|
|||||||
| Notka |
|
| Chirurgia plastyczna Interesujesz się chirurgią plastyczną? Poddałaś się zabiegowi lub go rozważasz? Dołącz do nas. Podziel się doświadczeniem, zadaj pytanie. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#691 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
|
#692 |
|
Zakorzenienie
|
Klaudeczka gratulacje
|
#693 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Choć parę dni temu myślałam,że zaszłam,ale dostałam miesiączkę i gra gitara ![]() Mój tez coś planuje,ale nie wiem co,troszkę się domyślam,ale nie mam pewności
SĄ!!! Allergan 475cc dr.S.Ł.W-wa /25.06.2013r.* 29.10.2013r...brwi / grudzień 2014 poprawka **24.10.2014r...Usta 4-ty ml ![]() Edytowane przez Tysiaczek83 Czas edycji: 2013-09-17 o 22:44 |
|
|
|
|
#694 | |
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
|
|
#695 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No ale ze nie moge ich juz wiecej brac to przerzuce się na te minipiguły i brak okresu ( jedno dobre z tego wszystkiego ---------- Dopisano o 22:47 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ---------- To jestem dobrej myśli hihi
|
|
#696 |
|
Zadomowienie
|
Odp: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Klaudeczko gratulacje
mam nadzieję, że dobrze się czujesz i że jesteś szczęśliwa![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Dobra buziak na zgodę i bez fochow
|
#697 |
|
Wtajemniczenie
|
Tysiaczku, ile osob tyle kazda wypowiedz odbierze inaczej, inaczej te same slowa zrozumie. Ja wyrazilam swoje zdziwienie i pozniej staralam sie z tego wytlumaczyc dlatego cos jeszcze w temacie napisalam co skomentowalas, ze mam problem.
Piszesz, ze juz nic napisac nie mozna. Nie raz cos napisalas co mnie zdziwilo ale nic nie napisalam, natomiast Ty moje posty kilka razy skomentowalas nie majac racji, ja juz sie nie odzywalam az do teraz bo znowu to zrobilas i zobacz jaka byla Twoja reakcja, blednie odczytalas moje intencje, ja chcialam dokonczyc swoja wypowiedz, nie atakowalam Ciebie tylko stwierdzilam fakt i uslyszalam, ze mam problem. Juz tyle afer tu sie naogladalam, ze pilnuje sie z tym co ja pisze bo zdaje sobie sprawe jak latwo o konflikt z niczego Edytowane przez Amorcio Czas edycji: 2013-09-17 o 22:52 |
|
|
|
#698 |
|
Raczkowanie
|
ech widze ze wiele sie nie dowiem. . .
|
|
|
|
#699 |
|
Zadomowienie
|
Natalka zadawaj pytania, to coś podpowiemy
Bo jeśli bylo jakieś pytanie, to go nie zauważyłam
|
#700 |
|
Wtajemniczenie
|
dowiesz sie ale pytac musisz
konkretnie co chcesz wiedziec i mozesz sobie 8 i 9czesc poczytac tam sporo fajnych informacji znajdziesz. ja przeczytalam wszystkie czesci, notowalam co mnie interesowalo, szukalam w necie, rozmawialam kilka razy z lekarzem i pisalam, pytalam
|
|
|
|
#701 | ||
|
Zadomowienie
|
Odp: Dot.: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
Cytat:
---------- Dopisano o 23:01 ---------- Poprzedni post napisano o 23:00 ---------- Cytat:
|
|
#702 |
|
Raczkowanie
|
Dot.: Odp: Żelki - czyli przed i po powiększaniu piersi cz.10
tak zadalam pytanie. . . jak dlugo dochodzilyscie do siebie tak zeby w miare dobrze funkcjonowac? i w ogole to z kad mialyscie adresy klinik od znajomych? czy z neta ? chcialabym wybrac jakas pewna ale nie tak baaaardzo droga klinike
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:02 ---------- i czy takie bardzo male piersi(male A) lepiej powiekszyc wkladkami anatomicznymi czy okraglymi zeby to tak sztucznie nie wygladalo( chcialabym miec male c) |
|
|
|
#703 |
|
Zadomowienie
|
Ja z internetu i szukałam opinii. Jak masz kogoś kto robił, to warto porozmawiac. Lepiej u kogoś, kogo pracę widzialas i Ci się podoba. Każdy lubi co innego.
Co do dochodzenia do siebie to napisałam że to kwestia indywidualna ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- A co do implantow to pytanie do lekarza a nie do nas Dobór implantow zależy od wielu czynników. Ostatnio szczęśliwa fajny link podała. Możesz ten opis znaleźć na stronie TK z Krakowa.
|
#704 |
|
Raczkowanie
|
niestety nie znam nikogo kto by sobie zrobil. . . mam raczej takich znajomych co by byli przeciwni albo by wysmiewali pomysl zrobienia takiej operacji:-(
|
|
|
|
#705 |
|
Zadomowienie
|
To pozostaje Ci przeglądać zdjęcia i wybierac lekarza który robi piersi, które Ci się podobają. Napisz z jakiej okolicy jesteś to coś może zaproponujemy.
|
#706 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Lepiej już nic nie będę pisała,pozdrawiam Was serdecznie,wszystkim przed powodzenia...
|
|
#707 |
|
Raczkowanie
|
woj mazowieckie
|
|
|
|
#708 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję barrrdzo....nie wiem który tydz,za 2 tyg idę do lekarza to Wam wszystko powiem
![]()
|
#709 |
|
Raczkowanie
|
[/COLOR]Wyliczanka na dziś:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Przepraszam, że teraz rzadziej trochę jestem, ale firma mi się prężnie rozwija i tak jakoś nie było kiedy tu się odezwać, ale podczytuje w nocy i widzę że porządek musze moje Kochane dzieci zrobić! Jak Wasz texas ranger Amorcio, Saba,Tysiaczek chyba że kogoś pomyliłam, to am sorry dostajecie baciorki Nieważne kto zaczął Kto jak zrozumiał, jesteśmy tu swego rodzaju rodziną i proszę o siebie dbać i szanować się! A teraz foszki daleko w niepamięć Proszę zakopać i dajemy ładny i dobry przykład nowym koleżankom ![]() A tak poza tym to dostałam dzisiaj kredyt na cycuchy i nie w mediratach ani w żadnym innym banku, jak tylko w swoim, bo ja prowadzę działalność i wszędzie dostalam odmowę a u mnie splacam hipotekę wiec mają do mnie już zaufanie i bez żadnych dodatkowych papierów dali !!! Bo kasiorke mam odlozona, ale wolę sie nie zerowac a tak w każdej chwili mogę ten kredyt spłacić bez żadnego oprocentowania
|
#710 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
no pięknie Ci się wiedzie teraz, oby tak dalej ![]() A ja wczoraj w wyrze przeleżalam a dzisiaj głupia do pracy przyszłam, co za beznadziejne poczucie obowiązku....nie czuję się za dobrze, co to jest 1 dzień na wykurowanie.... buziaki
|
|
#711 |
|
Zakorzenienie
|
Matii ja kuruje się od tygodnia także.. 1 dzień to nic
Zdrówka kochana Selenko no to super !!
|
#712 | ||
|
Zadomowienie
|
[QUOTE=_szczesliwa_;428607 64]Hej dziewczyny.
Tysiaczek dziewczyno uszy do góry, bez obrażania. Myślę, że źle się zrozumiałyście i tyle. Jedna i druga, takie mam wrażenie. To forum gdzie się pisze, nie słychać tonu, nie widać twarzy... dlatego liczne nieporozumienia są właśnie w internecie. Spokojnie ![]() O!!Bardzo dobrze powiedziane!!! Ja się z tym zgadzam,bo to prawda-sama rok temu przerabiałam tu pewne zatargi z osobą,której już nie ma na forum-kto pamięta,ten wie i to miłe nie było... Selenka, fajną karę zparoponowała-ja własnie zjadłam dwa kawałki ciasta,więc mogę za Was porobić te przysiady ![]() Klaudeczka O maj Gad?!Normalnie Kochana,zastrzeliłaś nas tu-gratulacje przeogromne,ale najważniejsze,czy aby Ty jesteś z tego powodu szczęśliwa?!!Bo czasami można być nieco przerażonym...szczeglnie jak sytuacje życiowe są poplątane Ściskam mocno i życzę duuużo szczęścia---------- Dopisano o 10:56 ---------- Poprzedni post napisano o 10:50 ---------- Cytat:
na otoczenie to Ty żadne nie licz-gdyby tak człowiek wszystko od razu wiedział i miał wsparcie "w domu" to by tego forum nie było Musisz tylko być bardzo konkretna w swoich pytaniach,a poza tym poczytaj wcześniejsze wątki-zobacz co napisała Amorcio-ona przygotowała się na 5 i przeorała poprzednie wątki-ja wiem,że lepiej teraz zapytać,bo tego dużo i nie chce się czytać,ale z tym jak każda powracała do zdrowia to sprawa naprawdę bardzo indywidualna.To również i moje zmartwienie bo mam trójkę małych dzieci-może nie takich jak Twoje,ale jednak-nie są samodzielne i wiadomo-trzeba dużo przy nich robić. Ważne,abyś miała choć jedną osobę obok siebie,która będzie Ci wsparciem i pomocą. Ktoś musi Ci pomóc na 1000% Ja też celuję z terminem na początek roku,więc może będziemy mieć podobny termin ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Cytat:
4 lata Ci minęły odkąd myślałaś o operacji??Bo coś nie zajarzyłam ![]() Cholera,to tyle co mi mija tej jesieni,więc szansa,że i u mnie te cycki wyjdą
|
|
#713 |
|
Zakorzenienie
|
Sandy chyba chodziło o to ,że jej dzidziuś skończył 4 miesiące
![]() ale nie jestem pewna
|
#714 |
|
Raczkowanie
|
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:56 ---------- Ale,że co "4"?? 4 lata Ci minęły odkąd myślałaś o operacji??Bo coś nie zajarzyłam ![]() Cholera,to tyle co mi mija tej jesieni,więc szansa,że i u mnie te cycki wyjdą chodziło, że dziecko ma 4 latka ;] ---------- Dopisano o 11:07 ---------- Poprzedni post napisano o 11:06 ---------- no no latka albo miesiace ;]
|
#715 |
|
Raczkowanie
|
witam
ost sie nie udzielam bo mam strasznego doła cyckowego... u mnie nic sie nie poprawia. a dzis mija 6tyg i 2dni. Nie dam rady czekać do 5 listopada (((( zaczynam zalowac, ze wogole zrobiłam ta operacje;/dziewczyny pomozcie co robic wstawiam zdjecia nowe i prosze poradzcie
|
|
|
|
#716 |
|
Raczkowanie
|
Witam dziewczynki,
Wpadłam na chwilkę, ale nie dam rady nadrobić. Uciekam, bo mam urwanie głowy, balet, angielski, gitara.... Chciało się dzieci, to trzeba teraz robić za taxi Star, zdrówka życzę. Kapetki, super że lepiej się czujesz. Piękne te Twoje piersiaki
|
|
|
|
#717 |
|
Raczkowanie
|
Majka widziałam zdjęcia.
Nie jestem żadnym expertem. Twoje piersi wyglądają baardzo naturalnie i miekko jak dla mnie nie widać, że było przy nich cos robione. Dla mnie wyglądaja nauralnie dlatego, że nie są takie sterczące jak po operacji a takie chyba powinny być.. to jest mój jedyny zarzut
|
#718 |
|
Raczkowanie
|
Cześć. Dawno nie zagladałam. Proszę o pomoc. Jak subskrybować ten wątek. Za chiny nie mogę sobie poradzić z tym.
Pozdrawiam. |
|
|
|
#719 |
|
Raczkowanie
|
kapetki dokladnie! one wygladaja jak naturalne, wieksze piersi....JEdynie jak leże to widać, że sztuczne. Ale mi sie marzyło o takich ladnych, sterczacych cyckach
Dr nie mowil mi, ze bedzie taki efekt "naturalny"-czyli lekko obwisly ( eHhhhhh ciekawe na czym bedzie polegala poprawka ....... Załamie się, jezeli beda to dodatkowe koszta ( nie mam ani grosza teraz ) albo znow ingerencja z implantami
|
|
|
|
#720 |
|
Raczkowanie
|
Każda z nas oczekuje innego rezultatu. Może w Twoim przypadku lepsze by był te 400ml bo czytałam, że miałaś takie mieć...
No ale widzisz kochana jak to jest. Jak dla mnie i tak wyglądają okej nie wiszą jakoś bardzo tylko delikatniutko... są jeszcze młode, może pójdą troszkę do góry czy coś..
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:45.

/25.06.2013r.

O maj Gad?!
ost sie nie udzielam bo mam strasznego doła cyckowego... u mnie nic sie nie poprawia. a dzis mija 6tyg i 2dni. Nie dam rady czekać do 5 listopada