|
|
#3781 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar L
Cytat:
![]() ale na strych wynisołąm bo autentycznie nie mam gdzie go dać może kiedyś na taras? może sprzedam no bo w domu albo miejsca brak albo koncepcyjnie nie pasuje no ale dawali to brałam
|
|
|
|
|
#3782 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
poza malinowymi pomidorkami ![]() choć pewnie i tak nei tak dobre są jak prawdziwe wsiowe , nie przesiąkłei nie rosnące pod opryskami, super hiper eko od moejgo dziadziusia doszłam do wniosku niedawno że ludzie którzy żyją w mieście i nie mają rodziny na wsi, nie wiedzą jak smakuje dobry pomidor i dobry ziemniak o mamuńciu! jakie u moich dziadków są dobre ziemniaczki i pomidorki z didką jak kopałyśmy ziemniory to Ona z taką miłością patrzyła na każdego kartofla jak trendsetterki na birkinkę albo polskie szafiarki na komplet walizek Witchen Cytat:
często ![]() Cytat:
![]() parę kropli to i ja mam ,a le pożądam większej ilości też nie New Harlem a fogle gdzie teraz znajduje się figa, Barowiczki wią ? bo rozumiem , że Ju już figę eksmitowała
Edytowane przez skarbiatko Czas edycji: 2013-09-17 o 18:39 |
|||||||
|
|
|
#3783 | ||
|
Nindżopesz
|
Cytat:
![]() Cytat:
Faaajne są. Też w spadku po nietopszach.
|
||
|
|
|
#3784 | ||
|
Zakorzenienie
|
No Twoja jest chyba z jakieś 10 lat starsza, więc wiesz
![]() Cytat:
![]() Ja jestem m.in pomidoroholiczką Szczególnie właśnie malinowe ubóstwiam ![]() ---------- Dopisano o 17:51 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
||
|
|
|
#3785 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
a. głodna b. zmęczona c. zmarźnięta d. chciałomisięczegośdobrego , dla odmiany nie tabasco a pomidorki i warzywa + zioła (taaakie wiąchy kolendry jak miotły na ten przykład) w ogóle od trzech lat co środę kupowałam u słynnych Państwa Ziółków, tam był sezonowy szał ciał. cały dziecięcy wózek z czubem załadowany co tydzień tego dobra wiozłam.W tym roku się nie wyrabiałam, bo jak wychodzę z robola po 13 i dojeżdżam do nich na 14 to już same ogryzki są Całe lato jechałam na bawolich sercach+ociupinka cebuli cukrowej+bulgur+kolendra (+ ew. owczy ser) |
|
|
|
|
#3786 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3787 | |
|
Nindżopesz
|
![]() Cytat:
|
|
|
|
|
#3788 |
|
Piers do przodu
|
Odp: Scent Bar L
Skarbq tylko zeby pensyja za to dyrektorowanie nie byla aby niszowa
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#3790 |
|
To ja :)
|
Przepraszam prawda... Mam pytanie takie od czapy -czy ktoś wie, jak wygląda niszowa opooona??
|
#3791 |
|
Nindżopesz
|
Może to taka na brzuchu?
|
|
|
|
#3792 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() niszowa opona wygląda np TAK i np TAK ---------- Dopisano o 18:30 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- nie bo jak niszowa to już pod kolanamy
|
|
#3793 |
|
To ja :)
|
To ja mam za małe nisze w domu jednak... Myślałam, że może z drewna, czy coś
|
#3795 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam trzy niszowe opony ![]() ---------- Dopisano o 18:37 ---------- Poprzedni post napisano o 18:36 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#3797 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale nie będzie banika? ![]() ![]()
Teoria - to kiedy wiecie wszystko, lecz nic nie działa. Praktyka - to kiedy wszystko działa, lecz nikt nie wie dlaczego. W tym miejscu łączymy teorię z praktyką - nic nie działa i nikt nie wie dlaczego. Kto nie ma odwagi do marzeń, nie będzie miał siły do walki. |
|
|
|
|
#3798 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#3799 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale to najlepszy dowód na to, że na każdym inaczej pachnie no chyba ze tak ![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ale na początek możesz spróbować łykać glukozaminę i smarować czymś przeciwzapalnym Starzy Indianie mówią ze glukozamina ponoć komuś kiedyś pomogła ![]() Cytat:
Spaaaać Leje i leje i zimno na zewnątrz na szczęście u mnie juz grzeją kaloryfery
|
|||||
|
|
|
#3800 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
, dzieci (dwoje czy więcej? ) + góra pomidorów
|
|
|
|
#3801 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
2. Genialna rada! kupiłam! Cytat:
Bardzo dziwny Cytat:
Chyba trzeba na nią założyć GPS czy nadajnik ![]() ad J'Ose - w ciągu ost mca był na all ze 3 razy - teraz też jest, nie tani, ale tańszy niż w perf.
|
|
#3802 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Łoo szybko
|
|
|
|
#3803 |
|
Zadomowienie
|
kolendra, nie zapominajmy o kolendrze!
nooo, bo jeździłam albo czołgiem z gondolą (emmaljunga ma bardzo pojemny i wytrzymały koszyk) albo spacerówką z dostawką i też było gdzie upychać i na czym siaty zawieszać ja to w ogóle (nie chwaląc się rzecz jasna) jestem niezła w pakowaniu.didów (wg barowej nomenklatury) dwoje |
|
|
|
#3804 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3805 | |||
|
Zakorzenienie
|
.
---------- Dopisano o 19:23 ---------- Poprzedni post napisano o 19:22 ---------- Cytat:
|
|
#3806 |
|
Zakorzenienie
|
wiedziałam to jak pisałam, ale nie mogłam nie zaoferować
jednak nie ma to jak Salomonowa rada Parabell ja się w nim nie czuję seksi, ale to wiadomo chyba najbardziej subiektywne uczucie z wszystkich - rok temu czułam się seksi w Royal Muska a dziś w Lady Million - jestem niestabilna emocjonalnie, wiem to i cóż z tego ![]() kiedyś mega kobieco i seksi - potwierdzone licznymi "dowodami" w Gucci EDP no i tak to się kręci, czekam co przyniesie jutro
Edytowane przez rachell111 Czas edycji: 2013-09-17 o 19:26 |
|
|
|
#3807 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Chciałam napisać : rozwiń, ale pewnie byś tak zrobiła => ..........
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#3808 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
co do Le Parfum - to nie jest taki marzycielski i mięciutki zapach, jak o nim myślałam - ma w sobie coś, co mnie niepokoi (bo nie wiem, czy będę tolerować) - jakby herbata waniliowa z mleczkiem, ale wlana do kubka po cholera wie czym - kroplach? syropie? Tylko ślad tego został - i to może być zarówno atutem zapachu, za który go będę bardzo kochać, albo zgrzytem powodującym obrzydzenie no i co tu robić? Kupiłam, ale nie otworzyłam (mogę jutro wymienić na Hirisa pod warunkiem nienaruszenia) nie zabijajcie mnie - po nierozstrzygniętym noszeniu globalnym boję się je otworzyć... ![]() Czy ktoś mnie rozumie?
|
|
#3809 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Czy ten Tesorowy smoczy kwiat naprawdę przypomina HP?
|
|
|
|
#3810 | ||||
|
Panaroja
|
Cytat:
2.hyhy ![]() no tak Cytat:
![]() Cytat:
1. 2. ![]() Cytat:
oczami duszy zobaczyłam Melagu popylającą ulicami Wawy w czołgu z gondolą i gondolierem na wierzchu zrobiłam wiewiórę i właśnie stygnie oraz zredukowałam trzy gary surowców owocowych do jednego poprzez ręczne przecieranie przez sitko , ufff . Ciekawe teraz , kto to będzie jadł .
Cezar się nie starzeje . Cezar dojrzewa ![]() -Morza się zagotują , krainy Dysku pękną , królowie runą w proch , a miasta będą niczym jeziora szkła . Uciekam w góry. -Czy to pomoże ?[...] -Nie , ale stamtąd będzie lepszy widok . Terry P. ![]() |
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Perfumy
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 13:34.

do przysiadów lub innych ćwiczeń 
poza malinowymi pomidorkami 
o mamuńciu! jakie u moich dziadków są dobre ziemniaczki i pomidorki
Nic dziwnego, że poszła za złotówę. 
bo rozumiem , że Ju już figę eksmitowała
Szczególnie właśnie malinowe ubóstwiam 

- a pomarańczowy lutek mi w żadnym momencie nie przypomina tego dziadostwa
Ty się bój! z takim obciązeniem jeszcze chwila i łapy tak Ci się wyciągną że będziesz chodzić na czterech