|
|
#91 | |
|
BAN stały
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Chlopak spal u kolezanki. Czy przesadzam?
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#92 | |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Chlopak spal u kolezanki. Czy przesadzam?
Cytat:
Nic nie ma to do zazdrości. Jest takie coś jak konwenanse i Ty możesz chcieć je zachować. Psijaźń, no tak. Ale przyjaźń dorosłych ludzi nie musi być słuchaniem muzyki do rana. Dorosły człowiek wie, kiedy pewne rzeczy są niepotrzebne. A najlepsze, że one rzeczywiście są niepotrzebne. |
|
|
|
|
|
#93 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A konwenanse są mnie i mojemu partnerowi niepotrzebne do niczego. |
|
|
|
|
|
#94 |
|
Wtajemniczenie
|
Po co ja w ogole na ten watek wchodze
Dawno juz mi tak cisnienie nie skakalo jak tutaj, gdy widze, jak piszecie nadal 'co zlego jest w nocowaniu u kolezanki'.Ile razy mam napisac jeszcze to samo? Ja sie odnosze do TEJ konkretnej sytuacji, a nie do nocowania OGOLNIE. Jesli wy macie takie zyczenie-to wasi faceci, partnerzy, mezowie moga sobie nawet i mieszkac z waszymi kolezankami, a nie z wami, nic mi do tego. Czy nie mozecie sie odniesc do tego, co pisze autorka? Tamta dziewczyna zachowuje sie idiotycznie, wznieca jakies konflikty, od poczatku probuje ich sklocic i-moim zdaniem-nadmiernie zabiega o uwage partnera autorki. TO jest zle. I zle jest rowniez, ze chlopak autorki nie liczy sie z jej zdaniem, tylko ewidentnie robi jej na zlosc. Co jest dziwnego w tym, ze ja bym chciala, aby moj facet taka znajomosc ukrocil? Albo normalna znajomosc czy tam przyjazn, albo cyrki i wykorzystywanie nocowania jako karty przetargowej, co tamta panna ewidentnie robi. Owszem, bronie autorki nie znajac sytuacji do konca, ale z tego co pisze tak to wlasnie wyglada i doskonale potrafie sobie zachowaniej tamtej laski wyobrazic. Jest ewidentnie zazdrosna o autorke, ma zal, ze odebrala jej ona przyjaciela. Ale i facet nie jest bez winy, bo sprawe naprawde daloby sie zalatwic inaczej. Wiadomo, ze kazdy ma jakichs znajomych czy przyjaciol, ale w zyciu sa jakies priorytety, i jesli moj przyjaciel znalazlby sobie dziewczyne ktorej nie podobaloby sie, ze on u mnie nocuje, przesiaduje to nie robilabym jej na zlosc, tylko staralabym sie np. chociazby przeniesc nasze spotkania na bardziej neutralny grunt-pub czy cokolwiek innego. Przede wszystkim dla wlasnego komfortu psychicznego. I dlatego, ze zapewne zalezaloby mi na szczesciu przyjaciela, rowniez w jego zwiazku. Jakos nie chcialabym, zeby on sie przeze mnie klocil z dziewczyna i wolalabym sie troche usunac, a nie wciskac sie miedzy nich. Tylko ze w tej sytuacji chlopak autorki pozwala na to 'wciskanie sie' i jeszcze sie zaslania wolnoscia w zwiazku. Oni sie swietnie dobrali, ot co, i najbardziej to tu chyba autorka przeszkadza, a nie to co sie dzieje miedzy nimi. Doczytalam: rembertowa slusznie mowi. A reszte napisalam wyzej. Edytowane przez czarna_maciejka Czas edycji: 2013-09-18 o 15:16 |
|
|
|
|
#95 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie liczy się baba,która włazi facetowi na kolana,ale chłop,który na to pozwala
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#96 |
|
Raczkowanie
|
Ciekawe co on by zrobił gdybyś ty nocowała u kolegi.
Ja bym swojego chłopaka ` zabiła ` gdyby nocował u koleżanki . Nie wiadomo co robili - nie przesadzasz. |
|
|
|
|
#97 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ja tam wiem, że mój facet nic złego nie zrobi w takiej sytuacji i on to samo wie o mnie. Więc nie mamy problemu. |
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no,chyba,że lubisz się dzielić.
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. |
|
|
|
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
zły wątek, przepraszam
Edytowane przez chwast Czas edycji: 2013-09-21 o 22:05 |
|
|
|
|
#100 |
|
BAN stały
|
|
|
|
|
|
#101 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chlopak spal u kolezanki. Czy przesadzam?
Cytat:
Na wierność składa się wiele rzeczy, nie tylko pełny brzuch, jest jeszcze moralność, która kuleje u twojego partnera Wysłane z mojego GT-I9300
Ciesz się,że nie słyszysz co myślę ![]() *** Opowiadając obcym ludziom o swoich problemie ,musisz liczyc sie z tym,że 20% ma gdzieś twój problem,a 80 % cieszy się z twojego kłopotu. *** Jestem jak dziki Mustang. Jesli mnie oswoisz ,na zawsze będę Twoja. Edytowane przez Shira Yuki Czas edycji: 2013-09-22 o 09:15 |
|
|
|
|
|
#102 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej mowisz, ze wiesz, ze nic wiesz tak, przesadzasz. Nawet gdybys miala powody i zabronisz mu bo ma jakies zapedy, to te zapedy to zdrady przejda na inna, to nie tak, ze ukrucisz mu znajomosc z ta i juz mu przejdzie ewentualna chec do zdrady. Jak ktos ma byc wierny to bedzie. Pewnie nie masz kolezanek i kolegow dlatego tak mowisz, ale ja nie wyobrazam sobie byc z kims kto mowi, ze to nienormalne, ze chce sobie przesiadywac z dobrym kolega. Mozna powiedziec, ze teraz masz meza ale co o przyjacielu mam zapomniec i juz mu sie nie wygadywac? Nie sadze. Przyjazn jest dla mnie tak wazna jak chlopak, maz, ten kto odrzuca przyjazn dla milosci nie jest wart niczego
|
|
|
#103 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
|
|
|
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Zresztą chyba cały wątek pobieżnie przeleciałaś, bo jakbyś uważnie to zrobiła to byś doczytała, że ona nie ma problemu z innymi jego znajomymi tylko konkretnie z tą dziewczyną. Mocne słowa Tylko niech to będzie prawdziwa przyjaźń, a nie takie coś jak u chłopaka autorki.
To, że się do Ciebie uśmiecham, wcale nie musi oznaczać, że Cię lubię. Mogę, na przykład, wyobrażać sobie, że stoisz w płomieniach Mała Mi "Dobrze jest umieć odróżniać życie od procesu powolnego umierania." |
|
|
|
|
|
#105 |
|
Przyczajenie
|
Tez niestety borykam się z takim problemem jak autorka wątku. Mój Tż ma przyjaciółke od kilku lat, która jest bardzo ladna, seksowna itd. Kilka razy spali ze sobą, Tż zarzeka sie że nic nigdy się między nimi nie wydarzyło, jednak ja w to nie wierze, tym bardziej, że laska go bardzo kręci(ła). Jest tez ona typem puszczalskiej, mimo ze ma faceta od kilku lat. Nie raz juz robiłam wojne Tżtowi o tą kwestie, on sie upiera ze do nocowania z nia już nie dojdzie jesli nadal bedziemy ze sobą, ale skąd moge wiedziec czy tego przedemna nie zatai (?) Za kazdym razem jak sie spotykaja, piją morze alkoholu a pozniej kładą się razem do lozka ;/ Mam z tym straszny problem bo nie jestem w stanie tego zaakceptowac i nigdy tego nie zaakceptuje, a laski chociaz nie znam to jej nie nawidzę. Nie nawidzę kiedy o niej wspomina czy nawet przytacza jakąś sytuacje z którą ona miała coś wspólnego. Kiedyś przejrzałam jego fb i odniosłam wrażenie ze w zbyt wylewny sposob ze soba rozmawiaja, tzn. on do niej pisze bardzo zdrobniale itd. A najbardziej co mnie dręczy to fakt, że ona kiedys proponowała mu seks ale on ponoć odmówił. Nie wiem tez co z tym fantem zrobić. Niby spotykaja się raz na pół roku i tak utrzymują tez kontakt to boje sie ze mnie zdradzi z nią
|
|
|
|
|
#106 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wysyłane z mojego SK17i za pomocą Tapatalk 2 |
|
|
|
|
|
#107 |
|
Raczkowanie
|
Wcale się nie dziwie, że Tobie się to nie podoba . Sama jestem w podobnej sytuacji , mój chłopak studiuje zaocznie i zostaje na noc u swoich koleżanek od zawsze "bo przecież nie opłaca mi się spać w hotelach i wydawać tyle pieniędzy" . Już sobie odpuściłam i nie robię mu "scen". Również jestem bardzo zazdrosna , nigdy taka nie byłam dopiero od jakiegoś czas ... Zaczyna mnie to przerażać
|
|
|
|
|
#108 | ||
|
Przyczajenie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 18:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:05 ---------- Cytat:
Ja się mam caly czas na bacznosci i wstyd mi to mowić ale czasem sprawdzam mu korespondencje z NIĄ. A ze Tż nigdy sie nie wylogowuje z fb albo nie nosi na non stopie ze soba telefonu to czasem to robie (sporadycznie). Także odrobina kontroli podstawą zaufania
|
||
|
|
|
|
#109 |
|
Raczkowanie
|
Raz mi się zdarzyło skontrolować mojego Tż na fb , ale pozniej było mi strasznie wstyd. Chociaż czasem mnie bardzo kusi , nie powtórzyłam tego.
Wysłane z mojego LG-E610 przy użyciu Tapatalk |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Intymnie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:24.

Dawno juz mi tak cisnienie nie skakalo jak tutaj, gdy widze, jak piszecie nadal 'co zlego jest w nocowaniu u kolezanki'.