|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1951 |
|
Konto usunięte
|
Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Można zawsze całym wątkiem się przenieść do klubu. Pytanie tylko jak to ogarnąć. Inna sprawa ze wtedy wątek główny pewnie zupełnie umrze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
#1952 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4286326 8]Można zawsze całym wątkiem się przenieść do klubu. Pytanie tylko jak to ogarnąć. Inna sprawa ze wtedy wątek główny pewnie zupełnie umrze
Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] a jak wyobrażasz sobie nasze przygotowania do slubu? dziewczyn ktore na forum publiczne nie wrzucą już zadnej ifnroamcji i zadnego zdjecia? Przeciez tutaj może nas czytac tysiące osób, łacznie z naszymy Tż...
|
#1953 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
No ale co, wcześniej sobie nie zdawałyście sprawy z tego?
|
|
|
|
#1954 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Dotka90 ma dużo racji. Przecież każda z nas powinna zdawać sobie sprawe, że każdy może czytac forum, nawet TŻ-ci czy ktoś z rodzinny. Nasz wybór co tutaj piszemy - każdy jest za siebie odpowiedzialny.
osobiście uważam, że klub jest miejscem do troszkę większej prywaty - a nie forum główne. |
|
|
|
#1955 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki! PM'14
Dotka, jasne ze zdawałam, dlatego nie ujawniałam szczegółów, a chciałabym... dlatego lepiej chyba takie kwestie przeniesc do grona, ile tam nas będzie....? no nie wiem 50 osób?
Cytat:
Edytowane przez swiat_katarzyny Czas edycji: 2013-09-18 o 08:40 |
|
|
|
|
#1956 | |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
Ja i tak nadal zamierzam tutaj się udzielać jak do tej pory. W sumie to czy ktoś obgada moje zaproszenia czy fote sukni mało mnie obchodzi. Jednak nadal nie rozumiem jaki sens ma wyciąganie fot i obrabianie ich w klubie. |
|
|
|
|
#1957 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonu
Cytat:
Ja jestem za przeniesieniem się gdzieś prywatnie. Wtedy będzie jeden klub z plotkami drugi z tylko i wyłącznie rEczami slubnymi. Tylko trzebqby było przenieść tam wszystkie dziewczyny które wiemy ze jeszcze się udzielają w tym czy innym klubie czy na wątku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#1958 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z na
[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4286347 5]Ale ja Cię w żaden sposób nie atakuje. Tylko się zastanawiam jak to logistycznie rozwiązać przeniesienie 90? Pmek do klubu. A co z dziewczynami które by dopiero miały dołączyć?
Ja jestem za przeniesieniem się gdzieś prywatnie. Wtedy będzie jeden klub z plotkami drugi z tylko i wyłącznie rEczami slubnymi. Tylko trzebqby było przenieść tam wszystkie dziewczyny które wiemy ze jeszcze się udzielają w tym czy innym klubie czy na wątku Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] ale ja ciebie też przecież nie zaatakowałam uważam ze w klubie powinny znaleźć sie osoby ktore sie naprawde udzielają na watku (a nie te ktore są najdłużej, ale ich aktywność jest niska) wtedy liczba pm nie bedzie az tak duża.... jest wiele osób ktore tylko wchodza, zapytac o coś i znikaja na miesiąc...---------- Dopisano o 08:59 ---------- Poprzedni post napisano o 08:57 ---------- Cytat:
|
|
#1959 |
|
Rozeznanie
|
swiat_katarzyny
zgadzam sie co do nowego klubu slubnego ![]() Ja co prawda do tej pory nie wrzucalam zadnych zdjec z przymiarek ( bo nie mam, jestem jeszcze przed ), ale i tak troszke sie tego obawiam, bo watek jest publiczny i nie chcialabym, zeby ktos sie domyslil wczesniej jak bede wygladac/gdzie bede miec wesele/ CO ILE KOSZTUJE... ( mam tu na mysli rodzine i znajomych, ktorych zapraszam, czy TZ co do sukni). Dlatego zbierajac Wasze wszystkie prosby i opinie: 1. Stworzmy nowy slubny klub ( tak jak radzi Katarzyna) - TYLKO do zdjec, porad dot. sukni/fryzury/sali itd. 2. Niech bedzie on otwarty tylko dla dziewczyn, ktore regularnie udzielaja sie od 3 miesiecy ( nie wiem jak to sprawdzic ), ale jesli ktoras nie zgodzi sie na to, zeby kolejna PM dolaczyla do klubu, to musi wyjasnic dlaczego ( nie ma: bo nie). 3. Aby zapobiec smierci watku glownego, nie kazda z potencjalnych klubowiczek zobowiaze sie do aktywnosci takze na PM2014, ale jesli bedzie chciala sie podzielic pomyslem np na suknie, niech wrzuci tylko model, a wszelkie przymiarki w klubie. 4. Relacje slubne bedziemy zamieszczac w klubie ( do ktorego dostep w koncu bedzie miec calkiem sporo dziewczyny NAPRAWDE zainteresowanych watkiem i nami) Kto jest za?
|
|
|
|
#1960 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą
Cytat:
|
|
|
|
#1961 |
|
Winter is coming
|
Myślę, że to nie jest zły pomysł
Kto będzie chciał, to dołączy, tylko trzeba ustalić jasne zasady przyjmowania do tego klubu. Tylko najlepiej, jakby on był właśnie taki typowo ślubny. W naszym już zamkniętym było takie rozwiązanie, że każda z nas miała swój wątek, bardzo to ułatwiało życie i był porządek. Kurde jesteśmy z chłopem na etapie szukania mieszkania i samochodu i nie wiem co gorsze
|
#1962 |
|
Rozeznanie
|
Cześć
Podczytuję dzisiaj z rana. Jestem za, ale biorąc pod uwagę pkt 2 jeszcze nie będę mogła dołączyć do klubu, bo jestem za krótko.
|
|
#1963 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
No i zgadzam się z tym, ze chyba każda jest świadoma, że to jest ogólnodostępne forum do którego ma dostęp każdy i trzeba się liczyć z tym, co się pisze. Ps. dzisiaj miałam pierwszy koszmar ślubny. śniło mi się, że nagle zamiast roku do ślubu został tydzień, a ja nie miałam sukienki, bo siostra cały czas mi mówiła, że jeszcze za wcześnie. Potem cały czas panikowałam, że przecież nie jestem umówiona ani do kosmetyczki, ani do fryzjerki. |
|
|
|
|
#1964 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Odp: Dot.: Odp: Dot.: Odp: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porz
Cytat:
tylko ten 3 miesieczny okres oczekiwania jest długi, szczególnie dla PM ktore dopiero do nas dołączają, a pewnie też by chciały sie nas poradzić, czas bycia na wątku nie jest dobrym wyznacznikiem moim zdaniem, może idąc za wątkiem PM 2013 ustalimy go na 6 tygodni?[1=e78ea2ce4b6c03f1c01eeed cbea21d52971ed141;4286359 6]Oki. Ja jestem generalnie za. Tylko kto to ogarnia? Ja o 13 wychodzę z pracy dopiero Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum.[/QUOTE] a może Paris? ja nie znam sie na kwestiach technicznych i anwet nie wiem jak sie klub zakłada
|
|
#1965 | |
|
Konto usunięte
|
Odp: Dot.: Jesień tuż tuż, teraz już z górki, za rok o tej porze będą z nas Żonulki!
Cytat:
|
|
|
|
#1966 |
|
Zadomowienie
|
Ja też nie jestem na wątku ślubnym tyle czasu
|
#1967 |
|
Zakorzenienie
|
ja również jestem za !
ale to musiałby być klub typowo ślubny ! konkrety. myśle, że klubem powinien zarzadzac ktoś kto ma na wizaz w miare dużo czasu i jest zaufaną osobą |
|
|
|
#1968 |
|
Wtajemniczenie
|
Też się wypowiem w tej sprawie.
Dotka ma poniekąd rację że każdy mógł tu wejść i czytać, że na fcb też "koleżanki" nas komentują. Ale fejsbukowa znajoma raczej nie wklei mojego zdjęcia na jakimś forum czy portalu randka.pl... Wczoraj dostałam info że kilka dziewczyn rezygnuje z wizazu... To strasznie przykre. Jestem za tym żeby nowy klub PM2014 dalej istniał. Uważam że jest nas na tyle dużo i jesteśmy na tyle zżyte, żeby do klubu przyjąć tylko te z nas które w tym momencie wyrażają chęć a nowe PMki niech dalej udzielają się na wątku. Czy naprawdę musi być nas 200? Ostatnio codziennie pojawiały się nowe dziewczyny, ja już nie nadążałam za tym. Jak dla mnie reguła udzielania się na wątku 3 miesiące jest bez sensu bo Simply też była długo i co? Może zostanę źle odebrana ale mi wystarczycie WY i naprawdę zakładanie klubu po to żeby znowu dochodziły nowe PMki jest bez sensu bo zrobi się drugi wątek. A wątek niech istnieje dalej, dla tych które chcą tu pisać i poznawać nowe PMki.
|
#1969 |
|
Zadomowienie
|
Nadal twierdzę, że te kluby nie mają sensu, ale jak chcecie - skoro Was ta przygoda nic nie nauczyła......... Tym samym wątek PM 2014 pewnie za czasem zaniknie jak wszystkie dziewczyny będą chciały do klubu.
|
#1970 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1971 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Atomoowko, zdrówka dla dziecka! Cytat:
To jak z tymi klubami, bo ja nie nadążam? Jestem w jednym z klubów i on nadal funkcjonuje. To jeszcze zakładamy drugi?
|
|
#1972 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ta dziewczyna nie należała do Klubu PM2014, nie obgadywała nikogo w tym klubie - tylko w jakimś innym, i wykorzystywała zdjęcia i wpisy z wątku, a nie z klubu. Tym samym nie rozumiem, czego nas ta przygoda nie nauczyła?
|
|
|
#1973 |
|
Raczkowanie
|
To się porobiło... mimo, że jestem z Wami krótki czas i nie wiem o co chodzi to współczuję... Serio po takich akcjach aż się odechciewa pisać prywatne rzeczy i wrzucać swoje zdjęcia czy ze swoich przygotowań. Swoją drogą dziewczyna musiała się nieźle nudzić, może cierpi na jakieś zaburzenia mózgowe? Mam nadzieję, że żadnej z Was już nic złego nie spotka, bo dopiero niedawno dołączyłam do wątku i nie chciałabym, aby on "umarł"
![]() Dużo od Was się dowiedziałam, podpatrzyłam, zainspirowałam, a do ślubu jeszcze ponad 10 miesięcy także chętnie do tej pory będę tu zaglądać i dzielić się tym co już mam
|
|
#1974 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
#1975 |
|
Zakorzenienie
|
A nie możemy się udzielać w tym klubie, który już jest? Przecież tam też poruszamy tematy ślubne... Nie wiem czy dam radę w tym samym stopniu ogarniać wątek, jeden klub, drugi klub....
|
#1976 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
nie wiem jak inne dziewczyny ale ja już tu nie wrzuce zadnego zdjecia i zadnego zapytania z prosbą o pomoc w wyborze np.:kolczyków. Nie wiem czy ktoś tego nie skopiuje (spoza wątku, tylko go czytając) i nie pokaze np.: Tż, lub niedajboze napisze coś na mnie gdzieś... niestety jestem blogerką w jakiś sposób i nie chce aby cokolwiek o mnie wypłyneło stąd...
|
|
#1977 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mam teraz wszystkich przyjać do klubu plotkowego.. bo ja nie rozumiem co Ty piszesz
|
|
|
|
|
#1978 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
|
|
|
|
#1979 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#1980 |
|
Zakorzenienie
|
a może po prostu wątek plotkujący przemianujemy na ogólnodostępny klub PM 2014? oczywiście jakoś trzeba będzie zaostrzyć zasady przyjmowania, żeby takie szumowiny jak simply się nie dostały. nie wiem jak, może trzeba sprawdzać do jakich innych klubów należą?
2017: 22 2018: 12 Edytowane przez say-hello Czas edycji: 2013-09-18 o 09:57 |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 14:02.

), ale jesli ktoras nie zgodzi sie na to, zeby kolejna PM dolaczyla do klubu, to musi wyjasnic dlaczego ( nie ma: bo nie).