|
|||||||
| Notka |
|
| Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2161 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy tutaj swoją bazę - czyli już trzy lata razem. XI-XII.2009
Witam
...moze bysmy tak troche tutaj popisaly, a nie tylko w Klubie..? ![]() u nas jesieni ciag dalszy... w weekend bylo troche przejasnien a teraz znow bleeeee.... André byl w sobote z malzem i naszym sasiadem robic sok z jablek z naszego ogrodu...wyszlo 36 litrow IMG_0566.jpg Jedyna korzysc jest taka, ze moge uzywac mojego D&G The One Rose Bylam dzisiaj na pobraniu krwi, we srode bede miala wyniki i zobaczymy jak tam z moja anemia... ....poza tym cierpie, bo przymierzalam dzisiaj sweter w Zarze i nie kupilam, bo cena troche jest dosc wygorowana a teraz za mna lazi i nie chce sie odczepic... W temacie gotowania - oto stala scenka w mojej kuchni IMG_0579.jpg
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2013-09-16 o 15:19 |
|
|
|
|
#2162 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Karenina z jakiej ilości wyszło Wam 36l?? Super ![]() Ja właśnie odbijam Idę i żeby nie zasnąć to tu zajrzałam
|
|
|
|
|
|
#2163 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Chłopaki rządzą ![]() Fatalnie sie lato kończy i brutalnie... Mam nadzieję ze w weekend sie poprawi bo góry zdobywamy... ![]() Odkąd w przedszkolu S. przestał spać i wcześniej pada, jakoś ze wszystkim zdążam i nawet wyspana jestem Bardzo mi się taka opcja podoba
|
|
|
|
#2164 |
|
Raczkowanie
|
Kareninka to macie zapas zdrowego soku na jakiś czas, dla męzusia i Andrusia
![]() A u mnie klapa z ćwiczeniami, wracam z pracy i padam na pysk, jeszcze małą chora i dopiero dziś się wyspałam, wstałam o 8,30 (!) normalnie jazda No ale muszę się zmobilizować bo pompki mi się podobały Koleżanka robiła rzęsy 1:1 i sobie chwali, tak myślę może po 10tym sobie zrobić ale boję się o kondycję moich miała któraś rzęsy robione, polecacie, odradzacie?Konspi sezon kwasów się zbliża, na co teraz stawiasz, dalej Glyco czy coś innego? Ja już na łuszczenie nie mogę sobie pozwolić bo mam na co dzień styczność z klientami i nie mogę straszyć wylinką, może salicyla na pegu będę robić bo po nim się nie łuszczyłam
|
|
|
|
|
#2165 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wow, 36 l soku ![]() I widze scene podobna do znanych, tylko w wydaniu meza i Sandry ![]() a u mnie cwiczenia maja sie dobrze ... chociaz pompki troche podupadly
|
|
|
#2166 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Powiem Ci zę dopiero musze się zastanowić, ale rozważam serię u dermatologa. Ode mnie z pracy dziewczyny właśnie już kilka lat sobie robią i fajnie to wychodzi U mnie tez dobrze I mąż wczoraj chwycił za hantle co uważam za swój największy sukces...
|
|
|
|
#2167 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mi pewnie przyjdzie poczekać troche na to ... o ile w ogóle sie doczekam
|
|
|
#2168 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gadałam o tym od zawsze ( czyt. przemoc słowna ;-) ) a od stycznia wieczorem swoje zabawki rozkładam... nic... tylko basen i dopiero wczoraj............:cojes t: na razie zbyt wielkich nadziei sobie nie robię, ale wczoraj mnie wmurowało...
|
|
|
|
#2169 | |||
|
Zakorzenienie
|
Kurcze nie wiem...takie male drzewko... Cytat:
Powodzenia...ja nastawiam sie raczej na zdobywanie kaluz... Mnie tylko to trzyma przy jakichs jeszcze silach, ze kolo tej 19.00 maly lezy juz w lozku... ![]() Cytat:
Tez zastanawiam sie znow na kwasami...musze jeszcze pozbyc sie tego przebarwienia po lecie....na razie poki co mam Effaclar Duo. Taki lajcik, ale ladnie oczyszcza buzie... ![]() Jesien byla wczoraj...dzisiaj rano tak powialo mrozem, ze brrr....... Strach myslec, co bedzie jutro... Za to teraz co chwile przeswituje slonko i jak swieci to jest tak pieknie... ![]() Cytat:
Fajnie U mojego w tygodniu nie ma szans, biorac pod uwage, kiedy wraca z pracy... Witam moje dziecko poszlo dzisiaj do teatru...zobaczymy jak wrazenia...
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2013-09-17 o 12:47 |
|||
|
|
|
|
#2170 |
|
Raczkowanie
|
Konspi gratuluję sukcesu z hantelkami, super
![]() Kareninka effaclar mówisz, muszę o nim poczytać ![]() fajny tekst masz w podpisie normalnie o mnie ![]() Guciu Ciebie i tak podziwiam że przy dwójce dzieciaczków masz siłę na ćwiczenia, ja przy jednej mam pełne ręce roboty ![]() U mnie pada od rana, masakra Nic mi się nie chcę przez to co się dzieje za oknem
Edytowane przez vow Czas edycji: 2013-09-17 o 13:12 |
|
|
|
|
#2171 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() wczoraj było ok 23 ![]() dlatego nie sądzę żeby ten zapał trwały był, ale może... pomarzyć dobra rzecz ![]()
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2172 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#2173 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko uwazaj, bo tych Effaclarow jest kilka roznych a mi chodzi konkretnie o Duo
Czy ja wiem czy taki fajny...zyciowy niestety... Jakos... ![]() Cytat:
Dlatego ciezko mi od niego wymagac cwiczeniach po nocach...samej by mi sie nie chcialo Moje dziecko bawi sie na podlodze i spiewa sobie pod nosem: "We all live in a yellow submarine...yellow submarine...yellow submarine..." Tak a propos pogody...przez ten deszcz, zimno itp. caly czas wcinam ciasta... ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Od rana mowisz? "Pociesze cie", ze u nas w tamtym tyg. padalo od niedzieli do czwartku...wlacznie...bez przerwy...
|
|
|
#2174 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
... to jedna z jej ulubionych piosenek a Rita lubi wtórować do "She loves you... ye ye ye" ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
|
#2175 |
|
Zakorzenienie
|
u mnie też :/ Zrobiłam przerwe na chorobe i teraz wrócić nie moge :/
|
|
#2176 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() tak, samo życie ![]() Cytat:
Cytat:
jakoś nie sądzę aby to poszło w 4 litery, aktywna jesteś więc luuuz ![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:21 ---------- Cytat:
u mnie nadal pada mobilizacja od jutra? dziś już tylko idę się kąpać i do poduszki, padnięta jestem ![]() Guciu fajnie że masz takie 2 piosenkarki w domku moja ostatnio śpiewa z alvina coś, nie pamiętam jak to leci, jak jutro zaśpiewa to mi przypomni
Edytowane przez vow Czas edycji: 2013-09-17 o 21:32 |
||||
|
|
|
|
#2177 |
|
Zakorzenienie
|
karenina cudny widok
![]() U mnie cwiczenia tez leżą.... od wyjazdu do Wrocławia nie moge sie zmobilizowac a tak fajnie mi szło ![]() Zdrówka dla wszystkich chorowitków, u mnie dziewczyny tez katary dalej okropne..... Kamilka pewnie do konca tyg zostanie w domu, cos czuje ze bedzie ciezko po powrocie do przedszkola bo mowi, że nie chce iśc ![]() Zakonczyłam pisac protokół do pracy uciekam pomału do wyrka
|
|
#2178 |
|
Raczkowanie
|
Udało mi się małą do lekarza zapisać na 8.30 i będę mogła ją odwieść i porozmawiać z naszą pediatrą
A wczoraj na zakończenie dnia walnęłam się biodrem o wannę, boli jak nie wiem co ![]() Pietrusiu zdrówka dla dziewczynek
|
|
|
|
|
#2179 |
|
Zakorzenienie
|
coś na motywację do ćwiczeń
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#2180 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
ja bym wolała cieplutką zupkęJak było w teatrze? Cytat:
Zdrówka dla Was Cytat:
Przejaśniło się ;-D
Edytowane przez konspiracja Czas edycji: 2013-09-18 o 09:16 |
||||
|
|
|
|
#2181 | |||
|
Zakorzenienie
|
Obym nie byla w stanie kiedys pokazac dowodu naocznego... Czyli jednak kogos pocieszylam... Mala rada z "gwarancja sukcesu" - zacznij po prostu, nie myslac czy ci sie chce czy nie. Zobaczysz, ze jak juz zaczniesz to pojdzie z gorki Cytat:
A tak serio to nie wierze w to, ze tylko dlatego, ze ktos cwiczy/uprawia sport to moze wcinac co tylko chce i mimo to bedzie zdrowy i w dobrej kondycji... Dla mnie zdrowa dieta+aktywnosc fizyczna daja efekt Co nie znaczy, ze jestem na jakiejs diecie, ale jednak mam swiadomosc, ze dwa ciasta na tydzien to troszke za duzo.... Cytat:
![]() Cytat:
Oby pedi miala dobre wiesci Booooooskie!! Czyli ze cwiczysz o godz. 23..? No widzisz...a ja wole cieply kawaleczek ciasta + ciepla kawusia Super André caly dzien opowiadal mi o przedstawieniua a po poludniu przyszla do nas na zabawe jego kolezanka i slyszalam jak powtarzali sobie kwestie glownych bohaterow Witam pomine temat pogody... Ale za to pochwale sie interesem miesiaca Otoz jakis czas temu widzialam w sklepie szal...piekne kolory, takie cieple jesienne - czerwony, rudy, braz, pomarancz, troche fioletu i pare nitek zieleni oraz zoltego Nie ma mowy...jakies 2-3 tyg. temu patrze i maja wyprzedaz kolekcji z tamtego roku i szal w cenie 37,90 eu...nadal duzo, ale juz sie zastanawialam szczerze mowiac ![]() ...a wczoraj wielki napis, ze przenosza sklep gdzie indziej i wyprzedaja rzeczy do -80% i szal wisi sobie z cena...16,90 eu
|
|
|
#2182 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a z tą kawą, to jeszcze dziś się dowiedziałam, że kawusia ze słodkim przyspiesza odkładanie tkanki tłuszczowej
|
|
|
#2183 | |
|
Zakorzenienie
|
Tylko pomyslec, co musi czuc ktos, kto kupil wczesniej... Cytat:
A niech sie odklada ...moze w koncu uda mi sie dobic do 50 kg...
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#2184 |
|
Zakorzenienie
|
aaa.... no chyba, że tak
![]() a tak swoją drogą, myślałaś o chwyceniu za żelastwo?
|
|
#2185 | |||
|
Zakorzenienie
|
[QUOTE=karenina19;42865124]
Obym nie byla w stanie kiedys pokazac dowodu naocznego... [/qote]Czyli jednak kogos pocieszylam... Oczywiscie - cale lato tak ćwiczyłam ![]() teraz troche wcześniej ![]() Zgubny nałóg jak juz Gucia napisała ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Biedak... ![]() Ale lepiej żeby to mięśnie były ( są cieższe ponadto
|
|
|
|
#2186 |
|
Zakorzenienie
|
a to, o której chodzisz do pracy?
ja o 23 to już dawno śpię ... tym bardziej, że wstaję w okolicach 5 rano
|
|
#2187 | |
|
Zakorzenienie
|
Hmm..za co..? Aha....ok... O myszce Jakobie i jej przyjaciolach... Cytat:
Pewnie...poki co mimo zamilowania do kawy i ciasteczek jest ok
>> I nga wa o mua << Timszel... "The world is getting so hypersensitive. Soon I won´t be able to make fun of mysel without offending someone" Edytowane przez karenina19 Czas edycji: 2013-09-18 o 12:14 |
|
|
|
|
|
#2188 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
#2189 |
|
Zakorzenienie
|
Aaaa...no przeciez cwicze z ciezarkami od poczatkuw domu i na przyrzadach tez na zewnatrz jak jestem...
|
|
#2190 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Laski jakieś zdjecia lakierów miały chyba być?
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:35.

w weekend bylo troche przejasnien a teraz znow bleeeee....

Strach myslec, co bedzie jutro... 

od wyjazdu do Wrocławia nie moge sie zmobilizowac a tak fajnie mi szło
Nie ma mowy...jakies 2-3 tyg. temu patrze i maja wyprzedaz kolekcji z tamtego roku i szal w cenie 37,90 eu...nadal duzo, ale juz sie zastanawialam szczerze mowiac