|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
| Pokaż wyniki sondy: Kolejna część naszego wątku będzie nosił nazwę: | |||
| Siatki na porodówke szykujemy bo naszych Bobasów na dniach oczekujemy |
|
1 | 1,72% |
| listopadowo-grudniowe mamusie 2013 |
|
0 | 0% |
| Dwupak ciasny, miejsca brak. Mamo, tato! Chcę na świat! |
|
12 | 20,69% |
| Już koszule czas kupować, do porodu sie pakować/szykować |
|
0 | 0% |
| Czy w tym wątku czyjeś dziecię, powitamy już na świecie? |
|
0 | 0% |
| W szafie leżą małe ciuszki, dzieci opuszczają brzuszki! |
|
3 | 5,17% |
| Biedny TŻ panikuje, gdy juz dziecko wyskakuje! |
|
1 | 1,72% |
| Jedne proszą: "jak najdłużej!", inne rodzić chcą jak burze! |
|
3 | 5,17% |
| Czy już wiecie,czy już wiecie-Jasiek pierwszy jest na świecie |
|
15 | 25,86% |
| Pyta sąsiad i sąsiadka: czy już spakowana siatka? |
|
2 | 3,45% |
| Już od piątku trzynastego, mamy wrażeń na całego! |
|
2 | 3,45% |
| XXX (tu wpisać nick) pierwsza urodziła i z kolejki się wybiła |
|
1 | 1,72% |
| pierwsze dzieci już sie rodzą, kciuki zaciskamy dniem i nocą |
|
2 | 3,45% |
| PRASUJ SZYBCIEJ MALE BODY - WNET ODCHODZIC ZACZNA WODY |
|
9 | 15,52% |
| PAKUJ SZYBCIEJ REKLAMOWKE , MOZE TO TWOJ CZAS NA PORODOWKE ? |
|
7 | 12,07% |
| Już niedługo wyjdzie główka,rączki,nóżki no i pupka |
|
0 | 0% |
| Głosujący: 58. Nie możesz głosować w tej sondzie | |||
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4801 |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r....
Oficjalnie odpuszczam !!
Wogole mnie to nie obchodzi :P Wszyscy slyszeli? Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4802 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
A ja będę płakuniać bo na telefonie nie mogę zobaczyć Jasia
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4803 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Dobranoc, ja jutro chyba też niestety przegapię nowy wątek bo mam ważne sprawy do załatwienia, ale wole nie zapeszać
|
#4804 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. c
Cytat:
![]() Po fakcie to już mi może odda, tylko w trakcie porodu nie wolno mi pisać ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:47 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 22:49 ---------- Poprzedni post napisano o 22:49 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#4805 |
|
Zakorzenienie
|
Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r....
PAULA - poslalabym Ci eska ale nie wiem jak to zrobic zeby to zdjecie na tel zrzucic .
Mysle, mysle .. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
#4806 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Plisss
Wysłałam Ci pw ![]() Trele - przecież nie chciałaś przenosić a tu mowa o miesiącu Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4807 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Gratulacje po raz kolejny Cytat:
![]() Ale kruszyneczka słodka Domi jako, że Jasiek pierwszy, to chyba najwięcej ochów i achów dostanie od nas
|
||||
|
|
|
#4808 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-
|
|
|
|
#4809 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mam
Mam, dziękuję
Domi macie ślicznego synusia ![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4810 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypi
|
|
|
|
#4811 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r...
Cytat:
---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:06 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:09 ---------- Poprzedni post napisano o 23:07 ---------- http://allegro.pl/szczoteczka-grzeby...526848782.html Myślicie że to naturalne włosie,takie tanie? |
||||
|
|
|
#4812 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczynki moje kochane!!!
Pojawiam się po kolejnej długiej nieobecności a tu co?... dziecie GRATULACJE!!!!!!!!!!!! Aż się spłakałam ![]() Nie dam rady was chyba nadrobić.... spróbuję ale nie obiecuję. Postaram się teraz być na bieżąco, ale że są to ostatnie dni przed ślubem to żyjemy w takim lekkim rozgardiaszu ![]() Stwierdziliśmy z osobistym że bardziej ekscytujemy się urodzeniem dziecka niż ślubem, ale kurcze pomalutku lekkie nerwy zaczynają się pojawiać. Trzymam kciuki za was wszystkie i mam nadzieję że czujecie się fantastycznie. Pozdrawiam!!!! |
|
|
|
#4813 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
![]() Chyba sie przepracowalam :/ plecy i dupcia mnie bola I oswiadczam teraz ja jak zaraz po remoncie nie urodze z przepracowania i dodatkowo bede miala ciezki porod to sie obraze ![]() Sent from my GT-I9100 using Wizaz Forum mobile app
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
|
#4814 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypi
Cytat:
|
|
|
|
|
#4815 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam
Ciekawe czy bedzie jej tak dopisywal jak bedzie Majke wyciskac na porodowce
![]() Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
"Nikt mnie nie ostrzegał, że urodzenie dziecka przypomina zakochanie, tyle że w kimś, kto jest znacznie młodszy od mojego męża i ładniej pachnie. Nikt mi nie powiedział, że praktycznie rzecz biorąc, macierzyństwo jest niebezpiecznie podobne do romansu". Nela 5/11/13 |
|
|
|
#4816 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r. cz
No nic, czas do łóżka...jakbym cały dzień w nim nie leżała
Obejrzę sobie jakiś serial i lulu ![]() Dobrej nocki za jutrzejsze wizyty!Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#4817 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '13r...
Cytat:
|
|
|
|
|
#4818 |
|
Zakorzenienie
|
Ja mam taka szczotke i grzebyk
|
|
|
#4819 | ||
|
Zakorzenienie
|
Babku a kiedy dostaniesz szczoteczkę?
Dobranoc,czas do spanka Coś mnie gardło pobolewa :/ ---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:34 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 23:35 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:37 ---------- Poprzedni post napisano o 23:35 ---------- Lineczka odpisuj żesz bo chcę iść spać
|
||
|
|
|
#4820 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
To jest temat ktorego nie wolno poruszac Ide sie kapac I cos tam skosic co nie co )Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4821 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Pokażę Wam pierwsze dwa zdjęcia z mojej sesji brzuszkowej. Niektóre już widziały pewnie
Na resztę czekam, ale wrzucę Wam ze strony tej fotograf, choć to pierwsze raczej nie będzie moim ulubionym
Edytowane przez babku Czas edycji: 2013-09-18 o 15:07 |
|
|
|
#4822 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Pieknie wygladalas I brzuszek masz taki idealny, gladziutki I okraglutki
|
|
#4823 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#4824 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Chód już kaczy, wdzięk pingwina-brzuch do przodu nam wypina!Mamy XI-XII '1
Cytat:
|
|
#4825 |
|
Zakorzenienie
|
To idz spac bo Ci nie powiem bo nie rozpakowywalam jej jeszcze
|
|
|
#4826 |
|
Raczkowanie
|
|
|
|
|
#4827 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A na rozstępy cały czas czekam. Tak się śmieje ze mnie mąż, jak przeglądam się codziennie w lustrze, w ich poszukiwaniu Po z tym Photoshop też robi swoje
|
|
|
|
|
#4828 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Obys sie nie doszukala Mi to by wasy dokleili I moglabym za tygrysa robic. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
|
|
#4829 |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry Dwupaki
Jeszcze raz dziekujemy z Jasiem oraz mezem za mile slowa *. Noc minela spokojnie, sasiadka z sali 4 razy prosila o znieczulenie a ja ani razu ![]() ---------- Dopisano o 06:10 ---------- Poprzedni post napisano o 06:08 ---------- aaaa no i ... Trele wyciskaj ta Majke juz !! Niech Jasiek ma watkowa kolezanke ![]() Babku sliczne zdjecia z sesji Trzymam za dzisiejsze wizyty
|
|
|
|
#4830 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaś jest przecudnyA cesarka do przeżycia też miałam z Olkiem i też nie prosiłam o znieczulenie bo aż tak nie bolało najgorzej tylko było pierwszy raz wstać a potem już z górki babeczki po sn musiały na jednym półdupku siedzieć bo tak je krocze bolało a ja po turecku na łóżku siedziałam ach no i chyba nigdy nie zapomnę jak mi pierwszy po cc słony kleik smakował Trzymajcie się a ja lecę się szykować bo dziś wizytka
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:17.

KCIUKI DLA ANI 

"Yyyy a "TrelaMorela" jeszcze nie?!?
Domi jako, że Jasiek pierwszy, to chyba najwięcej ochów i achów dostanie od nas 

*.