|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2071 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
A na dole 40 osób, ciekawe ile z nich odda swe zwłoki
![]() I machamy wszyscy do zbanowanej Demi
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2072 |
|
Zadomowienie
|
Ja nie piję, od razu mnie głowa boli. Nie, że kac czy coś, tylko obniża ciśnienie czy coś. Nie znam się.
Gdzie ja się znowu motam? |
|
|
|
#2073 | ||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
A no tak.. Polska.. Cytat:
To mnie dziwi ,. zawsze dziwiło od dziecka.. i tyle. |
||
|
|
|
#2074 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2075 |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby |
|
|
|
#2076 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Albo inna straszna dla mnie rzecz: czarne stopy u mojego chrześniaka. Ja wiem, że wieś i w ogóle, no ale one wyglądają jakby kilka dni były niemyte... I potem hop-siup na łóżko i spacery po pościeli.
|
#2077 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Kiedyś w netto kilkulatek biegał z wózkiem sklepowym w tą i z powrotem. Robił mega hałas. Jak zwolnił, podeszłam, spytałam, gdzie ma mamę. Pokazał gdzie. Powiedziałam, że na pewno zrobi jej przyjemność, jak pomoże jej pakować zakupy. Odstawił wózek i grzecznie poszedł. Zero krzyków i fochów.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2078 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
|
|
#2079 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2080 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Mi takie coś nie pasuje, nie umiałabym się cieszyć, gdyby umarł ktoś dla mnie ważny.
|
#2081 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
Chociaż nie, jak chcą jechać pół kraju to niech potem po pogrzebie idą sobie bo McDonalda odpocząć, co tam, to Polska.No tak, Polska - uwielbiam takie teksty zaściankowość i prostactwo jednym słowem?
Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom ![]() Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby Edytowane przez winter76 Czas edycji: 2013-09-17 o 21:56 |
|
|
|
|
#2082 | ||
|
wańka wstańka
|
Cytat:
![]() Zyję w kraju, w którym Twoje chodzenie boso czy pomysły z grzebaniem w lesie to pikuś ![]() Twoi rodzice ateiści w ogóle mnie nie dziwią. Cytat:
Tak samo z ślubem na łące, w kościele, nad rzeka czy niewiadomo gdzie. Nie wyobrażam sobie, żeby ksiądz n apogrzebie katoliczki mówił: wszyscypodzielający wiarę zmarłej módlmy się; ci którzy nie podzielają niech żegnają w ciszy ![]() Ja bym nie robiła na siłę ateiście pogrzebu katolickiego czy innego związanego z jakąkolwiek religią.
|
|
|
#2083 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#2084 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Poprawcie mnie jeśli się mylę, ale żydzi chyba robią ją na grobie. Albo o innej religii myśle. |
|
|
|
|
#2085 |
|
wańka wstańka
|
Właśnie miałam pytać gdzię się D. zapodziała.
|
|
#2086 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
|
#2087 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
OK - to było na samiutkim końcu listy i stwierdziłam, że to ostateczność. nie napisałam tego by wywołać kontrowersje, ale pewnie i tak nie uwierzycie. eot
|
|
|
|
#2088 |
|
Raczkowanie
|
Opisuję to , co widywałam jako dziecko na pogrzebach i nie podoba mi się to, ja nie chciałabym mieć pogrzebu, stypy. Takie moje zdanie.
|
|
|
|
#2089 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2090 |
|
damn good coffee
|
Ja lubię szokować, Demi -
|
|
|
|
#2091 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2092 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Cz
To grzeczny dzieciak. Mój chrześniak w ogóle nie słyszy co się do niego mówi w takich sytuacjach.
|
#2093 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Może być obrzydliwe. Ej, ja uwielbiam dzieci, pracuję indywidualnie (0-6 lat) i prowadzę zajęcia dla grup (6-10 lat), widziałam niejedno, byłam i obsikana, obrzygana, obsmarkana, a nawet dziecko usmarowało mnie kupą. Nie było to miłe, ale traumatyczne też nie. Tramą było to, że miałam kiedyś na kolonii dzieciaka (sześciolatek), który cały czas chodził upierd... jak stół Durczoka, jak słowo daję, brzydziłam się go dotknąć. Byliśmy z dziećmi na wsi, wlazł w krowie łajno i ręką to wycierał z buta Malowaliśmy farbami, caluśki brudny, caluśki. Lepimy glinką/klajstrem/masą solną, a dzieciak aż lepił się od brudu. SSzliśmy do lasu, a ten wytytłany w ziemi, piachu, zielsku. Tak obrzydliwie brudnego dzieciaka nie widziałam nigdy. Kwestię higieny przemilczę, bo naprawdę się ktoś porzyga.
|
|
|
|
|
#2094 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Cz
a ja będę kontrowersyjna - fak ju demi
Dżizas, że ktoś podczytuje i w ogóle się nie udziela. Ja bym umarła z nudów. |
|
|
|
#2095 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#2096 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
[QUOTE=ajah;42859716]
![]() Zyję w kraju, w którym Twoje chodzenie boso czy pomysły z grzebaniem w lesie to pikuś ![]() Twoi rodzice ateiści w ogóle mnie nie dziwią. Tak, bo pogrzeb jest dla osoy, którą się zegna, a nie publiki, której sięcoś może niepodobać. Tak samo z ślubem na łące, w kościele, nad rzeka czy niewiadomo gdzie. Poolskaaaa..... ![]() A ja w kraju legalnych lekkich dragów, prostytucji, małżeńst homo i stowarzyszeń pedofilskich. Szaaaaał. Hahaha Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. Edytowane przez MonikaFaustyna Czas edycji: 2013-09-17 o 22:03 |
|
|
|
#2097 | |
|
RENTGEN RZĄDZI!
|
Cytat:
|
|
|
|
#2098 | |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Nie, nie prowokuję. Dla mnie nie wszystko musi być od razu prowokacją.
Domyśliłam się, że chodziłaś po oborze/polu z krowimi plackami. Aż tak mnie to nie dziwi, bo widziałam takie zachowania u kuzynostwa. Ten dzieciak chodzi w butach a i tak stopy czarne. ---------- Dopisano o 22:01 ---------- Poprzedni post napisano o 22:00 ---------- Cytat:
|
|
#2099 |
|
wańka wstańka
|
|
|
#2100 |
|
Konto usunięte
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:52.

Chociaż nie, jak chcą jechać pół kraju to niech potem po pogrzebie idą sobie bo McDonalda odpocząć, co tam, to Polska.
zaściankowość i prostactwo jednym słowem?

Malowaliśmy farbami, caluśki brudny, caluśki. Lepimy glinką/klajstrem/masą solną, a dzieciak aż lepił się od brudu. SSzliśmy do lasu, a ten wytytłany w ziemi, piachu, zielsku. Tak obrzydliwie brudnego dzieciaka nie widziałam nigdy. Kwestię higieny przemilczę, bo naprawdę się ktoś porzyga.