|
|
#2371 | |
|
Zakorzenienie
|
Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
Ooo jaki piekny ksiezyc! Chyba pelnia! W Japonii jest zwyczaj ogladania ksiezyca jesienia, ale nikt mi nie umie powiedziec z czym to sie je |
|
|
|
|
#2372 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Cytat:
![]() a jak robisz sos śmietanowy? Gorgonzola odpada, bo nie mam a w tym sklepie co jest niedaleko mnie nie mają takich rzeczy ![]() Debrah a Twój tż to bardziej lubi rzeczy słodkie? słone? czy pikantne? Tzn jakby miał np wybierać to wybrałby ciasto czy np pizzę? Powodzenia w szukaniu kurtki jedziesz do Bonarki?Bokeh mój zawsze usypia ok. 19-20, później nie ma szans bo zaczyna się wielkie marudzenie i mimo, że np w nocy potrafi nie spać dwie godziny to nie ma to wpływu na jego plan dnia i drzemki ![]() a tak w ogóle to gdzie jest hje? |
|
|
|
|
#2373 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#2374 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2375 |
|
Zadomowienie
|
Evel jak nie wyjdzie jak wyjdzie, widzialam Twoje dziela mistrzyni
![]() Dzieki dziewczyny za pochwaly tortowe ... Tata oj zachwycony, na poczatku kroil kawalki, poz niej jak sami zostailsmy to jadl juz lyzka jak prosie Bokeh co do psa, dajemy mu szanse, za rok w czerwcu bedziemy sie przeprowadzac na nowe mieszkanie, mala bedzie miala swoj pokoj ... jesli do tego czasu chiko jej nie zaakcpetuje to niestety pojdzie do kojca mieszkac na stare lata ... wiecie ja to sobie tez tego nie moge wyobrazic ze tak to sie moze skonczyc ... 6 lat z nami w domu, w lozku na kanapach, a potem kopa na dwor ... liczymy caly czas, ze zaakceptuje ja w koncu ![]() Marsi, Bokeh - posze do was, bo tak mi sie wydaje, ze wy najwieksze kuchary - robilyscie kiedys tarte ??? ja jadlam u kolezanki i chce odwzorowac, byla z lososiem i sosem z mozarelli, smietany i jajka ... a 2 rodzaj byl ze szparagami i tez zalany starta mozarelka, z jajem i smietana ...
|
|
#2376 |
|
Zakorzenienie
|
pytanie; jakich plynów używacie do kąpieli dzieciaczków?
|
|
#2377 |
|
Wtajemniczenie
|
Aśka, Twój tort to też dzieło
Bardzo mi się takie torty podobają - genialne w swej prostocie I napewno PYYYYSZNY był
|
|
|
|
#2378 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2379 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2380 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hope Gdzie jest hje?! Hahaha |
|
|
|
|
#2381 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2382 |
|
Zadomowienie
|
Deli ja uzywam na cdzien calej serii babydream z rosmana ... co ktoras kapiel, tak co 3-4 uzywam serii Dermedic Emolient Baby ... dostalam od tescia, ale nie chce uzywac za czesto ..
|
|
#2383 |
|
Zakorzenienie
|
Odp: Dot.: Mamy styczniowo - lutowe 2013, cz. IX
Ja używam Bd..ale odkąd majku ma problemy ze skóra (podejrzenie AZS) to używany z Oillan bo najtańszy z wszystkich emolientow a skąd porownywLny .
Ale lubię bd bo tani i ladnie pachnie..a jak ślicznie antoniowi włoski pachna po szamponie ![]() A czemu pytasz? Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
|
#2384 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja tylko na słodko ![]() I Ja nie kuchara a jaki przepis jest na ten tort ![]() Ja uzywałam Baneum ale drogie toto i średnio działało jak na taką kwotę, teraz kupiłam ziajke za 7zł :P ![]() Meneq Powiatowy Urząd Pracy PUP
|
|
#2385 |
|
Zakorzenienie
|
Mówicie o takiej nakladce na...? Ja mam taka na pol woka...
-sorki wtracilam sie a nie docytalam...Menw chodzi o taki ruszt wkladany do blachy na dno?Sent from my GT-S5830 using Wizaz Forum mobile app
Wirtualne poznanie ... 13.10.2009r. ![]() Ślub ... 06.08.2011 r. ANTOŚ 18.02.2013 "Jeśli zastanowisz się nad tym, aby przerwać dążenie do celu, przypomnij sobie, dlaczego zaczęłaś do niego dążyć." Edytowane przez neti1 Czas edycji: 2013-09-18 o 11:39 |
|
|
|
#2386 | |
|
Zakorzenienie
|
nancy, obsmażam łososia ( na grillu niestety ale na patelaszce też może być) dzielę go na kawałeczki i dodaję śmietankę 30%
doprawiam wg uznaniaa masz jeszcze opcje zawinąć w ciasto francuskie, też fajne, a na góre szpinaczek, mniak Cytat:
http://www.kwestiasmaku.com/dania_dl.../przepisy.html ja tak średnio lubię tarty, onella chyba robiła jeśli dobrze pamiętam ważne jest aby obciążyć ciasto podczas pieczenia i nakłóć widelcem żeby się "buły" nie porobiły w programach kulinarnych zazwyczaj wysupują np fasolę na wierz i do pieca kiedyś robiłam z cukinią, do ciasta dodawałam dodatkowo starty żołty ser wtedy fajny smaczek był i faktycznie zalewałam jajkiem i śmietanką |
|
|
|
|
#2387 |
|
Zakorzenienie
|
hippa 2w1 aktualnie, emolium jak coś jest nie tak
|
|
|
|
#2388 |
|
Zakorzenienie
|
ja wlasnie tez w BD;p do 5 msc w oilatum kąpałam a teraz BD.
|
|
#2389 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Moja zasypia tak jak zawsze i nie da sie przestawić bo zmęczona płacze. Nie ma to wpływu na ilość pobudek. Wysłane z aplikacji mobilnej Wizaz Forum. |
|
|
|
|
#2390 |
|
Zadomowienie
|
Marsi dziekuje slicznie za stronke o tartach ...
kurcze moze zrobie taka dzisiaj ... tesciu przychodzi to spokojnie wszytsko zrobie, bo samego z mla to juz go nie zostawie Bokeh tort w sumie nie jest trudny, kupilam gotowy krem do tortow delekty smietankowy ... nasaczalam wisniowka wymieszana z woda (100 ml wisniowki i 50 wody ) ... kazdy kawalek nasaczonego biszkopta smarowalam musem truskawkowym (trukawki 500gr wymieszane z cukrem) i na to dawalam warstwe kremu ... na 1 plat biszkopu byl krem smietankowy, na 2 i 3 plat i do posmarowania bokow i wierzchu juz czekoladowy ( do smietankowego nasypalam kakao ) Przepis na biszkopta bralam ze stronki, kt podala mi Deli http ://www.mojewypieki.com/przepis/biszkopt-kakaowy,-najlepszy (po htto spacja, zeby nie wyczachowalo) ...
|
|
#2391 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wezzzzzzzzzzz Aska, teraz rpzez Ciebie musze isc po kawalek wuzetki ;p
cel : piękne ujędrnione ciało waga: 48, 60cm w brzucholu. Edytowane przez Delicjanka Czas edycji: 2013-09-18 o 12:11 |
|
|
|
|
#2392 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
raz zasnela o 19 to wstala po 24 i do 6 rano buszowala najpierw Hipp, teraz mam Penaten, i zakupilam BD |
|
|
|
|
#2393 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
#2394 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Eeee to nie moje hasło :P Któraś już to zastosowała, nie wiem czy nie Charlizz ![]() Cytat:
![]() Będę chyba ze sklejki robić, albo z deszczułek cienkich. O tych kulach właśnie tak myślałam, żeby do tych styropianowych szpilkami, tylko nie wiem czy się zdecyduję. Muszę przemyśleć. Piękne to jest ![]() Udanych przygotowań! Cytat:
![]() My teraz też w rossmannowskim, wcześniej hipp. Z obu jestem zadowolona. Czasem tylko olej ze słodkich migdałów daję. |
|||||
|
|
|
#2395 |
|
Zakorzenienie
|
Aską, ja chcę tort
![]() a jeszcze na wiśniówce- mniam Edytowane przez marsi11 Czas edycji: 2013-09-18 o 12:30 |
|
|
|
#2396 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Musiałam nie musiałam wracać, ale za 60 % nie bardzo się mi opłaca siedzieć w domu, przy wszystkich wydatkach, remoncie i kredytach, no i moja mama mogła zostac z Oli więc troszkę lżej, ale z 24 godzin spędzanych z dzieckiem zrobiło się 5, w nocy ne przytomna jestem, tylko smoczek wkładam alebo butlę i czasem przeklinam sobie pod nosem że nie śpi .Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Ja używałam różnych począwszy od Oilatum, nivea teraz mam J&J fioletowy, a do włosów J&J rumiankowy. Teraz może kupię Hippa bo mam kupon rabatowy. Pytałyście jeszcze wcześniej co u mnie. Mała super jest ( jak nie jajczy), 9 kg waży, siedzi fajnie sama, ale nie przekręca się wogóle na boczki/placki/brzuch co mnie trochę martwi. Pełzac próbuje ale szybko się denerwuje. Je na sniadanie kaszę, o 12 mleko, o 16 obiadek, około 18 deserek, jogurt, po kapaniu mleko, i około o4 rano mleko. Problem teraz ze spaniem bo nauczona w ciągu dnia w wózku na polu a tu leje od wczoraj i kicha. Próbujemy ja bujac w garażu ![]() Męzy mnei sytuacja z Tż ale wkur.. . mnie strasznie w niedzielę i jeszcze wczoraj, a ja zapierd... szybko z pracy bo do dziecka, jak już Mała pójdzie spac to się jego mamą zajmuję (kąpanie, kolacja, tabletki itp) lekcjami Młodej i jeszcze obiad na drugi dzień, o 22 padam na pysk, w nocy wstaje do Małej, on ani razu nie raczy, i jeszcze kur... ma pretensje. Black gratulacje dla siostry
|
|
#2397 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#2398 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja już używałam chyba wszystkich możliwych;p od emolium, oilatum, ziaja, hippa teraz rossmannowski i tego najbardziej lubię byłyśmy na spacerze, Hania zasnęła wróciłam więc do domu żeby posprzątać trochę. obudziła się za 5 minut
|
|
#2399 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() .... całe szczescie, ze do mojej kolejnej wizyty jeszcze 2 m-ce ![]() Cytat:
![]() zadnych Cytat:
Kazdy pomaga jak moze Lady gratulacje dla awansu tz ![]() Bokeh brawa za otwarcie nowego punktu dla Twojego (czyzby galeria katowicka? )
|
||||
|
|
|
#2400 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Odchowalnia - jestem mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 06:14.

jedziesz do Bonarki?
, koniecznie zrób fotę
- robilyscie kiedys tarte ??? ja jadlam u kolezanki i chce odwzorowac, byla z lososiem i sosem z mozarelli, smietany i jajka ... a 2 rodzaj byl ze szparagami i tez zalany starta mozarelka, z jajem i smietana ...

Na pewno jej to minie 
moja bidulka. Mam nadzieję że te zęby już serio wychodzą bo ona tak się męczy
piszę niestety, bo było chyba gorzej niż ostatnio
22.05.2008
14.08.2011