
kate1623
Zadomowienie

Cytat:
świetna ta kołyska, też myślimy o takiej, jednak boje się ze się będzie strasznie kurz osadzał na tych materiałach
No trochę racja. My z tż zdecydowaliśmy się na zwykłe łóżeczko plus znajomi nam pożyczą kołyskę.

Maja

Czytam
Stary 2013-09-17, 21:15   #4888
mona1
Zadomowienie

Mam pytanie do doświadczonych mamuś odnośnie rozmiarów tych ciuszków dziecięcych - jakie rozmiar najlepszy dla takiego noworodka??? czy kupujecie coś w rozmiarze 50? czy to nie za małe?
Stary 2013-09-17, 21:20   #4889
paulina_radom
Raczkowanie

Cytat:
Mam pytanie do doświadczonych mamuś odnośnie rozmiarów tych ciuszków dziecięcych - jakie rozmiar najlepszy dla takiego noworodka??? czy kupujecie coś w rozmiarze 50? czy to nie za małe?
ja mam najwiecej 62, 50 nie mam żadnej a 56 kilka bo to kilka pierwszych dni jakiś tydzień używałam Adaś urodził się 57 cm
Stary 2013-09-17, 21:22   #4890
amelka2006
Raczkowanie

Odp: Mamusie Marzec/Kwiecień 2014

A oto mój wielki brzuch na dobranoc

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
Załączone zdjęcia
Rodzaj pliku: jpg 1379445733751.jpg (60,9 KB, 50 załadowań)
amelka2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości