Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14 cz.19 - Strona 66 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2013-09-18, 08:30   #1951
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141
Konto usunięte

Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Można zawsze całym wątkiem się przenieść do klubu. Pytanie tylko jak to ogarnąć. Inna sprawa ze wtedy wątek główny pewnie zupełnie umrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.
e78ea2ce4b6c03f1c01eeedcbea21d52971ed141 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:33   #1952
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4286326 8]Można zawsze całym wątkiem się przenieść do klubu. Pytanie tylko jak to ogarnąć. Inna sprawa ze wtedy wątek główny pewnie zupełnie umrze

Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE]
a jak wyobrażasz sobie nasze przygotowania do slubu? dziewczyn ktore na forum publiczne nie wrzucą już zadnej ifnroamcji i zadnego zdjecia? Przeciez tutaj może nas czytac tysiące osób, łacznie z naszymy Tż...
swiat_katarzyny jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:35   #1953
Dotka90
Zakorzenienie

Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
Napisane przez swiat_katarzyny Pokaż wiadomość
a jak wyobrażasz sobie nasze przygotowania do slubu? dziewczyn ktore na forum publiczne nie wrzucą już zadnej ifnroamcji i zadnego zdjecia? Przeciez tutaj może nas czytac tysiące osób, łacznie z naszymy Tż...
No ale co, wcześniej sobie nie zdawałyście sprawy z tego?
Dotka90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:37   #1954
misia880
Zakorzenienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Dotka90 ma dużo racji. Przecież każda z nas powinna zdawać sobie sprawe, że każdy może czytac forum, nawet TŻ-ci czy ktoś z rodzinny. Nasz wybór co tutaj piszemy - każdy jest za siebie odpowiedzialny.

osobiście uważam, że klub jest miejscem do troszkę większej prywaty - a nie forum główne.

W życiu bowiem istnieją rzeczy, o które warto walczyć do samego końca

misia880 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:39   #1955
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14

Dotka, jasne ze zdawałam, dlatego nie ujawniałam szczegółów, a chciałabym... dlatego lepiej chyba takie kwestie przeniesc do grona, ile tam nas będzie....? no nie wiem 50 osób?
Cytat:
Napisane przez misia880 Pokaż wiadomość
Dotka90 ma dużo racji. Przecież każda z nas powinna zdawać sobie sprawe, że każdy może czytac forum, nawet TŻ-ci czy ktoś z rodzinny. Nasz wybór co tutaj piszemy - każdy jest za siebie odpowiedzialny.

osobiście uważam, że klub jest miejscem do troszkę większej prywaty - a nie forum główne.
dlatego jestem za utworzeniem klubu tylko z sprawami slubnymi, bez intymnych zwierzeń

Edytowane przez swiat_katarzyny
Czas edycji: 2013-09-18 o 08:40
Stary 2013-09-18, 08:50   #1956
Kate Noir
Zakorzenienie

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
podpisuje sie pod tym rekoma i nogami - dlatego uważam, ze powinien powstać nowy klub na zupełnie nowych zasadach. Ten WASZ ktory zamieniłyście na intymno-prywatny i prawdziwy klub panien młodych 2014, w ktorym bedziemy dzieliły sie TYLKO zdjeciami z przymiarek i sprawami ślubnymi, które chciałybysmy aby nie oglądało tysiace osób a jedynie nasze grono. Niestety nie mozna z niego robić klubu tak zaufanego i ntymnego.... ja jestem zdania, ze watek panien młodych bez zdjeci i relacji nie ma sensu istniec- o czym bedziemy pisac? czym sie bedziemy dzielić jak wyelimunejmy takie kwestie?
Ktoś jest za?
przepraszam z abłedy, ale pisałam pod wpływem emocji....
Myślę ze jest to dobry pomysł.

Ja i tak nadal zamierzam tutaj się udzielać jak do tej pory. W sumie to czy ktoś obgada moje zaproszenia czy fote sukni mało mnie obchodzi. Jednak nadal nie rozumiem jaki sens ma wyciąganie fot i obrabianie ich w klubie.
Kate Noir jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 08:51   #1957
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu

Cytat:
Ale ja Cię w żaden sposób nie atakuje. Tylko się zastanawiam jak to logistycznie rozwiązać przeniesienie 90? Pmek do klubu. A co z dziewczynami które by dopiero miały dołączyć?
Ja jestem za przeniesieniem się gdzieś prywatnie. Wtedy będzie jeden klub z plotkami drugi z tylko i wyłącznie rEczami slubnymi. Tylko trzebqby było przenieść tam wszystkie dziewczyny które wiemy ze jeszcze się udzielają w tym czy innym klubie czy na wątku

Stary 2013-09-18, 08:59   #1958
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na

[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4286347 5]Ale ja Cię w żaden sposób nie atakuje. Tylko się zastanawiam jak to logistycznie rozwiązać przeniesienie 90? Pmek do klubu. A co z dziewczynami które by dopiero miały dołączyć?
Ja jestem za przeniesieniem się gdzieś prywatnie. Wtedy będzie jeden klub z plotkami drugi z tylko i wyłącznie rEczami slubnymi. Tylko trzebqby było przenieść tam wszystkie dziewczyny które wiemy ze jeszcze się udzielają w tym czy innym klubie czy na wątku

ale ja ciebie też przecież nie zaatakowałam zapytałam tylko jak sobie wyobrażasz teraz ten wątek? uważam ze w klubie powinny znaleźć sie osoby ktore sie naprawde udzielają na watku (a nie te ktore są najdłużej, ale ich aktywność jest niska) wtedy liczba pm nie bedzie az tak duża.... jest wiele osób ktore tylko wchodza, zapytac o coś i znikaja na miesiąc...

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

Cytat:
Napisane przez Kate Noir Pokaż wiadomość
Myślę ze jest to dobry pomysł.

Ja i tak nadal zamierzam tutaj się udzielać jak do tej pory. W sumie to czy ktoś obgada moje zaproszenia czy fote sukni mało mnie obchodzi. Jednak nadal nie rozumiem jaki sens ma wyciąganie fot i obrabianie ich w klubie.
ja tez nie planuje uciec z watku i broń boże - nie chce aby dyskusje przeniosły sie do tego klubu - chciałabym aby był on tylko miejscem ifnromacji ślubnych o bardziej prywatnym charakterze, a reszte dyskusji możemy prowadzić tutaj....
Stary 2013-09-18, 09:00   #1959
ParisParisienne
Rozeznanie

swiat_katarzyny
zgadzam sie co do nowego klubu slubnego

Ja co prawda do tej pory nie wrzucalam zadnych zdjec z przymiarek ( bo nie mam, jestem jeszcze przed ), ale i tak troszke sie tego obawiam, bo watek jest publiczny i nie chcialabym, zeby ktos sie domyslil wczesniej jak bede wygladac/gdzie bede miec wesele/ CO ILE KOSZTUJE... ( mam tu na mysli rodzine i znajomych, ktorych zapraszam, czy TZ co do sukni).

Dlatego zbierajac Wasze wszystkie prosby i opinie:

1. Stworzmy nowy slubny klub ( tak jak radzi Katarzyna) - TYLKO do zdjec, porad dot. sukni/fryzury/sali itd.

2. Niech bedzie on otwarty tylko dla dziewczyn, ktore regularnie udzielaja sie od 3 miesiecy ( nie wiem jak to sprawdzic ), ale jesli ktoras nie zgodzi sie na to, zeby kolejna PM dolaczyla do klubu, to musi wyjasnic dlaczego ( nie ma: bo nie).

3. Aby zapobiec smierci watku glownego, nie kazda z potencjalnych
klubowiczek zobowiaze sie do aktywnosci takze na PM2014, ale jesli bedzie chciala sie podzielic pomyslem np na suknie, niech wrzuci tylko model, a wszelkie przymiarki w klubie.

4. Relacje slubne bedziemy zamieszczac w klubie ( do ktorego dostep w koncu bedzie miec calkiem sporo dziewczyny NAPRAWDE zainteresowanych watkiem i nami)

Kto jest za?
ParisParisienne jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:00   #1960
Konto usunięte

Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą

Cytat:
ale ja ciebie też przecież nie zaatakowałam zapytałam tylko jak sobie wyobrażasz teraz ten wątek? uważam ze w klubie powinny znaleźć sie osoby ktore sie naprawde udzielają na watku (a nie te ktore są najdłużej, ale ich aktywność jest niska) wtedy liczba pm nie bedzie az tak duża.... jest wiele osób ktore tylko wchodza, zapytac o coś i znikaja na miesiąc...

---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ----------

ja tez nie planuje uciec z watku i broń boże - nie chce aby dyskusje przeniosły sie do tego klubu - chciałabym aby był on tylko miejscem ifnromacji ślubnych o bardziej prywatnym charakterze, a reszte dyskusji możemy prowadzić tutaj....
Oki. Ja jestem generalnie za. Tylko kto to ogarnia? Ja o 13 wychodzę z pracy dopiero

Stary 2013-09-18, 09:07   #1961
velika
Winter is coming

Myślę, że to nie jest zły pomysł Kto będzie chciał, to dołączy, tylko trzeba ustalić jasne zasady przyjmowania do tego klubu. Tylko najlepiej, jakby on był właśnie taki typowo ślubny. W naszym już zamkniętym było takie rozwiązanie, że każda z nas miała swój wątek, bardzo to ułatwiało życie i był porządek.
Kurde jesteśmy z chłopem na etapie szukania mieszkania i samochodu i nie wiem co gorsze jak tak dalej pójdzie, to będziemy do końca życia mieszkać z teściową i jeździć moim lanosem

velika jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:07   #1962
nasturcja1308
Rozeznanie

Cześć

Podczytuję dzisiaj z rana.

Cytat:
Napisane przez ParisParisienne Pokaż wiadomość
Kto jest za?
Jestem za, ale biorąc pod uwagę pkt 2 jeszcze nie będę mogła dołączyć do klubu, bo jestem za krótko.

nasturcja1308 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:08   #1963
madziara889
Zakorzenienie

Cytat:
swiat_katarzyny

Ja co prawda do tej pory nie wrzucalam zadnych zdjec z przymiarek ( bo nie mam, jestem jeszcze przed ), ale i tak troszke sie tego obawiam, bo watek jest publiczny i nie chcialabym, zeby ktos sie domyslil wczesniej jak bede wygladac/gdzie bede miec wesele/ CO ILE KOSZTUJE... ( mam tu na mysli rodzine i znajomych, ktorych zapraszam, czy TZ co do sukni).

1. Stworzmy nowy slubny klub ( tak jak radzi Katarzyna) - TYLKO do zdjec, porad dot. sukni/fryzury/sali itd.

2. Niech bedzie on otwarty tylko dla dziewczyn, ktore regularnie udzielaja sie od 3 miesiecy ( nie wiem jak to sprawdzic ), ale jesli ktoras nie zgodzi sie na to, zeby kolejna PM dolaczyla do klubu, to musi wyjasnic dlaczego ( nie ma: bo nie).

klubowiczek zobowiaze sie do aktywnosci takze na PM2014, ale jesli bedzie chciala sie podzielic pomyslem np na suknie, niech wrzuci tylko model, a wszelkie przymiarki w klubie.

4. Relacje slubne bedziemy zamieszczac w klubie ( do ktorego dostep w koncu bedzie miec calkiem sporo dziewczyny NAPRAWDE zainteresowanych watkiem i nami)

Kto jest za?
Jestem za

No i zgadzam się z tym, ze chyba każda jest świadoma, że to jest ogólnodostępne forum do którego ma dostęp każdy i trzeba się liczyć z tym, co się pisze.

Ps. dzisiaj miałam pierwszy koszmar ślubny. śniło mi się, że nagle zamiast roku do ślubu został tydzień, a ja nie miałam sukienki, bo siostra cały czas mi mówiła, że jeszcze za wcześnie. Potem cały czas panikowałam, że przecież nie jestem umówiona ani do kosmetyczki, ani do fryzjerki.
madziara889 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:09   #1964
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porz

Cytat:
swiat_katarzyny

Kto jest za?
ja jestem za! świetnie tu ujełaś - moze stać sie to naszym regulaminem tylko ten 3 miesieczny okres oczekiwania jest długi, szczególnie dla PM ktore dopiero do nas dołączają, a pewnie też by chciały sie nas poradzić, czas bycia na wątku nie jest dobrym wyznacznikiem moim zdaniem, może idąc za wątkiem PM 2013 ustalimy go na 6 tygodni?
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4286359 6]Oki. Ja jestem generalnie za. Tylko kto to ogarnia? Ja o 13 wychodzę z pracy dopiero

a może Paris? ja nie znam sie na kwestiach technicznych i anwet nie wiem jak sie klub zakłada
Stary 2013-09-18, 09:10   #1965
Konto usunięte

Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!

Cytat:
swiat_katarzyny

Kto jest za?
Ja jestem za.

Stary 2013-09-18, 09:11   #1966
Ad rem
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez nasturcja1308 Pokaż wiadomość
Cześć

Podczytuję dzisiaj z rana.

Jestem za, ale biorąc pod uwagę pkt 2 jeszcze nie będę mogła dołączyć do klubu, bo jestem za krótko.
Ja też nie jestem na wątku ślubnym tyle czasu

30.08.2014
Nasz Dzień

Ad rem jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:13   #1967
misia880
Zakorzenienie

ja również jestem za !

ale to musiałby być klub typowo ślubny ! konkrety.

myśle, że klubem powinien zarzadzac ktoś kto ma na wizaz w miare dużo czasu i jest zaufaną osobą

Stary 2013-09-18, 09:14   #1968
justynkie
Wtajemniczenie

Też się wypowiem w tej sprawie.
Dotka ma poniekąd rację że każdy mógł tu wejść i czytać, że na fcb też "koleżanki" nas komentują. Ale fejsbukowa znajoma raczej nie wklei mojego zdjęcia na jakimś forum czy portalu randka.pl...

Wczoraj dostałam info że kilka dziewczyn rezygnuje z wizazu... To strasznie przykre.

Jestem za tym żeby nowy klub PM2014 dalej istniał. Uważam że jest nas na tyle dużo i jesteśmy na tyle zżyte, żeby do klubu przyjąć tylko te z nas które w tym momencie wyrażają chęć a nowe PMki niech dalej udzielają się na wątku. Czy naprawdę musi być nas 200? Ostatnio codziennie pojawiały się nowe dziewczyny, ja już nie nadążałam za tym. Jak dla mnie reguła udzielania się na wątku 3 miesiące jest bez sensu bo Simply też była długo i co?
Może zostanę źle odebrana ale mi wystarczycie WY i naprawdę zakładanie klubu po to żeby znowu dochodziły nowe PMki jest bez sensu bo zrobi się drugi wątek.
A wątek niech istnieje dalej, dla tych które chcą tu pisać i poznawać nowe PMki.

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:15   #1969
niulka_1985
Zadomowienie

Nadal twierdzę, że te kluby nie mają sensu, ale jak chcecie - skoro Was ta przygoda nic nie nauczyła......... Tym samym wątek PM 2014 pewnie za czasem zaniknie jak wszystkie dziewczyny będą chciały do klubu.
niulka_1985 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:19   #1970
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez justynkie Pokaż wiadomość
Też się wypowiem w tej sprawie.
Dotka ma poniekąd rację że każdy mógł tu wejść i czytać, że na fcb też "koleżanki" nas komentują. Ale fejsbukowa znajoma raczej nie wklei mojego zdjęcia na jakimś forum czy portalu randka.pl...

Wczoraj dostałam info że kilka dziewczyn rezygnuje z wizazu... To strasznie przykre.

Jestem za tym żeby nowy klub PM2014 dalej istniał. Uważam że jest nas na tyle dużo i jesteśmy na tyle zżyte, żeby do klubu przyjąć tylko te z nas które w tym momencie wyrażają chęć a nowe PMki niech dalej udzielają się na wątku. Czy naprawdę musi być nas 200? Ostatnio codziennie pojawiały się nowe dziewczyny, ja już nie nadążałam za tym. Jak dla mnie reguła udzielania się na wątku 3 miesiące jest bez sensu bo Simply też była długo i co?
Może zostanę źle odebrana ale mi wystarczycie WY i naprawdę zakładanie klubu po to żeby znowu dochodziły nowe PMki jest bez sensu bo zrobi się drugi wątek.
A wątek niech istnieje dalej, dla tych które chcą tu pisać i poznawać nowe PMki.
justynkie to teraz wytłumacz mi jendo - znam cie od poczatku, bardzo cie polubiłam, ale w klubie nie byłam. I co? nie zobacze cie w sukni ślubnej już? nie wysle ci zdjecia siebie w sukni slubnej?
Stary 2013-09-18, 09:20   #1971
Panna Izabela
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Ad rem Pokaż wiadomość
Gratulacje!
Cytat:
Napisane przez namisek1990 Pokaż wiadomość
[B]Cześć piękne!

Panna Izabela
Gratulacje!!

U nas 8 miesięcy do ślubu!
Cytat:
Napisane przez cashmere Pokaż wiadomość
Panna Izabela gratulacje i zdrówka
Cytat:
Napisane przez Atomoowka Pokaż wiadomość
No to dużo miłości z okazji rocznicy.

Mateńko koszmarna pogoda, znowu mam chore dziecko a wczoraj przestał brać antybiotyki.
Cytat:
Napisane przez czekooczekolada Pokaż wiadomość
gratulacje z okazji rocznicy nam 3lecie minęło miesiąc i dzień temu
Cytat:
Napisane przez poznanianka1990 Pokaż wiadomość
Panna Izabela, wszystkiego najlepszego z okazji rocznicy
.
Dziękuję Wam wszystkim
Atomoowko, zdrówka dla dziecka!

Cytat:
Napisane przez Paulina170 Pokaż wiadomość
dziewczęta witam się! dawno mnie nie było- wydarzenia losowe niestety
widzę dużo nowych PMek.
Powoli decydujemy się na zespół stąd moje pytanie do Was: czy macie zespoły spoza swojego miasta? czy opłacacie im nocleg w hotelu po zakończeniu wesela?
ja się nie pytałam, podałam miejscowości i podawali ceny za dojazd, jakie sobie liczą - i dj, i fotograf (ale jeszcze nie wybrałam żadnego).

To jak z tymi klubami, bo ja nie nadążam?
Jestem w jednym z klubów i on nadal funkcjonuje. To jeszcze zakładamy drugi?

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:22   #1972
exist_
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez niulka_1985 Pokaż wiadomość
Nadal twierdzę, że te kluby nie mają sensu, ale jak chcecie - skoro Was ta przygoda nic nie nauczyła......... Tym samym wątek PM 2014 pewnie za czasem zaniknie jak wszystkie dziewczyny będą chciały do klubu.
Ale proszę, czytajcie ze zrozumieniem bo później robi się jeszcze większy kwas.
Ta dziewczyna nie należała do Klubu PM2014, nie obgadywała nikogo w tym klubie - tylko w jakimś innym, i wykorzystywała zdjęcia i wpisy z wątku, a nie z klubu.
Tym samym nie rozumiem, czego nas ta przygoda nie nauczyła?
Stary 2013-09-18, 09:22   #1973
Maglena89
Raczkowanie

To się porobiło... mimo, że jestem z Wami krótki czas i nie wiem o co chodzi to współczuję... Serio po takich akcjach aż się odechciewa pisać prywatne rzeczy i wrzucać swoje zdjęcia czy ze swoich przygotowań. Swoją drogą dziewczyna musiała się nieźle nudzić, może cierpi na jakieś zaburzenia mózgowe? Mam nadzieję, że żadnej z Was już nic złego nie spotka, bo dopiero niedawno dołączyłam do wątku i nie chciałabym, aby on "umarł" Dużo od Was się dowiedziałam, podpatrzyłam, zainspirowałam, a do ślubu jeszcze ponad 10 miesięcy także chętnie do tej pory będę tu zaglądać i dzielić się tym co już mam
Stary 2013-09-18, 09:26   #1974
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez exist_ Pokaż wiadomość
Ale proszę, czytajcie ze zrozumieniem bo później robi się jeszcze większy kwas.
Ta dziewczyna nie należała do Klubu PM2014, nie obgadywała nikogo w tym klubie - tylko w jakimś innym, i wykorzystywała zdjęcia i wpisy z wątku, a nie z klubu.
Tym samym nie rozumiem, czego nas ta przygoda nie nauczyła?
dlatego twierdze że w klubie mimo wszystko jest bezpieczniej niż na watku ogólnym
Stary 2013-09-18, 09:29   #1975
Panna Izabela
Zakorzenienie

A nie możemy się udzielać w tym klubie, który już jest? Przecież tam też poruszamy tematy ślubne... Nie wiem czy dam radę w tym samym stopniu ogarniać wątek, jeden klub, drugi klub....

http://www.suwaczek.pl/cache/97014df637.png

ŻONA od 30.08.2014

ZARĘCZENI 28.11.2012
RAZEM 17.09.2010
Panna Izabela jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:32   #1976
swiat_katarzyny
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
A nie możemy się udzielać w tym klubie, który już jest? Przecież tam też poruszamy tematy ślubne... Nie wiem czy dam radę w tym samym stopniu ogarniać wątek, jeden klub, drugi klub....
przeciez bedzięmy się nadal udzielać
nie wiem jak inne dziewczyny ale ja już tu nie wrzuce zadnego zdjecia i zadnego zapytania z prosbą o pomoc w wyborze np.:kolczyków. Nie wiem czy ktoś tego nie skopiuje (spoza wątku, tylko go czytając) i nie pokaze np.: Tż, lub niedajboze napisze coś na mnie gdzieś... niestety jestem blogerką w jakiś sposób i nie chce aby cokolwiek o mnie wypłyneło stąd...
Stary 2013-09-18, 09:33   #1977
misia880
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Panna Izabela Pokaż wiadomość
Jak dla mnie robisz troszkę szum. Nie chce byc nie miła ale poczytaj dokładnie o co chodzi

mam teraz wszystkich przyjać do klubu plotkowego.. bo ja nie rozumiem co Ty piszesz

Stary 2013-09-18, 09:33   #1978
Konto usunięte

Cytat:
przeciez bedzięmy się nadal udzielać
nie wiem jak inne dziewczyny ale ja już tu nie wrzuce zadnego zdjecia i zadnego zapytania z prosbą o pomoc w wyborze np.:kolczyków. Nie wiem czy ktoś tego nie skopiuje (spoza wątku, tylko go czytając) i nie pokaze np.: Tż, lub niedajboze napisze coś na mnie gdzieś... niestety jestem blogerką w jakiś sposób i nie chce aby cokolwiek o mnie wypłyneło stąd...
Dokładnie ja mam tez tak samo. Byłaby niefajna sytuacja gdyby ktoś nieprzychylny cos skopiował i wrzucił mi np na bloga mojego

Stary 2013-09-18, 09:34   #1979
justynkie
Wtajemniczenie

Cytat:
justynkie to teraz wytłumacz mi jendo - znam cie od poczatku, bardzo cie polubiłam, ale w klubie nie byłam. I co? nie zobacze cie w sukni ślubnej już? nie wysle ci zdjecia siebie w sukni slubnej?
Ja też nie byłam w tamtym klubie. Chodziło mi o nowy klub plotkarski który powoli staje się prywatnym. Tam będą zdjęcia a dla starych PMek które nie będą chciały wstąpić do klubu pozostają PW

justynkie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2013-09-18, 09:36   #1980
say-hello
Zakorzenienie

a może po prostu wątek plotkujący przemianujemy na ogólnodostępny klub PM 2014? oczywiście jakoś trzeba będzie zaostrzyć zasady przyjmowania, żeby takie szumowiny jak simply się nie dostały. nie wiem jak, może trzeba sprawdzać do jakich innych klubów należą?

Edytowane przez say-hello
Czas edycji: 2013-09-18 o 09:57
say-hello jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości