|
|||||||
| Notka |
|
| Forum plotkowe Zapraszamy do plotkowania. Na forum plotkowym nie musisz się trzymać tematyki urodowej. Tutaj porozmawiasz o wszystkim co cię interesuje, denerwuje i zadziwia. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2191 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Ja zasypiam w skarpetkach, budze sie bez
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2192 |
|
Copyraptor
|
Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
O, też tak mam. Albo mam tę skarpetkę na połowie stopy, smętnie zwisającą.
|
|
|
|
#2193 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
[1=835313362e9486e3c9442f0 8647b1f88dd16e422_65652de 798c50;42850804]Dziwią mnie reakcje ludzi na to, że chcę oddać szpik
Jakbym co najmniej przez to miała się zarazić [/QUOTE]mnie zszokowało jak na uczelni przez parę dni stali ze stoiskami takimi i można było się zarejestrować i ja jako jedyna z grupy się zgłosiłam, a w sumie jedynym argumentem jaki usłyszałam jak zaczęłam o tym gadać z innymi było "bo to boli" rili?Cytat:
i mi nie przeszkadzają w seksie ale jakby to tż miał skarpety...![]() ja też
|
|
|
|
|
#2194 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
![]() Co do skarpetek - większą część życia spałam w nich, ostatnio dopiero zrobiłam się zimnolubna i mogę zasnąć bez. Za to mając 4-5 lat w jeziorze kąpałam się w stroju kąpielowym i skarpetkach właśnie, nie było najmniejszej możliwości żebym pozwoliła się wsadzić do wody bez nich Takie czerwone w paski były.
Edytowane przez mary_poppins Czas edycji: 2013-09-18 o 00:38 |
||
|
|
|
#2195 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dziwne rzeczy piszecie o krwiodastwie
w mojej rodzinie to wręcz moralny obowiązek (tzn. uznawane jest to za oczywiste że powinno się) oddawać krew. Przez 20 lat krew oddawał brat mamy, mój tata stara się w miarę regularnie, moja siostra tylko skończyła 18 lat zaczęła oddawać krew, niestety ja i mama nie możemy ze względów zdrowotnych, chyba żeby była nagła potrzeba. Wkurza mnie że mój mąż oponuje ale nad tym też popracuję. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem skąd się to wzięło, po prostu od zawsze tak było. Ja jeszcze muszę się zarejestrować na szpik tylko i jakoś mi schodzi, chyba nie doceniam powagi sprawy. |
|
|
|
#2196 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I mówili całkiem serio. |
|
|
|
|
#2197 |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Ja bym im nagminnie psuła tivi, bo chyba za dużo dziwnych rzeczy się naoglądali. Nie wierzę. Serio? :xd
|
|
|
|
#2198 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2199 | |
|
Ekspert GotowaniaNaGazie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Ale ja to potrafię w kołdrę 220x240 cm tak się zawinąć, że TŻtowi brakuje |
|
|
|
|
#2200 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
potem on biedny ciągnie i ciągnie bo próbuje chociaż kawałek dla siebie złapać i się przykryć.
|
|
#2201 | ||
|
sissy that walk
|
Cytat:
Teraz właśnie zamiast nosić skarpetki zawijam stopy w kołdrę, ale to nie to samo, jest znacznie chłodniej. I nie czuję się taka... opatulona, utulona jak w skarpetkach Niedługo pewnie do tego wrócę, bo mam tak przytulny pokoik, że już teraz jest tam w nocy ze 16 stopni.
|
|
|
#2202 | |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Aleeeeeeeeee nastukałyście
Co do znikających skarpetek (już nie pamiętam kto to napisał, chwast?) to mój zdejmował razem ze spodniami, więc też wyglądało jakby nagle znikały. Cytat:
|
|
|
|
|
#2203 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2204 | ||
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Cytat:
Koldra nie daje takiego samego efektu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
||
|
|
|
#2205 |
|
Konto usunięte
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Co do pogrzebów to wg. mnie nabożeństwa pogrzebowe katolickie są bardzo smutne i męczące, a przecież się powinno cieszyc że dusza idzie do nieba.
|
|
|
|
#2206 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#2207 |
|
Konto usunięte
|
Od pasa w dol do spania toleruje jedynie majtki. Spodenki czy cos mi po prostu pzeszkadzaja
|
|
|
|
#2208 |
|
Zakorzenienie
|
Przypomniał mi się pogrzeb rodziny, która zginęła w pożarze domu. Ojciec z synem, który się uratował, mówili na nim coś optymistycznego. Właśnie o niebie, życiu wiecznym i spotkaniu w przyszłości. Jak pomyśle ze chowali 4 rodzeństwa i ich matkę to muszę przyznać, ze wiara naprawdę daje siłę.
|
|
#2209 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Ludzkie zachowania i poglądy, które dziwią. Część 12
Cytat:
u mnie majtki do spania tylko w czasie okresu, tak to nie lubię spać w ubraniu |
|
|
|
|
#2210 | ||
|
Szef ds. Wymianek
|
Cytat:
Cytat:
.Mnie nawet rzadko skarpetki stopki spadają ze stóp w nocy, a co dopiero normalne. Za to czasami robię nocą dziwny manewr prawą ręką, w efekcie czego gdy się obudzę, leży ona wyrzucona przez głowę za łóżko. Nie mam w niej wtedy czucia i muszę sobie lewą ręką pomagać aby ją z powrotem "ściągnąć" do łóżka. W takiej pozycji niemowlęta sypiają, tylko że im jest chyba wygodnie - mi ewidetnie nie Zaś co do kompletów do spania, to w okresie jesienno - zimowym (a często i wiosennym jeszcze) obowiązkowo do snu się ubieram - bo do mojej zwyczajowej koszuli nocnej dokładam skarpetki, spodnie od dresu, sweter i często jeszcze drugi sweter. Niestety, urok niedogrzania w pokoju. Za to latem tylko koszula nocna (ale nie taka do kostek, a przed kolano/za pupę*), bez żadnych majtasów (chyba że łokresa mam). * walnęłam literówkę i napisałam pierwotnie "za pipę" - wiem, głupie, ale rozbawiło mnie samą setnie
|
|
|
#2211 |
|
Konto usunięte
|
Ja śpię albo w dresie (spodniach w sensie) i staniku bez majciochów, albo w cczerwonym koronkowym komplecie, albo w 3 rozmiary za dużej bluzce xd A najwygodniej mi w dresie,chociaż kiedyś było nie do pomyślenia, żebym spała z czymś na nogach. A jak byłam mała i spałam z mamą, to w samych majtkach
|
|
|
|
#2212 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czasem nawet z rękawem. nogi za to obowiązkowo gołe. majtki wyłącznie podczas okresu. koszul nocnych i piżam nie posiadam, od wiosny do jesieni odkąd pamiętam sypiam nago, w upały nawet bez przykrycia ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#2213 |
|
Konto usunięte
|
Nie wyobrazam sobie spania w dresie... Ja to niezaleznie od pory roku sypiam z gola d.u.p.a, w koszulce jakiejs
![]() Ewentualnie zima opatulam sie grubsza koldra, ale generalnie w mieszkaniu mam zawsze cieplutko :P Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#2214 |
|
Zakorzenienie
|
Ja jestem w stanie zasnąć nawet w jeansach po ciężkim wieczorze, ale jak się budzę to mam ochotę natychmiast znaleźć się pod prysznicem. Zazwyczaj śpię w bluzce oversize i majtkach, jak jest bardzo gorąco to w majtkach i jakiejś koszulce na ramiączkach
|
|
|
|
#2215 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Ale najprzyjemniej mi się śpi w za dużej bawełnianej koszulce i majtkach
|
|
#2216 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
sun goes down Edytowane przez WhiteCherry Czas edycji: 2013-09-18 o 11:02 |
|
|
|
|
#2217 | ||
|
Ha ha ha ha ha
|
Cytat:
Cytat:
Ja nie umiem spać z gołą pipą
|
|
|
#2218 |
|
Zakorzenienie
|
Ja zasnę w skarpetkach, tylko w sytuacji ekstremalnego zimna, ale rano i tak budzę się bez nich. Spać lubię w długich (latem - krótkich) spodenkach od piżamy i koszulce z krótkim rękawem.
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#2219 |
|
Konto usunięte
|
ja nie mówię żeby się cieszyc ze śmierci tylko że te uroczystości to wyciskacze łez i męczarnie
|
|
|
|
#2220 |
|
Ekspert od Dupy Strony
|
Ja odwrotnie. Ale kotki też lubię bardzo.
---------- Dopisano o 12:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- To ja chyba tak samo robię, nie zastanawiałam się nigdy.
Nowe wątki na forum Forum plotkowe
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:48.

Jakbym co najmniej przez to miała się zarazić
i mi nie przeszkadzają w seksie
ale jakby to tż miał skarpety...

ale nad tym też popracuję. Szczerze mówiąc to nawet nie wiem skąd się to wzięło, po prostu od zawsze tak było.